butlletí juliol 2015

2
CESBoi BUTLLETÍ JULIOL i AGOST 2015 “Pel juliol temporals a la posta de sol, i per l'agost a l'entrada de fosc...” ACTIVITATS PER AL MES DE JULIOL Diumenge, 5. La previsió de calor ha fet ajornat aquesta excursió fins a primers de setembre Excursió familiar al castell de Burriac (Maresme), amb un banyet a la platja, qui en tingui ganes... Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller. Dissabte, 18 i diumenge, 19. Excursió d'alta muntanya al Bachimala (3.177 m), al Pirineu Aragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals: Manel Fontes i Sònia Estévez. Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi. FM!CVUMMFUJ!EFM!DFOUSF

Upload: centre-excursionista-sant-boi

Post on 22-Jul-2016

218 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Butlletí juliol 2015

CESBoi BUTLLETÍ JULIOL i AGOST 2015

“Pel juliol temporals a la posta de sol, i per l'agost a l'entrada de fosc...”

ACTIVITATS PER AL MES DE JULIOL

Diumenge, 5. La previsió de calor ha fet ajornat aquesta excursió fins a primers de setembreExcursió familiar al castell de Burriac (Maresme), amb un banyet a la platja, qui en tingui ganes...Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens,però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar unaassegurança temporal. Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Dissabte, 18 i diumenge, 19. Excursió d'alta muntanya al Bachimala (3.177 m), al PirineuAragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals:Manel Fontes i Sònia Estévez.

Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de lesactivitats anuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari quetrobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu totaaquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, diai hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.

Page 2: Butlletí juliol 2015

AVISOS

Us recordem que aquest mes de juliol es cobraran les quotes del 2n semestre de 2015, us preguemque ho tingueu present.

Ja a punt de tancar portes, finestres i maletes i començar les vacances, informem els socis i amicsque el divendres 31 de juliol serà el darrer dia que podreu fer qualsevol gestió a la secretaria delCESBoi, ja que a partir d'aquest dia romandrà tancada fins al dimarts 1 de setembre, d'aquest dia enendavant estarem a la vostra disposició, en l'horari de sempre, els dimarts de 20:30 a 22:00 h i elsdivendres de 20:00 a 22:00.

La junta del CESBoi us desitja que tingueu unes molt bones vacances.