infocompromís almoines març 2015

3
 info Març de 2015 Mònica Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat, visita Almoines almoines.compromis.net [email protected] Compromís per Almoines @compromis_ALM A L   O I   N E   S  El saló de p lens d’A lmoines es va omplir de gom a gom per escoltar la diputada de Com- promís. La diputada de Compromís a les Cort s Va- lencianes, Mònica Oltra, va explicar les raons polítiques perquè hi haja una canvi al capda- vant dels governs de l’estat, la Generalitat i a Almoines. Oltra va dir que és necessari tornar a escoltar la ciutadania i fer-la participar de les decisions més importants, com per exemple, entre tindre un aeroport sense avions o un hospital comarcal. Pepa Garcia, candidata a l’alcaldia d’Almoines Presentem 10 propostes al govern valencià 1 Ampliació del CP el Castell (fa falta 1 aula més) 2 Ampliació col·lector comarcal per evitar inunda- cions quan hi ha fortes pluges 3 Millora del consultori mèdic 4 Ampliació de la zona per a vianants al centre urbà 5 Ajuda a la redacció del projecte de l’auditori 6 Pla rural de turisme: rutes i parcs de ribera del Serpis 7 Millora dels carrers d’accés a l’escola: augmentar la seguretat de vianants i bicicletes, i reduir trànsit de vehicles 8 Renovació dels vestidors de la piscina/poliespor- tiu 9 Construcció d’un gimnàs 10 Plans d’ocupació i formació RAÜL RIBES TAMBÉ ENCAPÇALA LA LLISTA DE COMPROMÍS La ciutadania que va participar en les primàries de Compromís va elegir la regidora Pepa Gar- cia perquè siga la candidata de Compromís a l’alcaldia d’Almoines, amb el supor t de 54 vots i una participació del 80%. El regidor Raül Ribes també encapçalarà la llis- ta de Compromís per Almoines a les pròximes eleccions municipals, ja que va aconseguir el suport de 27 votants.

Upload: almoines-poble

Post on 06-Oct-2015

38 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

InfoCompromís d'Almoines, mes de març de 2015.

TRANSCRIPT

  • infoMar de 2015

    Mnica Oltra, candidata a la presidncia de la Generalitat, visita Almoines

    almoines.compromis.net

    [email protected]

    Comproms per Almoines

    @compromis_ALMALM

    OIN

    ESEl sal de plens dAlmoines es va omplir de gom a gom per escoltar la diputada de Com-proms.

    La diputada de Comproms a les Corts Va-lencianes, Mnica Oltra, va explicar les raons poltiques perqu hi haja una canvi al capda-vant dels governs de lestat, la Generalitat i a Almoines. Oltra va dir que s necessari tornar a escoltar la ciutadania i fer-la participar de les decisions ms importants, com per exemple, entre tindre un aeroport sense avions o un hospital comarcal.

    Pepa Garcia, candidata a lalcaldia dAlmoines

    Presentem 10 propostes al govern valenci1 Ampliaci del CP el Castell (fa falta 1 aula ms)2 Ampliaci collector comarcal per evitar inunda-cions quan hi ha fortes pluges3 Millora del consultori mdic4 Ampliaci de la zona per a vianants al centre urb5 Ajuda a la redacci del projecte de lauditori6 Pla rural de turisme: rutes i parcs de ribera del Serpis7 Millora dels carrers daccs a lescola: augmentar la seguretat de vianants i bicicletes, i reduir trnsit de vehicles8 Renovaci dels vestidors de la piscina/poliespor-tiu9 Construcci dun gimns10 Plans docupaci i formaci

    RAL RIBES TAMB ENCAPALA LA LLISTA DE COMPROMSLa ciutadania que va participar en les primries de Comproms va elegir la regidora Pepa Gar-cia perqu siga la candidata de Comproms a lalcaldia dAlmoines, amb el suport de 54 vots i una participaci del 80%.

    El regidor Ral Ribes tamb encapalar la llis-ta de Comproms per Almoines a les prximes eleccions municipals, ja que va aconseguir el suport de 27 votants.

  • El govern del PP paga la reixa dun hort particular amb diners pblics

    Comproms demana 2,8 milions d a lestat per inversions al municipiEl govern del PP dAlmoines ha sigut molt rpid en posar una tanca, una reixa, a un hort particular que hi ha darrere

    les escoles.

    Al passat ple municipal, els regidors de Comproms van preguntar pel cost de lenreixat, per lalcalde, una vega-da ms, no va donar cap resposta. Comproms considera innecessari i costs tancar lhort dun particular amb diners pblics.

    A ms, lalcalde sembla que ha donat lexcusa que servir per evitar el vandalisme al centre educatiu, per el consell escolar del CP el Castell en cap moment ha demanat el tancament de lhort. Tot el contrari, ha fet arribar ms de 20 propostes de millora a lescola que no han estat ateses. I en tot cas, ha de ser el propietari que sha de pagar el tanca-ment del seu hort.

    Comproms per Almoines va presentar tres esmenes als pressupostos de lestat per a 2015 per aconseguir tres importants inversions al municipi. En primer lloc, demana al Ministeri de Cultura que compre la fbrica de la Seda dAlmoines. En un futur pressupost, Compro-ms proposar una inversi econmica per rehabilitar ledifici.

    En segon lloc, Comproms demana, a travs del diputat Joan Baldov, una partida al Ministeri de Medi Ambient perqu faa una via verda entre Almoines i Gandia per lantiga via del tren. Tamb proposa una partida per condicionar la ribera del riu Serpis afectada per lincendi deste estiu i construir un passeig per la vora del riu.

    HEM DENUNCIATHEM PROPOSAT

    El ple municipal va reprovar lalcalde dAlmoines, Antonio Olaso, per la seua actitud antidemocrtica i dautisme respecte els problemes de la ciutadania.

    Des de principi de legislatura, Comproms ha demanat consens entre partits i venat sobre el catic trnsit urb.

    Incivisme i brutcia. Els carrers del poble, sobretot els prxims a lescola i Fbrica, sempre estan plens dexcrements de gossos.

    Labandonament del polgon industrial, amb aboca-dors incontrolats.

    Hem demanat que samplien les voreres del carrer dEcce Homo per millorar laccessibilitat dels vianants, aprofitant que es fan obres en les canonades de laigua potable.

    Volem que lajuntament dAlmoines pague de manera rpida les ajudes de 2014 a les associacions.

    Tenim una bona notcia: laparcament del futur hospital comarcal ser gratut, grcies a la pressi ciutadana i dels professonals que hi treballen.

    Continuem demanant que lalcalde pague al nostre regidor Ral Ribes les assistncies a comissions i plens. Arbritria-ment fa un any que no rep les retribucions, mentre la resta de regidors s.

    Les teues propostes a [email protected]