programa mes xabia-marc-2012

14
març / marzo / march 2012 número 13 | exemplar gratuït

Upload: xabiademocratica

Post on 04-Jul-2015

361 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Programación Cultural Xabia marzo 2012Javea Cultural Agenda March 2012

TRANSCRIPT

Page 1: Programa mes xabia-marc-2012

Tourist Info XàbiaTel. 96 579 07 [email protected] m

arç

/ mar

zo /

mar

ch

2012

núm

ero

13 |

exem

plar

gra

tuït

Page 2: Programa mes xabia-marc-2012

2 3

dijous 1 de març

Ca LambertExposicióUna Exposició d'art dEls nostrEs alUmnEsExposició de pintures d'alumnes del col·legi LAUDE The Lady Elizabeth School. Fins al dia 18 de març.

Bento's GaleríaExposiciósElEcció d'obrEsFons de galeria d'Oscar Bento.

Al Marge Espai d'ArtExposiciósEgon cErtamEn al margE-la marina

Després de l'èxit de la primera edició, Al Marge realitza esta nova convocatòria amb la il·lusió de recolzar els creadors de la Marina Alta i Baixa i proporcionar-los un àmbit de difusió del seu treball.

Galeria d'art AVIMAExposicióFons dE galEriaExposició de pintors de la galeria.

17:00 h. Casa del CableExposicióFons artístic dE l'ajUntamEnt dE xàbiaSelecció d'obres cedides per artistes per al fons artístic de l'Ajuntament de Xàbia. Oberta fins al 16 de març.

divendres 9 de març

20:30 h. Fundació CIRNEExposicióVitrinEs iiIntervencions plàstiques per part dels alumnes de l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives de Gata. Oberta fins a finals de març.

Pr

ogra

mac

dijous 22 de març

20:00 h. Casa del CableExposiciósEgarra llamas: Fons artístic dE l'ajUntamEnt dE xàbiaInauguració de l'exposició de pintures de l'artista Segarra Llamas del Fons Artístic de l'Ajuntament de Xàbia.

divendres 23 de març

17:00 h. Ca LambertExposició dE FotograFiamiradEs dEl tEmps: HErmanos galianaUna mirada a través de la fotografia de la Xàbia de meitats del segle passat a través de l'objectiu dels germans Galiana. Unes fotos excel·lents que plasmen una època. Oberta fins al 14 d'abril.

dissabte 31 de març

Bento's GaleríaExposicióart d'oscar bEntoPintura, escultura i fotografia fins a finals d'abril.

EX

POSI

CIO

NS

m

arç

2012

C

INE

CO

NC

ERT

S C

ON

FER

ÈNC

IES

TA

LLER

S ES

POR

TS

T

UR

ISM

E

dijous 1 de març

16:30 h. Conservatori de MúsicaconcUrs dE jóVEns intèrprEtsi FasE dEl concUrsSelecció d'aspirants al concurs de jóvens intèrprets del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturaconFErència"El llEgat dUcHamp: actUalitzacions d'Un mitE"A càrrec de Pedro Alberto Cruz Sánchez Col·labora: Grup De Reüll.

divendres 2 de març

18:00 h. Biblioteca PúblicacontEs pEr a xiqUEtsplUja dE contEs

"La Sireneta".

19:30 h. Casa de CulturaconFErènciala dona, a partir dEls 50A càrrec d'Ernesto Bas Esteve especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Col·labora: Club de Amigos del Foro Jávea de Vecindad.

dissabte 3 de març

17:00 h. Centre HistòricociExtrEmE actiVE xàbia

Escalada en Boulder, Parkour i Slackline. Exhibició i tallers per als jóvens en tres modalitats extreme. Coneixerem la tècnica del Slackline, i recordarem la pràctica del parkour i escalada en Boulder. Fins a les 21 hores a la plaça de l'aparcament del Portal del Clot.

Page 3: Programa mes xabia-marc-2012

4 5

19:00 h. Casa de Cultura8 dE març. dia intErnacional dE la donatEatrE "tU i jo"

Producció Engrata Cia de teatre. Adreçat a públic jove i adult. Organitza Regidoria de la Igualtat.

diumenge 11 de març

10:00 h. Palau Municipal d'Esports "Miguel Buigues Andrés"Esports23 Volta a pEU

Organitza: Club d'Atletisme Llebeig-Xàbia. Patrocina: Regidoria d'Esports de Xàbia.

19:30 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgElltHrEE

(Alemanya, 114'/ color 2011) Direcció i guió: Tom Tykwer, Fotografia: Framl Griebe, Música: Tom Tykwer i Johnny Klimek, Intèrprets: Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow.

dilluns 12 de març

20:00 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgElltHrEEBerlín hui. Hanna i Simon són parella des de fa anys. L'amor, el treball i el sexe es creuen en la seua vida en un combat harmònic. Son atractius, moderns, madurs, sense fills, i amb el peus en terra. Però Hanna coneix a Adam. I Adam coneix a Simon. I inesperadament els tres s'enamoren. VERSIÓ ORIGINAL SUBTITULADA.

diumenge 4 de març

10:30 h. Pista Atletisme C.P. Graüll8 dE març. dia intErnacional dE la dona"iV cUrsa dE la dona"

Organitza: Club d'Atletisme LLebeig Patrocina: Regidoria de la Igualtat.

19:30 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgEllj. Edgar

(EEUU, 137' / color 2011) Direcció: Clint Eastwood, Guió: Dustin Lance Black, Fotografia: Tom Stern, Música: Clint Eastwood, Intèrprets: Leonadro DiCaprio, Nomi Watts, Armie Hammer.

dilluns 5 de març

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciópErcUssióA càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgEllj. EdgarJ. Edgar Hoover aplegaria a ser l'home més poderós d'Amèrica. Com director del FBI durant 50 anys va fer qualsevol cosa per protegir el seu país. Valorava els secrets –sobre tot dels altres– i utilitzava aquesta informació pel seu profit. Ésta és la seua història.. VERSIÓ ORIGINAL SUBTITULADA.

dijous 8 de març

Centre Històric8 dE març. dia intErnacional dE la donaactiVitats sorprEsaOrganitza la Regidoria de la Igualtat.

Restaurants de Xàbiagastronomiaxàbia al plat

Del 8 al 18, l'Associació de Restauradors de Xàbia et prepara uns menús especials per 30€ a 14 Restaurants de la nostra població. Més informació a la web www.arxabia.com.

20:00 h. Casa de CulturaxErradalEs matEmàtiqUEs dEls sEntitsA càrrec d'Elena Thibaut Tadeo. Organitza: Meridià Zero.

divendres 9 de març

18:00 h. Biblioteca PúblicacontEs pEr a xiqUEtsplUja dE contEs

"Hansel i Grettel".

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciótrompa i trombóA càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

19:30 h. Casa de CulturaprEsEntació llibrE"crímEnEs ExqUisitos"A càrrec de Vicente Garrido Genovés, criminòleg i escriptor.

dissabte 10 de març

16:00 h. Palau Municipal d'Esports "Miguel Buigues Andrés"Esportscampionat aUtonòmic d'EscacsOrganitza: Club d'Escacs Xàbia Lloc: sala de ball del "Palau Municipal d'Esports" Horari: de 16.30 a 21.30h.

dimarts 13 de març

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciópianoA càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

dimecres 14 de març

20:00 h. Casa de CulturatallErEnFortimEnt dEl sistEma immUnològicNivell 4. A càrrec de Juan Cayuela, Juan Francisco Martínez i Raquel Pinero.

dijous 15 de març

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpEr la igUaltatInscripcions al Centre Social Municipal de Xàbia i al telèfon 965794142. Organitza la Regidoria de la Igualtat.

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciócor dEl consErVatoriA càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturatallEr dE la dona

20:30 h. Conservatori de MúsicatEatrE"qUatrE-cEnts!"A càrrec de la companyia de teatre "Crit" A partir de textos del Segle d'Or valencià.

divendres 16 de març

18:00 h. Biblioteca PúblicacontEs pEr a xiqUEtsplUja dE contEs

"El llibre de la selva".

19:00 h. Casa de CulturaconFErènciala FEina o la VidaA càrrec de l'escriptora Eva Piquer, és escriptora, periodista cultural i mare de quatre fills, no necessàriament per aquest ordre. Organitza la Regidoria de la Igualtat.

Page 4: Programa mes xabia-marc-2012

6 7

19:30 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgEllKatmandú, Un EspEjo En El ciElo

(Espanya, 104'/ color 2011) Direcció i guió: Iciar Bollaín, Fotografia: Antonio Riestra, Música: Pascal Gaigne, Intèrprets: Veronica Ehegui, Sumyata Battarai, Norbu Tsring.

dilluns 19 de març

20:00 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgEllKatmandú, Un EspEjo En El ciEloA principis dels 90, Laia, una mestra catalana es trasllada a Katmandú com a voluntària d'una escola local. Prompte descobrirà la pobresa del país i del sistema educatiu, que a més a més deixa fora als més necessitats. Ha de casar-se per conveniència per continuar en el país, i lluitarà per portar a terme un projecte pedagògic en els barris més pobres. Però es donarà compte que a soles no pot..

dimecres 21 de març

15:30 h. Església de Sant BertomeumúsicaaUdicions pEr a xiqUEtsA càrrec de la JOMA (Jove Orquestra Marina Alta), dedicat al mon del Jazz.

dijous 22 de març

15:30 h. Església de Sant BertomeumúsicaaUdicions pEr a xiqUEtsA càrrec de la JOMA (Jove Orquestra Marina Alta).

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpEr la igUaltatInscripcions al Centre Social Municipal de Xàbia i al telèfon 965794142.

Organitza la Regidoria de la Igualtat.

dissabte 17 de març

11:00 h. Tourist Info Xàbia CentrerUtEs tEatralitzadEs"El tEsoro dE xàbia"

Conega el ric patrimoni de Xàbia amb tres actors que representaran personatges històrics i explicaran anècdotes de la vida quotidiana del nostre municipi.

Inscripció: Tourist Info Xàbia. Tel.: 96 579 07 36/ 96 579 43 56/ 96 646 06 05. Duració: 1h. 30min. Preu: adults 6€, xiquets 3€ i menors de 8 anys: gratuït. Lloc d'eixida: Tourist Info Xàbia Centre. Places limitades.

diumenge 18 de març

08:00 h. Parking Camp de Tir XàbiarUta dE sEndErismEcim montgó (pr-cV 355)

Ruta gratuïta i sense inscripció prèvia. Duració: 5h. Dificultat: Mitjana-alta. Equipament: aigua, menjar, calcer adequat, càmera de fotos i roba d'abric.

09:00 h. Palau Municipal d'Esports "Miguel Buigues Andrés"EsportscompEticions proVincials. intErclUbs tEmporada 2012Organitza: Club Deportivo Montgó Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia 1ª Fase de competició.

11:00 h. Platja de l'ArenalEsportspassEigPasseig per a recaptar fons contra el càncer. Eixida des del parking del front del Restaurant Los Remos.

Organitza: Cancer Charity Center i Asociación cancer care center.

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciócorda i VEntOrquestres del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

divendres 23 de març

18:00 h. Biblioteca PúblicacontEs pEr a xiqUEtsplUja dE contEs

"El mag d'Oz".

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciómúsica dE cambraGRUPS del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturaactUaciódUEt Violí amb gUitarraA càrrec de Sandra Alfonso i Miquel Pérez Perelló.

dissabte 24 de març

17:00 h. Centre HistòricociExtrEmE actiVE xàbia

Primera competició de BMX per a jóvens. Fins a les 21 hores a la plaça de l'aparcament del portal del Clot.

17:00 h. Casa de CulturatEatrE inFantill'anEgUEt llEigDues actuacions, la primera a les 17h. i la segon a les 18.30h. A càrrec de "La Carreta teatro" Col·labora: Diputació Provincial d'Alacant.

20:30 h. Conservatori de MúsicaactUaciótrilogia i part

Ball per part del Grup de Danses Portitxol.

diumenge 25 de març

08:30 h. Palau Municipal d'Esports "Miguel Buigues Andrés"EsportsEscolEs EsportiVEs dE gimnàstica rítmicaOrganitza: Club Gimnasia Rítmica Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia.

19:30 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgElldEclaración dE gUErra

(França, 100'/ color 2011) Direcció: Valerie Donzelli, Guió: V. D. i Jeremie Elkaim, Fotografia: Sebastien Buchmann, Música: Andre Rigaut, Intèrprets: Valerie Donzelli, Jeremie Elkaim, Cesar Desseix.

dilluns 26 de març

20:00 h. Cinema JayancinE clUb El sEté sEgElldEclaración dE gUErraUna esperançadora història d'amor a través de la lluita de una jove parella, Romeo i Juliette, per superar la malaltia del seu fill, Adan. Dos enamorats despreocupats, gens preparats per a la guerra, es sorprendran per la seua capacitat de lluita i de convertir-se en herois sense voler-ho.. VERSIO ORIGINAL SUBTITULADA.

dimarts 27 de març

12:00 h. Casa de CulturaprEsEntaciórEVista daU al dEU nº 2Organitza: Meridià Zero.

Aquesta relació d’actes està subjecta a possibles canvis. Per confirmar, visiteu el web de l’ajuntament, www.ajxabia.com.

Page 5: Programa mes xabia-marc-2012

8 9

dimecres 28 de març

Club Náutico JáveaEsportstroFEo sir tHomas lipton matcH racEDel 28 de març al 2 d'abril de 2012. Prova puntuable per al Campionat d'Espanya Match Race Organitza: Club Nàutic Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia.

16:30 h. Conservatori de MúsicaconcUrs dE jóVEns intèrprEtsii FasE dEl concUrs - Final consErVatori dE xàbiaAl tractar-se d'un concurs intercentres, la final definitiva del concurs amb els finalistes d'Altea i Dénia serà el 27 d'abril, enguany al Conservatori "Tenor Cortis" de Dénia.

19:00 h. Casa de CulturaconFErènciaampEs xàbia

dijous 29 de març

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpEr la igUaltatInscripcions al Centre Social i al telèfon 965794142. Organitza la Regidoria de la Igualtat.

19:00 h. Conservatori de MúsicaaUdiciómúsica dE cambraPer part del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

divendres 30 de març

18:00 h. Biblioteca PúblicacontEs pEr a xiqUEtsplUja dE contEs

"El vestit nou de l'emperador".

21:00 h. Conservatori de MúsicaconcErt dE pianorEcital líric dE cançó Espanyola i sarsUElaPer Marta Espinos i Mª Jose Martos.

dissabte 31 de març

08:00 h. Mirador La GranadellaEsportsdEsaFiamEnt miradors dE xàbia

Marxa a peu de 25 km. amb l'objectiu de passar per tots els miradors del municipi.

Organitza: Regidoria d'Esports Xàbia i Jávea Amigos.

Eixida: Parc forestal Granadella

Més informació: www.javeamigos.com.

09:00 h. Parking I MuntanyarEsportsii Edició maroc cHallEngE

Concentració de vehicles clàssics participants en la "II Edició Maroc Challenge"

Organitza: Club Espíritu Aventura de Jávea i la Regidoria d'Esports de Xàbia

Lloc: A 300m. del Parador Nacional.

16:30 h. Palau Municipal d'Esports "Miguel Buigues Andrés"Esportscampionat aUtonòmic d'EscacsOrganitza: Club d'Escacs Xàbia Lloc: sala de ball del Palau Municipal d'Esports Xàbia Horari: de 16.30 a 21.30 h.

20:00 h. Convent AgustinesconcErt10 é FEstiVal ars noVa

coneix. I a més a més un altre net es tractat d'estranger al col·legi..rutes teatralitzades

Dissabte 17 de febrer

11 h. Tourist Info Xàbia Centre"El Tesoro de Xàbia" Conega el ric patrimoni de Xàbia amb tres actors que representaran personatges històrics i explicaran anècdotes de la vida quotidiana del nostre municipi.

dES

TAC

AT

S d

EL M

ES

Inscripció: Tourist Info Xàbia. Tel.: 96 579 07 36 / 96 579 43 56 / 96 646 06 05. Duració: 1h. 30min.

Preu: adults 6€, xiquets 3€ i menors de 8 anys: gratuït.

Lloc d'eixida: Tourist Info Xàbia Centre. Places limitades.

Page 6: Programa mes xabia-marc-2012

10 11

jueves 22 de marzo

20:00 h. Casa del CableExposiciónsEgarra llamas: Fondo artístico dEl ayUntamiEnto dE xàbiaInauguración de la exposición de pinturas del artista Segarra Llamas del Fondo Artístico del Ayuntamiento de Xàbia. Abierta hasta el 14 de abril.

viernes 23 de marzo

17:00 h. Ca LambertExposición dE FotograFíamiradEs dEl tEmps: HErmanos galianaUna mirada a través de la fotografía de la Xàbia de mitad del siglo pasado, a través del objetivo de los hermanos Galiana. Unas fotos excelentes que plasman una época. Abierta hasta el 14 de abril.

sábado 31 de marzo

Bento's GaleríaExposiciónart d'oscar bEntoPintura, escultura y fotografía hasta finales de abril.

C

INE

CO

NC

IER

TO

S C

ON

FER

ENC

IAS

TA

LLER

ES

dEP

OR

TES

T

UR

ISM

O

Pr

ogra

mac

ión

jueves 1 de marzo

Ca LambertExposiciónUna Exposición dE artE dE nUEstros alUmnosExposición de pinturas de alumnos del colegio LAUDE The Lady Elizabeth School. Hasta el día 18 de marzo.

Bento's GaleríaExposiciónsElEcción dE obrasFondo de galería de Oscar Bento.

Galería de Arte Al MargeExposiciónsEgUndo cErtamEn al margE-la marina

Tras el éxito de la primera edición, Al Marge realiza esta nueva convocatoria con la ilusión de apoyar a los creadores de La Marina Alta y Baja y proporcionarles un ámbito de difusión de su trabajo.

Galería de arte AVIMAExposiciónFondo dE galEríaExposición de pintores de la galería.

17:00 h. Casa del CableExposiciónFondo artístico dEl ayUntamiEnto dE xàbiaSelección de obras cedidas por artistas para el fondo artístico del Ayuntamiento de Xàbia. Abierta hasta el 16 de marzo.

viernes 9 de marzo

20:30 h. Fundació CIRNEExposiciónVitrinEs iiIntervenciones plásticas por parte de los alumnos de la "Escola de Plástica Experimental A. Vives" de Gata. Abierta hasta finales de marzo.

m

arzo

201

2

EXPO

SIC

ION

ES

jueves 1 de marzo

16:30 h. Conservatorio de MúsicaconcUrso dE jóVEnEs intérprEtEsi FasE dEl concUrsoSelección de aspirantes al concurso de jóvenes intérpretes del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturaconFErEncia"El lEgado dUcHamp: actUalizacionEs dE Un mito"A cargo de Pedro Alberto Cruz Sánchez Colabora: Grup De Reúll.

viernes 2 de marzo

18:00 h. Biblioteca PúblicacUEntos para niñosplUja dE contEs

"La Sirenita".

19:30 h. Casa de CulturaconFErEnciala mUjEr, a partir dE los 50A cargo de Ernesto Bas Esteve especialista en Ginecologia y Obstetricia Colabora: Club de Amigos del Foro Jávea de Vecindad.

sábado 3 de marzo

17:00 h. Centro Históricoocio ExtrEmE actiVE xàbia

Escalada en Boulder, Parkour y Slackline. Exhibición y talleres para los jóvenes con tres modalidades "extreme". Conoceremos la técnica del Slackline, y recordaremos la práctica del parkour y escalada en boulder. Hasta las 21 horas en la plaza del aparcamiento del Portal del Clot.

Page 7: Programa mes xabia-marc-2012

12 13

domingo 4 de marzo

10:30 h. Pista Atletismo C.P. Graüll8 dE marzo. día intErnacional dE la mUjEr"iV cUrsa dE la dona"

Organiza: Club d'Atletismo LLebeig Patrocina: Concejalia de la Igualdad.

19:30 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgEllj. Edgar

(EEUU, 137' / color 2011) Dirección: Clint Eastwood, Guión: Dustin Lance Black, Fotografía: Tom Stern, Música: Clint Eastwood, Intérpretes: Leonadro DiCaprio, Nomi Watts, Armie Hammer.

lunes 5 de marzo

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdiciónpErcUsiónA cargo de los alumnos del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgEllj. EdgarJ. Edgar Hoover llegaría a ser el hombre más poderoso de America. Como director del FBI durante 50 años hizo todo lo posible por proteger a su país. Valoraba los secretos -especialmente los de los otros– y utilizaba esta información en su provecho. Esta es su historia VERSIÓN ORIGINAL SUBTITULADA.

jueves 8 de marzo

Centro Histórico8 dE marzo. día intErnacional dE la mUjEractiVidadEs sorprEsaOrganiza la Concejalía de la Igualdad.

Restaurantes de Xàbiagastronomiaxàbia al plat

Del 8 al 18, la Asociación de Restauradores de Xàbia te prepara unos menús especiales por 30€ en 14 Restaurantes de nuestra población. Más información en la web www.arxabia.com.

20:00 h. Casa de CulturacHarlalas matEmáticas dE los sEntidosA cargo de Elena thibaut Tadeo. Organiza: Meridià Zero.

viernes 9 de marzo

18:00 h. Biblioteca Pública

cUEntos para niñosplUja dE contEs"Hansel y Grettel".

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdicióntrompa y trombónA cargo de los alumnos del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

19:30 h. Casa de CulturaprEsEntación libro"crímEnEs ExqUisitos"A cargo de Vicente Garrido Genovés, criminólogo y escritor.

sábado 10 de marzo

16:00 h. Palacio Municipal de Deportes "Miguel Buigues Andrés"dEportEscampEonato aUtonómico dE ajEdrEzOrganiza: Club d'Escacs Xàbia Lugar: sala de baile del "Palau Municipal d'Esports" Horario: de 16.30 a 21.30 h.

19:00 h. Casa de Cultura8 dE marzo. día intErnacional dE la mUjErtEatro "tU y yo"

Producción Engrat Cia de teatre. Dirigido a público joven y adulto. Organiza Concejalía de la Igualdad.

domingo 11 de marzo

10:00 h. Palacio Municipal de Deportes "Miguel Buigues Andrés"dEportEs"23 Volta a pEU"

Organiza: Club d'Atletisme Llebeig-Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports de Xàbia.

19:30 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgElltHrEE

(Alemania, 114'/ color 2011) Dirección y guión: Tom Tykwer, Fotografía: Framl Griebe, Música: Tom Tykwer i Johnny Klimek, Intérpretes: Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow.

lunes 12 de marzo

20:00 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgElltHrEEBerlín, hoy. Hanna y Simon son pareja desde hace años. El amor, el trabajo y el sexo se cruzan en sus vidas en una combativa armonía. Son atractivos, modernos, maduros, sin hijos, y con los pies en el suelo. Pero Hanna conoce a Adam. Y Adam conoce a Simon. Y inesperadamente los tres se enamoran

VERSIÓN ORIGINAL SUBTITULADA.

martes 13 de marzo

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdiciónpianoA cargo de los alumnos del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

miércoles 14 de marzo

20:00 h. Casa de CulturatallErFortalEcimiEnto dEl sistEma inmUnológicoNivel 4. A cargo de Juan Cayuela, Juan Francisco Martínez y Raquel Pinero.

jueves 15 de marzo

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpara la igUaldadInscripciones en el centro Social Muncipal de Jávea y al teléfono 965794142. Organiza la Concejalía de la Igualdad.

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdicióncoro dEl consErVatorioA cargo de los alumnos del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturatallEr dE la mUjEr

20:30 h. Conservatorio de MúsicatEatro"¡qUatrE-cEnts!"A cargo de la compañía de teatro "Crit" A partir de textos del Siglo de Oro valenciano.

viernes 16 de marzo

18:00 h. Biblioteca PúblicacUEntos para niñosplUja dE contEs

"El libro de la selva".

19:00 h. Casa de CulturaconFErEnciaEl trabajo o la VidaA cargo de la escritora Eva Piquer, es escritora periodista cultural y madre de cuatro hijos, no necesariamente por este orden. Organiza la Concejalía de la Igualdad.

Page 8: Programa mes xabia-marc-2012

14 15El Departamento de Turismo no se responsabiliza de los cambios que se realicen en la programación.

sábado 17 de marzo

11:00 h. Tourist Info Xàbia CentrerUtas tEatralizadas"El tEsoro dE xàbia"

Conozca el rico patrimonio de Xàbia con tres actores que representarán a personajes históricos y esplicaran anécdotas de la vida cotidiana de nuestro municipio.

Inscripción: Tourist Info Xàbia. Tel.: 96 579 07 36/ 96 579 43 56/ 96 646 06 05. Duración: 1h. 30min. Precio: adultos 6€, niños 3€ y menores de 8 años: gratuito. Lugar de salida: Tourist Info Xàbia Centre. Plazas limitadas.

domingo 18 de marzo

08:00 h. Parking Campo de Tiro de Xàbia.rUta dE sEndErismocima montgó (pr-cV 355)

Ruta gratuita y sin inscripción previa. Duración: 5h. Dificultad: Medio-alta. Equipamiento: agua, comida, calzado adecuado, cámara de fotos y ropa de abrigo.

09:00 h. Palacio Municipal de Deportes "Miguel Buigues Andrés"dEportEscompEticionEs proVincialEs. intErclUbs tEmporada 2012Organiza: Club Deportivo Montgó Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia 1ª Fase de competición.

11:00 h. Playa del ArenaldEportEspasEoPaseo para recaudar fondos contra el cáncer.

Organiza: Cancer Charity Center y Asociación cancer care center

Salida: parking arenal frente restaurante los Remos.

19:30 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgEllKatmandú, Un EspEjo En El ciElo

(España, 104'/ color 2011) Dirección y guión: Iciar Bollaín, Fotografía: Antonio Riestra, Música: Pascal Gaigne, Intérpretes: Veronica Ehegui, Sumyata Battarai, Norbu Tsring.

lunes 19 de marzo

20:00 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgEllKatmandú, Un EspEjo En El ciEloA principios de los 90, Laia, una maestra catalana se traslada a Katmandú, como voluntaria de una escuela local. Pronto descubrirá la pobreza del país y del sistema educativo, que además deja fuera a los más necesitados. Tras contraer un matrimonio de conveniencia para continuar en el país, luchará por un proyecto pedagógico en los barrios más pobres. Pero se dará cuenta que sola no puede..

miércoles 21 de marzo

15:30 h. Iglesia de San BartolomémúsicaaUdicionEs para niñosA cargo de la JOMA (Joven Orquesta Marina Alta), dedicado al mundo del Jazz.

jueves 22 de marzo

15:30 h. Iglesia de San BartolomémúsicaaUdicionEs para niñosA cargo de la JOMA (Joven Orquesta Marina Alta).

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpara la igUaldadInscripciones en el Centro Social Municipal de Xàbia y en el teléfono 965794142. Organiza la Concejalía de la Igualdad.

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdicióncUErda y ViEntoOrquestas del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

viernes 23 de marzo

18:00 h. Biblioteca PúblicacUEntos para niñosplUja dE contEs

"El mago de Oz".

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdiciónmúsica dE càmaraGrupos del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

20:00 h. Casa de CulturaactUacióndUEto Violín con gUitarraA cargo de Sandra Alfonso y Miquel Pérez Perelló.

sábado 24 de marzo

17:00 h. Centro Históricoocio ExtrEmE actiVE xàbia

Primera Competición de BMX para jóvenes. Hasta las 21 horas en la plaza del aparcamiento del Portal del Clot.

17:00 h. Casa de CulturatEatro inFantilEl patito FEoDos actuaciones, la primera a las 17h. y la segunda a las 18:30h. A cargo de "la Carreta teatro". Colabora: Diputación Provincial de Alicante.

20:30 h. Conservatorio de MúsicaactUacióntrilogía i partE

Baile por parte del grupo "Grup de Danses Portitxol".

domingo 25 de marzo

08:30 h. Palacio Municipal de Deportes "Miguel Buigues Andrés"dEportEsEscUElas dEportiVas dE gimnasia rítmicaOrganiza: Club Gimnasia Rítmica Xàbia Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia.

19:30 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgElldEclaración dE gUErra

(Francia, 100'/ color 2011)

Dirección: Valerie Donzelli, Guión: V. D. y Jeremie Elkaim, Fotografia: Sebastien Buchmann, Música: Andre Rigaut, Intérpretes: Valerie Donzelli, Jeremie Elkaim, Cesar Desseix.

lunes 26 de marzo

20:00 h. Cine JayancinE clUb El sEté sEgElldEclaración dE gUErraUna esperanzadora historia de amor a traves de la lucha de una joven pareja, Romeo i Juliette, por superar la enfermedad de su hijo, Adán. Dos enamorados despreocupados, nada preparados para la guerra, se sorprenderÁn ante su capacidad de lucha y de convertirse en héroes a su pesar. VERSIÓN ORIGINAL SUBTITULADA.

martes 27 de marzo

12:00 h. Casa de CulturaprEsEntaciónrEVista daU al dEU nº 2Organiza: Meridià Zero.

Page 9: Programa mes xabia-marc-2012

16 17

miércoles 28 de marzo

Club NáuticodEportEstroFEo sir tHomas lipton matcH racEDel 28 de marzo al 2 de abril de 2012 Prueba puntuable para el Campeonato de España Match Race Organiza: Club Náutico Jávea Patrocina: Regidoria d'Esports Xàbia.

16:30 h. Conservatorio de MúsicaconcUrso dE jóVEnEs intérprEtEsii FasE dEl concUrso - Final dEl consErVatorio dE xàbiaAl tratarse de un concurso intercentros, la final definitiva del concurso con los finalistas de Altea y de Dénia será el 27 de abril, este año en el Conservatorio " Tenor Cortis "de Dénia.

19:00 h. Casa de CulturaconFErEnciaampas xàbia

jueves 29 de marzo

17:00 h. Biblioteca PúblicatallErpara la igUaldadInscripciones en el Centro Social y en el teléfono 965794142. Organiza la Concejalía de la Igualdad.

19:00 h. Conservatorio de MúsicaaUdiciónmúsica dE cámaraPor parte del Conservatori Professional de Música de Xàbia.

viernes 30 de marzo

18:00 h. Biblioteca PúblicacUEntos para niñosplUja dE contEs

"El traje nuevo del emperador".

21:00 h. Conservatorio de MúsicaconciErto dE pianorEcital lírico dE canción Española y zarzUElaPor Marta Espinos i Mª Jose Martos.

sábado 31 de marzo

08:00 h. Mirador La GranadelladEportEsdEsaFío miradorEs dE xàbia

Marcha a pie de 25 km. con el objetivo de pasar por todos los miradores del municipio.

Organiza: Concejalía de deportes de Xàbia y Jávea Amigos.

Salida: Parque forestal Granadella

Más información: www.javeamigos.com.

09:00 h. Parking I MuntanyardEportEsii Edición maroc cHallEngE

Concentración de vehículos clásicos participantes en la II Edición Maroc Challenge.

Organiza: Club Espíritu Aventura de Jávea y la Concejalía de Deportes de Jávea

Lugar: A 300m. del Parador Nacional.

16:30 h. Palacio Municipal de Deportes "Miguel Buigues Andrés"dEportEscampEonato aUtonómico dE ajEdrEzOrganiza: Club d'Escacs Xàbia Lugar: sala de baile del Palau Municipal d'Esports Xàbia Horario: de 16.30 a 21.30 h.

20:00 h. Convento AgustinasconciErto10 FEstiVal ars noVa

rutas teatralizadasSábado 17 de marzo

11 h. Tourist Info Xàbia Centre"El Tesoro de Xàbia"

Conozca el rico patrimonio de Xàbia con tres actores que representarán a personajes históricos y esplicaran anécdotas de la vida cotidiana de nuestro municipio.

dES

TAC

Ad

OS

dEL

MES

Inscripción: Tourist Info Xàbia. Tel.: 96 579 07 36 / 96 579 43 56 / 96 646 06 05. Duración: 1h. 30min.

Precio: adultos 6€, niños 3€ y menores de 8 años: gratuito.

Lugar de salida: Tourist Info Xàbia Centre. Plazas limitadas.

Page 10: Programa mes xabia-marc-2012

18 19 Pr

ogra

mm

ing

thursday 1st of march

Ca LambertExHibitart ExHibit by oUr stUdEntsPainting exhibit by the students of the LAUDE, Lady Elizabeth School. Until the 18th of March.

Bento's GalleryExHibitsElEctEd artworKsGallery Collection of Oscar Bento.

Al Marge Art GalleryExHibit2nd al margE-la marina compEtition

Following the success of the 1st edition, Al Marge launches this new summons with the excitement to support the creative artists in Marina Alta y Baja and provide them with a communication space for their works.

AVIMA Art GalleryExHibitgallEry collEctionPainting exhibit of the gallery's artists.

17:00 h. Casa del CableExHibitxàbia town coUncil art collEctionSelected artworks ceded by artists for the Xàbia Town Council Art Collection. Open until the 16th of March.

friday 9th of march

20:30 h. Fundació CIRNEExHibitVitrinEs iiPlastic arts performance by the students of the painting school "Escola de Plástica Experimental A. Vives" from Gata. Open until the end of March.

m

arch

201

2

EXH

IBIT

ION

S

thursday 22nd of march

20:00 h. Casa del CableExHibitsEgarra llamas: xàbia town coUncil art collEctionInauguration of the Paint Exhibit by the Artist, Segarra Llamas of the Xàbia Town Council Art Collection. Open until the 14th of April.

friday 23rd of march

17:00 h. Ca LambertpHotograpHy ExHibitglimpsEs oF timE: galiana brotHErsA glimpse at the second half of the last century by means of photos of Xàbia through the lens of the Galiana Brothers. Excellent photos that capture the past. Open until the 14th of April.

saturday 31st of march

Bento's GalleryExHibitart by oscar bEntoPainting, Sculpture and Photography until the end of April.

C

INEM

A

CO

NC

ERT

S C

ON

FER

ENC

ES

wO

Rk

SHO

PS

TH

EAT

RE

T

OU

RIS

M

thursday 1st of march

16:30 h. Music ConservatoryyoUng pErFormErs compEtition1st pHasE oF tHE yoUng pErFormErs compEtitionSelection of candidates for the young performers of the Xàbia Professional Music Conservatory.

20:00 h. Culture CentreconFErEncErEüll groUp: "tHE dUcHamp lEgacy: UpdatE oF tHE mytH"By Pedro Alberto Cruz Sánchez Collaboration by: Reúll Group.

friday 2nd of march

18:00 h. Public LibrarycHildrEn storytEllErsplUja dE contEs

The Little Mermaid.

19:30 h. Culture CentreconFErEncEwomEn, agE 50 and bEyondBy Ernesto Bas Esteve, Gynecology and Obstetrician Specialist Collaboration by: Javea Neighbourhood Forum Friends Club (Foro Jávea de vecindad)

saturday 3rd of march

17:00 h. Historical City CentrelEisUrEExtrEmE actiVE xàbia

Boulder Climbing, Parkour and Slackline. Exhibit and workshops for Young people with three "extreme" modes. We will learn about the Slackline technique and we will review the parkour and boulder climbing boulder sports. Until 21:00 in the Parking facility of Portal del Clot.

Page 11: Programa mes xabia-marc-2012

20 21

sunday 4th of march

10:30 h. C.P. Graüll Athletic Sports Track8tH oF marcH. intErnational womEn's day"4tH womEn's racE"

Organized by: Club d'Atletisme Llebeig Sponsor: Concejalia de la Igualdad (Council of Equality).

19:30 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbj. Edgar

(USA, 137' / color 2011) Director: Clint Eastwood, Script: Dustin Lance Black, Photography: Tom Stern, Music: Clint Eastwood, Actors: Leonadro DiCaprio, Nomi Watts, Armie Hammer.

monday 5th of march

19:00 h. Music ConservatoryaUditionpErcUssionBy the students of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

20:00 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbj. EdgarJ. Edgar Hoover became the most powerful man in the USA. He did everything possible to protect his country during his 50 year career as FBI Director. He kept valuable secrets -especially other people's– and used this information in his personal benefit. This is his story. Subtitled Original Version.

thursday 8th of march

Historical City Centre8tH oF marcH. intErnational womEn's daysUrprisE actiVitiEsOrganized by: Concejalia de la Igualdad (Council of Equality).

Restaurants of Xàbiagastronomyxàbia al plat (xábia on yoUr platE)

From the 8th to 18th, the Xàbia Restaurant Association will prepare special menus (30€) for you in 14 Restaurants of our town. Additional Information in the web page: www.arxabia.com.

20:00 h. Culture CentrediscUssionmatHEmatics oF tHE sEnsEsBy Elena Thibaut Tadeo. Organized by: Meridià Zero.

friday 9th of march

18:00 h. Public LibrarycHildrEn storytEllErsplUja dE contEs

"Hansel and Gretel".

19:00 h. Music ConservatoryaUditionHorn and trombonEBy the students of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

19:30 h. Culture CentrebooK prEsEntation"crímEnEs ExqUisitos" (ExqUisitE crimEs)By the writer and criminologist, Vicente Garrido Genovés.

saturday 10th of march

16:00 h. "Miguel Buigues Andrés" Sports CentresportsaUtonomoUs commUnity cHEss cHampionsHipOrganized by: Club d'Escacs Xàbia (Xàbia Chess Club) Location: Dance Hall of "Palau Municipal d'Esports" Timetable: From 16:30 to 21:30.

19:00 h. Culture Centre8tH oF marcH. intErnational womEn's daytHEatrE: "yoU and i"

Production by Engrat Theatre Company. Designed for a Young Adult Audience. Organized by the Concejalía de la Igualdad (Council of Equality).

sunday 11th of march

10:00 h. "Miguel Buigues Andrés" Sports Centresports"23 Volta a pEU"

Running La Marina. Organized by: Club d'Atletisme Llebeig-Xàbia. Sponsored by: Regidoria d'Esports de Xàbia.

19:30 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbtHrEE

(Germany, 114'/ color 2011)

Director and script: Tom Tykwer, Photography: Framl Griebe, Music: Tom Tykwer and Johnny Klimek, Actors: Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow.

monday 12th of march

20:00 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbtHrEEBerlin, present day. Hanna and Simon have been a couple for years. Love, work and sex intersect their lives in conflictive harmony. They are attractive, modern, mature, with no children and their feet on the ground. However Hanna meets Adam. And Adam meets Simon. And unexpectedly, the three of them fall in love. SUBTITLED ORIGINAL VERSION.

tuesday 13th of march

19:00 h. Music ConservatoryaUditionpianoBy the students of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

wednesday 14th of march

20:00 h. Culture CentreworKsHopstrEngtHEning oF tHE immUnological systEmLevel 4. By Juan Cayuela, Juan Francisco Martínez and Raquel Pinero.

thursday 15th of march

17:00 h. Public LibraryworKsHopFor EqUalityRegistration at the Jávea Municipal Social Centre and by telephone: 965794142. Organized by: Concejalía de la Igualdad (Council of Equality).

19:00 h. Music ConservatoryaUditionconsErVatory cHoirBy the students of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

20:00 h. Culture CentrewomEn's worKsHop

20:30 h. Music ConservatorytHEatrE"¡qUatrE-cEnts!" (FoUr cEnts!)By the "Crit" Theatre Company Based on literary texts of the Valencian Golden Age.

Page 12: Programa mes xabia-marc-2012

22 23The Tourism Department is not responsible for the changes made in the program.

friday 16th of march

18:00 h. Public LibrarycHildrEn storytEllErsplUja dE contEsThe Jungle Book.

19:00 h. Culture CentreconFErEncEworK or liFEBy the Author, Eva Piquer. She is a writer, culture journalist and mother of four children, not necessarily in that order. Organized by: Concejalía de la Igualdad (Council of Equality).

saturday 17th of march

11:00 h. Tourist Info Xàbia CentretHEatrical roUtEs"El tEsoro dE xàbia" (tHE trEasUrE oF xábia)Discover the rich heritage of Xàbia with three actors who will represent historical characters with amusing stories about everyday life in our Town. Route in spanish language.

Inscription: Xàbia Tourist Info Tel.: 96 579 07 36/ 96 579 43 56/ 96 646 06 05. Duration: 1 hr. 30 min. Price: adults 6€, children 3€ and children up to 8 years old: free. Departure place: Tourist Info Xàbia Centre. Limited places.

sunday 18th of march

08:00 h. Xábia Shooting Club Parking FacilityHiKing roUtEmontgó roUtE (pr-cV 355)

Free Route without prior registration. Time: 5 hr. Difficulty: Medium-high Equipment: water, food, trainers, photo camera and warm clothes.

09:00 h. "Miguel Buigues Andrés" Sports CentresportsproVincial compEtitions. 2012 intErclUb sEasonOrganized by: Montgó Xàbia Sports Club Sponsor: Regidoria d'Esports Xàbia (Sports Council) 1st Competition Phase.

11:00 h. Arenal BeachsportswalKFundraising walk for cancer. Organized by: Cancer Charity Center and cancer care center Association. Departure: arenal parking opposite Los Remos restaurant.

19:30 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbKatmandú, Un EspEjo En El ciElo(Spain, 104'/ color 2011)

Director and script: Iciar Bollaín, Photography: Antonio Riestra, Music: Pascal Gaigne, Actors: Veronica Ehegui, Sumyata Battarai, Norbu Tsring.

monday 19th of march

20:00 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbKatamandú, Un EspEjo En El ciElo

At the beginning of the 90's, Laia, a Catalan teacher moves to Katmandu, as a volunteer in a local school. Soon, she will discover the country's poverty and educational system, which also abandons its poorest citizens. After celebrating a marriage of convenience to remain in the country, she will struggle for an educational project in the most deprived neighbourhoods. However, she realizes that she cannot do this alone..

wednesday 21st of march

15:30 h. San Bartolomé (St. Bartholomew) ChurchmUsicaUditions For cHildrEnBy JOMA (Marina Alta Youth Orchestra), dedicated to International Jazz music.

thursday 22nd of march

15:30 h. San Bartolomé (St. Bartholomew) ChurchmUsicaUditions For cHildrEnBy JOMA (Marina Alta Youth Orchestra).

17:00 h. Public LibraryworKsHopFor EqUalityRegistration at the Jávea Municipal Social Centre and by telephone: 965794142. Organized by: Concejalía de la Igualdad (Council of Equality).

19:00 h. Music ConservatoryaUditionstring and wind sEctionBy the orquestra of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

friday 23rd of march

18:00 h. Public LibrarycHildrEn storytEllErsplUja dE contEsThe Wizard of Oz.

19:00 h. Music ConservatoryaUditioncHambEr mUsicGroups of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

20:00 h. Culture CentrepErFormancEViolin dUEt witH gUitarBy Sandra Alfonso and Miquel Pérez Perelló.

saturday 24th of march

17:00 h. Historical City CentrelEisUrEExtrEmE actiVE xàbia

First BMX Competition for Young people. Until 21:00 in the Parking facility of Portal del Clot.

17:00 h. Culture CentrecHildrEn's tHEatrEtHE Ugly dUcKlingTwo performances, the first at 17:00 and the second at 18:30. By the "La Carreta Theatre". Collaboration by: Provincial Council of Alicante.

20:30 h. Music ConservatorypErFormancEtrilogy part i

Dance Performance by the group: "Grup de Danses Portitxol".

sunday 25th of march

08:30 h. "Miguel Buigues Andrés" Sports CentresportsrHytHmic gymnastics sports scHoolsOrganized by: Xàbia Rhythmic Gymnastics Club Sponsor: Regidoria d'Esports Xàbia (Sports Council).

19:30 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbdEclaración dE gUErra

(France, 100'/ color 2011)

Director: Valerie Donzelli, Script: V. D. and Jeremie Elkaim, Photography: Sebastien Buchmann, Music: Andre Rigaut, Actors: Valerie Donzelli, Jeremie Elkaim, Cesar Desseix.

monday 26th of march

20:00 h. Jayan CinemaEl sEté sEgEll cinEma clUbdEclaración dE gUErraAn inspiring love story by means of the struggle of a young couple, Romeo and Juliette, to overcome the disease of their son, Adam. Two people in love without a care in the world, completely unprepared for war, are surprised at their capacity to fight and become heroes despite their sorrow. SUBTITLED ORIGINAL VERSION.

Page 13: Programa mes xabia-marc-2012

24

tuesday 27th of march

12:00 h. Culture CentreprEsEntationmagazinE: daU al dEU nº 2Organized by: Meridià Zero.

wednesday 28th of march

Yacht Clubsportssir tHomas lipton tropHy matcH racEFrom 28th of March to the 2nd of April 2012 Competition with qualifying scores for Spain's Match Race Championship Organized by: Javea Yacht Club Sponsor: Regidoria d'Esports Xàbia (Sports Council).

16:30 h. Music ConservatoryyoUng pErFormErs compEtition2nd pHasE oF compEtition - Finals oF tHE xàbia consErVatorySince this involves an Intercentre competition, the Competition's definitive finals with the Finalists from Altea and Dénia will be on 27th of April; celebrated in the "Tenor Cortis" Conservatory of Dénia.

19:00 h. Culture CentreconFErEncEampas xàbia (parEnt tEacHEr association)

thursday 29th of march

17:00 h. Public LibraryworKsHopFor EqUalityRegistration at the Jávea Municipal Social Centre and by telephone: 965794142. Organized by: Concejalía de la Igualdad (Council of Equality).

19:00 h. Music ConservatoryaUditioncHambEr mUsicBy the students of the Xàbia Professional Music Conservatory. Free Entrance.

friday 30th of march

18:00 h. Public LibrarycHildrEn storytEllErsplUja dE contEsThe Emperor's New Clothes.

21:00 h. Music Conservatorypiano concErtlyrical rEcital oF spanisH songs and zarzUEla spanisH opEra mUsicBy Marta Espinos and Mª Jose Martos.

saturday 31st of march

08:00 h. The Granadella ViewpointsportstHE mirador cHallEngE

Participants attempt to walk all fifteen official viewpoints of Jávea in successive order.

Organised by: Concejalía de deportes de Xàbia and Jávea Amigos.

Departure: Forest Park of Granadella.

More information: www.javeamigos.com.

09:00 h. I Muntanyar Parkingsports2nd Edition oF tHE "maroc" cHallEngE

Classic Automobile Assembly by the Participants in the 2nd Edition of the "Maroc" Challenge.

Organized by: Club Espíritu Aventura de Jávea (Spirit of Adventure Club of Javea) and the Sports Council of Javea

Location: at 300m. from the National Parador Hotel.

16:30 h. "Miguel Buigues Andrés" Sports CentresportsaUtonomoUs commUnity cHEss cHampionsHipOrganized by: Club d'Escacs Xàbia (Xàbia Chess Club) Location: Dance Hall of "Palau Municipal d'Esports" Timetable: From 16:30 to 21:30.

20:00 h. Agustines ConventconcErt10tH "ars noVa" cHoir FEstiVal

theatrical routessaturday 17th of march

11 h. Tourist Info Xàbia Centre"El Tesoro de Xàbia" (The Treasure of Xábia) Discover the rich heritage of Xàbia with three actors who will represent historical characters with amusing stories about everyday life in our Town. Route in spanish language.

HIg

HLI

gH

TS

OF

TH

E M

ON

TH

Inscription: Xàbia Tourist Info Tel.: 96 579 07 36 / 96 579 43 56 / 96 646 06 05. Duration: 1 hr. 30 min.

Price: adults 6€, children 3€ and children up to 8 years old: free.

Departure place: Tourist Info Xàbia Centre. Limited places.

Page 14: Programa mes xabia-marc-2012

H

orar

i sal

es d

'expo

sició

salEs mUnicipals / salas mUnicipalEs / mUnicipal sHowrooms

mUsEV arqUEològic i EtnogràFic mUnicipal “solEr blasco”

Dimarts a divendres / Martes a viernes / Tuesday to friday: 10 a 13 h. y 17 a 20 h.

Dissabte, diumenge i festius / sábado, domingo y festivo / Saturday, sunday and holidays: 10 a 13 h.

Dilluns tancat / Lunes cerrado / Monday closed.

C/ PrimíciesTel. 96 579 10 98

casa dEl cablEmVsEV dE la mar

Dimarts a dissabte / Martes a sábado / From tuesday to saturday: 10.30 a 13 h. y de 17 a 20 h. Diumenges i festius / Domingos y festivos / Sunday and holiday: 10.30 a 13 h. Dilluns tancat / lunes cerrado / monday closed.Av. Marina Espanyola, 6Tel. 607 348 644

ca lambErt

Dimarts a divendres / Martes a viernes / Tuesday to friday: 10 a 13 h. y 17 a 20 h. Dissabte /Sábado / Saturday de 10 a 13 h.Diumenge i dilluns tancat / domingo y lunes cerrado / Sunday and monday closedC/ Major, 41Tel. 96 579 18 62

altrEs salEs / otras salas / otHEr sHowrooms

FUndación Foro jáVEa dE VEcindad. casa primíciEs

Dilluns a divendres / Lunes a viernes / Monday to friday: 9 a 14 h. Consultar horarios especiales según eventos.C/ Primícies, 2Tel. 96 579 67 29

FUndació cirnEDilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 18 a 21 h.Av. Alacant, 18Tel. 96 579 67 80

tintorEraDilluns a divendres / Lunes a viernes / Monday to friday: 17 a 20 h.C/ Santa Llúcia, 12Tel. 96 646 34 24

al margE Espai d’artDijous, divendres i dissabte / Jueves, viernes y sábado / Thursday, friday and saturday: 12 a 14 h. y de 18 a 21 h. (Semana Santa)C/ Verge del Pilar, 9Tel. 616 731 509

bEnto's galEriaDilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 11 a 13.30 h. y 18 a 20.30 h.Av. Ausías March, 9Tel. 650 984 314

sala dE artE aVimaDilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 11 a 13 h. y de 18 a 20 h.C/ Cristo del Mar, 15Tel. 630 079 473

caFé d’artDilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 9 a 14 h. y 16 a 22 h.Diumenge / Domingo / Sunday: 9 a 14 h.C/ Andrés Lambert, 4-6Tel. 96 646 02 01

galEria sE7Juny / Junio / June. Dilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 18 a 21 h. Dijous / Jueves / Thursday: 10.30 a 13.30 h. Agost / Agosto / August. Dilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 18 a 22 h. Dijous / Jueves / Thursday: 10.30 a 13.30 h. Setembre / Septiembre / September. Dilluns a dissabte / Lunes a sábado / Monday to saturday: 18 a 21 h. Dijous / Jueves / Thursday: 10.30 a 13.30 h. C/ En Grenyó, 7Tel. 96 579 06 75

març, abril, maig

H

orar

io sa

las d

e ex

posic

ión

Sho

wro

oms'

Tim

etab

le