vine a moure el parc joan miró! 2016

2
Districte de l’Eixample Programacio primavera-estiu 2016 Parc de Joan Miro camiamic.wordpress.com facebook.com/camiamic twitter.com/camiamic Organitza: CAMÍ AMIC és una entitat que fomenta un ús del carrer just i respectuós amb tothom, establint un compromís ciutadà que, amb suport municipal, promou canvis en l’organització de l’espai públic i en els ciutadans i ciutadanes per fer possible la creació d’espais comuns de relació i convivència. Amb aquesta voluntat i en conveni amb el Districte de l’Eixample, el Camí Amic organitza un seguit d’activitats de participació lliure adreçades a població de totes les edats. Actualment, el projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals de l’Esquerra de l’Eixam- ple i Sant Antoni l’integren: Escola Auró, Escola Diputació, Escola Els Llorers, Escola Joan Miró, AMPA Auró, AMPA Diputació, AMPA Els Llorers, AMPA Ferran Sunyer, AMPA Joan Miró, AMPA Mallorca, AVV Esquerra de l’Eixample, AV del barri de Sant Antoni, AV Parc de l’Escorxador, Biblioteca Joan Miró, Centre Cívic Golferichs, Centre Esportiu Joan Miró / Associació esportiva l’Eixample, Institut Ernest Lluch, Institut Poeta Maragall, Institut Viladomat. Amb el suport del Districte de l’Eixample i la col·laboració del programa de camins escolars de l’IMEB. Àrea de ping-pong

Upload: golferichs

Post on 28-Jul-2016

214 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Vine a moure el parc Joan Miró! 2016

Districte del’Eixample

Programacioprimavera-estiu 2016Parc de Joan Miro

camiamic.wordpress.com

facebook.com/camiamic

twitter.com/camiamic

Organitza: CAMÍ AMIC

és una entitat que fomenta un ús del carrer just i respectuós amb tothom, establint un compromís ciutadà que, amb suport municipal, promou canvis en l’organització de l’espai públic i en els ciutadans i ciutadanes per fer possible la creació d’espais comuns de relació i convivència.

Amb aquesta voluntat i en conveni amb el Districte de l’Eixample, el Camí Amic organitza un seguit d’activitats de participació lliure adreçades a població de totes les edats.

Actualment, el projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals de l’Esquerra de l’Eixam-ple i Sant Antoni l’integren: Escola Auró, Escola Diputació, Escola Els Llorers, Escola Joan Miró, AMPA Auró, AMPA Diputació, AMPA Els Llorers, AMPA Ferran Sunyer, AMPA Joan Miró, AMPA Mallorca, AVV Esquerra de l’Eixample, AV del barri de Sant Antoni, AV Parc de l’Escorxador, Biblioteca Joan Miró, Centre Cívic Golferichs, Centre Esportiu Joan Miró / Associació esportiva l’Eixample, Institut Ernest Lluch, Institut Poeta Maragall, Institut Viladomat. Amb el suport del Districte de l’Eixample i la col·laboració del programa de camins escolars de l’IMEB.

Àrea de ping-pong

Page 2: Vine a moure el parc Joan Miró! 2016

De setembre a juliol

Maig

Diumenge 5, 12 i 19 de juny, d’11.30 a 13.30 h. Arbreda

Traginer de jocsTir amb arc, habilitat, jocs tradicionals, punteria, jocs amb malabars i circuit vial. Participació lliure. Col·labora: CEM Joan Miró / AE-Eixample. Diumenge 5 de juny, d’11.30 a13.30 h. Àrea de ping-pong

2n Torneig de ping-pongA partir de 12 anys. Cal inscripció prèvia. Col·labora: AE-Eixample, Golferichs, EIX Jove. Dissabte 11 de juny a les 12 h. Arbreda

Taller familiar.Mira, mirem... MiróUna dona, un punt, un ocell, una estrella... descobreix amb nosaltres el món de Joan Miró. Cal inscripció prèvia, places limitades. Contes i taller ideat per l’equip de la Biblioteca Joan Miró.

Diumenge 12 de juny a les12 h. Bar del parc (Aragó)

Aperitiu musical.Casi el mejor trio de tu vida (swing)Una banda musical internacional: tres persones, tres instruments, tres països i una barreja d'estils musicals amb bases de dixieland, blues i un toc funky. Amb somriures i alegria intentaran oferir-vos gairebé el millor concert de la vostra vida!

Tots els dilluns, de 10 a 11 h.A 50 m del bar (Diputació)

Activa’t. Tai-txi i txi kungEspai d’exercici físic i de salut a l’aire lliure. Organitza: Institut Barcelona Esports, Ajuntament de Barcelona.

Tots els dimecres, de 10 a 11 h.A 50 m del bar (Diputació)

Activa’t. Caminades amb exercicis de memòriaCaminades suaus de 30 minuts pel parc en què es proposen exercicis per millorar la memòria. Organitza: Institut Barcelona Esports, Ajuntament de Barcelona.

Dissabte 7 de maig, d’11.30 a13.30 h. Arbreda

Maquetisme naval, nusos mariners i carta nàuticaT’agradaria fer un vaixell en miniatura, aprendre la tècnica dels nusos i orientar-te al mar? Prepara’t per ser un bon mariner! Participació lliure, de 5 a 12 anys.Col·labora: Associació de modelistes navals i estudis marítims Chapucensis.

Dissabte 7 de maig, d’11.30 a13.30 h. Arbreda

Jugues a futbol de botons?Vine i diverteix-te tot jugant amb aquesta reproducció a escala del futbol real. Tu pots ser la nova estrella d’aquest joc!

(Serrat, Llach, Sisa, Raimon, Pau Riba...). Halldor Mar té la capacitat d’emocionar i divertir amb unes cançons que seran eternes.

Dissabte 21 de maig a les 12 h. Llacs de la biblioteca

Espectacle familiar.Aquí no hi ha ningú (circ)Tres personatges es troben en un espai on a través de les seves relacions ens portaran a un univers de somnis, il·lusions i, amb molta comicitat, donaran vida a una varietat d’elements circenses fent esclatar somriures, admiracions i molta poesia. A càrrec de la Cia. Desastrosus Cirkus. Col·labora: Biblioteca Joan Miró.

Dissabte 28 de maig, de 12 a 14 h. Arbreda

Jugar i fer bombolles de sabó gegantsVols descobrir l’art de fer bombolles de sabó gegants? Taller d’animació on explicarem els principis bàsics de les bombolles, experimentarem i jugarem amb elles. Participació lliure. A càrrec de bombolles-desabo.cat Diumenge 29 de maig a les12 h. Bar del parc (Aragó)

Aperitiu musical.Fina la ina (copla/cabaret)“Tómate una copla”. Fina La Ina és un cicló escènic que no deixa ningú indiferent. En la seva interpretació de les coples clàssiques introdueix un ingredient teatral que fa de cada cançó tot un espectacle.

Dimecres 6, 13 i 22 de juliol, de 21.30 a 22 h. Arbreda

Josep Garrido a l’acordió amenitza el cinema de barriMentre esperem que comencin les tres sessions de cinema a la fresca, Josep Garrido, veí de 91 anys i tresorer de l’Associ-ació de veïns del Parc de l’Escorxador, amenitzarà la vetllada amb el seu acordió. No hi faltaran “El meu avi”, “La bella Lola”, “Muntanyes del Canigó” o altres peces que podrem escollir. Dimecres 6 de juliol a les 22 h. Arbreda

Cinema a la fresca.Wall-EÉs l'any 2700. Wall-e és un robot que va ser programat per netejar. La terra està coberta de brutícia a causa del consumisme desmesurat... (Pixar - Disney. Estats Units, 2008. 103 min. VD en català. Col·labora: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró). Dimecres 13 de juliol a les 22 h. Arbreda

Cinema a la fresca.¿Dónde está la casa de mi amigo?A l'escola de Koker, al nord d’Iran, Mohamed no ha fet els deures i el professor l'amenaça amb l'expulsió. El mateix capvespre, Ahmed agafa sense voler el quadern de Mohamed. Ben decidit a tornar el quadern per a que pugui fer els deures, Ahmed fugirà de ca seva per intentar trobar la casa del seu amic. Una paràbola en forma de petit poema cinemato-

JuliolParticipació lliure, de 5 a 12 anys.Col·labora: Barcelona Futbol Botons Associació (Sant Antoni).

Diumenge 8, 15, 22 i 29 de maig, d’11.30 a 13.30 h. Arbreda

Traginer de jocsTir amb arc, habilitat, jocs tradicionals, punteria, jocs amb malabars i circuit vial. Participació lliure.Col·labora: CEM Joan Miró / AE-Eixample

Dissabte 14 de maig a les 12 h.Llacs de la biblioteca

Espectacle familiar.#thisismrmag (màgia)Mr. Mag ofereix un ampli repertori d’il·lusions amb efectes molt visuals adornats amb una bona dosi d’humor fresc i una important participació del públic. L’il·lusionista i la seva fantàstica ajudant et sorprendran des del bell inici fins l’últim instant i et deixaran bocabadat. Col·labora: Biblioteca Joan Miró.

Dissabte 15 de maig a les 12 h.Bar del parc (Aragó)

Aperitiu musicalHalldor Mar(versions)Halldor Mar és un islandès que viu a Catalunya des de mitjans de la dècada dels 80, recorrent bars i pubs amb la seva guitarra. Enamorat dels costums mediterra-nis i de la cultura catalana, ha fet seves unes cançons que formen part de la banda sonora d’un temps i d’un país, versionant en anglès alguns dels temes fonamentals de la cançó i la música popular catalana

Divendres 3 de juny a partir de les10 h

XVI Jornada anual Camí AmicMés de 2.000 nens i nenes de les escoles i instituts públics del barri surten al carrer per jugar, conèixer-se i reivindicar un espai públic més segur i agradable per a tothom. Activitats al parc, al c/ Consell de cent tallat al trànsit (Viladomat-Borrell), als jardins Paula Montal i al pati de l’Escola Joan Miró.

Dissabte 4 i 11 i diumenge 12 de juny, de 10 a 12 h. Arbreda

Taller d’ensinistrament caníEducació canina per a la convivència urbana: obediència bàsica, adequació i enriquiment dels passejos amb corretja. Tres sessions teòriques i pràctiques amb gos. Cal inscripció prèvia, places limitades. Col·labora: Zoologica.

Dissabte 4 de juny a les 12 h. Llacs de la biblioteca

Espectacle familiar. Landry el rumbero (rumba catalana)Landry vol transmetre a la canalla la tradició cultural i músical del nostre país mitjançant la rumba catalana. Cada cançó té un joc diferent per fer-nos participar. El públic tindrà l'oportunitat de cantar les cançons tradicionals que ja coneix, d'apren-dre'n de noves, de formar rotllanes per ballar el bugui-bugui, o de fer una fila de ball encapçalada pel company caní d’en Landry. Col·labora: Biblioteca Joan Miró.

Dissabte 18 de juny, d’11.30 a 13.30 h. Arbreda

Maquetisme naval, nusos mariners i carta nàuticaParticipació lliure. Col·labora: Associació de modelistes navals i estudis marítims Chapucensis. Dissabte 18 de juny, de 12 a 14 h. Arbreda

Taller ambiental. La farmaciola natural per a l’estiuElaborarem preparats naturals que ens poden anar bé pel bon temps. Farem un repel·lent pels mosquits, un oli post-solar i un ungüent pels cops i picades de mosquit. Cada família es podrà emportar un dels preparats i apunts amb les receptes. Cal inscripció prèvia, places limitades.A càrrec de femarrels.cat

Dimecres 29 de juny a les 22 h.A la terrassa de l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca(C. de Llança, 21) Cinema amb vistes al parc.La sal de la tierraDes de fa quaranta anys, el fotògraf Sebastiâo Salgado recorre els continents tractant de captar els canvis de la humanitat. Ha sigut testimoni de grans esdeveniments que han marcat la història recent: conflictes internacionals, fam, èxodes, etc. Ara visita territoris verges, grans paisatges i fauna i flora exòtiques. Es tracta d’un gran homenatge fotogràfic a la bellesa del planeta. (Wim Wenders i Juliano Salgado. França, 2014. 100 min. VO subtitulada en català).

Juny gràfic sobre la solidaritat. (Abbas Kiarostami. Iran, 1987. 81 min. VD en castellà. Col·labo-ra: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró). Dimecres 20 de juliol a les 22 h. Arbreda

Cinema a la fresca.Matar a un ruiseñorA l’època de la Gran Depressió, en una població surenya, Atticus Finch (Gregory Peck) és un advocat que defensa a un home negre acusat d’haver violat a una dona blanca. Encara que la innocència de l’home resulti evident, el veredicte del jurat és tan previsible que cap advocat acceptaria el cas, excepte Atticus Finch, el ciutadà més respectable de la ciutat. La seva compassiva i valenta defensa d’un innocent li produeix enemistats, però li atorga el respecte i l’admiració dels seus dos fills, orfes de mare. (Adaptació de la novel·la de Harper Lee. Dir: Robert Mulligan. Estats Units, 1962. 129 min. VD en castellà. Col·labora: Centre Cívic Golferichs i Biblioteca Joan Miró).

Inscripció gratuïta als tallers· Per internet, a través de

www.camiamic.wordpress.com· Al Centre Cívic Golferichs

Gran Via de les Corts Catalanes, 491Tel. 93 323 77 90

A la xarxa fem Camí Amic a: www.facebook.com/camiamic www.twitter.com/camiamic