tríptic gestió administrativa 2012

2
EMPRESES COL·LABORADORES C/ Sant Sebastià, 34-40 08191 Rubí Telf. 93 699 03 53 ACCÉS: - A 5 minuts dels Ferrocarrils Catalans. - Autobusos interurbans (Cerdanyola, Sant Cugat, Castellbisbal, Ripollet, ...). - Zona de pàrquing a l’Escardívol. COL·LEGI REGINA CARMELI CENTRE CONCERTAT PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA [email protected] reginacarmeli.com CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ GESTIÓ ADMINISTRATIVA COL·LEGI REGINA CARMELI ESTUDI LEGAL MERÇÈ VALLS GOLDPROJECTS BCN 2007, S.L.

Upload: gestioreginacarmeli

Post on 14-Apr-2017

205 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

EMPRESES COL·LABORADORES

C/ Sant Sebastià, 34-40 08191 Rubí

Telf. 93 699 03 53

ACCÉS: - A 5 minuts dels Ferrocarrils Catalans. - Autobusos interurbans (Cerdanyola, Sant

Cugat, Castellbisbal, Ripollet, ...). - Zona de pàrquing a l’Escardívol.

COL·LEGI REGINA CARMELI

CENTRE CONCERTAT PER LA GENERALITAT DE CATALUNYA

[email protected]

reginacarmeli.com

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ

GESTIÓ ADMINISTRATIVA

COL·LEGI REGINA CARMELI

ESTUDI LEGAL MERÇÈ VALLS

GOLDPROJECTS BCN 2007, S.L.

QUÈ ESTUDIARÀS? M1: Comunicació i atenció al client. M2: Operacions adm. de compravenda . M3: Operacions adm. de recursos humans. M4: Operacions aux. de gestió de tresoreria. M5: Tècnica comptable. M6: Tractament de la doc. comptable. M7: Tractament informàtic de la informació. M8: Operacions adm. de suport. M9: Anglès. M10: Empresa i Administració. M11: Empresa a l'aula. M12: Formació i Orientació Laboral. M13: Formació en centres de treball.

TITULACIÓ Tècnic en Gestió Administrativa, títol homologat a la Unió Europea.

REQUISITS D’ACCÉS - 4t d’ ESO aprovat o equivalent. - Títol d’ F P. 1r Grau. - Haver complert 17 anys i tenir superada

la prova d’accés.

DURADA I PLA D’ESTUDIS La durada del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa és de 2.000h (dos cursos acadèmics): - 1.650h de formació en l’aula. - 350h de pràctiques en les empreses.

ACCÉS A ESTUDIS SUPERIORS - Accés a Batxillerat. - Accés a un cicle formatiu de grau

superior (aprovant la prova d’accés).

QUI SOM?Som un centre amb més de 40 anys d’experiència en la apostat per la innovació constant i en les noves tecnologies. Tots els professors són especialistes en les seves àrees i compten amb anys d’experiència en l’empresa i com a docents en el centre. Hem creat una empresa simulada peradquireixin experiència laboral (creiem que la millor manera d’aprendre és treballant). Disposem d’una borsa de treball i fem un assessorament de l’alumne personalitzat.

PODRÀS TREBALLAR DE...Tècnic administratiu en l’àmbit lcomptable, comercial, financer i fiscal,tant en empreses públiques com en privades.

QUI SOM? Som un centre amb més de 40 anys d’experiència en la formació professional. Hem apostat per la innovació constant i en les noves tecnologies. Tots els professors són especialistes en les seves àrees i compten amb anys d’experiència en l’empresa i com a docents en el centre. Hem creat una empresa simulada per tal que els nostres alumnes adquireixin experiència laboral (creiem que la millor manera d’aprendre és treballant). Disposem d’una borsa de treball i fem un assessorament de l’alumne personalitzat.

PODRÀS TREBALLAR DE... Tècnic administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal,tant en empreses públiques com en privades.