lletralligada 14 (març 2015)

2
Volem expressar el nostre agraïment a totes les famílies que van fer possible la preparació i el guarniment del camió que va participar a la Rua de Carnaval. El passat dissabte 28 de febrer, al matí, un nodrit grup de pares, mares i infants es van reunir a l’escola amb la finalitat de pintar jocs al terra i les parets dels patis. Així mateix, van fer el dibuix tan bonic que segurament heu vist a la paret de l’hort. Des de l’AMPA volem donar-los les gràcies! Tot ha quedat molt maco! Podeu veure fotografies de la jornada al nostre blog. Com cada any, el passat diumenge 22 de març els alumnes de primària de la nostra escola van participar de la 28a edició de la tradicional Cursa Pàlcam. Volem donar les gràcies especialment a Pablo, Francesc i Rafa, que amb la seva dedicació ho van fer possible. Hola! Ja torneu a tenir a les mans el Lletralligada, butlletí de l’AMPA de l’Escola Jovellanos, amb informació del vostre interès. Recordeu que si hi voleu col·laborar podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos al correu [email protected] . I si esteu interessats a seguir tot el que fem, no us oblideu del nostre blog. Hi trobareu notícies i vídeos relacionats amb l'escola i amb els nostres nens i nenes. Visiteu-nos a ampaescolajovellanos.blogspot.com Fins ben aviat! Març 2015 - Número 14 Lletra Lligada Junta Directiva AMPA Escola Jovellanos President: Agustín Hidalgo Vicepresident: Jordi Giralt Tresorera: Irene Riulas Secretari: Francesc Gómez Vocals: Mireia Garmendia, Anna Alonso, Núria del Molino, Ana Sanz, Alejandra Mascioli, Agnès Aubertot, Anna González, Laura Fernández, Isabel Martín. http://ampajovellanos.blogspot.com [email protected] Agraïments Carnestoltes Un any més les famílies de la nostra escola han viscut intensament la festa de Carnestoltes. La vam celebrar el divendres al pati -on vam poder gaudir de la saborosa xocolata a què ens va convidar l’AMPA- com a la rua de l’endemà pels carrers del barri. En aquesta ocasió, la temàtica sota la qual van girar tant les disfresses com el guarniment del camió va ser The far West. Guanyadora del concurs de fotografia Com a novetat, enguany l’AMPA ha organitzat un concurs per premiar la millor fotografia feta durant la durada de les celebracions de Carnaval. Després de dures deliberacions, el jurat ha decidit que la foto premiada fos "Un centurión buscando a mamá", presentada per Paulina Benalcázar. La guanyadora ja ha rebut el seu premi, que consisteix en una ordre de compra per 60 euros a la llibreria Luz de Lula. Podeu veure la fotografia premiada al blog de l’AMPA.

Upload: ampa-escola-jovellanos

Post on 24-Jul-2015

92 views

Category:

Documents


6 download

TRANSCRIPT

Page 1: Lletralligada 14 (Març 2015)

Volem expressar el nostre agraïment a totes les famílies que van fer possible la preparació i el guarniment del camió que va participar a la Rua de Carnaval.

El passat dissabte 28 de febrer, al matí, un nodrit grup de pares, mares i infants es van reunir a l’escola amb la finalitat de pintar jocs al terra i les parets dels patis. Així mateix, van fer el dibuix tan bonic que segurament heu vist a la paret de l’hort. Des de l’AMPA volem donar-los les gràcies! Tot ha quedat molt maco! Podeu veure fotografies de la jornada al nostre blog.

Com cada any, el passat diumenge 22 de març els alumnes de primària de la nostra escola van participar de la 28a edició de la tradicional Cursa Pàlcam. Volem donar les gràcies especialment a Pablo, Francesc i Rafa, que amb la seva dedicació ho van fer possible.

Hola!

Ja torneu a tenir a les mans el Lletralligada, butlletí de l’AMPA de l’Escola Jovellanos, amb informació del vostre interès. Recordeu que si hi voleu col·laborar podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos al correu [email protected].

I si esteu interessats a seguir tot el que fem, no us oblideu del nostre blog. Hi trobareu notícies i vídeos relacionats amb l'escola i amb els nostres nens i nenes. Visiteu-nos a ampaescolajovellanos.blogspot.com Fins ben aviat!

Març 2015 - Número 14

Llet

ra L

ligad

a

Junta Directiva AMPA Escola Jovellanos

President: Agustín Hidalgo

Vicepresident: Jordi Giralt

Tresorera: Irene Riulas

Secretari: Francesc Gómez

Vocals: Mireia Garmendia, Anna

Alonso, Núria del Molino, Ana

Sanz, Alejandra Mascioli, Agnès

Aubertot, Anna González, Laura

Fernández, Isabel Martín.

http://ampajovellanos.blogspot.com

[email protected]

Agraïments

Carnestoltes Un any més les famílies de la nostra escola han viscut intensament la festa de Carnestoltes. La vam celebrar el divendres al pati -on vam poder gaudir de la saborosa xocolata a què ens va convidar l’AMPA- com a la rua de l’endemà pels carrers del barri. En aquesta ocasió, la temàtica sota la qual van girar tant les disfresses com el guarniment del camió va ser “The far West”.

Guanyadora del concurs de fotografia Com a novetat, enguany l’AMPA ha organitzat un concurs per premiar la millor fotografia feta durant la durada de les celebracions de Carnaval. Després de dures deliberacions, el jurat ha decidit que la foto premiada fos "Un centurión buscando a mamá", presentada per Paulina Benalcázar. La guanyadora ja ha rebut el seu premi, que consisteix en una ordre de compra per 60 euros a la llibreria Luz de Lula. Podeu veure la fotografia premiada al blog de l’AMPA.

Page 2: Lletralligada 14 (Març 2015)

Compra de material esportiu per a l’escola Durant aquest mes de març l’AMPA ha comprat tota una llista de material que calia als professors d’Educació Física de l’escola per poder fer les classes. Així mateix, ha adquirit una xarxa de vòlei i els pals per sostenir-la. En breu els nostres fills i filles podran practicar un esport més al pati!

Lletra Lligada - El butlletí de l'AMPA de l'Escola Jovellanos

English Day El passat divendres 20 es va tornar a repetir la jornada de l’English Day a l’escola. Els professors, els pares i mares voluntaris, l’Acadèmia d’anglès Helen Doron i l’equip de beisbol Barcelona van fer possible un dia ple d’activitats i entreteniments en llengua anglesa. La novetat, respecte del curs passat, ha estat la introducció d’un menú típicament anglès per al dinar: vegetables soup and fish and chips! Moltes gràcies a tots els que ho van fer possible!

Jornada de Portes Obertes i inscripció per al proper curs El passat 4 de març va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes de la nostra escola. Malgrat les pèssimes condicions meteorològiques d’aquell dia, un gran nombre de famílies s’hi van apropar per conèixer-nos. La presentació va anar a càrrec de l’equip directiu i d’alguns docents. L’AMPA també hi va participar. Si us cal informació sobre el procés d’inscripció per al curs 2015-2016, que s’ha iniciat aquest mes de març, consulteu la pàgina del Departament d’Ensenyament http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Assemblea General Ordinària El passat dijous 12 de març, a les 16.45 h, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA. L’ordre del dia era el següent:

Aprovació de l’Acta de l’Assemblea anterior

Informació de les comissions

Presentació de l’estat de comptes 2013-2014

Precs i preguntes

Escola de pares i mares En el marc de l’Escola de pares i mares, el proper 14 de maig tindrà lloc la xerrada Educar en els hàbits a casa. Els aspectes que s’hi tractaran són:

El son, la higiene personal, l’alimentació

Els hàbits com a elements essencials en el procés de creixement dels infants

Espai, temps, ambient apropiat i constància dels pares per assolir-los

La xerrada tindrà lloc a les 17 h a l’aula d’audiovisuals. Hi haurà servei d’acollida per a qui vulgui disposar-ne.

Properes activitats Us avancem que ja tenim data per a la festa de final de curs i per al Sopar de Germanor els dies 13 i 19 de juny, respectivament. En rebreu més informació.

Notícies d’interès Us informem que hi ha hagut renovació dels

Consells escolars de districte i que un pare i una mare de l'escola han resultat escollits com a nous membres del d'Horta-Guinardó.

La nostra AMPA ha participat en la trobada d'AMPA Barcelona-ciutat celebrada a l'Escola La Maquinista el 24 de gener, i a l'Assemblea General de FAPAC Catalunya, que va tenir lloc el 21 de març a l'Escola Rius i Taulet de Gràcia.

El Tribunal Constitucional ha donat la raó a la federació d'AMPA, i ha declarat il·legal la decisió del Parlament de Catalunya que va aturar la recollida de signatures de la ILP que demanava la sisena hora per a tothom, per igualar així l'horari de

l'escola pública i la concertada.