salutaciÓ - costa de barcelona maresme€¦ · bàsquet a can massuet de 10:00 a 14:00 h pista...

23

Upload: others

Post on 13-Jul-2020

1 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3
Page 2: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

32

SALUTACIÓ

Benvolguts veïns i veïnes,

Un any més, les Festes Majors omplen d’actes el calorós estiu, oferint-nos la magnífica oportunitat de fer activitats plegats, de gaudir dels actes que les diferents comissions de festes, conjuntament amb la regidora de Cultura, ens han preparat, treballant de valent i amb ganes, per tal que gaudim dels concerts, balls, sardanes, havaneres, correfocs, espectacles infantils, esportius, gegants... Com a novetats, a Canyamars tenim la Cobla Contemporània el dijous al vespre amb el “Sardaxou”, a can Massuet “La banda del Coche Rojo” i a Dosrius el tobogan d’aigua, el grup “Versión Imposible” i la presentació dels Diables de Dosrius. Com podeu veure, n’hi ha per a tots els gustos i per a totes les edats!Continuant amb la tradició, hem comptat amb la col·laboració d’un artista local, el dosriuenc Jordi Zaragoza Jubany, conegut artísticament com a “Radok”, que ha dissenyat el cartell de les festes d’enguany. El disseny ha estat treballat amb tècniques digitals, fent una picada d’ullet a les noves tecnologies, amb l’objectiu d’acostar-ne el seu contingut al gran públic. Per aquest motiu, tenen un protagonisme especial diverses emoticones de caràcter festiu, que identifiquen l’esperit lúdic de cadascuna de les festes majors.Prepareu-vos doncs, perquè s’acosten dies d’alegria, de joia, de gresca i de disbauxa, s’apropen dates per fer vida al carrer i a les places, és el moment de trobada, de germanor i de viure col·lectivament les nostres festes, amb la família, els amics, els coneguts i els veïns i veïnes.Viviu la festa amb alegria, perquè la Festa Major, els carrers i les places de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far han de ser sempre vostres, de tots!Un any més, és un honor com a alcalde i en nom de tota la Corporació municipal, desitjar-vos que tingueu una BONA FESTA MAJOR 2018!

Marc Bosch de DoriaAlcalde

Page 3: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

4

. .

NETEJA DE PARCEL·LES, EXCAVACIONS I MURS DE PEDRAVELA

NETEJA DE TERRENYS I FINQUES.DESBROSSAMENTS DE CAMPS I MARGES.

EXCAVACIONS I MOVIMENTS DE TERRES.MURS DE ROCALLA PER ELIMINACIÓ DE DESNIVELLS.

.

Page 4: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

76 76

Festa Major Canyamars

DIVENDRES 3 D’AGOSTDIJOUS 2 D’AGOST

JOC DE pISTES19:00 h Sortida: c/ Major (alçada supermercat Canyamars)Porta calçat còmode i un lot. Per a totes les edats i amb diversos nivells. Grups de 2 persones com a mínim. Obligatori que hi participi un adult com a mínim a cada grup

CONCERT DE GALA22:30 h Pl. GermandatConcert a càrrec de la l’Orquestra Rosaleda. Reserva d’1 taula i 6 cadires per al concert i el ball de Festa Major. Preu: 10 €. La venda d’aquestes taules es farà als Tallers Uris del 30 de juliol al 2 d’agost de 8 a 13 h i de 15 a 19 h.

SOpAR AL CARRER21:00 h c/ MajorLa comissió de festes posarà taules i cadires per poder sopar a la fresca, tot esperant els actes que vindran a continuació. Podràs comprar el teu sopar en els comerços del poble i en els “Food Truck” (caravanes de menjar). Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

pROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “pARLEM DE LA FàBRICA DE LA TORTUGA”19:00 h Casal de les Cotxeres Vine a conèixer que va representar “La Tortuga” per al poble a través de les experiències dels seus treballadors i treballadores.

BATUCADA I CERCAVILA20:00 hInici: Pl. GermandatBatucada i cercavila pels carrers del poble a càrrec dels Tutubatum

INFLABLES INFANTILSDurant la nitc/ MajorHi haurà inflables perquè els nens/es s’ho passin força bé mentre els grans escolten i ballen amb l’orquestra.

SOpAR DE GERMANOR21:00 hc/ MajorPorta’t el sopar i la comissió de festes posarà taules i cadires per poder gaudir del millor inici de Festa Major

TRACA D’INICI DE FESTA MAJOR20:45 hc/ Major Com cada any, l’associació Junts per Canyamars donarà el punt d’inici a la Festa Major !!!

MANDALESDurant el Soparc/ MajorPintada de mandales pel carrer Major

SARDAxOw21:30 hc/ MajorEspectacle amb la Cobla Contemporània.

BALL DE GALATot seguit Pl. GermandatBall de gala amb l’Orquestra Rosaleda. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Festa Major Canyamars

Page 5: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

98 98

Festa Major Canyamars

DISSABTE 4 D’AGOST

pINTADA MURAL10:00 h Costat PoliesportiuPintada del mural de la Festa Major del 2019. Els més menuts podreu fer el mural de la festa de l’any vinent i el supermercat Condis us convidarà a l’esmorzar. Col·laboren els artistes del municipi.

8A RUTA D’ORIENTACIÓ10:00 hCostat PoliesportiuEnguany, el Centre Excursionista Dosrius ens organitzarà la “8a Ruta” pels voltants del poble. Porta un bon calçat, i brúixola si en tens.

SOpAR A LA FRESCA21:00 hc/ MajorPer poder fer un mos tot esperant una nit especial. Podràs portar el sopar de casa o comprar entrepans als comerços i bars del poble. La comissió de festes posarà taules i cadires i farà el servei de bar.

xERINGADA12:00 h Costat PoliesportiuPorta la teva pistola d’aigua o xeringa i farem una xeringada perquè tothom es pugui refrescar i passar una bona estona. No es poden portar galledes!!!

xINDRIADA I MELONADATot seguitCostat PoliesportiuTalls de xíndria i meló per a tothom, gentilesa del restaurant Cal Víctor i el supermercat Canyamars

CONTES AMB pA I xOCOLATA17:30 hPla del Molinot“Espectacle que ens retorna als orígens, on el que era bo, era realment bo. Cançons, contes, llegendes i tradicions del món de l’avellana, amb humor i música. Durant l’espectacle, els nens/es podran berenar pa amb xocolata gentilesa de Can Miqueló.

ELABORACIÓ DE “VITRALLS AMB GUIx” Durant la tardaDavant de la Fàbrica de la TortugaVine a fer “vitralls” amb guix i deixar els carrer ben guarnits.

pROJECCIÓ DEL VíDEO “UN VIATGE EN EL TEMpS”21:00 hc/ MajorVine a descobrir un esbós de la història del municipi amb l’evolució dels seus carrers i la seva gent.

NIT JOVEA partir de les 12:30 hPl. GermandatSessió de DJ’s en directe. El nostre Dj Diku punxarà fins a ben entrada la matinada. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

NIT DE RUMBA CATALANA21:30 hPl. GermandatVine a ballar rumba i a passar-t’ho d’allò més bé amb l’orquestra Rumbera. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

DISSABTE 4 D’AGOST

Festa Major Canyamars

CANÓ D’ESCUMATot seguitCostat PoliesportiuLa millor manera d’acabar la xeringada!!!

Page 6: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

1110 1110

Festa Major Canyamars

DIUMENGE 5 D’AGOST

Festa Major Canyamars

DIUMENGE 5 D’AGOST

pASSEJADA: CANyAMARS INDÒMIT10:00 hInici: Pl. GermandatPassejada per descobrir alguns secrets de la vall de Canyamars. A càrrec de Joan Manel Riera (Escola de Natura del Corredor). Organitza : Germandat de Canyamars.

MISSA SOLEMNE12:00 hEsglésia de St. Esteve de CanyamarsMissa de Festa Major.

SOpAR pOpULAR21:00 h Pl. de l’Església Un any més, hi haurà el tradicional sopar d’entrepans calents. El sopar i el servei de bar seran a càrrec de la comissió de festes.

TRACA FINALTot seguitPl. de l’Església Per acabar la Festa Major amb la típica i tòpica traca final. A càrrec de Junts per Canyamars.

pARC INFANTILde 16:00 a 20:00 hPla del MolinotParc Infantil per als més menuts. Aquest any els més petits podran gaudir d’una tarda memorable !!!

CERCAVILA DE GEGANTSTot seguitInici: Pl. de l’EsglésiaEnguany els gegants de Dosrius estaran acompanyats pels grallers “Tocats del Grall”.El recorregut serà: Pl. Església, c/ Sant Esteve i c/ Major.

xOCOLATADA INFANTILdurant la tardaPla del MolinotXocolatada infantil gratuïta per a tots aquells nens i nenes que vulguin berenar xocolata amb xurros.Us convida la Xurreria Peñacorada.

HAVANERES22:00 hPl. de l’Església Havaneres amb “Neus Mar”. Hi haurà rom cremat per a tothom.

Page 7: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

1312

C. Antoni Sanfeliu, 2 - 08318 Canyamars · Tel. 93 795 50 96 · Mòbil 606 82 57 86 · [email protected]

PROJECTES, OBRES I REFORMES

Rehabilitacions · Façanes i vivendes · Pintura interior i exteriorTot tipus de teulades i terrats · Desguassos i clavegueram

MARSAN serveis

Page 8: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

14

Can MiquelóTapes · Frankfurts · Brases · Cafès

Vermuts · Esmorzars · CervesesEntrepans · Terrassa

C/ St. Josep, 14 baixos · Canyamars93 795 50 27 · 615 114 388

C. Major, 28 - 08318 Canyamars - Tel. 93 795 59 93 - [email protected]

• Pa • Bolleria • Alimentació • Drogueria • Ferreteria • Fruita • Begudes • Servei a domicili • Zona Wifi • Visa/Mastercard • Bassar

C. Major, 70 Canyamars (Dosrius)Tel. 93 795 50 10

R E S T A U R A N Twww.calvictor.com

[email protected]

Volem agrair a tots aquells que heu col·laborat en aquesta publicació, la vostra dedicació i el vostre esforç sense el qual no ho hauríem aconseguit.

SR ASSOCIATS® té tots els drets reservats, per això, és prohibida la seva reproducció per qualsevol mitjà.

Plànols i guies d’informació municipal · Tel. 93 883 27 96 · [email protected]

EDITA:

Page 9: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

16 1716

Festa Major Can Massuet del Far

DIJOUS 9 D’AGOST

SOpAR pOpULAR DE FESTA MAJOR21:30 hPista poliesportiva de Can MassuetLa millor manera de començar la festa major!!! Menú: Amanida, mongetes amb botifarra, Beguda (vi i aigua),pa, postres i cafè. preu: Venda Anticipada 10 € (el mateix dia 15 €)

Reserves fins al dimecres dia 08 d’agost a: * l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14)* Dimarts dia 7 d’agost de 10:00 a 13:00 h al Casal de CanMassuet.Aquest any també, durant el sopar, es procedirà a fer una QUINA (bingo) amb tots els participants al sopar. Premis i regals per als guanyadors, gentilesa dels comerciants del municipi. Es vendrà el típic plat commemoratiu.

BALL A LA pISTA DE CAN MASSUETDesprés del soparPista poliesportiva de Can MassuetEls “Café Trio” tocaran perquè no paris de ballar durant una bona estona. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Festa Major Can Massuet del Far

pASSEJADA EN BICICLETA pER LA HISTÒRIA DE CAN MASSUET17:00 h Sortida: Pl. de Can MassuetBiciletada col·lectiva lenta i apta pera a tots els nivells, que travessa els espais forestals i agrícoles propers a Can Massuet del Far. Durant el recorregut hi haurà xíndria i meló per a tothom per gentilesa del Supermercat Dosrius (SUMA).També hi haurà llimonada natural per a tots els participants. Organitza Escola Natura del Corredor.

KARAOKE INFANTIL19:30 hPista poliesportiva de Can MassuetVine a demostrar les teves qualitats com a intèrpret… o si més no, a intentar-ho!!! Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat!

NIT NO TAN JOVE...Tot seguitPista poliesportiva de Can MassuetEnguany el dj Martini i l’Albert Vega no deixaran que paris de ballar ni un sol minut amb la música disco actual i d’altres èpoques passades. En definitiva: música per a tots els gustos!!!

NIT DE FESTA A CAN MASSUET00:00 hPista poliesportiva de Can MassuetTornem a versionar les millors cançons de sempre amb “La Banda del Coche Rojo”. No us ho perdeu!!! Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

BàSqUET A CAN MASSUETDe 10:00 a 14:00 hPista poliesportiva de Can MassuetVine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3 de la Festa Major de Can Massuet. Enguany també hi haurà un concurs de triples per a nens i per a adults. Begudes per a tots els participantsInscripcions de franc al correu electrònic: [email protected] dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial al local superior del bar de la zona esportiva de can Massuet, de 16:00 a 19:00 h.Trofeus per als guanyadors.

DIVENDRES 10 D’AGOST

Page 10: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

18 1918

Festa Major Can Massuet del Far

DISSABTE 11 D’AGOST

9è CAMpIONAT DE FUTBOL 3x310:00 hPista poliesportiva de Can MassuetUn cop més, una nova edició del torneig de Festa Major de futbol 3x3 que amb tanta participació compte any rere any. Inscripcions de franc al correu electrònic: [email protected]

El dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial, al Casal de Can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Begudes per a tots els participants. Trofeus per als guanyadors.

pAELLA pOpULAR14:30 h Pista poliesportiva de Can MassuetMenú: Paella, beguda (vi i aigua), pa, postres i cafè. preu: Venda Anticipada 3 € (el mateix dia 7 €)

Reserves fins al dimecres dia 08 d’agost a: * l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14)* Dimarts dia 7 d’agost de 10:00 a 13:00 h al Casal de Can Massuet.

MISSA SOLEMNE11:00 hEsglésia de Sant Andreu del Far Missa Solemne

BALLADA DE GEGANTSTot seguitEra de Can GuinartSi surten els gegants és senyal que és Festa Major!!! El gegants de Dosrius, conjuntament amb els grallers “Tocats del Grall”, ens oferiran una ballada ben lluïda.

VERMUT pOpULARTot seguitEra de Can GuinartVine a l’acte més protocol·lari de la història de la festa major de Can Massuet del Far. La beguda del vermut serà gentilesa de Can Guinart.

Festa Major Can Massuet del Far

5A ESCLAT-A-FESTA REFRESCANT17:00 h Pistes de tennis de la zona esportivaPorta banyador, xancles i moltes ganes de divertir-te i refrescar-te. Gimcana amb inflables d’aigua per a tota la família. Hi haurà premis per a tots els participants !!!!Obligatori que hi hagi participants de diferents edats (nens i adults) a cada equip !!!Recorda de portar roba per canviar-te i així podràs continuar amb la festa.Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat !!!

xOCOLATADA INFANTIL Tot seguitPista poliesportiva de Can MassuetXocolata i xurros per als més petits, per gentilesa de la xurreria Peñacorada.

CONCERT íNTIM A LA FONT DEL FERRO 19:00 h Font del FerroUn moment únic, a la Font del Ferro: música en la intimitat amb el Grup “Aimar”.

NIT JOVETot seguitPista poliesportiva de Can MassuetEl Dj “Diku” no deixarà que decaigui la festa fins a ben entrada la matinada…

NIT DE CABARET A CAN MASSUET23:00 h Pista poliesportiva de Can MassuetDesprés de l’èxit de fa dos anys, enguany torna el Cabaret a Can Massuet. Els “Cabaret Show” ens oferiran un espectacle d’allò més variat. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

DISSABTE 11 D’AGOST

Page 11: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

2120 20 21

Supermercat El Far93 791 79 12

Can Massuet - Av. El Far, 15 - 08319 Dosrius

Pa • Bolleria • Alimentació • Drogueria • Ferreteria

Fruita • Begudes • Visa/Mastercard • Bassar

Pollastres a l’ast

ISMASSUET

CERRAJERIA INTEGRALismassuet.wordpress.com

C/ Núria, 1 · 08319 DosriusT. 93 791 65 40 · M. 670 23 80 60 Festa Major Can Massuet del Far

DIUMENGE 12 D’AGOST

GRAN FESTA DELS SÚpER HEROIS”Tot seguitPista poliesportiva de Can MassuetUn any més la comissió convertirà la pista poliesportiva en tota una festa. Enguany estarà ambientada en els Súper Herois actuals i de sempre... no hi faltarà de res !!! Vine vestit per a l’ocasió: els nens i nenes que vinguin disfressats de super heroi tindran un obsequi...Durant la tarda Hi haurà servei de bar: podreu degustar begudes i entrepans calents (hamburgueses, frankfurts i xistorra) A partir de les 18:00 hi haurà tres hores de sessió de DJ per a totes les edats amb la seva festa “wE CAN SUpERHEROES”

LLIURAMENT DE pREMIS DE FESTA MAJORTot seguitPista poliesportiva de Can MassuetEs lliuraran tots els premis de totes les competicions de la Festa Major d’enguany.

BRINDIS I TRACA FINALtot seguitPista poliesportiva de Can MassuetLa millor manera d’acomiadar la Festa Major 2018

BATUCADA17:30 hPista poliesportiva de Can MassuetActuació del grup FUN-AO (Secció de percussió del Grup d’Esplai l’Esclat!!!) per donar inici a la darrera tarda de Festa Major!!!

AMERICANES DE pàDEL A partir de les 10:00 hPistes de pàdelVine a participar del millor pàdel del municipi!!!! Per a nens i adults.Places limitades !!!!Inscripcions de franc al correu electrònic: [email protected] dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial, al Casal de Can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Trofeus per als guanyadors.

Page 12: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

2322

Page 13: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

25

Festa Major de Dosrius

DIJOUS 30 D’AGOST

CERCAVILA - BATUCADA18:00 h Inici: Escola Castell de DosriusEl grup Tutubatum ens farà un cercavila per anunciar-nos que ja estem de Festa Major.

pREGÓ 21:00 hBalcó de l’AjuntamentNo hi ha Festa Major que es mereixi sense un bon pregó. Si voleu saber qui és, haureu de venir a veure-ho...Durant el pregó no hi haurà servei de bar ni venda de tiquets.

BALL A LA pLAçATot seguitPl. de l’AjuntamentUn sopar i bona música amb el grup “Liberty Duo”: la millor manera de començar la Festa Major.

TARDA DE KARAOKE INFANTIL18:30 h a 20:30 hPl. De la RepúblicaKaraoke per a nens i nenes fins als 12 anys. Afina bé la veu i vine a passar-t’ho d’allò més bé. Obsequis per a tots els participants.

SOpAR pOpULAR21:30 h Pl. de l’AjuntamentPer tal de disposar de més espai, perquè tothom hi tingui cabuda, hem buscat una nova ubicació per al tradicional sopar d’entrepans de llom, botifarra i cansalada a preus populars. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Page 14: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

26 2726

Festa Major de DosriusFesta Major de Dosrius

DIVENDRES 31 D’AGOSTDIVENDRES 31 D’AGOST

JOCS INFANTILS11:00 hPlaça de la RepúblicaVine a passar una bona estona jugant amb nosaltres!!!!Organitza: CE Dosrius (secció Jove 4 pedres).

HOLI pARTy12:00 h Pl. de Can TorresVine amb la comissió a fer la “guerra” de colors típica de l’ÍndiaPreu de les paperines de colors: 2 €

pRESENTACIÓ DELS DIABLES DE DOSRIUS 22:15 h Davant del Poliesportiu de DosriusEl municipi de Dosrius ja té colla de diables i es presentaran davant de tothom, no t’ho perdis...

GIMCANA ESCLAT!!!17:30 h Plaça de la RepúblicaVine a passar una tarda amb la família i els amics i a realitzar una gimcana de pistes pel poble.Obligatori un major d’edat en cada grup o equipOrganitza: Grup d’Esplai l’Esclat !!!

NIT DE FESTA 00:00 h Parc de Can TorresUna banda tribut que fa les millors versions amb humor. Enguany tenim el showman David Moreno i la seva banda “Versión Imposible”Hi haurà servei de bar durant tota la nit a càrrec de la comissió de festes.

CERCAVILA tot seguitPlaça de la RepúblicaEls Fun-Ao (secció de percussió del Grup d’Esplai l’Esclat!!!) ens portarà fins a la Holi Party perquè no decaigui la festa!!!

RUIxADA Tot seguitPl. de Can TorresEn acabar la holi Party hi haurà una ruixada per a tothom!!!

MÚSICA AL COMÚ19:30 h Plaça del ComúIvan Durban ens presentarà el seu nou disc “Que siga la Juerga”

6A SORTIDA AMB BICICLETA de 19:00 a 21:00 hSortida: Plaça del ComúVine amb el Club Ciclista Dosrius a fer una sortida a la fresca amb BTT.

CORREFOC22:30 hDel Poliesportiu de Dosrius a l’AjuntamentCorrefoc a càrrec dels Diables “Mansuets del Foc” i els “Diables de Dosrius”Recorregut: Poliesportiu, c/ Sant Llop, plaça de la Repúplica, c/ Pau Casals, c/ Rials, c/ Marquès Castell de Dosrius, c/ Lluís Moret, plaça del Comú, c/ Sant Iscle, plaça de l’Església, c/ Sant Antoni i plaça de l’Ajuntament. Protegiu els vidres i finestrals si el correfoc passa a prop de casa vostra. A més, si teniu tendals, recolliu-los.Si participeu al correfoc, porteu jersei i capell o mocador per evitar cremades.No aparqueu cotxes ni cap altre vehicle a cap carrer per on passa el correfoc.

Page 15: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

28 2928

Festa Major de DosriusFesta Major de Dosrius

DISSABTE 1 DE SETEMBREDISSABTE 1 DE SETEMBRE

12A BICICLETADA10:00 h Punt de Trobada. Pl. de la República Circuit per a adults i circuit per a petits. Amb avituallament de begudes i fruita.Organitza: Centre Excursionista Dosrius.

1N TORNEIG DE DÒMINO (ELIMINATÒRIES) 18:00 hBar Els PorticonsEliminatòries del primer torneig de dòmino per parelles del bar “Els Porticons”.Primer premi: lot de productes del bar “Els Porticons”Inscripcions: 628.449.218 (David)

1A pAELLA pOpULAR 14:00 h Parc de Can TorresEnguany celebrarem tots junts un dinar de Festa Major. Paella, pa, beguda (aigua i vi), cafès i postres per només 3€ venda anticipada a l’OAC de l’Ajuntament de Dosrius. Preu venda el mateix dia al Parc de Can Torres a les 13:00 h: 7€

NIT JOVE24:00 hCan BatlleAquest any gaudirem d’un dels nostres Dj’s més estimats del municipi: Giuseppe Martini.Música Disco per a tots els gustos i fins a la matinadaHi haurà servei de bar durant tota la nit.

xINDRIADA I MELONADAtot seguitPl. de la RepúblicaPer a tots els participants en la bicicletada.

CONCERT DE FESTA MAJOR21:30 h Parc de Can TorresConcert a càrrec de l’orquestra “Titanium”

12è TORNEIG FERMí MUñOz18:00 h Camp de Futbol de Can BatllePartit de veterans entre els “Veterans de Dosrius” i els “Veterans d’Argentona”Organitza: Agrupació d’esports de Dosrius (Veterans de Dosrius)

TOBOGAN AqUàTIC11:30 hc/ BarcelonaLa gran novetat d’aquest any: un llarguíssim tobogan d’aigua perquè tothom es pugui refrescar de la manera més divertida.

pLANTADA I CERCAVILA DE GEGANTS17:00 hPlantada i sortida: c/ RialsEl geganters de Dosrius, acompanyats pels grallers Iluro de Mataró faran un cercavila pels carrers del poble. Colles convidades: Ribes de Fresser, Argentona, Sant Antoni de Vilamajor.El recorregut serà: c/ Rials, c/Pau Casals, c/ Sant Llop, c/ Salvador Dalí, c/ Esteve Albert, c/ Pau Picasso, c/ Barcelona, c/ Salvador Dalí, c/ Lluís Moret, Pl. de la República, c/ Marquès Castell de Dosrius i Pl. Ajuntament.Organitza: Colla Gegantera i Grallera de Dosrius.

GRAN BALL DE FESTA MAJOR23:00 hParc de Can TorresGran Ball amb l’orquestra “Titanium”.Hi haurà servei de bar durant tota la nit a càrrec de la comissió de festes. Per reservar 1 taula i 6 cadires per al concert i al ball de Festa Major: preu 10 €. La venda es farà a l’Ajuntament els dies 28, 29 i 30 d’agost de 10 a 14 h.

Page 16: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

30 3130

Festa Major de Dosrius

DIUMENGE 2 DE SETEMBREDIUMENGE 2 DE SETEMBRE

MISSA, BENEDICCIÓ I VENDA DE pANETS 11:00hErmita de Sant LlopOrganitza. Parròquia de Dosrius.

VERMUT DE FESTA MAJORTot seguitSant LlopPer gentilesa del Supermercat Dosrius (SUMA) i el Supermercat BonÀrea.

2R TORNEIG DE DÒMINO (FINALS)18:00 h Bar Els PorticonsFinals del primer torneig de dòmino per parelles del bar “Els Porticons”. Primer premi: lot de productes del bar “Els Porticons”Inscripcions: 628.449.218 (David)

SOpAR A LA FRESCA20:30 h Pl. del ComúHa arribat el vespre i hem de sopar.Tu porta el que et vingui de gust i nosaltres posarem les taules i cadires.

TRACA FINALTot seguitPl. del ComúLa millor manera d’acomiadar la Festa Major d’engany !!!!

BALLADA DE SARDANES12:00 hSant LlopEnguany a càrrec de la Cobla Vila de la Jonquera.

INFLABLES INFANTILSde 17:00 a 20:00 hCarrer Salvador DalíInflables infantils perquè els més menuts passin una tarda memorable!!!

xOCOLATADA INFANTIL18:30 h Pati de l’Escola Castell de DosriusLa xurreria Peñacorada convida a xocolata amb xurros als més petits.

Festa Major de Dosrius

HAVANERES21:30 hPl. del ComúCantada d’havaneres amb el grup “Barca de Mitjana”. Hi haurà cremat per a tothom

Page 17: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

3332

DOSRIUS

C. de la Bomba, 3 · Dosrius · Tel. 93 791 80 72C. Antoni Tàpies, 15 - 08319 Dosrius Tel. 93 791 80 24 / 627 91 59 66

facebook.com/eltrencatdosrius instagram.com/eltrencatdosrius

Pl. de Catalunya, 5 · 08319 DosriusTel. 93 791 92 30

www.interinmobiliaria.es [email protected]

GESTIÓCOMPRA-VENDA

I LLOGUER DE FINQUES

Més de 30 anys al seu servei

Torres, terrenys, rústiques, cases... DOSRIUS • CANYAMARS • CAN MASSUET

ValoracionsAssessorament integral

Gestió financeraSi desitja vendre, llogar o comprar

a aquesta zona, CONSULTI’NS

Page 18: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

3534

Tractaments facials i corporalsMassatges descontracturants i relaxants

Manicures · PedicuresDepilació làser · Micropigmentació

Sessions de solàrium

C. Rials, 6 · Dosrius · Tel. 93 791 93 69 · [email protected]

Bona Festa Major!

C. Pau Picasso, 1308319 Dosrius

Tel. 93 791 92 53Fax 93 791 96 20

[email protected] www.santllop.com

Centre col·laborador de la Generalitat

Residència d’avis

Sant Llop

Mecànica en general i electricitat

C. dels Teixidors, nau 7-8 · 08319 Dosrius · [email protected]. i Fax 93 791 71 56

Plaça Catalunya, 108319 Dosrius

T. 937 91 91 18

Page 19: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

3736

Còpia de claus i comandaments

C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 408319 Dosrius - Tel . 93 791 81 28

[email protected]

ArA al seu

serVei ADosrius

Pol. Ind. Els Alocs (Dosrius)Ctra. de Dosrius, km. 1,8

C. Robinies, Nave-3 - 08319 DosriusTel. 93 791 98 10 - Fax 93 791 98 11

[email protected]

TINTS I ACABATS TÈXTILS

FuturSolidPlus S.L.

Page 20: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

3938

PICANYOLXarcuteria-Carnisseria

Productes Artesans de Qualitat · Mes de 40 anys al seu servei

C/ Glorieta Catalunya, 4 · 08319 Dosrius · Tel. 93 791 90 34

SUPERMERCAT DOSRIUS, S.L.

TRACTAMENT DEL DOLOR I REHABILITACIÓ DE LESIONS

· Massage terapèutic i descontracturant· Osteopatia

· Electroteràpia i termoteràpia· Punció seca muscular

· Readaptació i prevenció de lesions

HORARI: Dilluns a divendres: 10.00-14.00 i 16.00-20.00Dissabtes: 10.00-14.00

C/ Pau Casals, 9 · Dosrius · 609 300 [email protected] · www.fisioterapiadosrius.cat

Us desitgem una bona festa major!

C. Pau Casals, 13 · 08319 Dosrius · 937 919 696 · 640 572 [email protected] · www.autoescolesbeltran.com

SerralleriaMateu RibasC/ Jacint Verdaguer, 42

08319 DosriusT. 93 791 91 31 · M. 649 909 117

[email protected]

P.I. Can Ribot · Dosrius · C/ Cosidores, 16 · www.segellexpres.com · T. 93 795 51 15

FabrICaNTS dIreCTeS de:

* Segells personalitzats TRODAT per l'oficina * Plaques metàl.liques per marcar a tinta o foc* Precintes de seguretat per a la traçabilitat * Injectadors de plàstic* Personalitzem amb TAMPOGRAFIA, serigrafia, termografia i transfer

I ARA GRAVATS AMB LÀSER

Page 21: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

4140

Ctra. de Dosrius a Canyamars, km 1,5 - 08318 Dosrius

EL BOSC VERTICALEl parc d’aventura als arbresAVENTURA’T AL BOSC VERTICAL!• PARC D’AVENTURA ALS ARBRES PER A TOTS ELS PÚBLICS • ESDEVENIMENTS D’EMPRESES • CELEBRACIONS D’ANIVERSARI • COMIATS DE SOLTER/A • CENTRES EDUCATIUSNovetat! Descalça’t al bosc · www.descalcatalbosc.com

També ens podeuvisitar al bosc Vertical

de Mataró Mòbil 666 59 19 88 · www.boscvertical.com · [email protected]

segueix-nos a@elboscvertical

Pizzes i Empanades Artesanes

LA PAMPA ARGENTINA

Pl. Espanya, 6 loc.1 - Dosrius - T. 747 740 348 - 930 157 244

Servei a domicili els caps de setmana

@pampargentina

C. Lluís Moret, 18 - 08319 Dosrius - Tel. 93 791 95 58 - [email protected]

El Forn de Reina PastisseriaEspecialitat en

pans alemanys icoca de Llavaneres

C. Barcelona, 10 · 08319 DosriusTel. 93 791 90 17 · Mòbil 608 31 71 36

[email protected]

TALLERS I. SOLER

35 anysal vostre servei

Page 22: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

4342

COL·LABORADORS / NOTES

COL.ABORADORS 2018

A més de tots els col·laboradors, empreses i comerços que figuren explícitament en cada un dels actes d’aquest programa, donem les gràcies a:

Comissió de Festes de CanyamarsComissió de Festes de Can MassuetComissió de Festes de DosriusUriswagen

I a totes i cada una de les persones que han fet possible aquestes tres festes majors del Municipi de Dosrius.

NOTES INTERèS 2018

Tots els actes són gratuïts excepte aquells on els preus surten especificats en el programa.

Les Comissions de Festes es reserven el dret d’admissió als diferents actes de la Festa Major, així com d’alterar el present programa si causes alienes a la seva voluntat obliguen a fer-ho.

Es recomana guarnir finestres, jardins, façanes.... Així entre tots farem la festa més lluïda.

Durant els dies de Festa Major pot ser que la circulació del trànsit es vegi afectada per petits canvis. Us demanem comprensió i col•laboració.

Es demana fer ús de papereres, contenidors i bujols per tirar tot el material rebutjable de cada una de les fraccions que s’utilitzi durant les Festes Majors.

Es prega la màxima puntualitat als actes.

Les persones amb mobilitat reduïda, que no tinguin mitjà de transport i vulguin assistir a qualsevol acte de les Festes Majors hauran de trucar amb antelació a l’Ajuntament de Dosrius (telèfon 93/791.80.14)

Page 23: SALUTACIÓ - Costa de Barcelona Maresme€¦ · BàSqUET A CAN MASSUET De 10:00 a 14:00 h Pista poliesportiva de Can Massuet Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3x3

44