informació famílies eleccions 2 2015

1
RENOVACIÓ PRIMERA MEITAT DEL CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE El proper 26 DE NOVEMBRE DE 2015 es celebraran eleccions per a la renovació de la primera meitat del Consell Escolar del Centre. Aquest és l’ òrgan de participació dels diferents sectors de la Comunitat Educativa en el govern dels centres, en el que participem mares, pares, professores/ors, alumnes, personal d’ administració i serveis i de l’ Ajuntament. Per tal que al Centre tractem d’ aconseguir una millor qualitat de l’ ensenyament, augmentem les vies de comunicació i enteniment, i tots/tes ens fem més responsables de l’ educació, es fa necessària una plena participació. Per a la renovació de la primera meitat del Consell elegirem els següents membres: 4 mestres 4 mares/pares El calendari que la Junta Electoral ha aprovat, és el següent: - 11 de novembre Termini admissió candidatures. - 12 de novembre Publicació llistes provisionals de candidats/es - 16 de novembre Reclamacions a les llistes provisionals candidats/es - 18 de novembre Resolució de la Junta Electoral. Publicació candidatures. - 26 de novembre Eleccions a Consell Escolar. - 3 de desembre Proclamació de candidats electes. - 4 de desembre Remissió de dades la Direcció Territorial. - 10 de desembre Sessió constitutiva del nou Consell Escolar. ÉS MOLT IMPORTANT LA PARTICIPACIÓ DE TOTES I TOTS Més endavant enviarem informació complementària sobre el procés electoral. Al Centre, estan exposades les llistes dels distints cens electorals. Podeu passar per comprovar si esteu censats i també si necessiteu qualsevol aclariment. Paiporta. 16 d'octubre de 2015 El President de la Junta Electoral Juan Antonio Muñoz Sancho CEIP “JAUME I” Camí del Convent, s/n 46200 PAIPORTA (València) Tel 962566830 Web: mestreacasa.gva.es/web/4601563000 Web: ceipjaumepaiporta.blogspot.com e-mail:[email protected] GENERALITAT VALENCIANA CONSELLERIA D’ EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT

Upload: ceipjaume

Post on 04-Dec-2015

106 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: Informació Famílies Eleccions 2 2015

RENOVACIÓ PRIMERA MEITAT DEL CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE

El proper 26 DE NOVEMBRE DE 2015 es celebraran eleccions per a larenovació de la primera meitat del Consell Escolar del Centre. Aquest és l’ òrgande participació dels diferents sectors de la Comunitat Educativa en el govern delscentres, en el que participem mares, pares, professores/ors, alumnes, personald’ administració i serveis i de l’ Ajuntament.

Per tal que al Centre tractem d’ aconseguir una millor qualitat de l’ensenyament, augmentem les vies de comunicació i enteniment, i tots/tes ensfem més responsables de l’ educació, es fa necessària una plena participació.

Per a la renovació de la primera meitat del Consell elegirem els següentsmembres:

4 mestres4 mares/pares

El calendari que la Junta Electoral ha aprovat, és el següent:

- 11 de novembre Termini admissió candidatures.- 12 de novembre Publicació llistes provisionals de candidats/es- 16 de novembre Reclamacions a les llistes provisionals

candidats/es- 18 de novembre Resolució de la Junta Electoral. Publicació

candidatures.- 26 de novembre Eleccions a Consell Escolar.- 3 de desembre Proclamació de candidats electes.- 4 de desembre Remissió de dades la Direcció Territorial.- 10 de desembre Sessió constitutiva del nou Consell Escolar.

ÉS MOLT IMPORTANT LA PARTICIPACIÓ DE TOTES I TOTSMés endavant enviarem informació complementària sobre el procés

electoral. Al Centre, estan exposades les llistes dels distints cens electorals. Podeu

passar per comprovar si esteu censats i també si necessiteu qualsevol aclariment.

Paiporta. 16 d'octubre de 2015

El President de la Junta Electoral

Juan Antonio Muñoz Sancho

CEIP “JAUME I”Camí del Convent, s/n

46200 PAIPORTA (València)Tel 962566830

Web: mestreacasa.gva.es/web/4601563000Web: ceipjaumepaiporta.blogspot.com

e-mail:[email protected]

GENERALITAT VALENCIANACONSELLERIA D’ EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT