2013 1205 la sola de les sabates

2
Confiar en els teves botes Idees i Assessorament Turístic. C/ Mare de Déu del Remei, 43 17005 Girona T. 972 40 60 29 [email protected] Possiblement, aquesta recepta va destinada sobre tot a tots aquells que vulgueu començar a caminar. I és que de les primeres preguntes que em fan quan vaig amb algú que comença a caminar és... i quines sabates m'he de posar? Existeixen molt diferents tipus de sabates (botes per anar a caminar dures, semi flexibles i flexibles, altes, baixes... Però, un concepte molt important és la sola de la sabata. La millor comparació seria amb una roda de cotxe: si el dibuix està gastat, canvia les rodes abans que tinguis un accident. Amb la sola de les botes, passar alguna cosa molt semblant. La seva superfície, el seu dibuix és el que ens ha de donar confiança. Quan travesses un riu, quan poses el peu en una pedra, fins i tot, quan camines per una superfície normal hem de poder confiar que les botes ens respondran i no relliscaren. I si confies en la bota, la por desapareix ;) Així, tot i que comenceu, fugiu de soles planes i sense dibuix, poden ser còmodes -important- però pot ser que no ens serveixin massa per anar a caminar a muntanya! La sola d'una sabata és com la roda d'un cotxe: si el dibuix està gastat, canvia les rodes abans que tinguis un accident.

Upload: rotllan-marta

Post on 23-Jul-2015

46 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: 2013 1205 la sola de les sabates

Confiar en els teves botes

Idees i Assessorament Turístic. C/ Mare de Déu del Remei, 43 17005 Girona T. 972 40 60 29 [email protected]

Possiblement, aquesta recepta va destinada sobre tot a tots aquells que vulgueu començar a caminar. I és que de les primeres preguntes que em fan quan vaig amb algú que comença a caminar és... i quines sabates m'he de posar? Existeixen molt diferents tipus de sabates (botes per anar a caminar dures, semi flexibles i flexibles, altes, baixes... Però, un concepte molt important és la sola de la sabata. La millor comparació seria amb una roda de cotxe: si el dibuix està gastat, canvia les rodes abans que tinguis un accident. Amb la sola de les botes, passar alguna cosa molt semblant. La seva superfície, el seu dibuix és el que ens ha de donar confiança. Quan travesses un riu, quan poses el peu en una pedra, fins i tot, quan camines per una superfície normal hem de poder confiar que les botes ens respondran i no relliscaren. I si confies en la bota, la por desapareix ;) Així, tot i que comenceu, fugiu de soles planes i sense dibuix, poden ser còmodes -important- però pot ser que no ens serveixin massa per anar a caminar a muntanya!

La sola d'una sabata és com la roda d'un cotxe: si el dibuix està gastat, canvia les rodes abans que tinguis un accident.

Page 2: 2013 1205 la sola de les sabates

Confiar en els teves botes

Idees i Assessorament Turístic. C/ Mare de Déu del Remei, 43 17005 Girona T. 972 40 60 29 [email protected]

i recorda...

Abans de sortir a caminar, tingues en compte quines sabates et calces!

I si us decidiu a cuinar aquesta recepta, espero que us deixi un bon gust de boca!!! Girona, 5 de desembre 2013