cambrils - estiu festiu 2010

32

Upload: producciones-mic-sl

Post on 07-Mar-2016

233 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Programa de actividades julio y agosto de Cambrils 2010

TRANSCRIPT

Page 1: Cambrils - Estiu Festiu 2010
Page 2: Cambrils - Estiu Festiu 2010
Page 3: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

3

PRESENTACIÓTeniu a les vostres mans el programa que recull les activitats que s’organitzen a Cambrils des de les nos-tres regidories, per passar un bon estiu.L’estiu és per excel·lència l’estació de l’any més festiva. Els dies són llargs i les nits més curtes, fa calor, i el clima ens convida a sortir al carrer i fer gresca, passar una bona estona amb la família i amics, asseure’s a la fresca i gaudir d’un bon es-pectacle. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament us oferim aquest programa fresc, ple d’ofertes per a totes les edats i per a tots els públics, perquè passeu l’estiu de la millor manera, tant si viviu a Cambrils i hi treballeu, com si veniu a passar uns dies entre nosaltres.

Són dos mesos plens d’activitats perquè sortiu al ca-rrer i gaudiu, perquè ompliu els parcs, el passeig, les places i també les platges. Des de Festes us presentem el programa Festa a la Mar, música i espectacles de carrer. També la Fes-ta de la Mare de Déu del Carme amb la tradicional processó de la Verge per mar, sardanes i les festes de Barris.

Des de cultura us oferim el Festival de Música i el Petit Festival, activitats pels nens als parcs, cinema, exposicions, visites als museus.Des de Joventut, us proposem un estiu perquè us sentiu joves, amb concerts i altres activitats.Des d’esports, us oferim un estiu esportiu, per gau-dir de l’esport a la platja i vora el mar, amb els com-panys i familiars.Des del Pla de Barris, us oferim unes tardes d’estiu per passejar, jugar, comprar i gaudir en família del Barri Antic, amb jocs, espectacles i activitats diverses per als més petits.I des del Patronat de Turisme volem que els que ens veniu a visitar, conegueu els racons més bonics de la nostra vila, la història i la vida quotidiana.

En definitiva no volem que passeu un estiu indiferent, volem que aquest estiu gaudiu de Cambrils.

Jordi Savall. Regidor de Festes i JoventutJoan Recasens. Regidor de Cultura, Patrimoni, Es-ports i LleureAna López. Regidora de TurismeOliver Klein. Regidor de Promoció de Ciutat, Rela-cions Cíviques i Pla de Barris

Col·labora:

Departament de FestesDepartament de JoventutDepartament de Cultura

Institut Municipal d’EsportsPatronat Municipal de Turisme

Oficina del Pla de Barris

Organitzen:

D.L.:

Page 4: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

4

FESTA A LA MAR. Colors de la MediterràniaProgramació d’estiu fresca i festiva, de música i d’espectacles de carrer amb arrels mediterrànies.Per gaudir de les nits dels dijous i dels divendres, i d’algun vespre de dimecres.Actuacions gratuïtes que es programen en diferents espais: parc del Pescador, parc del Pinaret , passeig Marítim, passeig de les Palmeres i Barri Antic.Entreu a la mar i navegueu per la diversitat cultural del Mediterrani, de les seves terres i d’aigües enllà. Sentiu i conegueu les seves olors i els seus sons amb la música i gaudiu dels carrers plens de festa i color.

BALLADA DE SARDANESAmb els Amics de la Sardana de Cambrils.Els diumenges dels mesos de juliol i agost, al passeig de les Palmeres.

FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARMELa festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, es celebra els dies 15 i 16 de juliol, amb havaneres i la popular processó de la Verge per mar.

MERCAT DEL MARMercat d’ambient tradicional mariner, on hi podreu trobeu trobar tot tipus de paradetes de productes artesanals relacionats amb el mar.

FIRA DISCFira de col·leccionisme musical. Hi podeu trobar vinils, cd’s, merchandising, llibres, posters, DVD musicals i tot allò relacionat amb el món de la música, per comprar o canviar amb altres col·leccionistes.

FESTES DE BARRISFestes dels barris de Cambrils, amb ball, animació infantil i actes populars.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA i PETIT FESTIVALÉs una de les propostes culturals més sòlides de Catalunya. Programació musical eclèctica en

espais emblemàtics de Cambrils que inclou artistes de prestigi internacional de música clàssica, contemporània, jazz, gospel, flamenc...Venda anticipada d’entrades del Festival de Música:

ESTIU A L’AIRE LLIUREActivitats per a tots els nens i nenes, cada tarda de l’estiu de dilluns a divendres al parc del Pinaret i al parc del Pescador; Biblioparc, escacs a la fresca i conta contes...

CINESTIUSessions de cinema per a infants, al centre cultural, durant el mes de juliol a les 17 h. Entrada gratuïta.

16è MERCAT D’ART Del col·lectiu d’Art Total de CambrilsCada dissabte, del 20 juny fins al 26 de setembre, de 19 a 1 h. al Port de Cambrils.

ESTIU JOVEUn ventall d´activitats organitzades amb i per als joves i tothom que s´hi vulgui apuntar: Viudnit, Concurs de DJ, Nit d’Artistes, i el Cambrirock.

ESTIU ESPORTIUPer fer exercici a les platges i vora la mar de Cambrils no hi ha excusa: Mulla’t per l’esclerosis, campionats de futbol platja, Torneig d’Streetball, 12 Hores de bolei platja...

ACTIVITATS DE TURISME CULTURALDes del Patronat de Turisme t’oferim la possibilitat de conèixer Cambrils, la història, els racons de la vila, el port... ja sigui amb trenet, a peu, o amb bicicleta, sols o acompanyats, vosaltres trieu.

ALTRES ACTIVITATS CULTURALS ON ASSISTIRTrobada de Puntaires, Cinema, Sales d’exposicions, Museu, Biblioteca...

JUGUEM I FEM COMERÇ al BARRI ANTICEntre tots i totes, un barri divertit: jocs tradicionals, titelles, màgia, música i activitats diverses

Page 5: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

5

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

5

Page 6: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

6

CastellanoTenéis en vuestras manos el programa que recoge las actividades que se organizan en Cambrils desde nuestras regidurías para pasar un buen verano. El verano es por excelencia la estación del año más festiva. Los días son largos y las noches más cortas, hace calor y el clima nos invita a salir a la calle y armar juerga, a pasar un buen rato con la familia y los amigos, a sentarnos en un lugar fresco y a disfrutar de un buen espectáculo.Es por ello que desde el Ayuntamiento os ofrecemos este programa fresco, lleno de ofertas para todas las edades y para todos los públicos, para que paséis el verano de la mejor forma, tanto si vivís y trabajáis en Cambrils como si venís a pasar unos días entre nosotros. Son dos meses llenos de actividades para que salgáis a la calle y dis-frutéis, para que llenéis los parques, el paseo, las plazas y también las playasDesde Fiestas os presentamos el programa Fiesta en el Mar, música y espectáculos de calle. También la Fiesta de la Virgen del Carmen con la tradicional procesión de la Virgen por mar, sardanas y las fiestas de Barrios.Desde Cultura os ofrecemos el Festival de Música y el Pequeño Festival, actividades infantiles en los parques, cine, exposiciones y visitas a los museos. Desde Juventud, os ofrecemos un verano para que os sintáis jóvenes, con conciertos y otras actividades. Desde Deportes, un verano deportivo, para disfrutar del deporte en la playa y cerca del mar, con amigos y familiares. Desde el Plan de Barrios, os ofrecemos unas tardes de verano para pa-sear, jugar, comprar y disfrutar en familia del Barrio Antiguo, con juegos, espectáculos y actividades diversas para los más pequeñosY desde el Patronato deTurismo queremos que los que venís a visitar-nos conozcáis los rincones más bonitos de nuestra villa, su historia y la vida cotidiana.En definitiva, no queremos que paséis un verano indiferente, queremos que este verano disfrutéis de Cambrils.

FIESTA EN EL MAR. Colores del MediterráneoProgramación de verano fresca y festiva, de música y de espectáculos de calle con raíces mediterráneas.Para disfrutar de las noches de los jueves y los viernes, y de alguna noche de miércoles.Actuaciones gratuitas programadas en diferentes espacios: parque del Pescador, parque del Pinaret, paseo Marítimo, paseo de les Palmeras y Barrio Antiguo.BAILE DE SARDANAS Con los Amigos de la Sardana de Cambrils.Los domingos de los meses de julio y agosto, en el paseo de las Palmeras. FIESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME La fiesta de la Virgen del Carmen, patrona de los marineros, se celebra los días 15 y 16 de julio, con habaneras y la popular procesión de la Virgen por el mar. MERCADO DEL MARMercado de ambiente tradicional marinero, donde podréis encontrar todo tipo de tenderetes de productos artesanales relacionados con el mar. FIRA DISCFeria del coleccionismo musical. En la misma se pueden encontrar vinilos, CD, merchandising, libros, pósteres, DVD musicales y todo lo relacionado con el mundo de la música, para comprar o cambiar con otros coleccio-nistas. FIESTAS DE BARRIOFiestas de los barrios de Cambrils, con bailes, animación infantil y actos populares. FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICAEs una de las propuestas culturales más sólidas de Cataluña. Programa-ción musical ecléctica en espacios emblemáticos de Cambrils, que incluye artistas de prestigio internacional de música clásica, contemporánea, jazz, gospel, flamenco…VERANO AL AIRE LIBREActividades para todos los niños y niñas, todas las tardes del verano de lunes a viernes en el parque del Pinaret y en el parque del Pescador; biblio-parque, ajedrez tomando el fresco y cuentacuentos...15º MERCADO DE ARTEDel colectivo Arte Total de CambrilsTodos los sábados, del 20 junio hasta el 26 de septiembre, de 19 a 1 h, en el puerto de Cambrils.

VERANO JOVENUn abanico de actividades organizadas con y para los jóvenes que se quieran apuntar: Viudnit (‘Vivednoche’), concurso de DJ, noche de artistas, convención de tatoos y el Cambrirock.VERANO DEPORTIVONo tienes excusa para hacer ejercicio en las playas y cerca del mar de Cambrils: Mójate por la esclerosis, campeonatos de fútbol playa, torneo de streetball, 12 horas de voleibol playa...ACTIVIDADES DE TURISMO CULTURALDesde el Patronato de Turismo te ofrecemos la posibilidad de conocer Cam-brils, la historia, los rincones de la villa, el puerto... ya sea en el trenecito, a pie, en bicicleta, solos o acompañados, vosotros elegís. OTRAS ACTIVIDADES CULTURALES A LAS CUALES ASISTIREncuentro de encajeros de bolillos, cine, salas de exposiciones, museo, biblioteca...JUGUEMOS Y COMERCIEMOS en el BARRIO ANTIGUOEntre todos y todas, un barrio divertido: juegos tradicionales, títeres, magia, música y actividades diversas para los niños y niñas y sus familias. Todos los jueves de julio y agosto, en la plaza de España.

EnglishYou are holding the programme of activities being sponsored in Cambrils by our different town council departments to make sure you have an unforgettable summer. Summer is the most festive season of the year by far. The days are long, the nights are short, the temperatures are high and the weather beckons us out onto the streets to partake in the festivities, spend a pleasant time with family and friends, sit outdoors or enjoy a good show. That is why the town council offers you this refreshing programme, full of ideas for all ages and publics, to make sure that you have the best possible summer, whether you live and work in Cambrils or have simply come to spend a few days with us. The programme spans two months brimming with activities, so that you can go out and have fun at the parks, on the promenade, in the squares and on the beaches. Festes presents the Fiesta by the Sea programme, music and street shows. As well as the Fiesta de la Mare de Déu del Carme, with the traditional sea procession of the Virgin, sardanes and the neighbourhood fiestas.The Culture Department brings you the Music Festival and Little Festival, offering a range of activities for children in the parks, films, exhibitions and museum tours.The Youth Department offers a summer where everyone can feel young, with concerts and a wide array of additional activities.The Sports Department offers a summer full of sports, so that you can enjoy your favourite sporting activities on the beach or by the sea with family and friends.The District Plan offers you summer afternoons to go out strolling, play, shop and have a good time with the family in the Old District, with games, shows and different activities for the youngstersFinally, the Tourism Board wants everyone who comes to visit us to dis-cover the most charming spots in town, our history and daily life.In short, we don’t want summer to pass you by. This summer, enjoy Cambrils!

FIESTA BY THE SEA. Mediterranean ColoursA cool, festive summer programme of music and shows in the street, all with a Mediterranean flavour.To enjoy on Thursday and Friday nights, as well as some Wednesday af-ternoons.Free performances in different areas: Parc del pescador and parc del Pina-ret, the seaside promenade, passeig de les Palmeres and the Old District.SARDANA DANCINGWith Amics de la Sardana de Cambrils.Sundays in July and August on Passeig de les Palmeres. MARE DE DÉU DEL CARME FESTIVALFestival in honour of Our Lady of Mount Carmel, patron saint of sailors, held on 15 and 16 July, including havanera-singing and a traditional boat procession to honour the Virgin.SEA MARKETMarket offering a traditional seafaring atmosphere, where visitors will find a variety of stands stocked with hand-crafted products relating to the sea.

Page 7: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

7

RECORD FAIRFair for music collectors. Visitors will find records, CDs, merchandising, books, posters, music DVDs and all sorts of other products relating to the world of music, to buy or trade with other collectors. NEIGHBOURHOOD FESTIVALSCambrils neighbourhood festivals, with dancing, children’s entertainment and street events. INTERNATIONAL MUSIC FESTIVALOne of Catalonia’s most important cultural events. An eclectic selection of concerts in emblematic venues in Cambrils, featuring internationally re-nowned musicians performing classical music, contemporary music, jazz, gospel, flamenco and more. OUTDOOR SUMMERActivities for children every afternoon in summer from Monday to Friday in Pinaret and Pescador parks: “Biblioparc” libraries, outdoor chess matches, storytellers and more. CINESTIUChildren’s films at the Culture Centre, throughout July at 5 PM. Free ad-mission. 15TH ART MARKET Sponsored by Art Total de CambrilsEvery Saturday, from 20 June to 26 September, from 7 PM to 1 AM, at the Port of Cambrils. YOUTH SUMMERA wide array of activities held with and for young people and anyone else who’s interested: “Viudnit” nights, a DJ contest, Artist Night, a tattoo con-vention and the Cambrirock festival. SPORTING SUMMERThere’s no longer any excuse not to get some exercise on the beaches and by the sea in Cambrils: Swim for Multiple Sclerosis, beach football championships, the Streetball Tournament, 12 Hours of Beach Volleyball, etc. CULTURAL TOURISM ACTIVITIESThe Tourism Board offers you the opportunity to discover Cambrils, its his-tory, its hidden charms, the port and more, whether on the tourist train, on foot or by bike, alone or with friends. You choose!OTHER CULTURAL ACTIVITIES ON OFFERLace-maker’s gathering, films, exhibition centres, museums, libraries and more. PLAY AND TRADE IN THE OLD DISTRICTA fun district for all and by all: traditional games, puppets, magic, music and different activities for children and their families. Every Thursday in July and August in Plaça d’Espanya.

FrançaisVous tenez entre vos mains le programme reprenant les activités or-ganisées à Cambrils depuis notre Municipalité, pour que vous passiez un été inoubliable.L’été est par excellence la saison de l’année la plus festive. Les jour-nées sont longues et les nuits sont courtes ; il fait chaud et le climat nous invite à sortir dans les rues et faire la fête, passer de bons mo-ments en famille et entre amis, s’asseoir à l’air frais et profiter d’un bon spectacle. C’est pourquoi, depuis la Ville de Cambrils, nous vous offrons ce pro-gramme frais et rempli de propositions pour tous les âges et tous les publics, afin que vous passiez un excellent été de la meilleure manière qu’il soit, tant si vous vivez à Cambrils que si vous travaillez, ou que vous veniez passer quelques jours parmi nous.Il s’agit de deux mois pleins d’activités pour que vous sortiez dans la rue et profitiez de bons moments ; pour que vous remplissiez les parcs, la promenade, les places et les plages. Festes vous présente le programme Fête à la Mer, musique et spec-tacles de rue. Également la Fête de la Mare de Déu del Carme avec la traditionnelle procession de la Vierge en mer, les sardanes et les fêtes de Quartiers.Depuis de Département de Culture, nous vous offrons le Festival de Mu-sique et le Petit Festival, des activités pour les enfants dans les parcs, du cinéma, des expositions et des visites de musées.Depuis le Département de la Jeunesse, nous vous offrons un été pour que vous vous sentiez jeunes, avec des concerts et bien d’autres ac-tivités.Depuis le Département des Sports, un été sportif, pour jouir du sport sur la plage et au bord de la mer, entre amis et en famille.

Pla de Barris vous offre des après-midis d’été pour se promener, jouer, acheter et profiter en famille du Vieux Quartier à travers des jeux, des spectacles et diverses activités pour les plus petits. Et depuis le Patronat de Tourisme, nous souhaitons que ceux qui vien-nent nous visiter puissent découvrir les recoins les plus beaux de notre ville, son histoire et sa vie quotidienne.En d’autres termes, nous ne voulons pas que vous passiez un été quel-conque ; nous souhaitons que durant cet été, vous profitiez au maxi-mum de Cambrils.

FÊTE À LA MER. Couleurs de la MéditerranéeProgrammation d’été fraîche et festive, de musique et de spectacles de rue aux origines méditerranéennes.Pour profiter des jeudis et des vendredis soirs et de certains mercredis après-midis.Des spectacles gratuits programmés dans différents espaces : parc del Pescador, parc del Pinaret, promenade maritime, passeig de les Palmeres et Vieux Quartier.DANSE DE SARDANESAvec les Amis de la Sardane de Cambrils.Les dimanches des mois de juillet et août, sur la promenade Passeig de les Palmeres. FÊTE PATRONALE DE LA VIERGE DEL CARMELa fête de la Vierge du Carmen, patronne des marins, est célébrée les 15 et 16 juillet, avec des chants d’havaneres et la traditionnelle procession de la Vierge en mer.MARCHÉ DE LA MERMarché d’ambiance traditionnelle marinière, où vous pourrez trouver toutes sortes de stands de produits artisanaux en rapport avec la mer.FIRA DISCFoire du collectionnisme musical. Vous y trouverez des vinyles, des cd, du merchandising, des livres, des posters, des dvd musicaux et tout ce qui a trait au monde de la musique, à acheter ou à échanger avec d’autres collectionneurs.FÊTES DE QUARTIERFêtes dans les quartiers de Cambrils, avec bals, animations pour en-fants et actes populaires.FESTIVAL INTERNATIONAL DE MUSIQUEIl s’agit d’une des propositions culturelles les plus solides de la Catalog-ne. Programme musical éclectique dans des espaces emblématiques de Cambrils comprenant des artistes de prestige international de musi-que classique, contemporaine, jazz, gospel, flamenco, etc.ÉTÉ EN PLEIN AIRActivités pour tous les enfants ; tous les après-midi de l’été de lundi à vendredi au Parc del Pinaret et au Parc del Pescador Biblioparc, échecs en plein air et lecture de contes...CINESTIUSéances de cinéma pour enfants au centre culturel durant le mois de juillet à 17h00, entrée gratuite.15e MARCHÉ D’ARTOrganisé par l’association Art Total de Cambrils.Tous les samedis, du 20 juin au 26 septembre, de 19h00 à 01h00, au Port de Cambrils.ÉTÉ JEUNEUn éventail d’activités organisées avec et par les jeunes et tous ceux souhaitant s’y inscrire : Viudnit, Concours de DJ’S, Nuit d’Artistes, Con-vention de Tatoos et le Cambrirock.ÉTÉ SPORTIFPour faire de l’exercice sur les plages et au bord de la mer de Cambrils, vous n’avez aucune excuse : Mouillez-vous pour la sclérose, championnats de football plage, Tournoi de Streetball, les 12 Heures de volley plage... ACTIVITÉS DE TOURISME CULTURELDepuis le Patronat de Tourisme, nous vous offrons la possibilité de connaître Cambrils, son histoire, les recoins de la ville, le port... que ce soit au moyen du petit train touristique, à pied ou à vélo, seuls ou accompagnés ; à vous de choisir.AUTRES ACTIVITÉS CULTURELLESRencontre de dentellières, cinéma, salles d’expositions, musée, biblio-thèque…JOUONS ET FAISONS DU COMMERCE dans le VIEUX QUARTIEREnsemble, un quartier animé : jeux traditionnels, marionnettes, magie, musique et activités diverses pour les enfants et leurs familles. Tous les jeudis, en juillet et en août, sur la Plaça d’Espanya.

Page 8: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

8

1 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. Planet 51Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçEspectacle de titellesARNAU COLOM. Les aventures del MatitoCol·labora: Associació de Comerciants VilacentreActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

3 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 10 a 19 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu esportiuCAMPIONAT DE CATALUNYA DE VÒLEI PLATJACampeonato de Cataluña de Voleibol Playa - Catalonia Beach Volleyball Championship - Championnat de la Catalogne de Volley-ball Plage

De les 18 a les 21 h. a la Plaça d’Espanya. MERCAT D’ANTIGUITAS I COL·LECCIONISME I trobada de plaques de cava.Mercat amb tot tipus d’objectes molt variats: mobles, monedes, rellotges, nines, pintures... i una trobada pels amants del col·leccionisme de plaques de cava i altres curiositats.Mercado de antiguedades y coleccionismo - Antiques market - Marché d’ Antiquités

De 22 a 01 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu jove i esportiu 5è CAMPIONAT NOCTURN DE VOLEI PLATJA + VIUDNITCampionat de volei platja, tennis taula, futbol platja i altres activitats.Activitat gratuïta.Inscripcions al Palau Municipal d’Esports i al Punt d’Informació Juvenil fins el 3 de juliolMés informació a: www.viudnit.catCampeonato nocturno de Voleibol Playa - Beach-volleyball night Chanpionship - Championnat nocturne de Volley-ball Plage

Festes de BarriFestes del Barri NOU CAMBRILSA les 23:30 h. al parc del Nou Cambrils.BALL. Grup SAMANÀ.Fiestas del Barrio Nou Cambrils. Baile - Neighbourhood Festival in Nou Cambrils. Dance - Fêtes de quartier Nou Cambrils. Dance.

4 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de BarriFestes del Barri NOU CAMBRILSFiestas del Barrio Nou Cambrils - Neighbourhood Festival in Nou Cambrils - Fêtes de quartier Nou Cambrils

De 10 a 19 h. a la zona esportiva platja del Regueral. Estiu esportiuCAMPIONAT DE CATALUNYA DE VÒLEI PLATJACampeonato de Cataluña de Voleibol Playa - Catalonia Beach Volleyball Championship - Championnat de la Catalogne de Volley-ball Plage

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.

6 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. El valent DespereauxCine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

8 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. Ice Age 3Cine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçJoc de cucanyes.Jocs tradicionals i divertits on els participants podran demostrar les seves habilitats i enginys.Col·labora: Associació de Comerciants Vila Centre.Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

9 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu joveCONCURS DJ’s (semifinals)Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.atConcurso DJ - DJ Contest - Concours de DJ’sDe 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

JULIOL - JULIO - JULY - JUILLET

Page 9: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

9

Page 10: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

10

10 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDI De 9 a 14 h. a la piscina coberta municipal. Estiu esportiuMULLA’T PER L’ESCLEROSIContribueix amb la campanya i vine a nedar!!!Activitat i accés a la piscina gratuït.¡Contribuye con la campaña por la esclerosis múltiple y ven a nadar! - Join the campaign and take a swim! - Contribuez à la campagne et venez nager!

A les 10 i a les 18 h. al passeig de les Palmeres. Estiu esportiu.8è TORNEIG STREETBALL CAMBRILS 2010. Bàsquet al carrer 3x3, animació, música i obsequis.Categories. A les 10 h: júnior, infantil i minibàsquet. A les 18 h: sènior.Inscripcions: al Palau Municipal d’Esports fins el 9 de juliol. 5 €/ pers. (júnior i infantil), 15 €/pers. (sènior). Gratuïta minibàsquet.Col·labora: Club Bàsquet CambrilsBaloncesto en la calle 3x3 - 3-on-3 street basketball - Basket dans la rue 3x3

De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu joveCONCURS DJ’s (semifinals)Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.atConcurso DJ - DJ Contest- Concours de DJ’s

11 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.

13 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. BoltCine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

15 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. Kung Fu PandaCine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçTaller de manualitats i reciclatge per a nens i nenes.A partir del reciclatge i el joc serem capaços de crear els objectes més inimaginables!

Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació d’Artesans de Cambrils El Far dels somnis.Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME

15 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY.JEUDIDe les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al passeig Marítim,Mercat del MarMercat de productes artesanals d’ambient mariner.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

A les 22 h. a la platja del Regueral, Cantada d’Havaneres amb els grupsULTRAMARROCA GROSSARom cremat per a tothom.Cantada de havaneras y queimada - Havanera concert and Rum - Chants d’havaneres et Rum brûlé

16 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 9:30 h. a la Llotja de Pescadors, sardinada popular (5 sardines + pa i vi=2 €)Organitza: Confraria de PescadorsSardinada popular - Sardine party - Grillada des sardines

De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim,Mercat del MarMercado del Mar- Sea Market- Marché de la Mer

A les 18:30 h. inici de la processó de la Mare de Déu del Carme, des de la Parròquia de Sant Pere, amb l’actuació del Cor de Sant Pere.Anada cap al moll de ponent, processó per mar i ofrena a la Mare de Déu del Carme. Acompanya la processó entitats de Cambrils i la Cobla Reus Jove.

Procesión por mar de la Virgen del Carme - Traditional boat procession and an offering to Verge del Carme - Procession en mer et offrande à la Vierge du CarmeA les 22 h. a les Escales Reials del Port,Sardanes, amb la COBLA REUS JOVE i els Amics de la Sardana de Cambrils.

Page 11: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

11

16 , 17, 18 DIVENDRES - DIUMENGE VIERNES - DOMINGO FRIDAY - SUNDAY VENDREDI - DIMANCHEAl passeig de les Palmeres. Estiu esportiuCONVENCIÓ INTERNACIONAL FITNESS I AERÒBICConvenció dirigida als professionals del sector. Masterclass, Spinning, workshop, ...Co-organitza: Federació Espanyola d’Aeròbic i Fitness - Delegació Tarragona+info: www.eurowellnessacademy.com Convención Internacional de Fitness y Aerobic - International Fitness and Aerobics Convention - Covention Internationale de Fitness et Aérobic

17 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIFestes de BarriFestes del Barri del MOLÍ DE LA TORREFiestas del Barrio Molí de la Torre - Neighbourhood Festival in Molí de la Torre - Fêtes de quartier Molí de la Torre

De les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al Mollet del RecMERCAT DEL MARMercat de productes artesanals d’ambient mariner.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

A les 22 h. a la Torre del Port. Festival de MúsicaDELREVÉS, dansa vertical. Repite conmigoDansa vertical, utilitzant l’arquitectura com a suport del moviment, un món màgic, on és possible volar, on la gravetat no existeix..GratuïtDanza vertical - Vertical dance - Danse vertical

18 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 11 a les 14:30 h. i de 17:30 a 23:30 h. al Mollet del Rec,MERCAT DEL MARMercat de productes artesanals d’ambient mariner.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

A partir de les 12 h. al passeig de les Palmeres. Estiu esportiu8è CIRCUITO NACIONAL PLAYAERÓBICPer vuitè any organitzem el platja-aeròbic, perquè vinguis a fer esport, aeròbic o simplement a ballar i divertir-te amb nosaltres. Els monitors són autèntics professional que et faran moure al ritme de la millor música. T’hi esperem!!! Activitat oberta i gratuïta.

A partir de les 17 h. al Parc del Pescador.TROBADA DE PUNTAIRESOrganitza: Escola de Puntaires de Cambrils i el departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.Encuentro de encaje de bolillos - Lace-makers Gathering - Rencontre de Dentellières

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.19 DILLUNS. LUNES. MONDAY. LUNDIA les 22 h. al parc del Nou Cambrils. Petit FestivalQUARTET DE SAXOS LIMNOSQuatre saxofonistes catalanes ens fan conèixer el saxòfon en les diferents vessants, el seu programa inclou obres representatives del repertori tradicional de l’escola del saxo clàssic i obres de compositors actuals.GratuïtCuarteto de saxos - Concert with four saxos - Concert avec quatre saxophones

20 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. Els mons de CoralineCine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

21 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDIA les 20 h. a la Plaça d’Espanya. Festa a la MarEspectacle de dansa per a públic familiarILIACAN, companyia de dansa. PastanaguesUna nena no gaire valenta, acompanyada d’un peix rondinaire posarà a prova el seu valor, la seva intel·ligència i la seva solidaritat, a través d’un mar ple d’illes per trobar el seu millor amic.Espectáculo de danza para el público familiar - Dance show for all family - Danse pour toute la famille.

22 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 17 h. al Centre Cultural. CinestiuSessions de cinema infantil. Winx, el secret del regne perdutCine infantil - Cinema for children - Cinéma pour enfants

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçGimkama infantil. Ruta pels comerços del barri i acte final a la plaça Martí Nolla.Col·labora Associació de Comerciants Vilacentre.Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

Page 12: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

12

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la MarMúsica de Ses IllesOLIVA TRENCADA. El so de la mallorquinaConcert de música folk, pop i tradicional de les Illes Balears Música de las islas Baleares - Music of the Balearic islands - Musique des îles Baléares

23 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de BarriFestes del Barri de LA LLOSAFiestas del Barrio La LLosa -Neighbourhood Festival in La LLosa - Fêtes de quartier La LLosa

A les 22 h. al passeig Marítim. Festa a la MarEspectacle de percussió de carrer itinerant PERCUPADS. Mania PercutoriaEspectacle carregat d’energia i de festa, amb ritmes poderosos de diferents estils, en què es combinen la percussió acustica amb la percussió electrònica. Els temes són originals i inspirats en la cultura popular.Espectáculo itinerante de percusión- Itinerant spectacle of percussion - Spectacle itinérant de percussion

24 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIDe 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art market - Marché d’ art

De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h. a la zona esportiva de la platja del Regueral. Estiu esportiuFútbol Playa - Beach Soccer - Futbol plage Fase regular.+ info a: www.valldorsala.com [email protected]

De 20 a 03 h. al passeig de les Palmeres. Estiu joveCONCURS DJ’s (final)Organitza: Assoc. Música Electrònica Cambrils - Àrea de Joventut. Més info a www.amec.atConcurso DJ - DJ Contest - Concours de DJ’s

Festes de BarriFestes del Barri de LA LLOSA A les 23 h. al Barri de La Llosa, c/ Margarides. BALL. Grup ENIGMA.Fiestas del Barrio La Llosa. Baile - Neighbourhood Festival in La Llosa. Dance - Fêtes de quartier La Llosa. Danse

25 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de BarriFestes del Barri de LA LLOSAFiestas del Barrio La Llosa - Neighbourhood Festival in La Llosa - Fêtes de quartier La Llosa

De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h. a la zona esportiva de la platja del Regueral. Estiu esportiu FUTBOL PLATJAFútbol Playa - Beach Soccer - Futbol plageFase final.+ info a: www.valldorsala.com [email protected]

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.

A les 22 h. a la Parròquia de Sant Pere. Festival de MúsicaORQUESTRA DE CAMBRA TERRASSA 48. De mestre a alumne.L’OCT48 camina sobre les petjades artístiques de grans compositors i dels seus alumnes més cèlebres, a través de l’estreta relació entre mestre i alumne.Preu entrada: 10 €Festival de música - Music festival - Festival de musique

27 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de MúsicaJOAN MANUEL SERRAT. Hijo de la luz y de la sombraEn el centenari del naixement del poeta Miguel Hernández (1910-1942), Joan Manuel Serrat, acompanyat por un sextet de músics, ha preparat un nou treball en homenatge al poeta. Així, ha preparat el nou disc: Hijo de la luz y de la sombra, tretze nous temes musicats que, amb el material editat el 1972, conformaran la matèria primera d’aquest gran espectacle.Preu entrada: 50 i 45 €Servei d’autobús gratuït.Festival de música - Music festival - Festival de musiqueServicio de autobús gratuito.

29 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçEspectacle de màgia infantilMÀGIC LOSIPer gaudir d’un divertit espectacle de màgia amb tota la família.Col·labora: Associació de Comerciants VilacentreActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

Page 13: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

13

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la MarMúsica del món. Klezmer, gipsy , jazz, pop...XAZZAR. Històries desencantadesConcert on Xazzar barreja la festa amb la reflexió interior. Un espectacle de ritmes endimoniats, la potència d’uns arranjaments que sonen a pop, klezmer, gipsy, rock… amb la delicadesa del món clàssic.Música del mundo - Music of the World - Musique du monde

30 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de BarriFestes del BARRI ANTIC EL PORTALFiestas del Barri Antic El Portal -Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal - Fêtes de quartier Antic El Portal

A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la MarHavaneres amb el grupXARXARom Cremat ofert per l’associació del Barri Antic El PortalHabaneras y queimada - Havanera concert and Rum - Chants d’havaneres et Hum brûlé

A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de MúsicaCOR INFANTIL GUILLEM FORTUNYIN TEMPO ENSEMBLE. Cantata infantil: El gran alquimistaEl Cor Infantil Guillem Fortuny sota la direcció de Carolina Morales, que amb la formació In Tempo Ensemble, Rat Cebrián i Núria Carazo, ens narraran com l’alquimista i els seus quatre follets ajudants treballen elaborant la coca de la felicitat i resolent enigmes per descobrir la pedra filosofal. La Cantata “El Gran Alquimista” és una idea original i una producció de l'Auditori de Barcelona. Preu entrada: 6 €Servei d’autobús gratuït.Festival de música - Music festival - Festival de musiqueCantata infantil - infantile cantata - cantate infantileServicio de autobús gratuito.

31 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIA partir de les 18 i fins les 18 h. del dia 1 d’agost, a la zona esportiva d’estiu platja del Regueral. Estiu esportiu24 HORES DE VÒLEI PLATJAInscripcions: Al Palau Municipal d’Esports fins al 31 de juliol.Quota d’inscripció: 15 € /persona (inclou assegurança)Col·labora: Esports Nautilus

De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.

Mercado de arte - Art Market - Marché d’ artA les 22 h. Jardins del Parc Samà. Festival de MúsicaSOWETO GOSPEL CHOIRSoweto Gospel Choir és un audaç i imponent conjunt de veus que reuneix els millors talents de moltes esglésies i comunitats de Soweto i els seus voltants. La música gospel de Sud-àfrica es realment única, perquè sap combinar la música amb l’emocionant so dels tambors i les danses. Preu entrada : 30 € i 25 €Servei d’autobús gratuït.Festival de música - Music festival - Festival de musiqueServicio de autobús gratuito.

A partir de les 22 h. sortida de l’Eixample fins al Port. Estiu jove RUA RIURecorrerà els principals bars musicals de la ciutat on es repartirà la beguda típica d’aquesta festa, el Flipi!Organitzen: Nit d’Artistes de Cambrils - Departament de Joventut

Festes de BarriFestes del BARRI ANTIC EL PORTALA les 22:30 h. a la plaça d’Espanya. BALL. Grup SAMANÀ.Fiestas del Barri Antic El Portal. Baile -Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal. Dance - Fêtes de quartier Antic El Portal. Danse

Page 14: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

14

Page 15: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

15

Page 16: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

16

DATA LLOC ACTIVITAT HORA Dijous, 1 Centre Cultural

Plaça d’EspanyaCINESTIU. Planet 51 JUGUEM I FEM COMERÇ. Titelles

17 h. 19 h.

Dissabte, 3 Platja Regueral Plaça d’Espanya Platja Regueral Barri Nou Cambrils

CAMPIONAT VOLEI PLATJA MERCAT D’ANTIGUITATS VIUDNIT FESTES BARRI. Ball

10-19 h. 18-21 h. 22 h. 22:30 h.

Diumenge, 4 Platja Regueral Pg. Palmeres

CAMPIONAT VOLEI PLATJA SARDANES

10-19 h. 22 h.

Dimarts, 6 Centre Cultural CINESTIU. El valent Despereaux 17 h. Dijous, 8 Centre Cultural

Plaça d’EspanyaCINESTIU. Ice Age 3 JUGUEM I FEM COMERÇ. Cucanyes

17 h. 19 h.

Divendres, 9 Pg. Palmeres Pg. Miramar

CONCURS DJ. Semifinals MERCAT D’ART

20-03 h. 18-01 h.

Dissabte, 10 Piscina coberta Pg. Palmeres Pg. Miramar Pg. Palmeres

MULLA’T PER L’ESCLEROSI TORNEIG STREETBALL MERCAT D’ART CONCURS DJ. Seminals

09-14 h. 10-18 h. 18-01 h. 20-03 h.

Diumenge, 11 Pg. Palmeres SARDANDES 22 h. Dimarts, 13 Centre Cultural CINESTIU. Bolt 17 h. Dijous, 15 Pg. Marítim

Centre Cultural Plaça d’Espanya Platja Regueral

MERCAT DEL MAR CINESTIU. Kung Fu Panda JUGUEM I FEM COMERÇ. Tallers CANTADA D’HAVANERES i rom cremat

Tot el dia 17 h. 19 h. 22 h.

Divendres, 16 Llotja Pescadors Pg. Marítim Pg. Palmeres De Pl. Església a Moll de Ponent Escales Reials. Port

SARDINADA POPULAR MERCAT DEL MAR CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC PROCESSÓ VERGE DEL CARME SARDANES. Cobla

9:30 h. Tot el dia Tot el dia 18:30 h. 22 h.

Dissabte, 17 Pg. Palmeres Pg. Marítim Pg. Miramar Torre del Port

CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC MERCAT DEL MAR MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa vertical

Tot el dia Tot el dia 18-01 h. 22 h.

Diumenge,18 Pg. Palmeres Pg. Marítim Pg. Palmeres Parc del Pescador Pg. Palmeres

CONVENCIÓ FITNESS I AERÒBIC MERCAT DEL MAR TROBADA DE PUNTAIRES CIRCUIT PLAYAERÓBIC SARDANES

Tot el dia Tot el dia 17 h. 18-01 h. 22 h.

Dilluns, 19 Parc Nou Cambrils PETIT FESTIVAL. Quartet de saxos 22 h. Dimarts, 20 Centre Cultural CINESTIU. Els mons de Coraline 17 h. Dimecres, 21 Pl. Espanya FESTA A LA MAR. Dansa familiar 20 h. Dijous, 22 Centre Cultural

Plaça d’Espanya Parc Pescador

CINESTIU. Winx, el secret del regne perdut JUGUEM I FEM COMERÇ. Gimkama FESTA A LA MAR. Música de Mallorca

17 h. 19 h. 22 h.

Divendres, 23 Pg. Marítim FESTA A LA MAR. Itinerant percussió 22 h. Dissabte, 24 Pg. Miramar

Platja Regueral Pg. Palmeres Barri La Llosa

MERCAT D’ART BEACH-SOCCER FUTBOL PLATJA CONCURS DJ. Finals FESTES BARRI. Ball

18-01 h. 10-14 h i 16-20 h. 20-03 h. 23 h.

Diumenge, 25 Platja Regueral Pg. Palmeres Església St. Pere

BEACH-SOCCER FUTBOL PLATJA SARDANES FESTIVAL DE MÚSICA. Orquestra de cambra

10-14 h. i 16-20 h. 22 h. 22 h.

Dimarts, 27 Jardins Parc Samà FESTIVAL DE MÚSICA. SERRAT 22 h. Dijous, 29 Plaça d’Espanya

Parc PescadorJUGUEM I FEM COMERÇ. Màgia FESTA A LA MAR. Música del món

19 h. 22 h.

Divendres, 30 Parc Pinaret Jardins Parc Samà

FESTA A LA MAR. Havaneres FESTIVAL DE MÚSICA. Familiar

22 h. 22 h.

Dissabte, 31 Platja Reguera Pg. Miramar Jardins Parc Samà Carrers Barri Antic. Pl. Espanya

24 H FUTBOL PLATJA MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Soweto Gospel Choer RUA RIU FESTES BARRI. Ball

18 a 18 h. 18-01 h. 22 h. A partir 22 h. 22:30 h.

ESTIU FESTIU 2010 JULIOL – JULIO – JULY - JUILLET

Page 17: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

17

DATA LLOC ACTIVITAT HORA

Diumenge, 1 Platja Regueral Pl. Espanya Pg. Palmeres

24 HORES FUTBOL PLATJA ESPECTACLE INFANTIL. NAC SARDANES. Cobla

Fins 18 h. 18 h. 22 h.

Dilluns, 2 Parc Nou Cambrils PETIT FESTIVAL. Jazz 22 h.

Dimarts, 3 Pg. Marítim MERCAT DEL MAR Tot el dia

Dimecres, 4 Pg. Marítim Cripta Ermita

MERCAT DEL MAR FESTIVAL DE MÚSICA. A. Alguacil. Piano

Tot el dia 22 h.

Dijous, 5 Pg. Marítim Plaça d’Espanya Escales Reials Parc Pinaret

MERCAT DEL MAR JUGUEM I FEM COMERÇ. Espectacle jazz FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa FESTA A LA MAR. Músiques del món

Tot el dia 19 h. 21 h. 22 h.

Divendres, 6 Parc Samà Pg. Palmeres

FESTIVAL MÚSICA. Locomotora negra FESTA A LA MAR. Rumba

22 h 23 h

Dissabte, 7 Plaça d’Espanya Pg. Miramar Parc Pinaret

MERCAT D’ANTIGUITATS MERCAT D’ART NIT D’ARTISTES

18-21 h. 18-01 h. 22 h.

Diumenge, 8 Pg. Palmeres Jardins Parc Samà

SARDANES FESTIVAL DE MÚSICA. Dansa

22 h. 22 h.

Dimecres, 11 Castell Vilafortuny FESTIVAL DE MÚSICA. Jazz 22 h.

Dijous, 12 Plaça d’Espanya Parc Pescador

JUGUEM I FEM COMERÇ. Taller d’artesania FESTA A LA MAR. Música d’autor

19 h. 22 h.

Divendres, 13 Parc Pinaret Cripta Ermita

FESTA A LA MAR. Circ de carrer FESTIVAL DE MÚSICA. Piano

22 h. 22 h.

Dissabte, 14 Pg. Miramar Jardins Parc Samà Pinar de Vilafortuny

MERCAT D’ART FESTIVAL DE MÚSICA. Maria de Medeiros FESTES BARRI. Ball

18-01 h. 22 h. 22 h.

Diumenge, 15 Pg. Palmeres SARDANES 22 h.

Dimecres, 18 Barri Antic FESTA A LA MAR. Itinerant música 20 h.

Dijous, 19 Plaça d’Espanya Parc Pescador Zona camp futbol

JUGUEM I FEM COMERÇ. Cucanyes FESTA A LA MAR. Música mediterrània CAMBRIROCK

19 h. 22 h. 21-02 h.

Divendres, 20 Pg. Marítim Pg. Marítim Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR FESTA A LA MAR. Itinerant CAMBRIROCK

Tot el dia 22 h. 21-04 h.

Dissabte, 21 Pg. Marítim Pg. Miramar Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR MERCAT D’ART CAMBRIROCK

Tot el dia 18–01 h. 20-04 h.

Diumenge, 22 Pg. Marítim Pg. Palmeres Zona camp futbol

MERCAT DEL MAR SARDANES CAMBRIROCK

Tot el dia 22 h. 20-02 h.

Dijous, 26 Plaça d’Espanya JUGUEM I FEM COMERÇ. Pallassos 19 h.

Divendres, 27 Parc Pescador CAMBRIFESTA. Espectacle infantil 19 h.

Dissabte, 28 Pl.Mn J. Batalla Piscina Coberta Parc Pescador

FIRA DISC CAMBRIFESTA. Festa aquàtica APLEC SARDANES

10–22 h. 17–20 h. 18:30 h.

Diumenge, 29 Pl. Mn. J. Batalla FIRA DISC 10–22 h.

ESTIU FESTIU 2010 AGOST – AGOSTO – AUGUST - AOÛT

Page 18: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

18

Page 19: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

19

Page 20: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

20

1 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de BarriFestes del BARRI ANTIC EL PORTALFiestas del Barri Antic El Portal - Neighbourhood Festival in Barri Antic el Portal - Fêtes de quartier Antic El Portal

Fins les 18 h. a la zona esportiva d’estiu platja del Regueral. Estiu esportiu24 HORES DE VÒLEI PLATJA. A partir de les 16 h. finals i lliurament de trofeus.Inscripcions: Al Palau Municipal d’Esports fins al 31 de juliol.Quota d’inscripció: 15 € /persona ( inclou assegurança )Col·labora: Esports Nautilus

A les 18 h. a la plaça d’Espanya.Espectacle infantil de la NACOrganitzen: Nit d’Artistes - Departament de JoventutActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

A les 22 h. al Passeig de les Palmeres. SARDANESAmb la COBLA LA PRINCIPAL DEL LLOBREGAT i els Amics de la Sardana de Cambrils.

2 DILLUNS. LUNES. MONDAY. LUNDIA les 22 h. al parc del Nou Cambrils. Petit FestivalSANDRA ORTEGA QUARTET & DAVID ESPINÓS. JazzQuartet de jazz liderat per Sandra Ortega que compta en aquesta ocasió amb el guitarrista David Espinós.

3 DIMARTS. MARTES. TUESDAY. MARDI De les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim.MERCAT DEL MAR.Mercat de productes artesanals d’ambient mariner. Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

4 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDIDe les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h.al passeig Marítim.MERCAT DEL MAR.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la MerA les 22 h. a la Cripta de l’ Ermita. Festival de MúsicaALEX ALGUACIL. PianoÀlex Alguacil és un dels músics més importants del panorama musical actual. Pianista d’una gran projecció internacional. Interpretarà S. Brotons, A.Scriabin i M. De Falla.Preu entrada: 12 €Festival de música - Music festival - Festival de musique

5 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI De les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim.MERCAT DEL MAR.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçEspectacle de titelles i jazz.COMPAÑIA ANGÉLICO MUSGO. Una pequeña historia de JazzUn espectacles per descobrir i gaudir en família de la màgia del jazz.Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació La Mar de Jazz de CambrilsActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

A les 21 h. al Port de Cambrils. Festival de MúsicaCIA. DOMUS DEL KARO. KontraTango (extractes)Dos ballarins ens fan una introducció a l’espectacle de música i dansa que presentaran als Jardins del Parc Samà el dia 8 d’agost.Gratuït Festival de música - Music festival - Festival de musiqueEepctáculo de múcisa y danza - Spectacle of music and dance - Spectacle de musique et de danse

AGOST - AGOSTO - AUGUST - AOÛT

Page 21: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

21

A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la MarMúsica del món.YOUKALIS. Aquest concert és un viatge màgic que descobreix les emocions de la música arrelada en els pobles. Un mirall de cultures, ritmes i melodies que es despleguen a través d’una interpretació càlida i original. La música popular amb el refinament de la música de cambra i la festa de la música tradicional.Música del mundo - Music of the World - Musique du monde

6 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de músicaLA LOCOMOTORA NEGRA & BIG MAMA. Blues & swingEl jazz i el blues uniran les seves forces als Jardins del Parc Samà de la mà de dos dels màxims exponents d’aquests gèneres a Catalunya: La Locomotora Negra i Big Mama.Blues & Swing: la combinació perfecta.Preu entrada: 30 € i 25 €Servei d’autobus gratuïtFestival de música - Music festival - Festival de musiqueServicio de autobús gratuito.

A les 23 h. al passeig de les Palmeres. Festa a la MarConcert de RumbaRAUXA. Dins una peixera.Concert de rumba catalana, sense deixar mai el mestissatge.Concierto de rumba - Rumba concert - Concert de rumba

7 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIDe les 18 a les 21 h. a la Plaça d’Espanya. MERCAT D’ANTIGUITAS I COL·LECCIONISME I trobada de plaques de cava.Mercat amb tot tipus d’objectes molt variats: mobles, monedes, rellotges, nines, pintures... i una trobada pels amants del col·leccionisme de plaques de cava i altres curiositats.Mercado de antiguedades y coleccionismo - Antiques market - Marché d’ Antiquités

De 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

A les 22 h. al parc del Pinaret. Estiu joveNIT D’ARTISTES DE CAMBRILSMés info: www.nitdartistes.catOrganitza: Nit d’Artistes - Departament de JoventutNoche de artistas - Night of artists - Nuit d’artistes

8 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils

A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de MúsicaCIA. DOMUS DEL KARO. Kontra TangoDirecció, Francesc FernándezKontratango, espectacle de dansa contemporània que es fusiona amb el Tango Argentí. Dos violins, piano, bandoneó, bateria i contrabaix s’endinsen dins l’ànima dels ballarins que des de l’emoció creen el seu propi moviment..Preu entrada: 18 € i 15 €Servei d’autobus gratuïtFestival de música - Music festival - Festival de musiqueServicio de autobús gratuito.

11 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDIFestes de BarriFesta Major de VILAFORTUNYFiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny

A les 22 h. al Castell de Vilafortuny. Festival de MúsicaJAUME VILASECA QUARTET. Jazznesis -The music of Genesis 1970 - 1974Per a Jaume Vilaseca Quartet, el jazz és quelcom totalment viu, comunicació en estat pur, un plantejament obert i compromès de la música i la improvisació. Preu entrada: 12€Festival de música - Music festival - Festival de musique

12 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI Festes de BarriFesta Major de VILAFORTUNYFiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny

Page 22: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

22

14 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIDe 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

A les 22 h. als Jardins del Parc Samà. Festival de Música.MARIA DE MEDEIROS. Penísules & Continents Penínsules & Continents, el nou àlbum de Maria de Medeiros, és un viatge musical entre les penínsules Ibèrica i Itàlica i els continents Americà i Africà.Preu entrada: 30 € i 25 €Servei d’autobus gratuïtFestival de música - Music festival - Festival de musiqueServicio de autobús gratuito.

Festes de BarriFesta Major de VILAFORTUNYA les 22 h. al pinar de Vilafortuny. BALL. Grup BOOMERANG.Fiestas de Vilafortuny. Baile - Neighbourhood Festival in Vilafortuny. Dance - Fêtes de quartier Vilafortuny. Danse

15 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE Festes de BarriFesta Major de VILAFORTUNYFiestas de Vilafortuny - Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.

18 DIMECRES. MIERCOLES. WEDNESDAY. MERCREDIA les 20 h. al Barri antic. Festa a la MarEspectacle itinerant. Cançons de vi, de beure i de taverna.LOS PÀNDOLS. La taverna del vi rodat.Cançons de vi, de beure i de taverna catalanes que ens han arribat de finals del s. XIX, que ens acosten a la música del poble i que relaten divertides i inversemblants històries, important patrimoni de la nostra cultura.La Taverna del vi rodat és un espectacle musical i teatral simpàtic, atractiu, entretingut i diferent. Espectáculo itinerante canciones de taberna - Itinerant spectacle songs of tavern - Spectacle itinérant des chansons de taverne

A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçTaller d’artesania i manualitatsCol·labora: Associació de Comerciants Vilacentre i Associació d’Artesans El Far dels somnisActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la MarMúsica d’autorALBERT JORDÀ. Mal temps sobre la marL’Albert Jordà, cantautor tarragoní, junt amb la seva banda, han ideat una posada en escena molt innovadora i fresca. Trascendint la figura tòpica del cantautor, Jordà es lliura en un concert variat en la forma, que transita per terrenys com el pop atmosfèric, els post-rock,… Electrònica i guitarra es donen la mà per abrigallar les seves lletres.Música de autor - Author’s music - Musique d’auteur

13 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI Festes de BarriFesta Major de VILAFORTUNY Fiestas de Vilafortuny -Neighbourhood Festival in Vilafortuny - Fêtes de quartier Vilafortuny

A les 22 h. al parc del Pinaret. Festa a la MarCirc mediterrani per a tots els públicsDESASTROSUS CIRKUS. Circant la mar bravaDesprés de la tempesta, un petit circ sense lona, desembarca, sense vaixell, a una platja de sorra. Circant la mar brava és un espectacle còmic, alegre i refrescant, que combina diverses tècniques circenses enllaçades a un ritme trapidant: aeris, equilibris, malabars, clown i titelles.Espectáculo familiar de circo - Familiar spectacle of circus - Spectacle familial de cirque

A les 22 h. a la Cripta de l’Ermita. Festival de MúsicaLILIANE QUESTEL. PianoLiliane Questel, nascuda a Haití. Solista, concertista i pianista que ha portat el seu art per a França, Itàlia, Espanya, Àustria, Canadà i a nombrosos escenaris dels Estats Units. Preu entrada: 12 €Festival de música - Music festival - Festival de musique

Page 23: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

23

19 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçJocs de cucanyesJocs tradicionals i divertits on els participants podran demostrar les seves habilitats i enginys.Col·labora: Associació de Comerciants Vilacentre.Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

A les 22 h. al parc del Pescador. Festa a la MarMúsica MediterràniaMIRNA

Música que ens connecta amb la nostra terra, que fa olor de mar, música mediterrània. Música feta casant la paraula del poeta i el patró tradicional, plena de colors i plena de matissos, de la rica instrumentació pròpia de la Mediterrània.Concert cantat amb emoció, tendresa i energia.Música del Mediterráneo - Music of the Mediterranean Sea - Musique du Méditerranéen

De 21 a 01 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010MAGO DE OZ + MELANCOMIA + KOTA ZERO + KILLUSEntrada: 16 € anticipada, 20 € taquillaMés info: www.cambrirock.comOrganitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada - Departament de Joventut20 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim.MERCAT DEL MARMercat de productes artesanals d’ambient mariner.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

A les 22 h. al passeig Marítim. Festa a la MarEspectacle de carrer TUTATIS presenta Cavalls de MenorcaUna visió personal de la celebració menorquina que recrea l’animalitat primitiva del cavall i recupera el pes de la tradició en una representació contemporània. Un espectacle de carrer, únic i original que no deixa indiferent.Espectáculo de calle. Caballos de Menorca - Street ‘s show. Horses of Minorca - Spectacle dans la rue. Des chevaux de la Minorque

De 21 a 04 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010LOS PLANETAS + VIVE LA FETE + NAPOLEON SOLO + MINE.

Entrada: 20 € anticipada, 25 € taquillaMés info: www.cambrirock.comOrganitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada - Departament de Joventut 21 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIDe les 11 a les 14:30 h i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim.MERCAT DEL MAR.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la MerDe 18 a 01 h. al passeig Mirarmar.MERCAT D’ART del col·lectiu d’Art Total de Cambrils.Mercado de arte - Art Market - Marché d’ art

De 20 a 04 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010ANTONIO OROZCO + FUNAMBULISTA + DELAFE Y LAS FLORES AZULES + CYCLE + YASMINE GATEEntrada gratuïtaMés info: www.cambrirock.comOrganitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada - Departament de Joventut

22 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 11 a les 14:30 h. i de 18 a 23:30 h. al passeig Marítim.MERCAT DEL MAR.Mercado del Mar - Sea Market - Marché de la Mer

A les 22 h. al passeig de les Palmeres. SARDANESAmb els amics de la Sardana de Cambrils.

Page 24: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

24

De 20 a 02 h. a la zona propera al camp de futbol. Cambrirock 2010VIOLADORES DEL VERSO + XHELAZZ + MATADOR ROCKERS + N’CLAVE.

Entrada: 18 € anticipada, 23 € taquillaMés info: www.cambrirock.comOrganitzen: Assoc. Músics de Rock i Costa Daurada - Departament de Joventut

26 DIJOUS. JUEVES. THURSDAY. JEUDI A les 19 h. a la plaça d’Espanya. Juguem i fem comerçEspectacle de pallassosCol·labora: Associació de Comerciants VilacentreActividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

27 DIVENDRES. VIERNES. FRIDAY. VENDREDI A les 19 h. al parc del Pescador. CambrifestaEspectacle d’animació infantil, final de les activitats d’estiu.LA BANDA DEL DRAC presenta Supereccos.La Terra és un lloc trist i gris però si els nois i noies són

capaços d’aprendre i posar en pràctica els consells del Supereccos tots els problemes es solucionaran. A poc a poc esclata la festa i al final el color i l’alegria torna a la Terra. Actividades infantiles - Children activities - Activités pour enfants

28 DISSABTE. SÁBADO. SATURDAY. SAMEDIDe les 10 a les 22 h. a la plaça Mossèn Joan Batalla.FIRA DISCFira de col·leccionisme musical. Podeu comprar, vendre i intercanviar tot tipus de material discogràfic, Feria del disco - Record Fair - Foire du disque

De les 17 a les 20 h. al Palau Municipal d’Esports. CambrifestaFesta aquàtica amb jocs, inflables, animació i música. A la piscina coberta.Activitat gratuïta oberta a tothom.Els menors de 8 anys han d’anar acompanyats d’un adult.Actividades infantiles. Piscina cubierta - Children activities. Covered swimming pool - Activités pour enfants. Piscine couverte

A les 18:30 i 22.30 h. al parc del Pescador. Sardanes30è APLEC DE SARDANES de Cambrils amb les cobles La Flama de Farners i Reus JoveNota: En el cas de pluja es farà al Palau d’Esports

29 DIUMENGE. DOMINGO. SUNDAY. DIMANCHE De les 10 a les 22 h. a la plaça Mossèn Joan Batalla.FIRA DISCFira de col·leccionisme musical. Podeu comprar, vendre i intercanviar tot tipus de material discogràfic, Feria del disco - Record Fair - Foire du disque

Page 25: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

25

Page 26: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

26

ACTIVITATSACTIVITATS ESPORTIVES A LA PLATJAVÒLEI PLATJA, PALES, FUTBOL PLATJA, INDIAKA, KORFBALL, RUGBY, HANDBOL, ...Del 28 de juny al 31 d’agostA la platja del Regueral.- De dilluns a divendres, de 9 a 12 h. i de 17:30 a 20:30 h.- Dissabtes, de 10 a 13 h. i de 17:30 a 20:30 h.- Diumenges, de 17:30 a 20:30 h.Informació- L’ús de les instal·lacions és gratuït i obert a totes les edats- Per utilitzar el servei de préstec de material caldrà identificar-se amb el DNI- Els temps d’ocupació de les pistes de joc el distribueixen els monitors.

ESTIU A L’AIRE LLIUREActivitats gratuïtes per a tots els nens i nenesdel 5 de juliol al 27 d’agostBIBLIOPARCDe dilluns a divendres, de 17:30 a 20:30 h. al Parc del PinaretBRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Hora del conte.Recorregut pels contes tradicionals de la mà dels personatges més malvats.Els dilluns, dimecres i divendres a les 19 h. a l’espai Biblioparc del Parc del Pinaret.ESCACS A LA FRESCADe dilluns a divendres, a partir de les 18 h. durant els mesos de juliol i agost, al parc del Pescador.Organitza: Unió d’Escacs Cambrils amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports.

BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPALHorari d’estiu, del 28 de juny al 13 d’agost: de 10 a 14:30 h. de dilluns a divendresDel 16 al 31 d’agost la Biblioteca tancarà per manteniment.Participa al JOC DE L’ESTIU: Doctorat en dolenteria Tallers, a la biblioteca, de 10 a 11:30 h.5 de juliol: Auhhh. que ve el llop! 19 de juliol: Abracadabra! 2 d’agost: Tinc molta gana! Per assistir al taller caldrà fer inscripció prèvia a la biblioteca, 15 places per taller. Preu per taller: 2 €Abonament 3 tallers: 5 €

CINEMA MUNICIPAL RAMBLAJuliol i agostSessions de cinema els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, a les 22:30 h.Preu entrada: 4,50 €Preu carnet jove: 4 € (aplicable dijous i divendres no festius)

Podràs veure:NOCHE LOCA, UN CIUDADANO EJEMPLAR, BAARIA, LEGIONJAKUZZI AL PASADO, SEXO EN NUEVA YORK 2, TAKERSMARMADUKE, TOY STORY 3, ORIGE, PREDATOREQUIPO A, KILLERS, NOCHE Y DIA, EL APREDIZ DE BRUJONIÑOS GRANDES, MI NOMBRE ES KHAN, PESADILLA EN ELM STREET (EL ORIGEN)

Podeu consulteu cartellera a la web de l’Ajuntament www.cambrils.org

ACTIVITADESACTIVIDADES DEPORTIVAS EN LA PLAYAVOLEY PLAYA, PALAS, FÚTBO PLAYA, INDIAKA, KORFBALL, RUGBY, BALONMANO, ...Del 28 de junio al 31 de agostoEn la playa del Regueral.- De lunes a viernes, de 9 a 12 h. y de 17:30 a 20:30 h.- Sábados, de 10 a 13 h. y de 17:30 a 20:30 h.- Domingos, de 17:30 a 20:30 h.InformaciónEl uso de las instalaciones es gratuito y abierto a todas las edadesPara utilizar el servicio de préstamo de material habrá que identificarse con el DNIEl tiempo de ocupación de las pistas de juego lo distribuyen los monitores

VERANO AL AIRE LIBREActividades gratuitas para todos los niños y niñasDel 30 de junio al 29 de agostoBIBLIOPARQUEDe lunes a viernes, de 17:30 a 20:30 h. en el parque del PinaretBRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Hora del cuento.Recorrido por cuentos tradicionales de la mano de los personajes más malvados.Los lunes, miércoles y viernes a las 19 h. en el espacio Biblioparc del parque del Pinaret.AJEDREZ AL AIRE FRESCODe lunes a viernes, a partir de las 18 h. durante los meses de julio y agosto, en el parque del Pescador.

CINE MUNICIPAL RAMBLASesiones de cine los jueves, viernes, sábados y domingos a las 22:30 h.Precio entrada: 4,50 €Podéis consultar la cartelera en la página web del Ayuntamiento www.cambrils.org

ACTIVITIESBEACH SPORTS ACTIVITIES BEACH-VOLLEYBALL, RACKETS, BEACH-FOOTBALL, INDIAKA,

Page 27: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

27

KORFBALL, RUGBY, HANDBALL ...From June 28 to August 31 At the Regueral beach.- Monday to Friday from 09:00 to 12:00 and from 17:30 to 20:30- Saturdays from 10:00 to 13:00 and from 17:30 to 20:30 - Sundays from 17:30 to 20:30 InformationUse of the installations is free and open to all agesYou will need your ID card/passport to rent materialThe monitors will allocate time on the playing fields or tracks

OUTDOOR SUMMERFree activities for children From 30 June to 29 August BIBLIOPARCMonday to Friday, from 5:30 PM to 8:30 PM, at Pinaret ParkBRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Story time.Traditional stories told by the most evil characters.Mondays, Wednesdays and Fridays at 19:00 at the BIBLIOPARC in the Parc del Pinaret.OUTDOOR CHESSMonday to Friday in July and August, beginning at 6 PM, at Pescador Park.

CINEMA MUNICIPAL RAMBLAMovie nights on Thursday, Friday, Saturday and Sunday, at 10:30 PM.Admission: €4.50Full listings are available on the Town Council website at: www.cambrils.org

ACTIVITÉSACTIVITÉS SPORTIVES SUR LA PLAGEVOLLEY-PLAGE, RAQUETTES, FOOTBALL PLAGE, INDIAKA, KORFBALL,

RUGBY, HANDBALL, ...Du 28 juin au 31 aoûtSur la plage du Regueral.- De lundi à vendredi, de 9h00 à 12h00 et de 17h30 à 20h30- Samedis de 10h00 à 13h00 et de 17h30 à 20h30- Dimanches de 17h30 à 20h30RenseignementsL’utilisation des installations est gratuite et ouverte à tous les âgesPour utiliser le service de prêt de matériel, il conviendra de s’identifier moyennant carte d’identitéLa durée d’occupation des pistes de jeu est distribuée par les moniteurs

ÉTÉ EN PLEIN AIRActivités gratuites pour tous les enfantsDu 30 juin au 29 aoûtBIBLIOPARCDu lundi au vendredi de 17h30 à 20h30, au Parc del Pinaret.BRUIXES, OGRES I LLOPS, A LA RECERCA DELS MÉS DOLENTS. Heure du conte.Parcours à travers les contes traditionnels de la main des personnages les plus méchants.Les lundis, mercredis et vendredis à 19h00 dans l’espace Biblioparc du Parc del Pinaret.ÉCHECS EN PLEIN AIRDu lundi au samedi, à partir de 18h00, pendant les mois de juillet et août au Parc del Pescador.

CINÉMA MUNICIPAL RAMBLASéances de cinéma les jeudis, vendredis, samedis, dimanches à 22h30Prix de l’entrée : 4,50 €Vous pouvez consulter les films à l’affiche sur le site web de la Ville de Cambrils, www.cambrils.org

PORTA LA FESTA ALS CARRERS DE CAMBRILS I A CASA TEVA!Tienda de la fiesta - Festive shop - Boutique de la fête

Reproduccions del seguici en miniatura - L’Ermengol i la Magdalena. - El Pere i la Camí . - El Marquès de los Vélez. - El Ball de Bastons.

BOSSES FESTA MAJOR I FESTIVAL DE MÚSICABosses reciclades amb les banderoles de Festa Major i del Festival de Música.En pots trobar models diferents.

- DAVANTALS Cuina els plats de l’estiu amb l’Ermengol i la Magdalena

- COL·LECCIONS d’imantsLes figures del seguici popular per a la teva nevera. Pots trobar les dues parelles de gegants, l’Ermengol i la Magdalena i el Pere i la Camí; el Marqués de los Vélez; els bastoners, els diables i els timbalers.

- COL·LECCIÓ de punts de llibre dels nanos de CambrilsPosa un nano al teu llibre.

- COL·LECCIÓ de punts de llibre del patrimoni de Cambrils

Ho trobaràs tot al Centre Cultural i Ocupacional, al carrer de Sant Plàcid, 18-20, i al Patronat Municipal de Turisme.

Encontrarás todo en el Centre Cultural y Ocupacional en la calle Sant Plàcid, 18-20, y en el Patronato de Turismo

You will find everything at the Cultural and Occupational Centre, in carrer de Sant Plàcid, 18-20, and in the Patronat Municipal de Turisme

Tout est regroupé au Centre Cultural i Ocupacional, de la rue Sant Plàcid, 18-20, et au Patronat Municipal de Tourisme

BOTIGA DE LA FESTA

Page 28: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

28

MUSEU DE CAMBRILS MUSEOS DE CAMBRILS - MUSEUMS OF CAMBRILS - MUSÉES DE CAMBRILS

MUSEU MOLÍ DE LES TRES ERESVia Augusta, 1Exposicions permanents:El poblament antic a CambrilsEl Molí de les Tres Eres: testimoni viu del passat.Exposició temporal de l’1de juliol al 29 d’agost:La vida a pagès. L’estudi de la masia catalana, produïda per Obra Social Caixa Sabadelll i Obra Social Sa Nostra Caixa de Balears.Horari d’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h.Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Demostració del molí funcionamentHorari d’estiu: Dimecres, divendres, diumenge i festius, a les 12 i 13 h. Dissabte, a les 12 h. 13 h. 18 h i 19 h. Visites en grups a hores convingudes

MUSEU AGRÍCOLA DE CAMBRILSSindicat, 2Exposicions:El procés d’elaboració del vi i de l’oliBernardí Martorell: un gran arquitecte del ModernismeHorari d’estiu: De dimarts a dissabte, de 10 a 13:30h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

TORRE DE L’ERMITAVerge del Camí, 30Exposició permanent:Un lloc anomenat CambrilsHorari d’estiu: De dimarts a divendres, de 18 a 21 h. Dissabtes, d’11 a 14 h.Diumenges i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

TORRE DEL PORTPasseig Miramar, 31Fins el 12 de setembreExposició temporal fotogràfica:Imatges de voramar, produïda per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

Horarid’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 18 a 21 h.Diumenge i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

VIL·LA ROMANA DE LA LLOSAJosep Iglésies, s/nHorarid’estiu: De dimarts a dissabte, d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h.Diumenge i festius, d’11 a 14 h. Visites en grups a hores convingudes

EXPOSICIONS EXPOSICIONES - EXHIBITIONS - EXPOSITIONS

SALA ÀGORAEdifici Consistorial - Edificio Consistorial - Town Hall - La Mairie

XVII BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀBiennal de Arte Contemporáneo Catalán - Contemporary Catalan Art Biennial - Biennale d’Art Contemporain CatalanOrganitza: Canals Galeria d’ArtDel 8 de juliol al 27 d’agostInauguració: dijous, 8 de juliol, 20 h.

JOAN FERRERPintura - Painting - Peinture“Mes poderós que el roure, més vell que l’olivera”Del 3 de setembre a l’1 d’octubreInauguració: divendres, 3 de setembre

Horari:De dilluns a dijous, de 8:30 a 15 h.Divendres, de 8:30 a 14 h.Dissabtes, Diumenges i festius tancat

SALA ÀMBITS Centre Cultural - Centro Cultural - Cultural Centre - Centre Culturel

EXPOSICIÓ INSTITUCIONAL DE L’AJUNTAMENT DE CAMBRILS Exposición Institucional del Ayuntamiento de Cambrils - Institutional Exhibition of the Town Council of Cambrils - Exposition Institutionnelle de la Ville de Cambrils Del 15 de juliol al 13 d’agost

KAMAL SULTANHomenatge a la PinturaPintura - Painting - PeintureGrup de tendències diversesDel 2 de setembre al 25 de setembre.Inauguració: dijous 2 de setembre, 20 h.

Page 29: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

29

ESPAI EL PATICentre Cultural - Centro Cultural - Cultural Centre - Centre Culturel

COL·LECTIU FOTOGRÀFIC FOTOCAMP REUS“Experiències”FotogràfiaFotografía - Photography - PhotographieOrganitzada per l’Ajuntament de CambrilsFins el 10 de juliol.

PINZELL TREMPAT DE REUS“Nostres”Pintura - Painting - PeintureDel 14 juliol al 13 d’agostInauguració: dijous, 30 de juliol.

POSTALS DE BARRISFotografia Fotografía - Photography - PhotographieDel 1 al 25 de setembre.Organitza: Pla de barris i AFCHorari Sala Àmbits i Espai El Pati:Juliol: dilluns a divendres de 8 a 22 h.dijous obert fins les 23:30 h.dissabtes de 9 a 14 h.diumenges i festius tancatDel 26 de juliol al 29 d’agost, de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

TRANSFORMACIONS 5 PAUDel 21 de juny al 15 de juliol, carrers del Barri AnticExposició de les obres d’art i la pau, realitzades pels alumnes de 6’e de les escoles de Cambrils.

Page 30: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

30

Àrea de FestesAdreça: Plaça de l’Ajuntament, 4Telèfon: 977 794 579, ext. 274Fax: 977 794 572a/e: [email protected]: www.cambrils.org

Àrea de JoventutAdreça: Pl. Ajuntament, 1 (palau d’Esports) Telèfon: 977 794 217Fax: 977 794 572a/e: [email protected]: www.cambrils.org/joventut

Àrea de CulturaAdreça: Sant Plàcid, 18-20Telèfon: 977 368 484 Fax: 977 364 716a/e: [email protected]: www.cambrils.org

Institut Municipal d’EsportsAdreça: Pl. Ajuntament, 1Telèfon: 977 795 497Fax: 977 794 572a/e: [email protected]: www.cambrils.org

Patronat Municipal de TurismeAdreça: Passeig de les Palmeres, 1 Telèfon: 902 154 741Fax: 977 792 625 a/e: [email protected]: www.turcambrils.info

Oficina Pla de BarrisAdreça: Plaça d’Espanya, 1 baixosTelèfon: 977 369 360Fax: 977 369 347a/e: [email protected]: http://pladebarris.entitatscam-brils.net

Biblioteca Pública MunicipalAdreça: Carrer Alfons I El Cast, 2 Telèfon: 977 363 495Fax: 977 363 495a/e: [email protected] d’estiu, del 28 de juny al 13 d’agost: de 10 a 14:30 h. de dilluns a divendresDel 16 al 31 d’agost la Biblioteca tancarà per manteniment.

Centre Cultural i Ocupacional CambrilsAdreça: Carrer Sant Plàcid, 18-20Telèfon: 977 369 060Fax: 977 364 716a/e: [email protected]: Juliol: dilluns a divendres de 8 a 22 h.dijous obert fins les 23:30 h.dissabtes de 9 a 14 h.diumenges i festius tancatDel 26 de juliol al 29 d’agost, de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Cinema Municipal RamblaAdreça: Passatge Rambla Jaume ITelèfon: 977 362 594Fax: 977 364 716a/e: [email protected]

Museu d’Història de CambrilsAdreça: Via Augusta, 1Telèfon: 977 794 528Fax: 977 794 572a/e: [email protected]

Arxiu municipalAdreça: Plaça de l’Ajuntament, 4Telèfon: 977 794 579 Ext. 216-309Fax: 977 794 572a/e: [email protected]

Ràdio - TV CambrilsAdreça: Passatge Rambla Jaume I, 35 bis Telèfon: 977 363 405Fax: 977 362 842a/e: [email protected]; [email protected]: www.radiocambrils.orgFreqüències: Ràdio: 90.0 FM, Televisió: Canal 21 UHF

L’organització es reserva el dret de modificar aquest programa, si per causes de darrera hora ho considera convenient, anunciant-ho en cas de ser possible als mitjans de comunicació.

Page 31: Cambrils - Estiu Festiu 2010

CAMBRILS Estiu Festiu 2010

31

Page 32: Cambrils - Estiu Festiu 2010