nadal a viladecans 2014

8
www.viladecans.cat/nadal #nadalviladecans Aquest Nadal queda’t a Viladecans El Caga Tió Gegant obre les festes Solidaris fins a la medul·la Batucada des dels tres Districtes Torna el pessebre vivent! S’instal·la el Campament Reial Una Cavalcada ben animal!

Upload: ajuntament-de-viladecans

Post on 06-Apr-2016

230 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Nadal a Viladecans 2014

www.viladecans.cat/nadal #nadalviladecans

Aquest Nadal queda’ta Viladecans

El Caga Tió Gegant obre les festes

Solidaris fins a la medul·la

Batucada des dels tres Districtes

Torna el pessebre vivent!

S’instal·la el Campament Reial

Una Cavalcada ben animal!

Page 2: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E CS E I A L

NADAL 2014E P CS E I A L

2

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

Arriben unes festes nadalenques per gaudir de Viladecans

Comprar a Viladecans té premiLes festes ofereixen un munt de maneres de viure Viladecans gaudint de les activitats, però també de les compres. A la ciutat podrem trobar tot el que necessitem per als menús i els obsequis. A més, la Xarxa Comercial, que agrupa prop d’un centenar de comerços, es contagia de l’esperit de celebració i premiarà els clients per les seves compres amb butlletes amb les que es poden aconseguir de manera directa al-gun dels 1.400 premis que s’ofereixen o, en cas contrari, participar en el sorteig de 1.000 euros en compres al comerç associat.

Activitats per no pararLa ciutat organitza nombroses activitats lúdiques i culturals que cul-minaran, com mana la tradició, amb la Cavalcada de Reis. Fins llavors, grans i petits tindran l’oportunitat de gaudir de la màgia del Nadal. Can-tades de nadales, el Caga Tió, representacions teatrals dels Pastorets, recollides de cartes al Reis i, fins i tot, el Campament Reial, que, per se-gon any, s’instal·larà als Jardins de Can Modolell els dies 2, 3 i 4 de gener.

La ciutat convida a gaudir de les festes amb un munt d’activitats, algunes d’estrena, i la seva oferta comercial

Per Nadal, fem NadalEls Nadals són les festes més entranyables, perquè són les que ens toquen més endins. Al Nadal compartim l’alegria de trobar-nos per dinar junts. Aquests dies se’ns allarga la fa-mília i la taula i se’ns encongeix el cor quan recordem als qui no hi són, però se’ns eixam-pla amb els nouvinguts a taula. Són dies de posar-se la bufanda si arriba el fred, i sortir

al carrer per felicitar les festes als nostres veïns. Ens esperen els llums que omplen de garlandes el cel dels carrers, els aparadors guarnits amb els vidres nevats de cotó fluix, les nadales i el tió que omplen la Plaça de petits i grans, els pessebres de la Torre del Baró, i un nou pessebre vivent a la muntanyeta de Can Ginestar. Està el Nadal dels grans, l’escudella, el pollastre i els canelons, però també els Reis dels petits amb els patges al jardí municipal, amb la cavalcada de Ses Majestats la nit dels somnis infantils.

Fem Nadal al cor, a casa i als carrers del nostre Viladecans.

José Luis Atienza Tinent d’alcalde de Cultura i Comunitat

Al Nadal, tornem a descobrir el nostre comerç

Els espais quotidians, aquells pels que pas-sem sovint, acaben configurant-se com a indrets que, per coneguts i familiars, ens resulten amables i segurs. Pels carrers de la ciutat hi caminem i passegem, saludem i xerrem, parem i descansem... i també, tro-bem aquelles coses i productes que bus-quem i necessitem. Gràcies a la dedicació

i a la proximitat de moltes persones, també hi podem comprar.

S’apropen les festes nadalenques i els establiments d’alimenta-ció, complements, roba, calçat, joguines, floristeries, etc., i els bars i els restaurants, s’esforcen amb il·lusió per contribuir amb aquest dinamisme col·lectiu que, en aquestes dates, creix i es fa encara més palès. Els comerciants, també veïns, que porten aquests esta-bliments donen, amb el seu treball diari, el millor d’ells mateixos.

La Xarxa Comercial, el Gremi d’Hostaleria i de Restauració i els Mercats Municipals treballen, més que mai, perquè aquest clima sigui possible. Us convidem a gaudir de nou dels “itinera-ris urbans” que ho fan possible. Sens dubte, les activitats que hi trobareu i la gran varietat de propostes dels diferents tipus d’es-tabliments i botigues us resultaran atractives i, de ben segur, hi trobareu el més adequat a les vostres necessitats.

Gaudim de Viladecans i del seu comerç, gaudim d’un Nadal ple de somriures, d’il·lusions i de sorpreses. Bones Festes!

Carme C. GimenoRegidora de Comerç i Turisme

Unes dates per compartirAquestes festes són la celebració, per antonomàsia, per compartir. Per repartir felicitat entre els éssers estimats, per trobar el temps per a xer-rades pendents, per invertir temps amb els infants, per visitar, per recordar plegats temps passats. La ciutat també ens convida a compartir amb aquells que pitjor ho passen, amb activitats solidàries o recollida d’aliments i de jo-

guines a través del Punt Solida-ri de Viladecans.

A més, l’empresa Uni-lever destina a les famí-lies desfavorides ateses pel Punt Solidari de Viladecans el 5 %

de molts productes en sis supermercats locals (als Caprabo del carrer de la Mare de Déu de Montserrat, les avingudes del Molí, de Josep Tarradellas i de la Riera de Sant Llorenç; al Carrefour Express de l’avinguda de la Generalitat i al Con-dis del carrer del Dos de Maig).

Gaudir-les bé!A www.viladecans.cat/nadal l’Ajun-tament ofereix alguns consells que us poden servir per poder triar jo-guines, estalviar despeses econòmi-ques i malbaratar aliments i ser més sostenibles per Nadal.

Page 3: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E P CS E I A L

NADAL 2014

3

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

Arriben unes festes nadalenques per gaudir de Viladecans

ACTIVITATS DESTACADES

Torna el pessebre vivent!Després d’un quart de segle, l’Associació Amics del Pessebre Vivent de Vi-ladecans ha recuperat la tradició de representar amb figures vivents el nai-xement de Jesús. Ho farà durant tres caps de setmana al parc de Can Gines-tar, amb mig centenar de figurants que protagonitzaran vuit escenes. Al barri de Sales, diverses entitats també en faran un a la plaça de la Diversitat.

El Caga Tió Gegant obre les festes Els més petits de la casa podran fer cagar el tió a cop de bastó, com ca-da any, en una activitat organitzada per l’Ajuntament i la Xarxa Comer-cial el dia 24 al matí a la plaça de la Vila i, a la tarda, al Mercat Munici-pal de la Constitució. L’actriu i dinamitzadora Marta Riba amenitzarà l’activitat amb cançons.

S’instal·la el Campament Reial L’Ambaixador Reial arribarà el dia 2 a les 18 hores a lloms del Ma-mut de Viladecans per instal·lar-se a Viladecans per recollir les car-tes. En aquest campament hi haurà durant tres tardes, de 18 a 20 ho-res, moltes activitats per als infants (tallers, màgia, contacontes, es-pectacle de titelles...).

Batucada des dels tres DistrictesEls tambors seran molt protagonistes aquestes festes. Els grups de ba-tucada Taboo, Diabòlics d’Egara i Novells comandaran cadascuna de les tres cercaviles que sortiran des dels Districtes per acompanyar els in-fants fins al Campament Reial, als Jardins de Can Modolell. Una activi-tat amb molt de ritme per als infants i també per als adults.

Una Cavalcada ben animal!Per rebre els Reis d’Orient, un espectacle audiovisual davant d’Atrium. Quan Ses Majestats arribin, desfilaran amb un seguici ben animal! El Mamut de Viladecans encapçalarà la desfilada, però n’hi haurà molta més fauna que acompanyarà el recorregut. Taurons, peixos, meduses, gavines i, fins i tot, un ós polar participaran de la Cavalcada.

Solidaris fins a la medul·laN’hi ha moltes activitats solidàries que recolliran aliments de Nadal o jo-guines noves per a les famílies amb menys recursos de la ciutat. Ens fi-xem en una amb molt de ritme: el concert ‘Els músics són els Reis’. Ja es va estrenar l’any passat i enguany hi participaran molts grups. L’accés, a canvi de 5 euros, que serviran per comprar regals als infants desfavorits.

Tota la programació a la pàg. 6

24 DE DESEMBRE / 11-13 H · PL. VILA / 17-19 H · MERCAT CONSTITUCIÓ 20, 21, 27 I 28 DES. i 2 i 4 GEN. / 17.30-18.30-19.30 H · BOSC CAN GINESTAR

24 DE GENER / 19 H · CENTRE DE JOVES CAN XIC 2, 3 I 4 GEN. / 18-20 H · JARDINS DE CAN MODOLELL

4 GEN / 17.15 H · PL. VICTORIA DE LOS ÁNGELES, CONSTITUCIÓ I DIVERSITAT 5 DE GENER / 18.30 H · AV. JOSEP TARRADELLAS (DAVANT ATRIUM)

Page 4: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E CS E I A L

NADAL 2014E P CS E I A L

4

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

Llegan las fiestas navideñas y, con ellas, las reuniones familiares, que suelen tener, alrededor de la mesa y la sobremesa, su máximo exponen-te. Comidas multitudinarias en las que los anfitriones quieren quedar bien ante sus invitados. Pero, ¿qué platos elaborar para conseguirlo?

El Gremi d’Hostaleria de Viladecans nos echa una mano propo-niéndonos diversos platos para configurar un menú atractivo. Y, para comprar los ingredientes, salimos a la calle de la mano de la Xarxa Co-mercial de Viladecans. La propuesta es tan sencilla como que la gen-te de Viladecans cocine ideas de restauradores locales con productos comprados en el comercio de la ciudad. Una propuesta 100 % local.

Menús navideños ‘marca Viladecans’

El colectivo de restauradores nos sugiere un amplio abanico de posibilidades para confeccionar menús a la medida de nuestras intenciones o nuestro bolsillo.

Primero, nos proponen unos entrantes para ir abriendo boca, que nos ayuden a quedar como buenos anfitriones. Tras este aperi-tivo, pasaremos al primer plato, para el que nos proponen ensala-das, sopas o cremas tradicionales, con propuestas aptas para to-dos los gustos. Después, llega la hora del pescado o la carne, o bien las dos propuestas para aquellos vientres a los que guste un yan-tar abundante. Eso sí, si queremos comer de todo, primero el pes-cado y después la carne.

Como toda comida que se precie, la maridaremos con vinos y cavas, que el Gremi propone que sean de proximidad. Y, para po-ner la guinda al ágape, los postres, para los que es imprescindible haber dejado un rinconcito reservado para gozar del momento más dulce de la comida. La propuesta sugiere fruta fresca al corte o en macedonia, o bien comprar el tradicional tronco de Navidad. Aunque después, en estas fechas, siempre nos quedan los turro-nes, mantecados, macarons, frutos secos y tés.

Elegir el menú

Las sugerencias

Entrantes• Patés artesanales de diversos sabores y galantinas• Jamón y embutidos ibéricos• Gambas rojas, gambas langostineras y otros frutos del mar

cocinados a la plancha, hervidos o en crudo.

Primer plato • Ensalada de fruta con virutas de jamón ibérico• Ensalada de bacalao con marisco• Sopa de galets con pelota o la tradicional escudella barrejada• Crema de calabaza con dados de foie

Pescados • Calamares rellenos con manzana y butifarra negra• Sepia estofada con judías del Ganxet, avellanas y piñones• Rodaballo con salsa de cítricos• Dorada rellena con mejillones y puerros del Baix Llobregat• Suprema de lubina con salsa de uva• Lomo de bacalao con crema de membrillo

Carnes• Redondo de lomo con manzana• Redondo de ternera con setas • Ibérico fresco a la plancha o al horno con chutney de mango• Ragoût de gallo negro mar y montaña (con cigalas y alcachofas del Baix)• Pollo con gambas• Pollo relleno a la catalana• Pato de payés con nabos• Cabrito al horno con miel, tomillo y limón• Lomo de ternera o Moixina con salsa de ciruelas pasas y cebollitas • Ossobuco de potro con salsa de naranja• Lechón fresco al horno al estilo castellano

Aquí hacemos un listado con variedad de platos posibles para todos los gustos y necesidades. Las recetas para cocinar cada uno de ellos pueden consultarse en la sección de itinerarios urbanos, en la web

viladecans.cat/turisme

Una propuesta a nuestra medida

Page 5: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E P CS E I A L

NADAL 2014

5

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

Todos los ingredientes para elaborar el menú que más nos apetez-ca los podemos encontrar en el paseo que nos propone la Xarxa Co-mercial. Por lo tanto, antes de ponernos a cocinar y para que no nos falte de nada, nos anima a dirigirnos a los mercados municipales y a las tiendas de alimentación del eje comercial.

Podremos ir comprando los ingredientes haciendo un paseo des-de el mercado de la plaza de Europa, pasando por la plaza de la Vi-la y las calles de Àngel Guimerà, Jaume Abril y Doctor Reig hasta el mercado de la Constitució. En este itinerario tenemos al alcance una amplia selección de establecimientos de alimentación de diferentes tipos con un amplio surtido de productos.

A continuación, el Gremi y la Xarxa Comercial nos sugieren dón-de encontrar los principales ingredientes en esta ruta comercial:

Otros38 Al Detall - Carrer d’Àngel Guimerà, 9: Galets, fruta y frutos secos39 La Yaya. Alimentació selecta - C. Doctor Reig, 77: Miel de apicultor

Pescados7 Peixateria Miquel i Martí - Calle Àngel Guimerà, 15: Rodaballo8 Peixateria Marc - Calle Doctor Reig, 63: Dorada y lubina9 Peix de Platja Orteu - Mercat Mpal. de la pl. Europa: Sepia10 El bacallà de l’Anna - Mercat Mpal. de la pl. Europa: Bacalao11 Peixateria Mar Blau – Mercat de la Constitució: Calamares de playa 12 Pesca salada Ana - Mercat Mpal. de la Constitució: Bacalao

Carnes13 Cansaladeria Farrera - Mercat Mpal. de pl. Europa: Redondo de lomo14 Carns Selectes Joan i Montserrat - Mercat Mpal. de la pl. Europa:

Redondo de ternera relleno15 Ca La Magdalena - Calle del Doctor Reig, 47: Ibérico fresco16 Carnisseria de Cavall - C. Doctor Reig, 50: Ossobuco de potro17 El Bon Tall -Calle Doctor Reig, 58: Ternera Moixina18 Carnívors - Mercat Mpal. de la Constitució: Cabrito19 Baca - Mercat Mpal. de la Constitució: Lomo bajo de ternera sin hueso 20 Quimet - Mercat Mpal. de la Constitució: Cochinillo fresco21 Polleria M. Dolors - Mercat Municipal pl. Europa: Pollo relleno22 Polleria Montse - Mercat Municipal de la pl. Europa: Gallo negro 23 Cal Sei - Calle Jaume Abril, 47: Pato de payés24 Aviram Raquel - Mercat Mpal. de la Constitució: Pollo25 Aviram Mari Carmen - Mercat Mpal. de la Constitució: Pollo relleno

Bebidas37 Bodega Segura - Calle Doctor Reig, núm. 52: Vinos, cavas y licores

Entrantes1 Olivé Cansaladeria i Xarcuteria – C. Àngel Guimerà, 15: Patés

artesanales y galantinas2 Xarcuteria Barrero - C. Jaume Abril, 15: Jamón y embutidos ibéricos3 Enrique Tomàs – Mercat Mpal. de la Constitució: Jamón ibérico 4 Peixateria Bastida - Mercat Mpal. de la pl. Europa: Marisco 5 Peixateria Marcos i Rosa – C. Jaume Abril, 26: Gamba roja y langostinera6 Peixateria Paco i Noe– Mercat Mpal. de la Constitució: Gamba roja

Postres26 Forn de la Plaça - Pl. de la Vila, 8: Turrones y tronco de Navidad27 Pastisseria Roca - Calle Jaume Abril, 21: Turrones y macarons28 El Racó de l’Ester - Mercat Mpal. de la Constitució: Mantecados

y frutos secos29 Te Amaràs - Carrer de Jaume Abril, 23: Tés especiales de Navidad

De ruta a por los ingredientes

Frutas y verduras30 Fruits Marcel - Mercat Mpal. de la pl. Europa: Frutas y verduras31 Fruites i Verdures Xavier i Rosa - Mercat Mpal. de la pl. Europa:

Frutas y verduras32 Quina Fruita - C. Jaume Abril, 20: Frutas y verduras33 Fruits i verds Can Arenols - C. Jaume Abril, 24: Frutas y verduras34 Fruita i verdura Montse - C. Jaume Abril, 32: Frutas y verduras35 Fruites i verdures Mari – Mercat mpal. de la Constitució:

Frutas y verduras36 Fruiteria Loli - Mercat Mpal. de la Constitució: Frutas y verduras

Page 6: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E CS E I A L

NADAL 2014E P CS E I A L

6

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

21 HORESMúsica: ‘Biel Ballester Trio’Atrium Viladecans · 12-15 € · Venda a taquilles i atriumviladecans.comAmbaixadors mediterranis de l’estil conegut com a Gipsy Jazz.

E

TOT EL DIACompra amb músicaCarrer del Doctor Reig · GratuïtDiversos DJ al carrer per fer les compres amb música en directe.Ho organitza: Xarxa Comercial de Viladecans.

DISSABTE 20 DE DESEMBRE

M

18 HORESEspectacle infantil: ‘Els tres óssos’Atrium Viladecans · 5,60 € - 7 € · Venda a taquilles i atriumviladecans.comRepresentació d’Estaquirot Teatre de ‘La rínxols d’or’, des de l’òptica dels óssos.

I

DE 19 A 21 HORESPessebre vivent Plaça de la Diversitat · Gratuït(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 12 de desembre).

T

DE 20 A 24 HORESPeña Navideña Solidaria Ateneu de Cultura Popular Can Batllori · GratuïtEspectacle de música i ball flamenc. Per accedir-hi, cal portar-hi productes alimentaris de Nadal per al Punt Solidari de Viladecans. Ho organitza: Peña Bética Gavà-Viladecans.

S

TOT EL DIAEl Núvol dels DesitjosCentre Comercial Vilamarina · GratuïtEs farà realitat, el 3 de gener, un dels desitjos que les persones pen-gin al Núvol dels Desitjos situat aquests dies dins de la instal·lació.

DEL 15 AL 27 DE DESEMBRE

T

DE 17.30 A 20 HORES (EXCEPTE EL DIA 24, D’11.30 A 13.30 H)

Visita del Pare Noel al C.C. VilamarinaCentre Comercial Vilamarina · GratuïtHo organitza: Centre Comercial Vilamarina.

DEL 17 AL 24 DE DESEMBRE

I

18 HORESContacontes: ‘Cançons, galetes i trols’Biblioteca de Viladecans · GratuïtA càrrec de Patricia McGill. Destinat a infants majors de 4 anys.

DIJOUS 18 DE DESEMBRE

I

18 HORESConcert coral de NadalEsglésia de Sant Joan · GratuïtA càrrec de l’Agrupament Coral La Lira, la coral infantil La Trepa i la coral de l’Institut Torre Roja. Cançons tradicionals de Nadal.

DIVENDRES 19 DE DESEMBRE

T

18 HORESCantada de nadales i xocolatadaCarrer del Nord, 2 · GratuïtXocolatada per a tothom i cercavila musical dels alumnes de l’Escola de Música i Dansa Ramon Muro. pels carrers del barri.Ho organitza: Escola de Música i Dansa Ramon Muro.

I

DE 19 A 21 HORESPessebre vivent al Barri de SalesPlaça de la Diversitat · Gratuït(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 12 de desembre).

T

18 HORESTeatre amateur: ‘Els Pastorets’Centre Cultural Sant Joan · 7 € (5 €, infants fins als 7 anys) A càrrec de l’Agrupació Mossèn Cinto. Representació de la tradicional obra sobre el naixement de Jesús en versió de J. Maria Folch i Torres.

T

TOTES LES ACTIVITATS TRADICIONS SOLIDARITAT INFANTIL ESPECTACLES MÚSICA ESPORT

DE 19 A 21 HORESPessebre vivent al Barri de SalesPlaça de la Diversitat · GratuïtRecreació del naixement de Jesús amb personatges vius. A partir de les 21 hores, nadales i cercavila de personatges pel barri. Ho org.: AV Barri de Sales, Assoc. Dones Barri de Sales i Assoc. Jubilats Barri de Sales.

DIVENDRES 12 DE DESEMBRE

T

DE 10 A 13 I DE 16 A 19 HORES (EXCEPTE DIUMENGES I FESTIUS)Mostra d’un pessebre tradicionalCarrer del Dos de Maig, 41 · GratuïtHo organitza: Associació de Veïns La Unión.

DEL 13 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER

T

10.30 HORESTaller de guarniments nadalencs amb materials reciclatsDeixalleria Municipal · Gratuït (inscripció a www.viladecans.cat)Viladecans Repara ensenyarà a fer propostes de decoració nadalenca reutilitzant materials que no corresponen a cap fracció reciclable.

T

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de ViladecansParc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · Donatiu 5 € (3 €, infants fins als 7 anys) · Adquisició anticipada a Llibreria PaquitaRepresentació de nou escenes tradicionals del pessebre amb mig centenar de figurants. Aforament de 40 persones per a cada passi.Ho organitza: Associació Amics del Pessebre Vivent de Viladecans.

T

DEL 12 DE DESEMBRE AL 6 DE GENER

DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 18 A 20 HORES; DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS, D’11 A 14 I DE 17.30 A 20 H (EXCEPTE DIES DE NADAL I SANT ESTEVE: NOMÉS AL MATÍ)

3r Concurs-Exposició de Pessebres de DioramaTorre del Baró · GratuïtMostra de recreacions artístiques d’escenes bíbliques elaborades en formats panoràmics. Ho org.: Associació de Pessebristes de Viladecans.

T

DE 10 A 20 HORESDia de la Solidaritat al C.C. VilamarinaCentre Comercial Vilamarina · GratuïtMossos d’Esquadra i Bombers faran activitats i demostracions per als infants. També hi haurà un espectacle de màgia – Maga Joana Andreu– (11 h), una botifarrada popular acompanyada de l’actuació dels Castellers de Viladecans (12 h), xocolatada infantil (18 h) i ac-tuació musical d’Amanda (19 h). A més, es podran fer donacions de sang a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

DISSABTE 13 DE DESEMBRE

S

Page 7: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E P CS E I A L

NADAL 2014

7

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

18 HORESCantada de Nadales Solidària Atrium Viladecans · 3 € (destinats al Punt Solidari de Viladecans)Actuacions musicals i de ball amb nadales tradicionals andaluses.Ho organitza: Centro Cultural Recreativo Andaluz Sierra Norte.

S

E21 HORESDansa: Eva YerbabuenaAtrium Viladecans · 20-25 €La bailaora retorna als escenaris després d’un any d’absència, i ho fa amb l’espectacle Ay, on es retroba amb ella mateixa i el seu estil.

DIUMENGE 21 DE DESEMBRE

DE 10.30 A 17.30 HORESMercat SolidariPlaça de la Hispanitat· Gratuït .Amb el Pare Noel. Ho organitza: Associació de Veïns Hispanitat.

S

11 HORESCursa popular ‘La Sansi de Viladecans’ Avinguda d’Olof Palme · 2,20-12,20 €. ·Inscripció a lasansiviladecans.com. Cursa atlètica de 5 km amb nou recorregut a través del parc de la Marina i el Parc de Negocis, que enguany actua també de Campionat de Catalunya de 5 km en ruta i, per tant, hi portarà atletes destacats. També hi ha modalitat infantil, amb recorregut de 800 metres.

Sp

12 HORESFestival de Nadal a l’Alba-rosa Plaça de l’Alba-rosa i del Doctor Reig · GratuïtMostra d’activitats de l’associació i presència d’un patge reial per recollir les cartes per als Reis d’Orient. Ho org.: Associació de Veïns de l’Alba-rosa.

T

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de Viladecans Parc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · 3-5 €(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre). Ho organitza: Associació Amics del Pessebre Vivent de Viladecans.

T

18 HORESTeatre amateur: ‘Els Pastorets’Centre Cultural Sant Joan · 7 € (5 €, infants fins als 7 anys) (Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

T

TOT EL DIAEl Pare Noel visita el Barri AnticCarrers Dr. Reig, Àngel Guimerà, J. Abril i Sol i i el Mercat Municipal · GratuïtHo organitza: Xarxa Comercial de Viladecans.

DILLUNS 22 DE DESEMBRE

I

TOT EL DIAEl Pare Noel visita el mercatMercat Municipal de la Constitució · GratuïtHo organitza: Xarxa Comercial de Viladecans.

DIMARTS 23 DE DESEMBRE

I

18 HORESActivitat infantil: ‘Animalades de paper’ Biblioteca de Viladecans · Gratuït (cal inscripció prèvia)A càrrec de Lola Casas. Adreçada a infants a partir dels 6 anys.

I

DIMECRES 24 DE DESEMBRE

DE 17 A 19 HORESCaga Tió GegantMercat de la Constitució · GratuïtHo organitzen: Ajuntament i Xarxa Comercial de Viladecans.

I

22.30 HORESBall de Nadal amb música en directeEdifici Cúbic · 14 € (11,5 € per a socis i gent gran)Descompte de 4 € per compra anticipada ( dies 11, 15, 18 i 22 al Casal Barri de Sales de 19 a 20 hores). Compra conjunta amb el Ball de Cap d’Any: 29 € (24 € per a socis i gent gran), amb 4 € menys per compra anticipada. Més informació: 666 508 469. Ho org.: Assoc. de Balls de Saló de Viladecans.

DIJOUS 25 DE DESEMBRE

T

DE 19 A 21 HORESPessebre viventPlaça de la Diversitat · Gratuït(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 12 de desembre).

DIVENDRES 26 DE DESEMBRE

T

DE 17.30 A 20 HORES (EXCEPTE ELS DIES 31 i 5, QUE SERÀ D’11.30 A 13.30 H)

Visita del Rei MelciorCentre Comercial Vilamarina · GratuïtHo organitza: Centre Comercial Vilamarina.

DEL 27 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER

I

DE 9 A 13 HORESXocolatada i caga tió solidariParc del Torrent Ballester · GratuïtHo organitza: Agrupació Escolta L’Espiga. Recollida d’aliments de Nadal.

ID’11 A 13 HORESCaga Tió GegantPlaça de la Vila · GratuïtEls més petits de la casa podran fer cagar el tió a cop de bastó. L’actriu i dinamitzadora Marta Riba amenitzarà l’activitat amb cançons. Hi haurà també xocolatada a càrrec de l’Assoc. de Veïns Casc Antic.Ho organitzen: Ajuntament i Xarxa Comercial de Viladecans.

I

DE 19 A 21 HORESPessebre vivent al Barri de SalesPlaça de la Diversitat · Gratuït(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 12 de desembre).

T

TOT EL DIAAnimació de Nadal Carrers de Jaume Abril i del Doctor Reig · GratuïtPasseig del Pare Noel, activitats de dinamització i concurs fotogràfic #nadalaViladecans. Ho organitza: Xarxa Comercial de Viladecans.

I

21 HORESMúsica: ‘Oh Happy Christmas’Atrium Viladecans · 15-20 €. Cançons nadalenques i repertori habitual del grup de cant DeuDeVeu.

18 HORESTeatre amateur: ‘Els Pastorets’Centre Cultural Sant Joan · 7 € (5 €, infants fins als 7 anys) (Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

T

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de ViladecansParc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · Donatiu 5 € (3 €, infants fins als 7 anys) · Adquisició anticipada a Llibreria Paquita(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

DISSABTE 27 DE DESEMBRE

T

DE 19 A 21 HORESPessebre vivent al Barri de SalesPlaça de la Diversitat · Gratuït. (Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 12 de desembre.)Ho org.: AV Barri de Sales, Dones del Barri de Sales i Jubilats Barri de Sales.

T

Page 8: Nadal a Viladecans 2014

VILADECANSDesembre 2014

E CS E I A L

NADAL 2014E P CS E I A L

8

COMPARTEIX EL TEU NADAL A: facebook.com/ajuntamentdeviladecans #nadalviladecans

PUNTS DE RECOLLIDA D’ALIMENTS DE NADALAMBULATORIS I CENTRE DE REHABILITACIÓ DE VILADECANS. De l’1 al 19 de desembre, a càrrec de Fallou i personal dels equipaments.ESCOLA BRESSOL MUNCIPAL LA GINESTA . De l’1 al 19 de desembre, a càrrec de l’AMPA de l’EBM La Ginesta.POLIESPORTIU MUNICIPAL DE LA MONTSERRATINA. 20 de desembre, de 10 a 14 hores, a càrrec del Club Rítmica La Unió.CENTRE CULTURAL SANT JOAN. 21, 22, 28 i 29 de desembre, de 18 a 21 hores, a càrrec de l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer.LOCAL DEL PSC VILADECANS. 11 de desembre, de 17 a 20 hores, a càrrec del PSC-Viladecans.CENTRE DE JOVES CAN XIC. Del 13 al 21 de desembre, a càrrec de l’Agrupació Escolta l’Espiga.PARC DEL TORRENT BALLESTER. 21 de desembre, de 9 a 13 hores, a càrrec de l’Agrupació Escolta l’Espiga.CENTRE COMERCIAL VILAMARINA. 6, 8, 13, 14, 20 i 21 de desembre, d’11 a 13 i de 17 a 20 h, a càrrec de Creu Roja Viladecans i Comissió de Viladecans Solidària.

PUNTS DE RECOLLIDA DE JOGUINES NOVESCENTRE COMERCIAL VILAMARINA6, 8, 13, 14, 20 i 21 de desembre, d’11 a 13 i de 17 a 20 hores, a càrrec de Creu Roja Viladecans i la Comissió de Viladecans Solidària.

VENDA D’ESTELS SOLIDARIS (1 €) CENTRE COMERCIAL VILAMARINA6, 8, 13, 14, 20 i 21 de desembre, d’11 a 13 i de 17 a 20 hores, a càrrec de Creu Roja Viladecans i la Comissió de Viladecans Solidària.A TOTES LES ACTIVITATS SOLIDÀRIES PROGRAMADES

19 HORESMúsica: ‘Llegendes del pop’Atrium Viladecans · 20-25 € · Venda a taquilles i atriumviladecans.comA càrrec de la jove orquestra de les comarques de Girona.

E

01 HORESBall de Cap d’Any amb orquestraEdifici Cúbic · 19 - 24€. Descompte de 4 € per compra anticipada (dies, 11, 15, 18 i 22 al Casal Bar-ri de Sales de 19 a 20 hores). Compra conjunta amb el Ball de Nadal: 29 € (24 € per a socis i gent gran), amb 4 € menys per compra anticipada. Més inform.: 666 508 469. Ho org.: Assoc. de Balls de Saló de Viladecans.

DIMECRES 31 DE DESEMBRE

T

DIVENDRES 2 DE GENER

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de ViladecansParc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · Donatiu 5 € (3 €, infants fins als 7 anys) · Adquisició anticipada a Llibreria Paquita(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

DIUMENGE 28 DE DESEMBRE

T

18 HORESTeatre amateur: ‘Els Pastorets’Centre Cultural Sant Joan · 7 € (5 €, infants fins als 7 anys) (Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

T

19 HORESConcert benèfic ‘Els músics són els Reis’ Centre de joves Can Xic · 5€ (val que es bescanviarà per regals a la botiga de joguines Juguettos, dins la campanya ‘Cap Nen Sense Joguina’, de Creu Roja) Actuació, entre d’altres, de Please, mala Vida, Booty Hunters, Casimiro, Chuso, Carretera, Javi Serrano (Los Superhéroes), El Hermano Malaquías i Buena Estrella. Ho org.: Ajuntament i Tapas&Music (La Pipa Restaurant).

S

DISSABTE 3 DE GENER

DE 18 A 20 HORESCampament Reial Jardins de Can Modolell · Gratuït. (Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 2 de gener). A les 18.30 h s’hi farà el sorteig de la campanya de la Xarxa Comercial .

I

A LES 9 HORES3x3 Christmas Indoor de BàsquetPavelló del Col·legi Sant Gabriel · 24 € per equip (inscripció al pavelló (av. Gabrielistes, 22), dil.-dv. de 17.30 a 20.15 h o [email protected]).Mes informació al 620 66 27 26. Ho org.: Club Bàsquet Viladecans.

DIUMENGE 4 DE GENER

Sp

DE 18 A 20 HORESCampament ReialJardins de Can Modolell · GratuïtAquest dia, el campament s’obrirà amb actuació de batucada del grup Taboo. (La resta d’activitats es poden consultar a la informació del dia 2).Ho organitza: Ajuntament, en col·laboració amb la Xarxa Comercial.

I

A LES 18.45 HORESCavalcada dels Reis d’OrientItinerant (mateix circuit que l’any passat) · GratuïtEls tres Reis d’Orient desfilaran per la ciutat amb un seguici ben animal! A més del Vilamut, hi haurà taurons, peixos, meduses, gavines i, fins i tot, un ós polar. Ho org.: Ajuntament.

I

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de ViladecansParc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · Donatiu 5 € (3 € infants fins als 7 anys) · Adquisició anticipada a Llibreria Paquita(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

T

A LES 17.30, 18.30 I 19.30 HORESPessebre Vivent de ViladecansParc de Can Ginestar (accés pel carrer del Salze) · Donatiu 5 € (3 € infants fins als 7 anys) · Adquisició anticipada a Llibreria Paquita(Més informació en aquesta revista en les activitats del dia 20 de desembre).

T

DE 18 A 20 HORESCampament ReialJardins de Can Modolell · GratuïtL’Ambaixador Reial arriba a lloms del Vilamut per recollir les cartes. Vine a rebre’l a les 18 h. I, després, tallers infantils, espectacles d’ani-mació de titelles (Galiot Teatre) i màgia i contacontes (Jordi Quimera).Ho org.: Ajuntament, amb la col·laboració de la Xarxa Comercial.

I

A LES 17.15 HORESCercavila musical fins al Campament ReialSortida de les places de la Diversitat, de la COnstitució i de Victoria de los Ángeles · GratuïtEls grups de batucada Taboo, Diabòlics d’Egara i Novells comandaran cadascuna de les tres cercaviles des dels Districtes per acompanyar els infants fins al Campament Reial. Ho organitza: Ajuntament.

I

A LES 18.30 HORESVine a rebre els Reis d’Orient!Davant d’Atrium Viladecans · GratuïtUn espectacle audiovisual per a tots els públics farà d’aperitiu a l’arribada a Viladecans dels Reis d’Orient. Ho org.: Ajuntament.

DILLUNS 5 DE GENER

I