històries d’amics

Post on 10-Feb-2017

177 Views

Category:

Education

1 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

HISTÒRIES D’AMICS

Equips hospit_2 i hospit_3

• Un dia de vacances els meus pares no estaven a casa perque estaven treballant. i la meva cosina em va trucar i em va dir que podía anar a casa d’ella .Vaig anar-hi I m’ho vaig passar molt bé , dibuixant, cantant i jugant. Em vaig divertir molt. Per això, sempre que puc, vaig a casa d’ella o ella ve a casa meva , perque som molt bones amigues.

Karla

• Tinc un amic que és diu Aarón , anem junts a l’escola i a l’esplai. M’ho passo molt bé amb ell jugant a jocs com l’aranya Peluda o el bote-bote. L’any passat van anar de colónies junts i també a la picina. Semblem germans.

Jordy Eliezer

• Un dia la meva amiga Candela em va convidar a casa seva i era enorme!! Em va encantar! Vaig jugar amb ella i el seu germà Martí que és un nen molt divertit. Des de llavors hem quedat d’altres vegades i seguim sent molt bones amigues.

Ainoa• Un dia vaig quedar amb unes amigues per fer una festa de

pijames. Però abans vam quedar a la tarda per anar a berenar i després vam anar al cinema a veure una pel.lícula. Un cop vam arribar a casa vam posar música i vam ballar i cantar. Ens ho vam pasar superbé juntes i l el temps se’ns va pasar volant.

Dayhanna

• Jo tinc un Company de clase que es diu Mario. És molt divertit i li agrada fer bromes. Riem molt, però també m’ajuda quan treballem i m’explica les coses que no entenc. Un dia a l’hora del pati feiem curses i a ell se li va caure la vamba però va seguir corrents perque per a ell l’important era arribar. Quan va acabar es va posar la vamba com si res. M’agrada tenir al Mario com amic.

Jashan

El meu amic es diu Gilmar i viu a Bolívia. Un dia estava jugant a futbol i em vaig caure al terra. El meu amic em va ajudar a aixecar-me. Em feia molt de mal el peu i ell em va acompanyar fins a casa meva. Des d’aquell moment es va convertir en el meu millor amic.

Darwin

L’Adrián és el meu millor amic perquè un dia vam venir a casa meva i no es podia obrir la porta. Ell va dir que anéssim a casa seva a jugar a la PS4 i vam anar primer al treball de la meva mare. Li vam explicar que no es podia obrir la porta i el meu amic li va dir que si podíem anar a casa seva i va dir que si, però que quan arribéssim li truquéssim.

Luis Alan

L’Estrella és la meva millor amiga. És treballadora li agrada el color blau com a mi. Viu a Madrid i anàvem a la mateixa classe des de p3 a 3r. Ella sempre m’ajudava a fer els deures i m’explicava el que no entenia a mates. Un dia, em vaig caure de mala manera per les escales del pati i l’Estrella va avisar als tutors. I ara que estic aquí a Barcelona la trobo molt a faltar i sempre serà la meva millor amiga.

Albairis

Quan vivia a l’Argentina un dia a classe s’havia de portar un mapa per fer una activitat. Jo no el tenia perquè a la llibreria s’havien esgotat. I una de les meves millors amigues, que es deia Mikel, per casualitat havia portat dos mapes i em va donar un.

Elisabet

Una vegada, estava amb el meu amic Aron i anàvem al parc amb el skate. Jo l’ensenyava a aprendre a muntar al skate. Em vaig distreure un moment i l’Aron es va caure. Llavors vaig trucar a la seva mare per a que vingués a buscar-lo per portar-lo al metge.

Milton

Un dia em vaig caure al pati i una companya em va ajudar a aixecar – me, perquè jo m’havia fet mal .Gràcies a que ella em va acompanyar a l’infermeria, em van poder curar. Menys mal que ella estava perquè era una bona amiga .I una bona amiga sempre està amb tu per quan li necessitis.

Mònica

Una vegada se’m va oblidar l’estoig a casa i li vaig dir a una amiga meva si em podia deixar un bolígraf. Ella em va dir que si. Quan va sonar la sirena li vaig donar les gràcies per deixar-me el bolígraf. I per això és important tenir amigues o amics.

Nicol

A Madrid estava jugant al pati amb unes amigues i amics. Estàvem jugant a fet i amagar. Jo anava corrent cap al lavabo i un amic meu em va empènyer i em vaig donar un cop al cap amb la porta. El meu amic en va dir si estava bé. Li vaig dir que si i ell em va dir que si li perdonava. Vaig dir-li que si i vaig seguir jugant amb ells millors amics del món.

Arileisy

top related