partits presentats eleccions

Download Partits presentats eleccions

If you can't read please download the document

Post on 16-Apr-2017

431 views

Category:

Documents

2 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

PARTITS PRESENTATS 2010

CIU: Artur MasEsquerra : Joan PuigcercsPSC: Jos Montilla

SI: Joan Laporta

ICV:Joan

CIUTADANS: Albert Rivera

PP: Camacho

CIU (Artur Mas)

ARTUR MAS

Artur Mas i Gavarr (Barcelona, 31 de gener de 1956) s un poltic catal.Fill gran de quatre germans (dos nois i dues noies) d'una familia relacionada amb la indstria txtil de Sabadell

ESQUERRA

JOAN P.

Joan Puigcercs i Boixassa (Ripoll, 2 de desembre de 1966) s un poltic catal.

PSC

J.MONTILLA

Jos Montilla Aguilera (Iznjar, Crdova, 15 de gener de 1955) s un poltic catal. Actual president de la Generalitat de Catalunya,[1] ha estat alcalde de Cornell de Llobregat, president de la Diputaci de Barcelona i ministre d'Indstria, Turisme i Comer del Govern Espanyol.

SI

JOAN LAPORTA

Joan Laporta i Estruch (Barcelona, el 29 de juny de 1962) s advocat i fou el 38 president del Futbol Club Barcelona des del mes de juny de 2003 fins a l'1 de juliol de 2010.

ICV

JOAN HERRERA

Joan Herrera i Torres (Barcelona 1971) s un jurista i poltic catal.Va nixer l'any 1971 a Barcelona. s llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, especialitzat en temes de dret urbanstic i dret del medi ambient, amb un postgrau a la Universitat Pompeu Fabra. Ha collaborat en un despatx jurdic especialitzat en Medi Ambient i Territori.

CIUTADANS

ALBERT RIVERA

Albert Rivera Daz (Barcelona 1979) s un advocat i poltic catal. s president de Ciutadans - Partit de la Ciutadania i va ser candidat per aquest partit a president de la Generalitat de Catalunya a les eleccions de l'1 de novembre del 2006.

PP

ALICIA CAMACHO

Alicia Snchez-Camacho Prez (Barcelona, 22 d'abril de 1967) s una advocada i poltica catalana. Llicenciada en dret i mster en Administraci Pblica. Ha estat jutge substituta, Directora Provincial de Treball a Girona, sotsdirectora General de Formaci Professional, Directora de l'Institut de Seguretat i Higiene en el Treball i Consellera Laboral de l'Ambaixada Espanyola a Washington DC. Presidenta del Partit Popular a Girona i portaveu del PP a Catalunya. Des del 5 de juliol del 2008 s presidenta del Partit Popular de Catalunya.