programa sat! set > des 2011

32
PROGRAMACIÓ SET > DES 2011 teatre > dansa > música > circ

Upload: sat-teatre

Post on 18-Mar-2016

229 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Programació del SAT! Teatre de Barcelona de gener a abril del 2011. Espectacles, serveis i informació pràctica. Programació del SAT! Teatre de Barcelona de setembre a desembre del 2011. Espectacles, serveis i informació pràctica.

TRANSCRIPT

Page 1: Programa SAT! set > des 2011

PROGRAMACIÓSET > DES 2011

teatre > dansa > música > circ

Page 2: Programa SAT! set > des 2011

2

Índex pàg

Editorial 3

BCN Espectacle 4

BCN Familiar 12

BCN Dansa 22

Xarxes socials 26

Informació pràctica 28

Calendari 30

Page 3: Programa SAT! set > des 2011

3

Editorial 2011

3

Els temps difícils que ens ha tocat viure, plens de canvis i transformacions, remouen coses que fins al moment semblaven inamovibles i acaben tenint la seva part positiva. Ens obliguen a reinventar, cercar complicitats i utilitzar la imaginació per assolir els projectes que ens defineixen. Així doncs, tot l’equip del SAT! estem treba-llant en aquesta tasca, sent fidels als nostres principis i amb l’objectiu que la cultura arribi cada cop a més usuaris. Per això som perseverants en l’esforç d’aconseguir una programació de teatre familiar i de dansa de primeríssima línia, així com d’oferir una proposta variada i de qualitat en els espectacles per a adults.

Comptem amb vosaltres per gaudir i compartir el SAT!

Equip DEl SAT!

2

Page 4: Programa SAT! set > des 2011

pàg. 12

pàg. 22

Page 5: Programa SAT! set > des 2011

5

Cia. Rem l’Estació 23 set > 2 oct

Claqué, hip-hop, flamenc i dansa contemporània s’unei-xen en un espectacle ple de ritme que es presenta com “una història d’amor entre quatre estils”.

Quatre persones es troben en una estació per agafar el tren. Durant un breu instant d’espera, que correspon a uns segons o minuts, s’estableixen entre elles diferents emocions i sentiments que expressaran a través del moviment. Els espera un viatge conjunt on s’hauran de comunicar, cadascuna amb el seu propi llenguatge.

*No t’ho perdis!

Descobreix els punts en comú de quatre estils plens de ritme, emoció i moviment (Rem).

idea i direccióLaia Molins CoreografiaLaia Molins, Nadine Gerspacher, Berta Pons, Núria Ventura intèrpretsLaia Molins (claqué), Berta Pons (hip hop), Ruth Prim (cover), Núria Ventura (flamenc), Nadine Gerspac-her (contemporani)Música OriginalCesc Miralta MúsicsCesc Miralta (saxo, clarinet, flauta), Vicenç Solsona (guitarra), Xavier Algans (piano), Pepo Domènech (contrabaix, baix elèctric), Marc Miralta (bateria, cajón, palmas, djembe, darbuka), Tato Sassone (congas, campanas), Santo Carcassona (bateria funk)Col·laboració músicaAky Yakitory, Rubén Tardío, Jean-Philippe Barrios.Disseny i tècnic de llumsJordi PérezDisseny i tècnic de soRubén TardíoFotografiaCarles DarderVideo-projeccióCesc Miralta, Jordi PérezDurada1hidiomaSense textpreu16 euros

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. 18:30h

dansa fusió

Page 6: Programa SAT! set > des 2011

6

Delicatessen melòdica i interpretativa per oblidar-se dels maldecaps i sortir del teatre amb un somriure als llavis.

A partir d’un humor fresc, elegant i intel·ligent dos músics-humoristes viatjaran a través d’històries divertides plenes de reflexions i d’inspiració. Amb la lletra i la inter-pretació de Joaquin Daniel (Ventdelplà, Infidels) i el talent musical de Daniel Pellegrinet descobrim, en un ambient pròxim i espontani, un espectacle imperdible que combi-na el concert amb la proposta teatral.

*No t’ho perdis!

Cada dijous funcions especials d’humor i música de la mà de les veus magnífiques i la mirada irònica i tendra del Duo Floret!

idea originalDuo Floret intèrpretsJoaquín Daniel, Daniel Pellegrinet TextosJoaquín DanielDireccióCecilia Ligorioidea OriginalDuo FloretTots els temes han estatcomposats perDaniel Pellegrinet, Joaquín Daniel Durada1h 30’idiomaCastellà - Catalàpreu14 euros

Duo Floret pincha pero no mata 6 oct > 22 des >> Tots els dijous excepte el 10 nov i el 8 des <<

música i humor

Dj. 21:00h

TOTS ELSDIJOUS!

Page 7: Programa SAT! set > des 2011

6 7

Producciones ViridianaHabibi / Amado 7 > 16 oct>> 12 d’octubre (Pilar) hi ha funció a les 18:30h <<

Finalista als Premis max 2011 com a Millor Espectacle Reve-lació aquest muntatge, que compta amb un ballarí dervix giròvag, és una delícia per als sentits.

Paraula, música, dansa i videoprojecció dibuixen un espectacle multidisciplinari que pren l’herència dels grans mestres del sufisme. “Habibi” (estimat en àrab) ens parla de la fusió entre amant i estimat, entre temps i espais i, sobretot, entre ambdues ribes del Mediterrani.

*No t’ho perdis!

Un somni poètic inoblidable, una experiència per a qui es vulgui deixar captivar.

TextosIbn ‘Arabi, Mevlana RumiCreació i direccióJesús Arbués interpretacióPatricia Badián Kosman, Javier García Ortega BallaríMohamed El SayedMúsica original i arranjamentsKike LeraVideorealitzacióRamón Día, Kalamouril·luminacióAgustín Pardo CoreografiaAna ContinenteVestuariRachid BenkiramTècnic de soAitor Artigotuna coproducció ambPirineos Sur, L’Boulevard Festival (Marroc)Pla plurianual de coproduccions del Centro Dramático de Aragón Durada1h 10’idiomaCastellàpreu16 euros

Subvencionat per

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. i festiu 18:30h

multidisciplinari

Page 8: Programa SAT! set > des 2011

8 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

“Salvem les balenes!, salvem el planeta!, salvem els pronoms febles...! Avui tot es perd, tot ha de ser salvat. I què passa amb els matrimonis? Cada cop hi ha més matrimonis que es perden. Els matrimonis estan en perill d’extinció.”

El Lluís i l’Anna es van conèixer, es van casar i van anar a viure en parella... Però no van tenir fills. Han passat els anys i ara el seu matrimoni trontolla. A l’Anna li caldrà buscar una solució. Però on? Dintre la parella tenint un fill o fora la parella tenint un amant?

*No t’ho perdis!

Un vodevil ple d’embolics i comèdia picant, amb Ra-mon Godino i Carme Contreras (“El cor de la ciutat”).

Dramatúrgia i direccióIvan CampilloRepartimentCarme Contreras, Ramon Godino, Laura Sancho, Joan SuredaDisseny d’escenografiaApunta Teatre SCCLConstrucció d’escenografiaSanti RoviraDisseny d’il·luminacióRoger BlascoMoviment escènicYuki YimVestuari i atrezzoApunta Teatre SCCL Fotografia i cartellMarc BallóDisseny gràficAgustí Orsproducció i distribucióÀngels Clos, Eduard Garre, Apunta Teatre SCCLDurada1h 15’idiomaCatalà preu14 euros

Cia. Apunta TeatreSalvem les balenes... i el meu matrimoni què? 21 oct > 6 nov>> 1 de novembre (Tots Sants) hi ha funció a les 18:30h <<

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. i festiu 18:30h

teatre

Page 9: Programa SAT! set > des 2011

8 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

Cia. Projecte Galilei la Maternitat d’Elna 18 nov > 6 des>> 27 novembre no hi ha funció << >> 6 desembre (Constitució) hi ha funció a les 18:30h <<

Un delicadíssim conte per adults que ens permet explicar la història real de les mares d’Elna, un veritable cant a l’esperança. Al 1939, després de la derrota de la República Espanyola, gairebé mig milió de persones van emprendre l’exili cap a França. La “Maternitat d’Elna” parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades de les miserables condici-ons de vida dels camps de refugiats francesos.

*No t’ho perdis!

Una actriu-cantant i un pianista en un viatge sensorial a través de l’obra d’Assumpta Montellà.

Text originalAssumpta MontellàDramatúrgiaPablo LeyDireccióJosep GalindoAjudant de direccióAleix FauróintèrpretRosa GalindopianoLuc-Olivier SánchezSelecció musicalLuc-Olivier Sánchez, Rosa Galindo Espai EscènicProjecte GalileiDisseny d’imatgeToni RouraDisseny de llums soDani ChertaVestuariMíriam CompteDurada1h 15’idiomaCatalàpreu16 euros

Producció de Projecte Galilei i Fortià Viñas, amb la col·laboració del Memori-al Democràtic, el MUME, Eòlia - Centre d’Estudis de Veu i d’Interpretació -, el Conseil général des Pyrénées-Orienta-les - Archives départementales - Photo-graphies Auguste Chauvin, el Dep. de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. i festiu 18:30h

teatre i música

9

Page 10: Programa SAT! set > des 2011

10

L’espectacle que ens va descobrir l’entranyable i polifacèti-ca figura d’Alba Sarraute. Premi del Públic Firatàrrega 2009 i Premi del Jurat Festival Pallasses andorra 2009.

A la recerca de l’essència en la natura verge i destruïda dels indígenes de l’Amazònia, “Mirant a Yukali” ens trans-porta a un món que tots tenim en un lloc profund. Un bany de poesia entre l’absurd i la realitat.

*No t’ho perdis!

“Alba Sarraute és com un huracà d’aire fresc. No s’as-sembla a ningú i elabora un discurs completament genuí.” (Jordi Jané. Avui 2008)

idea i dramatúrgiaAlba SarrauteAssessorament de direccióAndrés Cavallín i el públicActriu-pallassaAlba SarrautepianoRoc Sala, Jorge SarrautepercussióAlexandre Guitart, Jaume CatàContrabaixPol Caturla, Bernat Guàrdiail·luminacióQuim AragóSoTon MentruitVideoprojeccionsMontse Pons, Julián WaisbordVestuariAlba Sarraute, Lola Coll, Marina Pineda, Benet Jofre, Immaculada JordàFotografiaLaia Alonso, Marina Montserrat, Marc BalateuDisseny gràficMontse Pons, Helena GilManagementBlai RodríguezDurada1h 15’ idiomaMultilingüepreu16 euros

Cia. Alba Sarraute Mirant a Yukali 16 des > 1 gen >> 24 i 31 de desembre no hi ha funció <<>> 25 de desembre (Nadal) hi ha funció a les 21:00h <<>> 26 de desembre (St. Esteve) i 1 de gener hi ha funció a les 20:00h <<

clown i cabaret

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. 18:30hFestius: Diversos horaris

FEM5 ANYS!

Page 11: Programa SAT! set > des 2011

11 10

En la celebració dels 5 anys de la companyia i per a tots aquells que no el van poder gaudir, torna l’últim especta-cle de la Cia. Alba Sarraute, un womanshow rabiosament contemporani.

La Diva vol ser estimada i exagera la seva seducció. El pallasso també. Es maquilla, té cura del vestuari, reclama l’atenció i intenta viure d’una manera esplèndida. Busca la llibertat, persegueix els límits, trenca les fronteres, es perd y entra en un espai obscur i subterrani de l’ésser.

*No t’ho perdis!

Poètic, únic, sorprenent i imprescindible. Per fi, el futur del circ català té nom: Alba Sarraute.

idea i dramatúrgiaAlba SarrauteDirecció escènicaBlai MateuintèrpretsAlba Sarraute, Roc Sala, Alexandre Guitart, Pol CaturlaEquip tècnicQuim Aragó, Ton Mentruit, Núria Navarro, Alex Maestre, Erín RuizDisseny d’il·luminació i producció tècnicaQuim Aragó (Escènica Integral)AudiovisualsCarlos Rufete (Contrafilms)EscenografiaPilar Albaladejo (Pro-Escena), Marlako, Tomislav RuzicVestuariAlexa Lecompte, Rosa Solé, Alba SarrauteRegidoria, producció i managementBlai RodríguezCoproducció Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Durada1h idiomaMultilingüepreu16 euros

Cia. Alba Sarraute Soy la otra (la Diva) 6, 7, 8 gen i 13, 14, 15 gen>> Funció especial d’aniversari el 14 de gener. Cabaret ambulant! <<

clown i cabaret

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg. 18:30h

FEM5 ANYS!

Page 12: Programa SAT! set > des 2011

pàg. 22

pàg. 4

Page 13: Programa SAT! set > des 2011

Cia. La Roda Produccions la Ventafocs, el musical amb ritme dels 50 1 > 16 oct>> 12 d’octubre (Pilar) hi ha funció a les 12:00h <<

13

Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs. En Sam, de l’equip de beisbol de l’institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Netejar, rentar i cuinar són les tasques imposa-des per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat de la nostra heroïna. En Sam, però, mourà cel i terra per retrobarse amb ella i fer realitat els seus somnis.

*No t’ho perdis!

Ballarem, cantarem i aprendrem com n’és d’important no deixar de perseguir els somnis en una versió del clàssic a ritme de Rock and Roll!

Text i direccióDani ChertaAjudant de direccióBrugués FauraRepartimentJordi González, Roser Colillas, Magda Puig, Bernat Mestre, Anna Gras, Sílvia LópezBallarinsEspai EscènicMúsica originalKeco PujolCoreografiaSílvia LópezEscenografia i il·luminacióXimo DíazVestuariAntonio HarilloAudiovisualRamsés MoraledaAmb la col·laboració especial de Muntsa RiusDurada1h 10’idiomaCatalàpreu8,5 euros

A partir de 4 anysDs. 17:30hDg. i festiu 12:00h

teatre musical

Page 14: Programa SAT! set > des 2011

14 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

Una proposta espectacular i delicada de circ fet poesia guanyadora del Premi del Públic “couP de Foudre 2010” al festival de Perpinyà.

Utilitzant el circ com a mode d’expressió, on el moviment i l’acrobàcia n’esdevenen el vocabulari principal, la com-panyia catalano-francesa Daraomai desplega un ventall d’escenes impressionants i divertides, i crea un muntatge que captiva a grans i petits pel seu humor i poesia.

*No t’ho perdis!

Equilibrismes, malabars, salts mortals i acrobàcies impossibles que us deixaran bocabadats.

Creació, interpretació i posada en escenaAgnés Fustagueras Puig, Joan Cata-là Carrasco, Martí Soler GimbernatAssistentsBet Garrell, Marcel Escolano Creació musicalDavid SoubiesCreació de llumsJoaquim Aragó (Escènica Integral)Creació vestuarisAurélie JacobAmb la col·laboració deAnna Massallé, Silvie Chenu, Arnaud Rouanet, Pau Sarraute, Tomàs CardúsDurada50’idiomaSense textpreu8,5 euros

Cia. Daraomai1, 2, 3 poma! 22, 23 oct

circ

A partir de 4 anysDs. 17:30hDg. 12:00h

Page 15: Programa SAT! set > des 2011

Cia. Enric MagooEl Rodamón, un viatge màgic 29, 30 oct i 1, 5, 6 nov>> 1 de novembre (Tots Sants) hi ha funció a les 12:00h <<

15

En una plaça hi ha un rodamón amb un carretó ple d’an-dròmines i caixes. És un mag que ha dedicat la seva vida a viatjar per tot el món a la recerca dels millors trucs i els objectes màgics més preuats. A partir de jocs de mans i objectes sorprenents el Roda-món adaptarà l’espai escènic per passejar sota la Torre Eiffel de la mà d’un mim; descobrir els secrets de la filoso-fia oriental a la Xina; posar un ou en equilibri a l’Equador del món i visitar l’Índia, el Marroc, Rússia i Catalunya.

*No t’ho perdis!

Màgia, pantomima, titelles, canvis de vestuari, inflables i humor per conèixer costums i llegendes del món de la mà d’Enric Magoo.

Direcció i interpretacióEnric MagooAjudants de direccióToni Vives, Maria EspañolGuióSílvia Fernández, Enric RuizTècnicPablo Miranda, Francesc PérezArranjament musicalTeresa SayasEscenografiaEnric i Ana RuizVestuariEnca Marés, Dressart, Ramona GarcíaFotografiaLluís FauquerEfectes màgicsEnric Magoo, Màgicus, Juan Mayo-ral, Realitats Impossibles, Xavier TàpiesSecretaria tècnicaIa MirapeixDurada1h idiomaCatalàpreu8,5 euros

per a tots els públicsDs. 17:30hDg. i festiu 12:00h

14 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

teatre i màgia

Page 16: Programa SAT! set > des 2011

16

Aladdí es un noi humil que, per casualitat, coneix la Prin-cesa i se’n queda completament enamorat. Però com po-dria un noi pobre com ell arribar a casar-se amb ella? Un dia Aladdí troba una llàntia meravellosa que concedeix tots el desitjos. Però no ens hem de refiar de la sort, ja que és passatgera i a vegades fa que les persones canviïn.

Una història extraordinària, plena d’humor, aventures i màgia, molta màgia.

*No t’ho perdis!

Un espectacle amb 7 actors, veus en directe i impres-sionants temes musicals de rock, soul i funk amb ritmes i instruments aràbics.

DireccióMarc MiramuntAdaptacióMarc Miramunt, Aitor RoderointèrpretsJoan Olivé, Anna Gras-Carreño, Gerard Flores, Meritxell Coma, Alícia Olivé, Damià CapellaMúsicaEloi OrtellsDisseny vestuariPyrobabyDisseny escenografiaAitor RoderoDisseny il·luminacióMarc PuntosAssessorament tècnicCarlos LucenaTècnic de soMiranda Callejónil·lustracióRoc OlivéFotògrafXose CazesDurada1h 10’idiomaCatalàpreu8,5 euros

Cia. El petit fantàsticAladdí 19, 20 i 26, 27 nov

teatre musical

per a tots els públics Ds. 17:30hDg. 12:00h

Page 17: Programa SAT! set > des 2011

Cia. Festuc Teatrela princesa i el pèsol 3, 4, 6, 8 i 10, 11 des>> 6 i 8 de desembre (Constitució i Puríssima) hi ha funció a les 12:00h <<

17

Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia, decideix fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix. Al príncep Arnau li passa el mateix quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan l’Amira i l’Arnau es coneguin.

Una adaptació del conte popular de Hans Christian Andersen en la que els personatges prenen vida en un taller de titelles.

*No t’ho perdis!

Un espectacle brillant, que actualitza el clàssic i combina la tècnica actoral i els titelles.

DireccióPere PàmpolsActors titellairesIngrid Teixidó, Pere PàmpolsAdaptació del textIngrid TeixidóMúsic i composició musicalFrancesc MorenoTitelles i disseny d’escenografia André De Sa MoreiraConstrucció escenografiaAdel Anwar, Laura ViaplanaAttrezzoPepa Piquer, Sergi Torrellesil·luminacióAdel AnwarFotografiaBlanca MartínezDurada50’idiomaCatalàpreu8,5 euros

per a tots els públicsDs. 17:30hDg. i festius 12:00h

teatre i titelles

16

Page 18: Programa SAT! set > des 2011

18 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

“Kri Kra Kro” és un espectacle on les preguntes i les imat-ges es donen la mà per esbossar poèticament el món.

Els protagonistes, Ell i Ella, són uns habitants molt curio-sos d’un espai poblat d’imatges i sons. Juguen a construir un nou univers, pròxim a la mirada particular dels petits espectadors. Les imatges i el joc dels actors actuen com a metàfora d’una manera d’aprendre la realitat, de mostrar-la i dibuixar-la.

*No t’ho perdis!

Un espectacle teatral i visual centrat en el món imaginari dels més petits i en la seva capacitat per abordar les preguntes essencials de la vida.

DireccióCharlotte FallonAutorsRosa A. García, Charlotte Fallon i altresintèrpretsRosa A. García, Javier FernándezNenAsier Mtz. de AntoñanaMúsica i efectes sonorsPaco Ibáñez IrribarriaCançó “Adán y Eva”Irene Ojanguren (Soprano), Enrique Campos (Tenor)il·luminacióTomás Fdez. Alonso, Javier GarcíaTècnicPablo Fdez. de la SierraDisseny escenografiaElisabeth SchnellConstrucció escenografiaCarlos P. DonadoVestuariElisabeth Schnell, Pilar LópezDisseny d’imatges i creació de vídeoMarc CerfontaineDibuixosAitana PasalodosDurada50’idiomaCatalà preu8,5 euros

Cia. Teatro ParaísoKri Kra Kro 17, 18 des

teatre visual

A partir de 2 anysDs. 17:30hDg. 12:00h

Page 19: Programa SAT! set > des 2011

Cia. La Tresca “per un instant” el concert familiar per aquest Nadal! 27, 28, 29, 30 des

19

Formigues, veïnes xafarderes, astronautes i astrònoms, equilibristes i artistes de circ, dones d’aigua, princeses d’estar per casa, centpeus, maricebres i paparanyes... Universos fantàstics, mons quotidians i molta poesia que ens faran volar la imaginació i somiar desperts.

“Per un instant” neix de les composicions originals de La Tresca, un dels millors grups de música per a tots els públics de Catalunya, amb la complicitat i el toc artístic de la reconeguda companyia Xirriquiteula Teatre.

*No t’ho perdis!

Un concert d’una banda que ha creat durant anysdelicioses cançons per als més petits de la casa!

Direcció artísticaXirriquiteula Teatre (Iolanda Llansó & Daniel Carreras)Direcció musicalLa TrescaActors, intèrprets, lletra i música originalClaudi Llobet, Carles Pérez, Jordi López, Toni LópezproduccióObsidianaDurada55’idiomaCatalàpreu8,5 euros

per a tots els públicsDm., Dc., Dj. i Dv. 17:30h

>>FUNCIONS ESPECIALS DE NADAL!!!

música

18 Més info: www.bcn.cat/santandreuteatre__________

Page 20: Programa SAT! set > des 2011

20

Dues maneres d’aprofitar les propostes de teatre per a nens i nenes al màxim!Consulta la programació de BCN Familiar i vine tantes vegades com vulguis al millor preu.

SAT3 Abonament 3 espectacles: 21 euros (7 euros/espectacle)SAT5: Abonament 5 espectacles: 29,5 euros (5,9 euros/espectacle)

Informació i adquisició a les taquilles del SAT!

Abonaments de teatrefamiliarSAT3 i SAT5Diverteix-te enfamília!

Page 21: Programa SAT! set > des 2011

20 21

Convida als teus amics al teatre per a celebrar el teu aniversari d’una manera diferent!

Descomptes especials:Grups de mínim 10 persones–> 20% de descompte/entrada–> 1 abonament SAT3 de REGAl!

El teu aniversari al SAT!Vine a celebrar-ho!

Page 22: Programa SAT! set > des 2011

pàg. 4

pàg. 12

Page 23: Programa SAT! set > des 2011

23

Croi Glan Integrated Dance CompanyThis is / On the wall 17 i 18 setembre

Una sessió doble de la mà de la companyia de dansa inte-grada més important d’Irlanda.

“This is” és procés creatiu. “This is” és l’espai on trobar significat. “This is” és el que és. “This is” és aquí i ara. “This is” és una peça de 20 minuts per a cinc ballarins.

“On the Wall” és un quartet còmic i commovedor que parla de la recerca del nostre espai al món i de com ens veuen els altres a través del potent còctel d’identitat, sexualitat i política. Una peça que redefinirà les nostres percepcions.

*No t’ho perdis!

Croi Glan és coneguda internacionalment en la crea-ció de treballs de gran força amb ballarins discapaci-tats i no discapacitats.

This isCoreògrafAdam BenjaminintèrpretsJames O’Shea, Mary Nugent, Dawn Mulloy, Tom Pritchard, Tara Brandel Durada20 minuts

On The Wall

CoreògrafDavid BolgerintèrpretsTara Brandel, Dawn Mulloy, Mary NugentDurada25 minuts

preu14 euros

dansa

Ds. 21:30hDg. 18:30h

Page 24: Programa SAT! set > des 2011

// Dimecres 9 a les 21h: Emergents.SAT // “Bellas durmientes” de Christine ClouxEmocions infantils dels contes de fades amagades en els sentiments de la dona adulta.“Her name is Hysteria” de Sau-Ching Wong i Paloma MuñozDues personalitats diferenciades que cerquen el recolzament de l’una en l’altra.

// Dijous 10 a les 21h //“Dos” de Cia. La MovUna sessió doble per a submergir-nos en el món dels sentiments de la mà de dos coreògrafs deixebles de Béjart i Duato.

// Divendres 11 a les 21h //“Revòlver Identi(c)tats” de Contrapunctus danceport & movingtheatre.deQuatre coreògrafs europeus ens proposen formes d’interpretar la globalització, l’exclusió o la identitat.

// Dissabte 12 a les 21:30h // “Eyes in the Colors of the Rain” de Cia. RootlessRootLa conceptualització del no-res com un paisatge dinàmic més enllà de l’espai buit.

// Diumenge 13 a les 18h: Familiar //“nOu” de Cia. Mariantònia OliverTres cossos en moviment, dolços, flonjos, durs, lleugers i potents; infants i adults, ens faran somiar, riure o cridar!

9 > 13 novembre 2011 8a ed FESTIVAL DANSAT

Page 25: Programa SAT! set > des 2011

La Veronalislandia 9, 10, 11 desembre

Després de l’èxit al Mercat de les Flors i a la Copenhagen International Coreography Competition arriba l’estrena d’un nou espectacle de La Veronal.

Un dels més destacats fracassos de la història del pensa-ment occidental ha estat comprovar que la imatge ha desbancat la idea que ella mateixa representa. Així mateix Islàndia, una de les zones del planeta més susceptible al canvi, és una illa contradictòria que no podem prejutjar.L’espectacle proposa una disociació que ens conduirà a desxifrar maneres de representació i a dotar de llibertat la interpretació dels significats.

*No t’ho perdis!

Amb influències de Tarkovsky, Hopper o Resnais, la companyia crea escenes d’un surrealisme inquietanten espais d’exquisida bellesa.

Direcció i coreografiaMarcos MorauAssistent de dramatúrgiaPablo Gisbert - El Conde de TorrefielintèrpretsEn cursAmb la col·laboració d’artistes plàstics islandesosDurada55’idiomaCatalà-Castellàpreu14 euros

dansa

Dv. 21:00hDs. 21:30hDg: 18:30h

>>ESTRENA!!!

AJORNAT FINS

GENER 2012

25

Page 26: Programa SAT! set > des 2011

26 26

FACEBOOK

TWITTER

Informació d’última hora de tot el que passa, pensa, genera, decideix, agrada i comparteix el SAT! No te’n perdis ni una!http://twitter.com/sat_teatre

Fes-te fan de la pàgina del SAT! i compar-teix vídeos, enllaços i promos del teatre.www.facebook.com/satteatre

ENCONTACTE

AMB TUSAT 2.0

Page 27: Programa SAT! set > des 2011

El blog on trobaràs les bambalines del te-atre, l’off del SAT!, el dia a dia de la gestió d’un teatre municipal de Barcelona. http://satasat.tumblr.com

YOUTUBE

un tast dels vídeos de tots els espectacles programats per a tota la temporada. una bona manera d’acabar decidint què t’agra-daria veure.http://www.youtube.com/TeatreSAT

26 26

TWITTER TUMBLR

FOURSQUARE

Busca’ns a Foursquare, no oblidis de fer check-in quan vinguis al SAT! i descobreix les sorpreses amagades.http://www.foursquare.com/venue/189382

27

Page 28: Programa SAT! set > des 2011

28 28

Informació pràctica NEWSLETTER!!!Vols rebre la nostra informació per email?Programació, promocions, notícies...Envia un email a:[email protected] amb l’assumpte INFOSAT!

Venda de localitats

A les taquilles del SAT! C/ Neopàtria 54 (Barcelona)Venda entrada des d’una hora abans de l’inici de les representacions.

Pagament en efectiu (no s’admeten targetes de crèdit)

Es poden comprar entrades anticipades per a altres

dies.

Venda subjecta a disponibilitat.

No s’admetran canvis, anul·lacions ni devolucions de

les entrades adquirides.

Per TELENTRADAPer internet www.telentrada.comPer telèfon: 902 10 12 12

Abonaments i descomptes

BCN FAMILIARAbonamentsAbonament SAT3! 21 euros(7 euros /espectacle)Abonament SAT5! 29,5 euros (5,9 euros /espectacle)

Descomptes 20% de descompte per a grups (mínim 10 persones).Menors de 2 anys entrada gratuïta.Famílies nombroses i monoparentals: 1 euro de descompte per persona presen-tant el carnet.Carnet Consorci Biblioteques de Barcelona: 1 euro de descompte.

BCN ESPECTACLE i BCN DANSADescomptes 20% de descompte per a grups (mínim 10 persones).Menors de 14 anys: 50% de descompte.Carnet Jove: 25% de descompte.Majors de 65: 25% de descompte.

Descomptes especials per a entitats concertades

Els abonaments es podran adquirir a les taquilles del

SAT! en horari de representacions.

Aquests descomptes només s’aplicaran comprant

l’entrada a les taquilles del SAT!

Ofertes subjectes a l’aforament de la sala.

Page 29: Programa SAT! set > des 2011

Per a més informació: truqueu al 933 457 930www.bcn.cat/santandreuteatre

Com arribar-hi

SAT!c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelonawww.bcn.cat/[email protected]. 933 457 930 F. 933 457 929

MetroFabra i Puig (L1)

Bus c/Fabra i Puig amb c/Neopàtria11, 26, 34, 36, 126, B22Av. Meridiana amb c/Fabra i Puig 74, 97, 104, 122

RENFESant Andreu ArenalSant Andreu Comtal

NitBus c/ Fabra i Puig: N9Av/ Meridiana: N3

Bicingc/ Fabra i Puig amb c/Gran de Sant AndreuRambla Onze de Setembre amb c/ Sant Mateu

pàrkingJust al costat del teatre

Accessibilitat

Cadira de rodes El SAT! ofereix espais reservats per a perso-nes que utilitzen cadira de rodes.

Anell magnèticLa sala esta equipada amb anell magnètic per a les persones amb deficiència auditiva.

Accés a les salesPreguem arribeu amb temps suficient per a mantenir l’horari fixat ja que no es podrà ac-cedir a la sala un cop començat l’espectacle.

Es lloga

Consulteu condicions i preus a www.bn.cat/santandreuteatre o a 933457930

28 28 29

Page 30: Programa SAT! set > des 2011

SET

EM

BR

E

17 S

ET

ds 2

1.30

hC

ROi G

lAN

iNTE

GR

ATE

D D

AN

CE

THIS

IS /

ON T

HE

wA

LL {

Dan

sa}

18 S

ET

dg

18.

30h

23 S

ET

dv 2

1hC

iA. R

EM

L’EST

ACIó

{d

ansa

fusi

ó}24

SE

Tds

21.

30h

25 S

ET

dg 1

8.30

h

30 S

ET

dv 2

1h

OC

Tu

BR

E

1 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL.

.. {T

eatr

e m

usic

al}

ds 2

1.30

hC

iA. R

EM

L’EST

ACIó

{dan

sa fu

sió}

2 O

CT

dg

12h

dg 1

8.30

h

6 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RE

TPI

NCH

A P

ERO

NO

MA

TA {

dijo

us!}

7 O

CT

dv 2

1hpR

OD

uC

CiO

NE

S V

iRiD

iAN

AH

ABI

BI /

AM

AD

O{m

ulti

disc

iplin

ari}

8 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL…

{Tea

tre

mus

ical

}

ds 2

1.30

h

9 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

12 O

CT

dc 1

2hdc

18.

30h

13 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

14 O

CT

dv 2

1hpR

OD

uC

CiO

NE

S V

iRiD

iAN

AH

ABI

BI /

AM

AD

O{m

ulti

disc

iplin

ari}

15 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL…

{T

eatr

e m

usic

al}

ds 2

1.30

h

16 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

20 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

21 O

CT

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}22

OC

Tds

17.

30h

CiA

. DA

RA

OM

Ai

1, 2

, 3 P

OMA

! {ci

rc}

ds 2

1.30

h

23 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

27 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

28 O

CT

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}29

OC

Tds

17.

30h

CiA

. EN

RiC

MA

GO

O

EL R

ODA

MóN

…{t

eatr

e i m

àgia

}ds

21.

30h

30 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

NO

VE

MB

RE

1 N

OV

dm 1

2hC

iA. E

NR

iC M

AG

OO

EL

ROD

AM

óN…

{tea

tre

i màg

ia}

dm 1

8.30

hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

... {

teat

re}

3 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

4 N

OV

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}5

NO

Vds

17.

30h

CiA

. EN

RiC

MA

GO

O

EL R

ODA

MóN

...{t

eatr

e i m

àgia

}ds

21.

30h

6 N

OV

dg 1

2hdg

18.

30h

9 N

OV

dc 2

1hD

AN

SAT

2011

8A E

DIC

Ió F

ESTI

VAL

DE

DA

NSA

10

NO

Vdj

21h

11 N

OV

dv 2

1h

12 N

OV

ds 2

1.30

h

13 N

OV

dg 1

8.30

h

17 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

18 N

OV

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

19 N

OV

ds 1

7.30

hC

iA. E

l pE

TiT

FAN

TàST

iCA

LAD

Dí {

teat

re m

usic

al}

ds 2

1.30

h

20 N

OV

dg 1

2hdg

18.

30h

24 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

25 N

OV

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

26 N

OV

ds 1

7.30

hC

iA. E

l pE

TiT

FAN

TàST

iCA

LAD

Dí {

teat

re m

usic

al}

ds 2

1.30

h

27 N

OV

dg 1

2h

DE

SEM

BR

E

1 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

2 D

ES

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

3 D

ES

ds 1

7.30

hC

iA. F

EST

uC

TE

ATR

ELA

PRI

NCE

SA I

EL P

èSOL

{tit

elle

s}ds

21.

30h

4 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

6 D

ES

dm 1

2hdm

18.

30h

8 D

ES

dj 1

2h

9 D

ES

dv 2

1hC

iA. l

A V

ER

ON

Al

ISLA

ND

IA{D

ansa

}10

DE

Sds

17.

30h

CiA

. FE

STu

C T

EA

TRE

LA P

RIN

CESA

I EL

PèS

OL{t

itel

les}

ds 2

1.30

h

11 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

15 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

16 D

ES

dv 2

1hC

iA. A

lBA

SA

RR

Au

TE

MIR

AN

T A

YU

kALI

{c

low

n i c

abar

et}

17 D

ES

ds 1

7.30

hC

iA. T

EA

TRO

pA

RA

íSO

kRI k

RA

kRO

{tea

tre

visu

al}

ds 2

1.30

h

18 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

22 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

23 D

ES

dv 2

1hC

iA. A

lBA

SA

RR

Au

TE

MIR

AN

T A

YU

kALI

{c

low

n i c

abar

et}

24 D

ES

25 D

ES

dg 2

1h

26 D

ES

dll 2

0h

27 D

ES

dm 1

7.30h

CiA

. lA

TR

ESC

A

“PER

UN

INST

AN

T”

EL C

ONCE

RT F

AM

ILIA

R PE

R Aq

UES

T N

AD

AL!

28 D

ES

dc 1

7.30h

29 D

ES

dj 1

7.30h

30 D

ES

dv 1

7.30h

dv 2

1.30h

CiA

. AlB

A S

AR

RA

uTE

M

IRAN

T A

YUkA

LI {

clow

n i c

abar

et}

Page 31: Programa SAT! set > des 2011

SET

EM

BR

E

17 S

ET

ds 2

1.30

hC

ROi G

lAN

iNTE

GR

ATE

D D

AN

CE

THIS

IS /

ON T

HE

wA

LL {

Dan

sa}

18 S

ET

dg

18.

30h

23 S

ET

dv 2

1hC

iA. R

EM

L’EST

ACIó

{d

ansa

fusi

ó}24

SE

Tds

21.

30h

25 S

ET

dg 1

8.30

h

30 S

ET

dv 2

1h

OC

Tu

BR

E

1 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL.

.. {T

eatr

e m

usic

al}

ds 2

1.30

hC

iA. R

EM

L’EST

ACIó

{dan

sa fu

sió}

2 O

CT

dg

12h

dg 1

8.30

h

6 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RE

TPI

NCH

A P

ERO

NO

MA

TA {

dijo

us!}

7 O

CT

dv 2

1hpR

OD

uC

CiO

NE

S V

iRiD

iAN

AH

ABI

BI /

AM

AD

O{m

ulti

disc

iplin

ari}

8 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL…

{Tea

tre

mus

ical

}

ds 2

1.30

h

9 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

12 O

CT

dc 1

2hdc

18.

30h

13 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

14 O

CT

dv 2

1hpR

OD

uC

CiO

NE

S V

iRiD

iAN

AH

ABI

BI /

AM

AD

O{m

ulti

disc

iplin

ari}

15 O

CT

ds 1

7.30

hC

iA. l

A R

OD

A p

RO

Du

CC

iON

SLA

VEN

TAFO

CS, E

L M

USI

CAL…

{T

eatr

e m

usic

al}

ds 2

1.30

h

16 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

20 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

21 O

CT

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}22

OC

Tds

17.

30h

CiA

. DA

RA

OM

Ai

1, 2

, 3 P

OMA

! {ci

rc}

ds 2

1.30

h

23 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

27 O

CT

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

28 O

CT

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}29

OC

Tds

17.

30h

CiA

. EN

RiC

MA

GO

O

EL R

ODA

MóN

…{t

eatr

e i m

àgia

}ds

21.

30h

30 O

CT

dg 1

2hdg

18.

30h

NO

VE

MB

RE

1 N

OV

dm 1

2hC

iA. E

NR

iC M

AG

OO

EL

ROD

AM

óN…

{tea

tre

i màg

ia}

dm 1

8.30

hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

... {

teat

re}

3 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

4 N

OV

dv 2

1hC

iA. A

puN

TA T

EA

TRE

SALV

EM L

ES B

ALE

NES

...{t

eatr

e}5

NO

Vds

17.

30h

CiA

. EN

RiC

MA

GO

O

EL R

ODA

MóN

...{t

eatr

e i m

àgia

}ds

21.

30h

6 N

OV

dg 1

2hdg

18.

30h

9 N

OV

dc 2

1hD

AN

SAT

2011

8A E

DIC

Ió F

ESTI

VAL

DE

DA

NSA

10

NO

Vdj

21h

11 N

OV

dv 2

1h

12 N

OV

ds 2

1.30

h

13 N

OV

dg 1

8.30

h

17 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

18 N

OV

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

19 N

OV

ds 1

7.30

hC

iA. E

l pE

TiT

FAN

TàST

iCA

LAD

Dí {

teat

re m

usic

al}

ds 2

1.30

h

20 N

OV

dg 1

2hdg

18.

30h

24 N

OV

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

25 N

OV

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

26 N

OV

ds 1

7.30

hC

iA. E

l pE

TiT

FAN

TàST

iCA

LAD

Dí {

teat

re m

usic

al}

ds 2

1.30

h

27 N

OV

dg 1

2h

DE

SEM

BR

E

1 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

2 D

ES

dv 2

1hC

iA. p

RO

jEC

TE G

Ali

lEi

LA M

ATE

RNIT

AT

D’E

LNA

{tea

tre

i mús

ica}

3 D

ES

ds 1

7.30

hC

iA. F

EST

uC

TE

ATR

ELA

PRI

NCE

SA I

EL P

èSOL

{tit

elle

s}ds

21.

30h

4 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

6 D

ES

dm 1

2hdm

18.

30h

8 D

ES

dj 1

2h

9 D

ES

dv 2

1hC

iA. l

A V

ER

ON

Al

ISLA

ND

IA{D

ansa

}10

DE

Sds

17.

30h

CiA

. FE

STu

C T

EA

TRE

LA P

RIN

CESA

I EL

PèS

OL{t

itel

les}

ds 2

1.30

h

11 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

15 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

16 D

ES

dv 2

1hC

iA. A

lBA

SA

RR

Au

TE

MIR

AN

T A

YU

kALI

{c

low

n i c

abar

et}

17 D

ES

ds 1

7.30

hC

iA. T

EA

TRO

pA

RA

íSO

kRI k

RA

kRO

{tea

tre

visu

al}

ds 2

1.30

h

18 D

ES

dg 1

2hdg

18.

30h

22 D

ES

dj 2

1hD

uO

FlO

RET

PIN

CHA

PERO

NO

MAT

A

23 D

ES

dv 2

1hC

iA. A

lBA

SA

RR

Au

TE

MIR

AN

T A

YU

kALI

{c

low

n i c

abar

et}

24 D

ES

25 D

ES

dg 2

1h

26 D

ES

dll 2

0h

27 D

ES

dm 1

7.30h

CiA

. lA

TR

ESC

A

“PER

UN

INST

AN

T”

EL C

ONCE

RT F

AM

ILIA

R PE

R Aq

UES

T N

AD

AL!

28 D

ES

dc 1

7.30h

29 D

ES

dj 1

7.30h

30 D

ES

dv 1

7.30h

dv 2

1.30h

CiA

. AlB

A S

AR

RA

uTE

M

IRAN

T A

YUkA

LI {

clow

n i c

abar

et}

Page 32: Programa SAT! set > des 2011

SAT!Neopàtria 54, BarcelonaT. 93 345 79 30www.bcn.cat/[email protected]

Grups

El SAT! rep el suport

El SAT! compta amb la col·laboració

Mitjans oficials

dg

ww

w.a

git

acio

gra

fica

.co

m