pr2 ex2 gutierrezcabanesmireia

Post on 29-Jan-2018

112 Views

Category:

Education

2 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

BATXÈLOR EN ADMINISTRACIÓ D’EMPRESES

Alumna: Gutierrez Cabanes Mireia

Data: Andorra la Vella, 5 de Novembre del 2014

Assignatura: Eines informatiques

Profesor: Vicens Blasco

Curs: 1er d’Administració d’empreses

EXERCICI 2 PUNT 8:Creeu una presentació a Powerpoint amb captures de pantalla i el seu corresponent text explicatiu de la captura on aparegui el vostre perfil, els passos necessaris per penjar/crear i compartir un arxiu a través de Drive, Dropbox.

Per penjar un arxiu a Drive:Comencem per entrar a la pagina: www.googledrive.com ,entrem el nostre correu electronic de gmail i contrasenya per iniciar la sessió i accedir al compteDrive.

Un cop entrem a Drive, veurem en la part superior esquerra una flecha dins d’un recuadre vermell amb l’opció de “subir”. En aquesta opció seleccionem els arxius que volem pujar a la web.

Per crear un arxiu a Drive:En la part superior esquerra trobarem un recuadre vermell on fica “Crear”. Si cliquem a sobre veurem que podem crear: una carpeta, documents, una presentació i altres opcions. Triarem la opció que volem fer.

Per compartir un arxiu a Drive: Un cop pujat o creat un document o carpeta, a sota de “Título” veurem un recuadres devant dels arxius, que podrem seleccionar per compartir. Tot seguit, en la part superior esquerra ens apareix un simbol amb una persona i el signe + que ens indica la opció de compartir l’arxiu amb un altre destinatari.

Despres de seleccionar els arxius i l’opció “compartir”, s’en obrira una finestreta. Introduirem l’adressa mail del destinatari i decidirem quina de les 2 opcions tindra:Si podra editar l’arxiu o només veure’l.

En la anterior finestra veiem que en la part baixa a dreta hi ha escrit “avanzada”. Aquí apareixen més opcions a l’hora de compartir l’arxiu. - “Enlaces para compartir”: Trobem els documents seleccionats per compartir amb el destinatari.- “quien tiene acceso”: Trobem les persones que tenen acces al document i les opcions per poder comentar, editar o comentar l’arxiu.-”Invitar a personas”: En la darrera opció insertarem el nom del destinatari amb qui volem compartir els arxius. I Per finalitzar, clicarem sobre el recuadre blau “Fin”i es compartirà.

Per penjar un arxiu a Dropbox:Comencem per entrar a la pagina: www.dropbox.com , adalt hi ha un primer simbol amb un full en blanc que serà la opcio de “cargar” =“pujar”.Tot seguit ens apareixera una finestra on triarem la carpeta o documents que volem pujar.

Per crear un arxiu a Dropbox: El seguent simbol a dreta del “cargar” sera el de “Nueva carpeta”. En un segon es creara una carpeta i nomes caldra nombrarla.

Per compartir un arxiu a Dropbox: Per compartir un arxiu, previament hauren de anar a pujar i seleccionar els arxius que volem compartir amb el nostre destinatari.

El document apareixera en la pagina principal i trobarem un simbol de enllaç que indica “compartir vinculo”.

Per finalitzar, si cliquem en aquest enllaç ens apareixera un recuadre on haurem de ficar el nom del destinatari el qual volem compartir l’arxiu i tindrem l’opció de deixar un comentari.

top related