butlletí "infojove bcn" d'emprenedoria. març 2016

4
BUTLLETÍ EMPRENEDORIA Butlletí mensual Núm.11 -Març 2016. Si vols emprendre, estigues al dia d'allò que t'interessa per fer realitat el teu projecte: serveis d'assessories, premis i ajuts, reculls d'experiències, esdeveniments sobre el tema.... ACTIVITATS, PREMIS i AJUTS Programa Idees amb future Si tens fins a 30 anys i vols posar en marxa un projecte d’emprenedoria, Barcelona Activa et proposa aquest programa de suport a joves persones emprenedores que volen validar la seva idea de negoci. Aquest programa us donarà coneixements empresarials, definició del model de negoci, habilitats emprenedores, suport en la recerca de finançament, ... El dijous 10 de març us proposen una sessió on us explicaran com funcionarà el programa i on caldrà presentar les sol·licituds per a participar en aquest programa. +info: Programa Idees amb futur Economies Col·laboratives Procomuns Aquest 11,12 i 13de Març es desenvoluparan unes jornades que pretenen posar de manifest la rellevància del model procomú de l’economia col·laborativa, proposar el co-disseny de polítiques públiques de promoció d’aquest model i avançar propostes tècniques per la construcció de plataformes col·laboratives. Si t’interessen les plataformes P2P, i vols participar-hi segueix l’enllaç. +info: Economies col·laboratives procomuns

Upload: joventut-de-barcelona

Post on 26-Jul-2016

215 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Si vols emprendre, estigues al dia d'allò que t'interessa per fer realitat el teu projecte: serveis d'assessories, premis i ajuts, reculls d'experiències, esdeveniments sobre el tema... El document s'elabora des de l' Assessoria d'Emprenedoria del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona conjuntament amb Barcelona Activa i la CP'AC, Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya.

TRANSCRIPT

Page 1: Butlletí "Infojove BCN" d'Emprenedoria. Març 2016

BUTLLETÍ EMPRENEDORIA Butlletí mensual Núm.11 -Març 2016.

Si vols emprendre, estigues al dia d'allò que t'interessa per fer realitat el teu projecte: serveis d'assessories, premis i ajuts, reculls d'experiències, esdeveniments sobre el tema....

ACTIVITATS, PREMIS i AJUTS Programa Idees amb future

Si tens fins a 30 anys i vols posar en marxa un projecte d’emprenedoria, Barcelona Activa et proposa aquest programa de suport a joves persones emprenedores que volen validar la seva idea de negoci. Aquest programa us donarà coneixements empresarials, definició del model de negoci, habilitats emprenedores, suport en la recerca de finançament, ... El dijous 10 de març us proposen una sessió on us explicaran com funcionarà el programa i on caldrà presentar les sol·licituds per a participar en aquest programa. +info: Programa Idees amb futur

Economies Col·laboratives Procomuns

Aquest 11,12 i 13de Març es desenvoluparan unes jornades que pretenen posar de manifest la rellevància del model procomú de l’economia col·laborativa, proposar el co-disseny de polítiques públiques de promoció d’aquest model i avançar propostes tècniques per la construcció de plataformes col·laboratives. Si t’interessen les plataformes P2P, i vols participar-hi segueix l’enllaç. +info: Economies col·laboratives procomuns

Page 2: Butlletí "Infojove BCN" d'Emprenedoria. Març 2016

BUTLLETÍ EMPRENEDORIA Butlletí mensual Núm.11 - Març2016

Emprenedoria en el sector Musical

Estàs pensant en posar en marxa un projecte d’emprenedoria relacionat amb el sector musical? Doncs aquest és el teu acte. Aquest 14 de març podràs veure que s’està movent en el sector. +info: Emprenedoria en el Sector musical

Women Techmakers Barcelona

Si ets una jove vinculada al món de l’informàtica no et pots perdre aquesta activitat gratuïta. El 11 de Març podràs trobar ponències sobre llenguatges de programació, metodologies de desenvolupament, experiència laboral, ecosistema mobile i molt més.

+info: Women Techmakers Barcelona

EXPERIÈNCIES:

Qui som?

La companyia del Nyiguit som una companyia de teatre creada

l'any 2012 amb l’afany d'apropar els clàssics de la literatura

universal que surten a les proves de selectivitat tant en

escenaris professionals com en els mateixos instituts on es

cursen les classes de literatura.

Page 3: Butlletí "Infojove BCN" d'Emprenedoria. Març 2016

BUTLLETÍ EMPRENEDORIA Butlletí mensual Núm.11 - Març2016

+info: Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/nyiguit

Twitter: twitter.com/NyiguitTeatre

Què fem?

Actualment tenim en repartiment tres obres:

1.- Tirant lo Blanc i Antologia Poètica.

2.- El Cafè de la Granota.

3.- BEARN o La Sala de les Nines.

Tant l'adaptació dramatúrgica com la composició musical són originals de la companyia.

Oferim packs on es poden combinar diferents espectacles per tal de que l'oferta econòmica sigui el més favorable possible pel client.

A qui va dirigit?

A qualsevol centre amb públic juvenil interessat en entendre des de una altra perspectiva i d'una manera fresca i divertida, els clàssics que oferim. No és necessari comptar amb una sala de teatre ni auditori. La companyia del Nyiguit ha concebut els espectacles perquè puguin ser representats a qualsevol espai no convencional.

SABIES QUE ...?

El Sonar +D s’està transformant en un aparador per a empreses i startups del sector creatiu. Tothom coneix del Sonar la seva vessant de festival de música, però cada cop pren més força la seva vessant professional. Si vols conèixer més del Sonar+D, aquí.

RECURSOS VIVER D’INICIATIVES EMPRESARIALS DE L’ESPAI JOVE LA FONTANA A qui va adreçat?

A joves de fins a 35 anys amb un projecte empresarial grupal, sobretot de l’àmbit audiovisual, cultural, social, educatiu i de l’espectacle.

Què s’ofereix?

Un espai equipat on treballar els matins de 10h. a 15h. i un acompanyament i guia constant, tant individualitzat com conjunt amb la resta de projectes

Què es demana?

Una actitud proactiva i moltes ganes de tirar el projecte endavant

Si estàs interessat, contacta amb [email protected] o [email protected]

Page 4: Butlletí "Infojove BCN" d'Emprenedoria. Març 2016

BUTLLETÍ EMPRENEDORIA Butlletí mensual Núm.11 - Març2016

ASSESSORIES PERSONALITZADES

Tens una idea de negoci o un projecte d’autoocupació? Demana una assessoria en Emprenedoria, i pregunta a un tècnic de Barcelona Activa:

- Informació sobre els diferents recursos que hi ha a Barcelona per a persones emprenedores,

valorar models de negoci que tingueu el cap i donar suport a les vostres idees.

Us ajudem a desenvolupar el vostre projecte mitjançant el Pla d’Empresa, una eina imprescindible per valorar la viabilitat del teu projecte i per poder tirar endavant la idea amb qualitat i sentit de futur.

- Informació sobre el pla de màrqueting i el pla financer, les diferents formes jurídiques, els tràmits i tot els passos necessaris per crear la teva empresa.

Amb cita prèvia, pots demanar una assessoria personalitzada en Emprenedoria a:

Dijous 10 a 13 h

CIAJ C. Sant Oleguer, 6-8 Tel. 934 422 939 / [email protected]