en grup abril 2010

4
L a entrega de llaves de los 24 pisos de protección oficial y la pri- mera piedra que se puso del Cen- tro de Salud de Son Amonda demuestran el compromiso de los Socialistas con la ciudad de Inca. Xavier Ramis, Secre- tario General de los So- cialistas de Inca, calificó de “muy positivas” estas dos iniciativas por las que, en los últimos días, recibimos la vi- sita de los socialistas Francesc Antich, presidente del Govern de les Illes Bale- ars, Francina Armengol, presidenta del Consell de Mallorca, Jaume Carbonero, Conseller de Obras Públicas, i Vicenç Thomàs, Conseller de Salud. Los 24 pisos de protección oficial pro- piedad del IBAVI fueron entregados a 24 familias de Inca en régimen de alquiler y alquiler con opción a compra con unos pre- cios medios de 330 y 530 euros al mes res- pectivamente. En cuanto al Centro de Salud de Son Amonda, se prevé que su construcción empiece en el primer tri- mestre de 2010 y el edificio contará con 21 consultas y una plantilla de 28 profe- sionales. Full Informatiu Municipal PSIB-PSOE. INCA. Número 28 - abril 2010 El PSOE se compromete con Inca En pocos días se ha puesto la primera piedra del Centro de Salud de Son Amonda y se han entregado las llaves de 24 pisos de protección oficial EN GRUP Socialistes d’INCA EL NUEVO CENTRO DE SALUD DE SON AMONDA EMPEZARÁ A CONSTRUIRSE EN 2010 Y TENDRÁ 21 SALAS DE CONSULTAS Vine amb nosaltres a celebrar el dia de Santa Magdalena amb una paella - 11 d'abril - 13:30 hores

Upload: socialistes-de-mallorca

Post on 14-Mar-2016

220 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Revista En Grup dels Socialistes d'Inca d'abril de 2010.

TRANSCRIPT

Page 1: En Grup abril 2010

L a entrega de llaves de los 24pisos de protección oficial y la pri-mera piedra que se puso del Cen-

tro de Salud de Son Amonda demuestranel compromiso de los Socialistas con laciudad de Inca.

Xavier Ramis, Secre-tario General de los So-cialistas de Inca, calificóde “muy positivas” estasdos iniciativas por lasque, en los últimos días, recibimos la vi-sita de los socialistas Francesc Antich,presidente del Govern de les Illes Bale-ars, Francina Armengol, presidenta delConsell de Mallorca, Jaume Carbonero,

Conseller de Obras Públicas, i VicençThomàs, Conseller de Salud.

Los 24 pisos de protección oficial pro-piedad del IBAVI fueron entregados a 24familias de Inca en régimen de alquiler y

alquiler con opción acompra con unos pre-cios medios de 330 y530 euros al mes res-pectivamente.

En cuanto al Centrode Salud de Son Amonda, se prevé quesu construcción empiece en el primer tri-mestre de 2010 y el edificio contará con21 consultas y una plantilla de 28 profe-sionales.

Full Informatiu Municipal PSIB-PSOE. INCA. Número 28 - abril 2010

El PSOE secomprometecon IncaEn pocos días se ha puesto la primera piedra delCentro de Salud de Son Amonda y se han entregadolas llaves de 24 pisos de protección oficial

ENGRUP

Socialistesd’INCA

Xavier Ramis i el Senador per Castelló, Juan Bautista Cardona, van im-pulsar aquesta iniciativa cultural que va fer possible l'actuació de labanda Unió Musical Inquera a la localitat castellonenca de Vinaròs, enel marc del Festival de Bandes organitzat per la Societat Musical "L'A-liança" de Vinaròs amb motiu del 50è aniversari de la refundació de l’a-grupació Inquera.

La UnióMusical Inquera va actuar al Festivalde Bandes de Vinaròs a Castelló

La Secretaria de MovimentsSocials de la Federació Socia-lista de Mallorca que ocupa ToloAguilar va organitzar una taularodona a Inca sobre “L'esportbase a Mallorca” on s'arribarena conclusions com que “hemd'ensenyar a gaudir de l'esport”.

Xavier Ramis, Secretari Ge-neral dels Socialistes d'Inca, foul'encarregat de presentar a Ma-nolo Galán, Regidor d'esportsde l'Ajuntament d'Artà, JaumeEstarellas, President de la Fe-deració de Bàsquet de les Illes

Balears, Josep Lluis Madico, exregidor d'esports de l'Ajunta-ment de Palma, i Virgili Morenodel Departament de Presidèn-cia del Consell de Mallorca.

L'acte començà amb les in-tervencions dels membres de lataula rodona i tot seguit va con-tinuar amb les preguntes, con-sultes i opinions dels assistentsentre els que hi havia esportis-tes individuals, representantsde clubs esportius i membresde diferents federacions de lesilles.

Juventudes Socialistas de Inca(JSInca) queremos mostrar nues-tro apoyo a Xavier Ramis, secreta-rio General de la AgrupaciónSocialista de Inca, condenandodesde nuestra agrupación juvenilla campaña de desprestigio y ata-que directo llevada a cabo por lasNuevas Generaciones del PP deInca en contra de su persona.

Juventudes Socialistas pensa-mos que lo realmente importantehoy en día para los jóvenes denuestra ciudad es que se pienseen ellos y se trabaje para ellos. Poreste motivo, emplazamos a lasNuevas Generaciones del PP aque dejen de lado los ataques per-sonales a políticos y trabajen con-juntamente con su partido, queactualmente gobierna en Inca, enla defensa de los intereses de lajuventud inquera.

Las Juventudes Socialistas pro-ponemos, como ejemplos de ac-ciones que se pueden poner en

marcha para la dinamización juve-nil de Inca:- La creación de fórums de debatede jóvenes de la ciudad- La presión para conseguir un es-pacio para jóvenes como el casalesperado desde hace ocho años- Zonas para conciertos- Espacios verdes- Cines- Educadores de calle... y muchasmás cosas!

Por este motivo, tanto XavierRamis como Juventudes Socialis-tas de Inca seguiremos dedicandonuestro tiempo y esfuerzo a lo querealmente es importante: conse-guir una mejor ciudad para todosy, sobre todo, dar más salidas a losjóvenes de Inca.

Muchas gracias, Xavier Ramis,por enseñarnos, a los que posible-mente seremos los políticos del fu-turo, el camino de la educación, laresponsabilidad, el respeto y la to-lerancia frente a la radicalización.

“Hemd'ensenyar agaudir de l'esport”Xavier Ramis va presentar una taularodona sobre l'esport base aMallorca

JuventudesSocialistasde Inca,desde laeducaciónyel respetoLos jóvenes Socialistas apostamos por tra-bajar por la juventud de la ciudad y no porcrispar el ambiente

42 nuevos trabajadores para el Ayuntamientogracias al Plan de Ocupación del GovernEl Govern ha destinado 10 millones para la contratación directade 903 personas paradas procedentes de sectores en recesión.Una medida que supone la creación de 42 puestos de trabajo enInca. Este es el segundo año que se toma esta medida. El añopasado ya trabajaron 44 personas.

SEGUEIX AXAVIER RAMIS:TVEI2n divendres de cada mes a les 21:00hSo d'Inca Ràdio107.5 fm dilluns 09:15hRàdio Balear Inca101.4 fm dilluns 10:30hRàdio Balear 99.9 fmdimecres 13:00hPle Municipal de l'Ajuntament d'Inca1r divendres de cadames (s’emetperTVEI)

EL NUEVO CENTRODESALUDDE SONAMONDA

EMPEZARÁA CONSTRUIRSEEN 2010YTENDRÁ 21 SALAS

DE CONSULTAS

Vine amb nosaltres a celebrar el dia de SantaMagdalenaamb una paella - 11 d'abril - 13:30 hores

Page 2: En Grup abril 2010

E l Grupo Municipal Socia-lista denuncia que seestán llevando acabo

obras de ampliación en el PalauMunicipal d’Esports de Inca, lascuales incumplen la normativamunicipal. Según se ha podidoconstatar estos trabajos se reali-zan con el fin de ampliar la zonade despachos del IMAF sin haberobtenido la licencia de obras, nose ha realizado un proyecto deampliación tal y como exigen lasnormativas municipales y tam-poco cuentan con una partidaeconómica presupuestada y es-pecífica.

Esta ejecución no ha obtenidoningún tipo de aprobación, ni seha comunicado previamente a laConselleria de Trabajo. Tambiénse desconoce quién ha realizadoel proyecto de ampliación, si esque existe, y lo mismo sucedecon el plan de seguridad de estaobra.Todos estos aspectos fueronplanteados ya por el Grupo Muni-cipal Socialista al equipo de go-bierno que coordina Rafael Torresy no se obtuvo ningún tipo de res-puesta.

Xavier Ramis quiere denunciarlo que parece ya una forma de ac-tuar por parte de algunos miem-

bros del equipo de gobierno, y esel no tener el más mínimo respetopor la legalidad en materia urba-nística, donde no se cumplen conlas normativas a las que sí estánobligados al resto de ciudadanos,así se desprende de las conse-cuencias de las obras realizadaspor el teniente de alcalde de Inca

Bartolomeu Seguí en su chalet deAlcúdia.

El Grupo Municipal Socialistaexige al equipo de gobierno quese paralicen estos trabajos hastaque no se acredite contar contodos los permisos,proyecto,pre-supuestos, licencia y demás trá-mites administrativos.

X avier Ramis, líder de losSocialistas de Inca, man-tuvo una reunión con el

Conseller de Obras Públicas delConsell de Mallorca, Antoni Ale-many, para conocer el estado ac-tual del proyecto de la Ronda Nordde Inca y consiguió la confirmaciónde que esta infraestructura, pre-vista en el Plan Director de Carre-teras, está incluida en el Conveniode Carreteras suscrito por el Minis-terio de Fomento y el Consell deMallorca, donde se establece su fi-nanciación a partir de 2011.

Las obras se realizarán en dosfases, la primera contará con unainversión de 6,95 millones de eurospara 2011 y la segunda, a realizara partir de 2012, tendrá un presu-puesto de 3,05 millones de euros.

El Secretario General de losSocialistas de Inca, Xavier Ramis,se reunió con los miembros de laAsociación de Vecinos de SonAmonda para trasladarle su apoyo

y compromiso conla realización de laRonda Nord deInca, además defacilitar una reu-nión entre los re-presentantes deeste colectivo conel Conseller deObras Públicaspara analizar la si-tuación del pro-yecto.

En la reunión,Xavier Ramis tuvo la oportunidadde explicar el proceso seguido porparte del PSIB-PSOE de Inca conrelación a esta importante infraes-tructura contemplada en el PGOUde 1987 y que después de 3 ma-yorías absolutas del PP no se hallevado a cabo.

Frente a la participación ciuda-dana que fomenta el PSOE deInca, se encuentra la actitud del PPque se abstuvo en la votación que

tuvo lugar en el Consell de Ma-llorca para priorizar la construcciónde la necesaria ronda en la primerafase de ejecución del Plan de Ca-rreteras.

Esta es la verdadera cara delPP de Inca, dos caras, dos varasde medir y ningún proyecto de fu-turo. Inca necesita unos gobernan-tes preparados, necesita uncambio para recuperar el sitio quehemos perdido en los últimos 10años.

El PSOEdenuncia la faltade rigordel PPde Incaen lasobrasdeampliacióndel PalauMunicipal d’EsportsXavier Ramis ha podido saber que los tra-bajos se realizansincumplir los trámitesur-banísticos básicos y que tampoco cuentanconunapartida presupostaria propia L a construcció del tercer

polígon d'Inca torna aser a l'ordre del dia,

després de la sentència que elTribunal de Justícia de les IllesBalears (TSJIB) va emetre el12 de gener passat. Aquestadecisió desestima el recurscontenciós administratiu inter-posat per l'Ajuntament d’Incacontra l'acord adoptat per laComissió Insular d'Ordenaciódel Territori, Urbanisme i Patri-moni Històric del Consell deMallorca el desembre del 2006,pel qual es denegà l'aprovaciódefinitiva del pla parcial del sec-tor número 1, que preveia la im-plantació del tercer polígon dela ciutat.

A més, la resolució dóna laraó al Consell de Mallorca, queformulà un contenciós adminis-tratiu contra l'acord dictat per lajunta de govern local del Con-sistori inquer del passat 15 dedesembre del 2006, que donàllum verda al polígon pel silenciadministratiu del Consell. Ara,aquesta mesura ha estatanul·lada "perquè no és conformea l'ordenament jurídic".

Xavier Ramis, lamenta "elsperjudicis per a la ciutat d'Inca"arran del retard del tercer polígon.D’aquesta forma, Ramis recordàque el PSOE havia advertit el go-

vern municipal de "les incorrec-cions i deficiències del projecte",de la mateixa manera que "els do-

nàrem solucions". El portaveu so-cialista demanà, a més, "ladimissió immediata del responsa-ble del departament d'Urba-

nisme", perquè "algú n’ha depagar les conseqüències".Ramis afegí que aquest plante-jament urbanístic respon a "in-teressos clars, concrets i ennoms".

El PSOE d’Inca, dins el trà-mit d’informació pública de l’ex-pedient d’aprovació inicial delpolígon de Serveis i Tecnològicd’Inca, va presentar diversespropostes per tal d’aconseguirun polígon industrial que puguidonar resposta a les necessi-tats de les empreses de la ciu-tat i ciutadans; a la vegada queocasioni el menor impacte me-diambiental possible. Cal re-cordar que tal com ja varenadvertir des del PSOE, aquestpolígon no es podrà dur aterme fins que s’hagi adaptat elPla General al Pla Territorial deMallorca.

Pere Rotger i el PP d’Inca,en 15 anys no han estat capaçosde realitzar ni 1 m2 de terreny in-dustrial a Inca. No obstant l’equipde Govern del PP no va voler fercas a les advertències del PSOEinquer en relació a aquesta pro-blemàtica, fet que ha produït unnou retràs en la realització d’unpolígon industrial que, segons de-claracions del mateix batle, haviad’ésser el d’execució més ràpidade tot l’estat.

El Tercer Polígon Industrial,un nou fracàs del PP d’IncaXavier Ramis demana responsabilitats al PP i lamenta que facinoïdes sordes a les recomanacions de l’oposició

XavierRamis: "Por finhay voluntadpolíticaparahacer realidad laRondaNord”

L'Agrupació Socialista d'Inca celebrà un sopar per commemorar el Diade la Dona al que assistiren, a més de Xavier Ramis, Secretari Generaldel PSOE d'Inca, Matilde Fernández, ex Ministra d'Afers Socials ambFelipe González, Aina Rado, Presidenta del Parlament de les Illes Ba-lears, Vicenç Thomàs, Conseller de Salut, i Pepa Ramis, Consellerad'Esports, Joventut i Igualtat.

Els Socialistes d'Inca celebren el Dia de la Donaamb un sopar

Los Socialistas de Inca entregaron más de 200 kilos de comida al co-medor social del municipio. Gracias al dinero recogido con el mercadi-llo navideño solidario organizado por Juventudes Socialistas de Inca,se pudo comprar toda esta comida en el punto de venta social de la co-operativa es Perpal.

El PSOE de Inca dona 200 kilos de comida alcomedor social

Davant l'aprovació, al properple municipal, del plec de condi-cions que ha de regir el serveipúblic de la neteja viària del mu-nicipi d'Inca, per un import pro-per al milió d'euros; el GrupMunicipal Socialista ha presen-tat una sèrie de propostes i hamantingut diverses trobadesamb associacions de diferentscol·lectius de les barriades.

El líder dels socialistes in-quers, Xavier Ramis, es va reu-nir amb l'Associació de Veïns deCrist Rei, l'Associació de TerceraEdat "Es Lledoner", l’Associació“Constància” de la 2a. Edat iAmics, Amigues de Crist Rei iAssociació de Veïns de SonAmonda, en què els veïns vancoincidir amb la proposta delGrup Municipal Socialista queplanteja incrementar la freqüèn-cia en la neteja en aquesta ba-rriada, ja que la proposta inicialpresentada per l'equip de go-vern del Partit Popular discri-mina Crist Rei, programant unaneteja de només dos dies a lasetmana, mentre que la zonacentre tindria una neteja diària.

La proposta presentada pelPSOE és que a Crist Rei i SonAmonda, comptin amb una ne-teja diària i la dels vials es duguia terme dies alterns. També esproposa que el contracte siguirevisable cada 3 anys, als efec-tes de recollir els canvis futursque sofreixi la ciutat.

ElPSOEproposamillorarelnouserveidenetejaviària

Laausenciadeconcejalesdel PPanuladiversascomisionesinformativas

Por desgracia, ya vienesiendo habitual la ausenciaconstante y continuada de losconcejales populares en lascomisiones informativas, loque obliga a su anulación.

Xavier Ramis, líder de losSocialistas de Inca, exige alequipo de gobierno que tomelas medidas oportunas paraque esta situación, que ya esuna costumbre, no se vuelva arepetir porqué es una falta derespeto a la institución y unatomadura de pelo a los ciuda-danos.

La última comisión informa-tiva de hacienda ni siquiera sepudo constituir debido a las au-sencias de su presidente, delsuplente y del número de con-cejales del PP necesarios paradar legitimidad al acto.

EN 15 ANYS EL PP NOHA FET NI UNMETRE DETERRENY INDUSTRIAL

Page 3: En Grup abril 2010

E l Grupo Municipal Socia-lista denuncia que seestán llevando acabo

obras de ampliación en el PalauMunicipal d’Esports de Inca, lascuales incumplen la normativamunicipal. Según se ha podidoconstatar estos trabajos se reali-zan con el fin de ampliar la zonade despachos del IMAF sin haberobtenido la licencia de obras, nose ha realizado un proyecto deampliación tal y como exigen lasnormativas municipales y tam-poco cuentan con una partidaeconómica presupuestada y es-pecífica.

Esta ejecución no ha obtenidoningún tipo de aprobación, ni seha comunicado previamente a laConselleria de Trabajo. Tambiénse desconoce quién ha realizadoel proyecto de ampliación, si esque existe, y lo mismo sucedecon el plan de seguridad de estaobra.Todos estos aspectos fueronplanteados ya por el Grupo Muni-cipal Socialista al equipo de go-bierno que coordina Rafael Torresy no se obtuvo ningún tipo de res-puesta.

Xavier Ramis quiere denunciarlo que parece ya una forma de ac-tuar por parte de algunos miem-

bros del equipo de gobierno, y esel no tener el más mínimo respetopor la legalidad en materia urba-nística, donde no se cumplen conlas normativas a las que sí estánobligados al resto de ciudadanos,así se desprende de las conse-cuencias de las obras realizadaspor el teniente de alcalde de Inca

Bartolomeu Seguí en su chalet deAlcúdia.

El Grupo Municipal Socialistaexige al equipo de gobierno quese paralicen estos trabajos hastaque no se acredite contar contodos los permisos,proyecto,pre-supuestos, licencia y demás trá-mites administrativos.

X avier Ramis, líder de losSocialistas de Inca, man-tuvo una reunión con el

Conseller de Obras Públicas delConsell de Mallorca, Antoni Ale-many, para conocer el estado ac-tual del proyecto de la Ronda Nordde Inca y consiguió la confirmaciónde que esta infraestructura, pre-vista en el Plan Director de Carre-teras, está incluida en el Conveniode Carreteras suscrito por el Minis-terio de Fomento y el Consell deMallorca, donde se establece su fi-nanciación a partir de 2011.

Las obras se realizarán en dosfases, la primera contará con unainversión de 6,95 millones de eurospara 2011 y la segunda, a realizara partir de 2012, tendrá un presu-puesto de 3,05 millones de euros.

El Secretario General de losSocialistas de Inca, Xavier Ramis,se reunió con los miembros de laAsociación de Vecinos de SonAmonda para trasladarle su apoyo

y compromiso conla realización de laRonda Nord deInca, además defacilitar una reu-nión entre los re-presentantes deeste colectivo conel Conseller deObras Públicaspara analizar la si-tuación del pro-yecto.

En la reunión,Xavier Ramis tuvo la oportunidadde explicar el proceso seguido porparte del PSIB-PSOE de Inca conrelación a esta importante infraes-tructura contemplada en el PGOUde 1987 y que después de 3 ma-yorías absolutas del PP no se hallevado a cabo.

Frente a la participación ciuda-dana que fomenta el PSOE deInca, se encuentra la actitud del PPque se abstuvo en la votación que

tuvo lugar en el Consell de Ma-llorca para priorizar la construcciónde la necesaria ronda en la primerafase de ejecución del Plan de Ca-rreteras.

Esta es la verdadera cara delPP de Inca, dos caras, dos varasde medir y ningún proyecto de fu-turo. Inca necesita unos gobernan-tes preparados, necesita uncambio para recuperar el sitio quehemos perdido en los últimos 10años.

El PSOEdenuncia la faltade rigordel PPde Incaen lasobrasdeampliacióndel PalauMunicipal d’EsportsXavier Ramis ha podido saber que los tra-bajos se realizansincumplir los trámitesur-banísticos básicos y que tampoco cuentanconunapartida presupostaria propia L a construcció del tercer

polígon d'Inca torna aser a l'ordre del dia,

després de la sentència que elTribunal de Justícia de les IllesBalears (TSJIB) va emetre el12 de gener passat. Aquestadecisió desestima el recurscontenciós administratiu inter-posat per l'Ajuntament d’Incacontra l'acord adoptat per laComissió Insular d'Ordenaciódel Territori, Urbanisme i Patri-moni Històric del Consell deMallorca el desembre del 2006,pel qual es denegà l'aprovaciódefinitiva del pla parcial del sec-tor número 1, que preveia la im-plantació del tercer polígon dela ciutat.

A més, la resolució dóna laraó al Consell de Mallorca, queformulà un contenciós adminis-tratiu contra l'acord dictat per lajunta de govern local del Con-sistori inquer del passat 15 dedesembre del 2006, que donàllum verda al polígon pel silenciadministratiu del Consell. Ara,aquesta mesura ha estatanul·lada "perquè no és conformea l'ordenament jurídic".

Xavier Ramis, lamenta "elsperjudicis per a la ciutat d'Inca"arran del retard del tercer polígon.D’aquesta forma, Ramis recordàque el PSOE havia advertit el go-

vern municipal de "les incorrec-cions i deficiències del projecte",de la mateixa manera que "els do-

nàrem solucions". El portaveu so-cialista demanà, a més, "ladimissió immediata del responsa-ble del departament d'Urba-

nisme", perquè "algú n’ha depagar les conseqüències".Ramis afegí que aquest plante-jament urbanístic respon a "in-teressos clars, concrets i ennoms".

El PSOE d’Inca, dins el trà-mit d’informació pública de l’ex-pedient d’aprovació inicial delpolígon de Serveis i Tecnològicd’Inca, va presentar diversespropostes per tal d’aconseguirun polígon industrial que puguidonar resposta a les necessi-tats de les empreses de la ciu-tat i ciutadans; a la vegada queocasioni el menor impacte me-diambiental possible. Cal re-cordar que tal com ja varenadvertir des del PSOE, aquestpolígon no es podrà dur aterme fins que s’hagi adaptat elPla General al Pla Territorial deMallorca.

Pere Rotger i el PP d’Inca,en 15 anys no han estat capaçosde realitzar ni 1 m2 de terreny in-dustrial a Inca. No obstant l’equipde Govern del PP no va voler fercas a les advertències del PSOEinquer en relació a aquesta pro-blemàtica, fet que ha produït unnou retràs en la realització d’unpolígon industrial que, segons de-claracions del mateix batle, haviad’ésser el d’execució més ràpidade tot l’estat.

El Tercer Polígon Industrial,un nou fracàs del PP d’IncaXavier Ramis demana responsabilitats al PP i lamenta que facinoïdes sordes a les recomanacions de l’oposició

XavierRamis: "Por finhay voluntadpolíticaparahacer realidad laRondaNord”

L'Agrupació Socialista d'Inca celebrà un sopar per commemorar el Diade la Dona al que assistiren, a més de Xavier Ramis, Secretari Generaldel PSOE d'Inca, Matilde Fernández, ex Ministra d'Afers Socials ambFelipe González, Aina Rado, Presidenta del Parlament de les Illes Ba-lears, Vicenç Thomàs, Conseller de Salut, i Pepa Ramis, Consellerad'Esports, Joventut i Igualtat.

Els Socialistes d'Inca celebren el Dia de la Donaamb un sopar

Los Socialistas de Inca entregaron más de 200 kilos de comida al co-medor social del municipio. Gracias al dinero recogido con el mercadi-llo navideño solidario organizado por Juventudes Socialistas de Inca,se pudo comprar toda esta comida en el punto de venta social de la co-operativa es Perpal.

El PSOE de Inca dona 200 kilos de comida alcomedor social

Davant l'aprovació, al properple municipal, del plec de condi-cions que ha de regir el serveipúblic de la neteja viària del mu-nicipi d'Inca, per un import pro-per al milió d'euros; el GrupMunicipal Socialista ha presen-tat una sèrie de propostes i hamantingut diverses trobadesamb associacions de diferentscol·lectius de les barriades.

El líder dels socialistes in-quers, Xavier Ramis, es va reu-nir amb l'Associació de Veïns deCrist Rei, l'Associació de TerceraEdat "Es Lledoner", l’Associació“Constància” de la 2a. Edat iAmics, Amigues de Crist Rei iAssociació de Veïns de SonAmonda, en què els veïns vancoincidir amb la proposta delGrup Municipal Socialista queplanteja incrementar la freqüèn-cia en la neteja en aquesta ba-rriada, ja que la proposta inicialpresentada per l'equip de go-vern del Partit Popular discri-mina Crist Rei, programant unaneteja de només dos dies a lasetmana, mentre que la zonacentre tindria una neteja diària.

La proposta presentada pelPSOE és que a Crist Rei i SonAmonda, comptin amb una ne-teja diària i la dels vials es duguia terme dies alterns. També esproposa que el contracte siguirevisable cada 3 anys, als efec-tes de recollir els canvis futursque sofreixi la ciutat.

ElPSOEproposamillorarelnouserveidenetejaviària

Laausenciadeconcejalesdel PPanuladiversascomisionesinformativas

Por desgracia, ya vienesiendo habitual la ausenciaconstante y continuada de losconcejales populares en lascomisiones informativas, loque obliga a su anulación.

Xavier Ramis, líder de losSocialistas de Inca, exige alequipo de gobierno que tomelas medidas oportunas paraque esta situación, que ya esuna costumbre, no se vuelva arepetir porqué es una falta derespeto a la institución y unatomadura de pelo a los ciuda-danos.

La última comisión informa-tiva de hacienda ni siquiera sepudo constituir debido a las au-sencias de su presidente, delsuplente y del número de con-cejales del PP necesarios paradar legitimidad al acto.

EN 15 ANYS EL PP NOHA FET NI UNMETRE DETERRENY INDUSTRIAL

Page 4: En Grup abril 2010

L a entrega de llaves de los 24pisos de protección oficial y la pri-mera piedra que se puso del Cen-

tro de Salud de Son Amonda demuestranel compromiso de los Socialistas con laciudad de Inca.

Xavier Ramis, Secre-tario General de los So-cialistas de Inca, calificóde “muy positivas” estasdos iniciativas por lasque, en los últimos días, recibimos la vi-sita de los socialistas Francesc Antich,presidente del Govern de les Illes Bale-ars, Francina Armengol, presidenta delConsell de Mallorca, Jaume Carbonero,

Conseller de Obras Públicas, i VicençThomàs, Conseller de Salud.

Los 24 pisos de protección oficial pro-piedad del IBAVI fueron entregados a 24familias de Inca en régimen de alquiler y

alquiler con opción acompra con unos pre-cios medios de 330 y530 euros al mes res-pectivamente.

En cuanto al Centrode Salud de Son Amonda, se prevé quesu construcción empiece en el primer tri-mestre de 2010 y el edificio contará con21 consultas y una plantilla de 28 profe-sionales.

Full Informatiu Municipal PSIB-PSOE. INCA. Número 28 - abril 2010

El PSOE secomprometecon IncaEn pocos días se ha puesto la primera piedra delCentro de Salud de Son Amonda y se han entregadolas llaves de 24 pisos de protección oficial

ENGRUP

Socialistesd’INCA

Xavier Ramis i el Senador per Castelló, Juan Bautista Cardona, van im-pulsar aquesta iniciativa cultural que va fer possible l'actuació de labanda Unió Musical Inquera a la localitat castellonenca de Vinaròs, enel marc del Festival de Bandes organitzat per la Societat Musical "L'A-liança" de Vinaròs amb motiu del 50è aniversari de la refundació de l’a-grupació Inquera.

La UnióMusical Inquera va actuar al Festivalde Bandes de Vinaròs a Castelló

La Secretaria de MovimentsSocials de la Federació Socia-lista de Mallorca que ocupa ToloAguilar va organitzar una taularodona a Inca sobre “L'esportbase a Mallorca” on s'arribarena conclusions com que “hemd'ensenyar a gaudir de l'esport”.

Xavier Ramis, Secretari Ge-neral dels Socialistes d'Inca, foul'encarregat de presentar a Ma-nolo Galán, Regidor d'esportsde l'Ajuntament d'Artà, JaumeEstarellas, President de la Fe-deració de Bàsquet de les Illes

Balears, Josep Lluis Madico, exregidor d'esports de l'Ajunta-ment de Palma, i Virgili Morenodel Departament de Presidèn-cia del Consell de Mallorca.

L'acte començà amb les in-tervencions dels membres de lataula rodona i tot seguit va con-tinuar amb les preguntes, con-sultes i opinions dels assistentsentre els que hi havia esportis-tes individuals, representantsde clubs esportius i membresde diferents federacions de lesilles.

Juventudes Socialistas de Inca(JSInca) queremos mostrar nues-tro apoyo a Xavier Ramis, secreta-rio General de la AgrupaciónSocialista de Inca, condenandodesde nuestra agrupación juvenilla campaña de desprestigio y ata-que directo llevada a cabo por lasNuevas Generaciones del PP deInca en contra de su persona.

Juventudes Socialistas pensa-mos que lo realmente importantehoy en día para los jóvenes denuestra ciudad es que se pienseen ellos y se trabaje para ellos. Poreste motivo, emplazamos a lasNuevas Generaciones del PP aque dejen de lado los ataques per-sonales a políticos y trabajen con-juntamente con su partido, queactualmente gobierna en Inca, enla defensa de los intereses de lajuventud inquera.

Las Juventudes Socialistas pro-ponemos, como ejemplos de ac-ciones que se pueden poner en

marcha para la dinamización juve-nil de Inca:- La creación de fórums de debatede jóvenes de la ciudad- La presión para conseguir un es-pacio para jóvenes como el casalesperado desde hace ocho años- Zonas para conciertos- Espacios verdes- Cines- Educadores de calle... y muchasmás cosas!

Por este motivo, tanto XavierRamis como Juventudes Socialis-tas de Inca seguiremos dedicandonuestro tiempo y esfuerzo a lo querealmente es importante: conse-guir una mejor ciudad para todosy, sobre todo, dar más salidas a losjóvenes de Inca.

Muchas gracias, Xavier Ramis,por enseñarnos, a los que posible-mente seremos los políticos del fu-turo, el camino de la educación, laresponsabilidad, el respeto y la to-lerancia frente a la radicalización.

“Hemd'ensenyar agaudir de l'esport”Xavier Ramis va presentar una taularodona sobre l'esport base aMallorca

JuventudesSocialistasde Inca,desde laeducaciónyel respetoLos jóvenes Socialistas apostamos por tra-bajar por la juventud de la ciudad y no porcrispar el ambiente

42 nuevos trabajadores para el Ayuntamientogracias al Plan de Ocupación del GovernEl Govern ha destinado 10 millones para la contratación directade 903 personas paradas procedentes de sectores en recesión.Una medida que supone la creación de 42 puestos de trabajo enInca. Este es el segundo año que se toma esta medida. El añopasado ya trabajaron 44 personas.

SEGUEIX AXAVIER RAMIS:TVEI2n divendres de cada mes a les 21:00hSo d'Inca Ràdio107.5 fm dilluns 09:15hRàdio Balear Inca101.4 fm dilluns 10:30hRàdio Balear 99.9 fmdimecres 13:00hPle Municipal de l'Ajuntament d'Inca1r divendres de cadames (s’emetperTVEI)

EL NUEVO CENTRODESALUDDE SONAMONDA

EMPEZARÁA CONSTRUIRSEEN 2010YTENDRÁ 21 SALAS

DE CONSULTAS

Vine amb nosaltres a celebrar el dia de SantaMagdalenaamb una paella - 11 d'abril - 13:30 hores