pride barcelona 2015

46

Upload: pride-barcelona

Post on 22-Jul-2016

228 views

Category:

Documents


7 download

DESCRIPTION

Programa del PRIDE Barcelona 2015

TRANSCRIPT

Page 1: PRIDE Barcelona 2015
Page 2: PRIDE Barcelona 2015
Page 3: PRIDE Barcelona 2015
Page 4: PRIDE Barcelona 2015
Page 5: PRIDE Barcelona 2015
Page 6: PRIDE Barcelona 2015

Per setè any, Barcelona ja està preparada perdonar-vos la benvinguda del 18 al 28 de juny(dies principals 26-28 de juny) de 2015 a PrideBarcelona, l’Orgull LGBTI de Catalunya i el mésimportant de la Mediterrània, Associacions, empreses i tota la comunitatLGBTI s'ha unit per organitzar un nou Orgull aBarcelona que durant més d'una setmana oferiràcultura, esport, debat, oci i festa. Una celebracióde caràcter gratuït, popular i sense ànim de lucreque mostrarà el millor de la ciutat en una accióde gran visibilitat.El nostre país, un exemple pel que fa als dretsde les persones LGBTI, és al mapa de les cele-bracions mundials de l'Orgull, reafirmant el nos-tre caràcter respectuós i plural, i mostrant-nos almón obertament.Gaudeix de Pride Barcelona 2015, seràs testi-moni privilegiat d'un esdeveniment que destacaentre les celebracions de l'Orgull a tot el món.

For the seventh year running, Barcelona is ready towelcome you to the most important gay pride festivalin the Mediterranean – Pride BarcelonaÊ15. The maincelebrations will be on the weekend of the 26th and28th of June, but the entire festival includes a pro-gram that runs from the 18th till 28th of June!Charitable associations, many local businesses andthe entire LBGTI community is again united to orga-nise a new pride for the city – offering ten days of cul-ture, sport, debate, entertainment and parties. PrideBarcelona is a major free not-for-profit event that bothcelebrates the best of the catalan capital, but alsopromotes inclusion and visibility in other catalantowns and cities.Our country is a example of LGBTi rghts, and is alre-ady on the global map for pride celebrations, alwaysreaffirming our open, respectful and tolerant charac-ter. Barcelona is firmly placed on that map , growingbigger and better every year.Enjoy Pride Barcelona 2015. See for yourself whythis event is among the greatest pride celebrations inthe world!

PATROCINADORS

COL.LABOREN:

MITJANS COL.LABORADORS:

AGRAIMENTS

HOTELS RECOMANATS:

CICLICKBAKALA.ORGLA SUECLS EVENTSCOSTA SERRAFOCUSONLY IS LOVE

ABRAHAM ROCHACONXITA PARICIODAVID MARTÍPABLO HERNÁNDEZSERGIO SATANASSAANGEL HEREZUELOCARLOS APARICIO

GUILLERMO MESAEDUARD MOLINADAVID MONLLAUVOLUNTARIAT PRIDE

Page 7: PRIDE Barcelona 2015
Page 8: PRIDE Barcelona 2015

MANIFEST

Un any més, entitats, associacions i em-preses del col·lectiu LGTBI de Catalunyaens reunim per celebrar plegades elPride, la gran festa de l’Orgull.

El 28 de juny és per nosaltres una data molt im-portant de reivindicació i de denúncia, perquè,malgrat tots els importants guanys que estemaconseguint, el nostre col·lectiu encara pateix ladiscriminació, el bullying, el rebuig i la invisibilitza-ció per una gran part de la societat. I mentre noaconseguim acabar amb tot això continuarem rei-vindicant i denunciant; fins que faci falta, fins queno només a Barcelona, no només a Catalunya,sinó a tot el món el col·lectiu LGTBI sigui tractatamb respecte, igualtat de drets i dignitat.Però el 28 de juny és també una data molt impor-tant de celebració, de festa, d’alegria i de joia, unadata per sortir als carrers i cridar amb orgull i apo-derament, que ens sentim bé sent com som, enun acte d’agraïment a totes les persones queabans que nosaltres han lluitat per defensar elsnostres drets, i en un acte de visibilitat que serveixials i les que vénen al darrere com a referent i coma esperança, per demostrar-los que la felicitat s’a-consegueix vivint el que se sent, estimant lliure-ment, relacionant-se sense tabús i formant lafamília que es somia. Es pot. I tant que es pot!

I per ajudar a construir aquest món millor, sensediscriminació i amb llibertat,

DENUNCIEM:- que les persones del col·lectiu LGTBI avui encarapatim bullying a les escoles i instituts, als llocs detreball, als centres de gent gran i inclús a les prò-pies famílies.- denunciem que el bullying o assetjament és unacte de violència i que, com tal, no es pot tolerar.I molt menys l'adreçat als menors, tan desprote-gits i vulnerables quan encara estan formant laseva identitat i construint les seves personalitats.- i tampoc quan s'aplica a persones que estan ensituació de vulnerabilitat, com són la gent gran, lespersones transsexuals i transgènere, i les perso-nes amb alguna dependència, perquè pateixen al-guna malaltia, estan en situació de pobresa onecessiten atenció psíquica o psiquiàtrica, perexemple. Les seqüeles psicològiques dels episo-dis de bullying a l'escola o durant la infància enqualsevol lloc duren tota la vida i afecten de ma-nera evident l'ajust emocional de les víctimes.- denunciem que malgrat l'aprovació de la Lleicontra la lgtbfòbia, les situacions d'assetjament,d'agressió verbal, d'exclusió social i d'agressió fí-sica continuen produint-se amb certa impunitat.-Denunciem legislacions sobre donacions desang que identifiquen tot el nostre col•lectiu ambpràctiques de risc i donem suport a la lluita per laigualtat dels companys i companyes de païsoscom França on, encara a dies d'ara, els hi estàprohibit donar sang als homes homosexuals. Nopodem permetre homofòbia institucional en l’àm-bit de la Unió Europea que vulneri drets fonamen-tals- denunciem que la lgtbfòbia mata! Ens arribencada setmana notícies d'infants i adolescents ques'estan suïcidant perquè no poden continuar pa-tint el bullying a què són sotmesos, bé pel fet deser persones LGTBI, bé perquè se’ls identificaamb persones LGTBI. La solitud absoluta i la sen-sació de no poder sortir mai del pou on els hanabocat se’ls fa impossible de superar.

STOP BULLYING LGTBI! –NI A L'ESCOLA NI ENLLOC!

Page 9: PRIDE Barcelona 2015

RECLAMEM:- que des de les institucions de poder i des de lesadministracions públiques s'endegui tota la ma-quinària necessària (medis econòmics i humans)per posar en marxa de manera efectiva la llei con-tra la lgtbfòbia.- reclamem que des de les institucions de poder ides de les administracions públiques s'endegui unprograma de formació obligatori a tot el cos defuncionariat (sanitari, administratiu, educatiu, judi-cial…) per donar a conèixer la llei contra la lgtbfò-bia i visibilitzar de manera positiva el col·lectiuLGTBI amb tots els seus drets i deures.- reclamem que des de les institucions de poder ides dels propis centres educatius es treballi inten-sament per la creació d'escoles segures, escoleson tots els nens i nenes puguin viure amb totalrespecte i llibertat la seva orientació afectiva-se-xual, la seva identitat de gènere, així com la de laseva família.- reclamem que les escoles i instituts comencin avisibilitzar la diversitat afectiva-sexual i la diversitatfamiliar a les aules, que aquests temes es treballinde forma transversal en tots els nivells d’ensenya-ment, des d’infantil fins a l’àmbit universitari.- reclamem que els mitjans de comunicació i elmón de la publicitat s’impliquin encara més en lavisibilitat de la realitat LGTBI, en tot el seu ampleespectre i abastant totes les etapes de la vida.- reclamem que les pròpies persones que formempart del col·lectiu LGTBI vivim amb orgull la nostrarealitat afectiva-sexual, d'identitat de gènere i fa-miliar, que la visibilitzem en tots els àmbits de lanostra vida sense vergonya ni infravalorant-nos,amb orgull!, i que en cas de qualsevol indici dediscriminació o bullying homofòbic, denunciem!No podem deixar-ne passar ni una! Ni una solaagressió homòfoba ha de quedar impune!

VOLEM:-mantenir els drets que hem aconseguit amb anysi anys de lluita. Els drets es conquereixen peròtambé es poden perdre. No els deixem de reivin-dicar i ampliar, hem d’exercir-los i exigir-los- construir un món millor, de llibertats i respecte ala diversitat, però no només en el paper sinó enels actes reals.- que les noves generacions creixin amb unaconsciència de respecte i d’integració de la realitatLGTBI, que eradiquin el bullying LGTBI i que de-fensin els drets del nostre col·lectiu com a dretsde la seva societat, com a drets humans.- transmetre als infants i adolescents LGTBI queno estan sols, que hi ha moltes persones treba-llant perquè ells puguin viure la seva realitat ambnaturalitat, sense traumes, de forma sana i feliç.Sortir de l’armari fa que la vida millori!

LÉELO EN CASTELLANO EN:www.pridebarcelona.com/manifest

READ IN ENGLISH AND OTHER LANGUAGES AT:www.pridebarcelona.com/manifest

Page 10: PRIDE Barcelona 2015

ENTITATS impulsores de Pride Barcelona :

·ACATHI (ASSOCIACIÓ CATALANA PER A LAINTEGRACIÓ LGBT D'IMMIGRANTS)

·ACEGAL (ASSOCIACIÓ CATALANA D'EMPRESES PER AGAIS I LESBIANES)

·ACGIL (ASSOCIACIÓ CRISTIANA DE GAIS I LESBIANES)·ACORD (ASSESSORAMENT, ORIENTACIÓ I RECURSOS

PER A DONES LTB)·AC BIGAYLES (ASSOCIACIÓ CULTURAL BIGAYLES) ·AFIRMA'T·AMPGIL (ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE GAIS I

LESBIANES)·ASSOCIACIÓ MANRESA LGTB·ASSOCIACIÓ DIVERSITAT & DISCAPACITAT·BARCEDONA·BARCELONA GAY MEN'S CHORUS·BEARCELONA (ASSOCIACIÓ D'OSSOS I ADMIRADORS)·CASAL LAMBDA·ELS DRAGONS DE LA MOLA·FAMILIES LG (ASS. DE FAMÍLIES LESBIANES I GAIS)·FUNDACIÓ ENLLAÇ·FUNDACIÓ ARENA·GAIS POSITIUS·GAI SITGES LINK·GAYLESPOL (ASS. DE POLICIES LESBIANES I GAIS)·GAG (GRUP D'AMICS GAIS)·GL'H (GAIS I LESBIANES DE L’HOSPITALET)·GRUP ELLES ( [email protected] )·JG METROPOL (JOVES GAIS DE L'ÀREA

METROPOLITANA DE BARCELONA)·LA NOSTRA ILLA·PANDORA RECURSOS DONA·PANTERES GROGUES (CLUB ESPORTIU LGTB DE

BARCELONA)·PARAYPORMUJERES AC·PENYA BLAUGRANA GL·PROJECTE DELS NOMS (BCN CHECKPOINT)·PROTESTANTS INCLUSIUS·SANT SADURNI.ES·STOP SIDA·SOM COM SOM (COL·LECTIU PER L'ALLIBERAMENT

SEXUAL LGTB DEL VALLÈS)·TALCOMSOM (VIC - OSONA)

COMIT˚ ORGANITZADOR

JOAN IGUAL – DIRECTORJORDI CASTÁN – SECRETARI · TRESORERDANIEL MORALES – COORDINADOR GENERALSERGIO SOLER – VOLUNTARIATMERCÈ HERNÁNDEZ - PRIDE PARADESUE SANTIAGO – PRIDE PARADEMONTSE MOTA – PRIDE KIDSERNEST BELMONTE – VILLAGEXAVIER MORÁN – DIRECTOR ARTÍSTICJORDI CURULL – AJ. DE DIRECCIÓ ARTÍSTICAJOSEP MONTIEL – LOGÍSTICA BARRESGAG – COORDINACIÓ D’ ENTITATS ASSOCIATIVESACATHI – ÀMBIT SOCIAL INTERNACIONALPANTERES GROGUES – ÀMBIT ESPORTIUANNA AURICH – PREMSAALEX MAÑÉ – PROTOCOLDAVID MAYO – RELACIONS INTERNACIONALSPABLO HERNÁNDEZ – XARXES SOCIALSSEBAS MARTÍN – AUDIOVISUALSJORDI BUXÓ – ALLOTJAMENTSANDREA TUZI – GAIXAMPLE

A més del Comitè Organitzador hi ha més de 30entitats de l'àmbit social, de la cultura, de l'esporti de la salut que treballen colze a colze per situarBarcelona dins el mapa mundial de celebracionsde l’Orgull LGTBI.

PRIDE BARCELONA © és una iniciativa d’ACEGAL (Associació Catalana d’Empreses per aGais i Lesbianes), que compta amb un Comitè Organitzador que, de manera altruista, s'ocupade l'organització de l'esdeveniment.

Page 11: PRIDE Barcelona 2015
Page 12: PRIDE Barcelona 2015

16/06 DM / TUE

18:00 UNDERWEAR PARTYDecoració especial Pride , comença l’Orgull de lamillor forma i amb poca roba! Entrada exclusivaen gallumbos!Special Pride decor, start Pride the best way possible, inyour underwear! Admittance only in underwear.

Boyberry. Calabria, 96. Barcelona

18/06 DJ / THU

10:00 SHOPPINGAmb la “Gayfriendly Card Pride” aconsegueixdescomptes, regals, entrades i desfilar a una Ca-rrossa al Pride per només 39.90 €. Get discounts, gifts, tickets and the chance to be on one ofthe floats at the Pride Parade with the „Gayfriendly CardPride ‰ for just 39,90 €.

Viatges Travelling / Asesor CBP. Consell deCent, 224

10:00 HIGIENE FACIAL Tractament amb productes biològics per recupe-rar la teva pell, retornant a un estat més saluda-ble. Durada del tractament: 60’. Preu 15 €.Recover your skin with a biological products treatment,getting back to a healthier condition.Duration of the treatment: 60Ê. Price: 15 €.

Les 9 Fonts. Casanova, 63 bis

16:00 ENQUESTA LGTBI50Acte d'agraïment a totes les persones i entitatsque van col.laborar en la realització de l'en-questa LGTBi50. www.fundacioenllac.catAppreciation ceremony to all people and entities who tookpart in the LGTBi50 survey.

Fundació Enllaç.Carrer del Rosselló, 328

16:00 SAUNADegustació de tapes i vins. Fins les 20h.Wine tasting and tapas. Until 20h.

Sauna Nova Bruc. Pau Claris, 87

20:00 PARTY Festa “De la imagen-abre la maleta, hola Pride".Organitza Asesorcbp eventos-Viatges Travelling.„De la imagen-abre la maleta, hola Pride‰ Party. Organizedby Asesorcbp eventos-Viatges Travelling.

My Way BCN. Villarroel, 82

19/06DV/ FRI18:00 ABANICO PARTYConcurso de abanicos personalizados.Personalized fans contest.

Bar Marina. Giverola, 13. Tossa de Mar (GI)

10:00 DESCOMPTE10% de descompte en tots els productes de l’a-parador.10% discount on every product on the shop window.

Estanc 32. Diputació, 209

21:00 SEX LIVE PARTYSex live party code: nus o calçotets.Dresscode: naked or underwear.

New Chaps. Diagonal, 365

23:30 SOCIAL FRIDAYEl Social Friday de Panteres Grogues és un puntde trobada per conèixer el club i els seus socisen un ambient distès. Participa-hi!Facebook.com/pg.socialfriday Panteres Grogues Social Friday is a meeting point to knowthe club and their members in a relaxed atmosphere. Joinus! Facebook.com/pg.socialfriday

7Sins. Muntaner, 7

Page 13: PRIDE Barcelona 2015
Page 14: PRIDE Barcelona 2015

20/06DS / SAT12:00 A 22:00 MOSTRA DE CO-MERÇ AL GAIXAMPLE

Les botigues surten al carrer. Consell de Cententre Casanova i Muntaner. Organitza Gran Eixample Eix Comercial.The shops come out to the street. Consell de Cent bet-ween Casanova & Muntaner.

Consell de Cent (amb Casanova)

12:00 A 22:00 LASUEBCNSi passes pel nostre stand de la Mostra de Co-merç per cada consumició t’obsequiarem ambvals descompte per a "LASUEBCN" .With every drink you get at our booth at the Trade Exhibi-tion, youÊll get a discount ticket for „LASUEBCN‰.

Consell de Cent (amb Casanova)

13:00 MY WAY WELCOME PRIDE Happy hour de 13:00-17:00. 4 €.Afterwork de 18:00-23:00. 2x1.Happy hour from 13:00-17:00. 4 €. Afterwork from 18:00-23:00. 2x1.

My Way. Villarroel, 82

17:00 EXHIBICIŁ DEPADEL FEMEN¸Exhibició de pàdel al Club de Pàdel Barcelona ElPrat. Organitza Panteres Grogues.Padel Tennis Exhibition at the Pàdel Club Barcelona ElPrat. Organized by Panteres Grogues.

Ronda de Llevant, s/n. El Prat de Llobregat

18:00 CONFER˚NCIAAmor, sexe, aplicacions i ... drames! Les rela-cions avui. A càrrec de Marta Loi, Doctoranda ala Universitat de Barcelona.Organitza Grup d’Amics Gais www.amicsgais.orgLove, sex, apps and⁄ drama! The relationships nowadays.By Marta Loi, doctored in BarcelonaÊs University.

Casal de Sant Andreu. Sant Adriá, 20.

19:00 PREGŁ DÊINICI DE FESTES

Pregó a càrrec de Sergio Satanasa, amb l’actua-ció de Patrick i més!Announcement by Sergio Satanassa, with performancesby Patrick and much more!

Carrer Consell de Cent amb Casanova

18:30 PRESENTACIŁ CLUB DELECTURA‘Adéu a L'Eddy Bellegueule’. Édouard Louis. Ed.Salamandra. L'acte anirà a càrrec dels escriptorsMarc Serena i Víctor Manuel Ruiz.ÂGoodbye to Eddy BellegueuleÊ by Édouard Louis. Ed Sala-mandra. Pres: Marc Serena and Victor Manuel Ruiz.

Llibreria Antinovs. Josep Anselm Clavé, 6

SERGIO SATANASSA

Page 15: PRIDE Barcelona 2015
Page 16: PRIDE Barcelona 2015

21/06DIU - SUN

11:15 VERMUT ANTINOVSUn repàs als moments clau que reflecteixen i ex-pliquen la història i la repressió sobre la poblacióde LGTB el segle XX. Acabem la ruta prenent unvermut de celler a la Llibreria-Cafè Antinovs.Places limitades. Imprescindible confirmar assis-tència: [email protected] glance trough the key moments that reflect and explainsthe history and repression over the LGTB people at the XXcentury. We finish the walk by having wine cellar vermouthat Antinous bookstore-café. Limited places. Please confirmassistance at: [email protected]

Pl. Bella Dorita, 99

22/06DLL - MON

10:00 – 20:30 PRIDE SELFIE DAYFes una portabilitat de contracte a contracte ambqualsevol de les nostres companyies i emportatun selfiestick de regal! Només avui!Change your service provider with any of our companiesand get a free selfie stick! Only today!

Phone House. Rambla del Poblenou, 81

11:00 SAUNAAquesta setmana, de dilluns a divendres entrada10 € amb refresc o cervesa.This week, from Monday to Friday, admittance 10 € with afree soft drink or beer.

Sauna Buenos Aires. Compte dÊUrgell,114

18:00 FESTA PAREO - ENTRADAEXCLUSIVA EN PAREORegal d'un pareo per tothom (bandera gai). Cavaper tothom a partir de les 18.00h. Free sarong (gay flag) gift for everyone. Free cava from18 :00 hs onwards.

Boyberry. Calabria, 96

21:00 SOPAR PRIDE10% descompte en el sopar de benvinguda alPride BCN.10% discount on the „welcome to Pride BCN‰ dinner.

7 Sins. Muntaner, 7

23/06DM - TUE10:00 – 20:30 SORTEIG PHONEHOUSEPer una compra mínima de 30 €, entra en el sor-teig d’un altaveu bluetooh estèreo valorat en 30€.Enter the draw for a Stereo Bluetooth Speaker, valued in30 €, with any purchase you make over 30 €.

Phone House. Rambla del Poblenou, 81

22:30 A 05:00 SANT JOAN &PRIDE NIGHTLa revetlla i la festa d'inici del PRIDE en una "un-derwear party" molt especial. Entrada 10 €.The Sant JoanÊs Eve and Pride kick-off party combinedinto a very special „underwear party‰. Admittance: 10 €.

Berlin Dark. Ptge. Prunera, 18

Page 17: PRIDE Barcelona 2015
Page 18: PRIDE Barcelona 2015

24/06DC - WED21:00 MOJITOSMojito Party amb DJ MIN, fins les 23h.Mojito Party with DJ MIN, until 23h.

Casa Jaime. Consell de Cent, 222

21:00 NAKED PARTYCódigo: desnudo o calzoncillos.Dresscode: nake or underwear.

New Chaps. Diagonal, 365

00:00 CONCURS MR. PRIDEConcurs Elecció Mister Pride Barcelona. 1ºPremi 350 €, 2º Premi 200 €, 3º Premi 100 €.(Concurs subjecte a bases).Mr. Pride Barcelona contest: 1st Prize: 350€, 2nd Prize:200€, 3rd Prize: 100€. (Competition rules apply).

Metro Disco. Sepulveda, 185

25/06DJ - THU

10:00 SHOPPINGAmb la “Gayfriendly Card Pride” aconsegueixdescomptes, regals, entrades i desfilar a una Ca-rrossa al Pride por només 39.90 €.Get discounts, gifts, tickets and the chance to be on one ofthe floats at the Pride Parade with the „Gayfriendly CardPride Barcelona‰ for just 39,90 €.

Viatges Travelling / Asesor CBP. Consell deCent 224

10:00 MASSATGEMassatge Relaxant i pedres Chakras, descon-contracturant o LomiLomi per acabar amb lesmolèsties, tensions i equilibrar el teu cos. 15 €.Relaxing massage and Chakra stones, decontracting mas-sage or LomiLomi, to put an end to your pains, tensionsand to help balance your body.

Les 9 Fonts. Casanova, 63 bis

16:00 SAUNADegustació de tapes i vins. Fins les 20h.Wine tasting and tapas. Until 20h.

Sauna Nova Bruc. Pau Claris, 87

18:00 A 23:00 SUPERHAPPYPRIDE2x1en totes les begudes, pica-pica gratis i regalsamb Orgull. 2x1 in all our drinks, free snacks and „pride‰ gifts.

Night Barcelona. Diputació, 161

20:00 RECEPCIŁ OFICIAL Entrada exclusivament amb invitació. Antiga Fà-brica DAMM.Organitza: ACEGAL.Official Reception. By invitation only. Organized by ACEGAL.

DAMM. Rosselló, 515

23:00 PARTYBenvinguda al Pride a la sala Downstairs amb DJi tots els cocktails a 6 €.„Welcome to Pride‰ party at the Downstairs room with DJand all cocktails at 6 €.

7 Sins. Muntaner, 7

00:00 PRE-FESTA PRIDEPer als que han arribat i els que sempre hi son!For the ones that are arriving and the ones that are alwayshere!

Arena Sala Madre. Balmes, 32

Page 19: PRIDE Barcelona 2015
Page 20: PRIDE Barcelona 2015

26/06DV - FRI11:00 INAUGURACIŁ DELVILLAGE PRIDE

Activitats Pride Kids. Activitats ExpositorsApertura de Bar . Apertura village comercial.The Village Opening. Pride Kids activities. ExhibitorsÊ activi-ties. Opening of the Bar area. Opening of the commercial booths.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

12:00 SEXSHOPEntrada gratis en roba interior. Tot el dia.Free admittance in your underwear. All day.

Nostromo. Diputació, 208

12:00 PRESENTACIŁ CLUB ELSDRAGONS DE LA MOLAEls Dragons de la Mola és el primer club de lahistòria del rugbi a Catalunya, de caràcterinclusiu gai.Els Dragons de la Mola Club presentation, the first gay in-clusive rugby club in the history of Catalunya.

O.A.R. Gracia. Bocaccio s/n. Sabadell

17:00 PRIDE KIDS

Espai de màgia amb el Magic Jaïr.Magic with Magic Jaïr.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

19:30 PREG¤RIA ECUM˚NICA Pregària ecumènica a l’entorn de Pride. Orga-nitza Associació Crisitana De Gais i LesbianesAcgil (www.acgil.org) i Protestants Inclusius.Ecumenical ceremony for Pride. Organised by AssociacióCrisitana De Gais i Lesbianes Acgil (www.acgil.org) andProtestants Inclusius.

Església Protestant De Sant Pau. Aragó, 51

19:30 ARTInauguració de ‘Call Me Maybe’ de Garbi KW.Exposició d’il.lustració. Del 22 de Juny al 24 de juliol.Opening of „Call Me Maybe‰ by Garbi KW. Illustration gallery. From June 22 until July 24.

CC La Bobila – Pl de la Bobila 1, Hospitalet

Page 21: PRIDE Barcelona 2015
Page 22: PRIDE Barcelona 2015

26/06DV - FRI20:00 CURSA DE TALONS

Presentat per la Patrick. Premi 250€, no cal ins-cipció prèvia. Bases a www.pridebarcelona.org.High Heels Race. Hosted by La Patrick. 250 € prize, noinscription needed. Competition rules at www.pridebarcelona.org

Avinguda de la Reina Maria Cristina

20:30 TEATRE‘El Esperanza’, de la companyia Teatro de CercaCol.laboració: 12 €. Confirma assistència a [email protected] abans del 23de juny. Aforament limitat.„El Esperanza‰, by Teatro de Cerca company. SuggestedPrice: 12 €. Limited places. Confirm assistance at: [email protected] before June 23rd.

Barri del Raval

PATROCINA:

PATRICKPH: BARBARADIMAYO

Page 23: PRIDE Barcelona 2015
Page 24: PRIDE Barcelona 2015

26/06DV - FRI21:00 MISS DRAG PRIDE 2015

Presentat per Deborah Ombres. 1º Premi 1000€, 2n Premi 300 € i 3r Premi 200 €.�Amb l’actuació de Ruth Lorenzo, Mina de Pop iLa Pelopony.

Hosted by Deborah Ombres. 1st Prize 1000 €, 2nd Prize300 €, 3rd prize 200 €.With performances by Ruth Lorenzo, Mina dePop and LaPelopony.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

23:00 FESTA DE LÊESCUMA

Amb l’actuació de Dj Jonathan Tamayo, Dj JoanLautaro, Viktor Detroit.Foam Party. With Performances by DJ Jonathan Tamayoand DJ Viktor Detroit.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

RUTH LORENZO MINA DE POP LA PELOPONY

JONATHANTAMAYO JOAN LAUTARO VIKTOR DETROIT

Page 25: PRIDE Barcelona 2015
Page 26: PRIDE Barcelona 2015

26/06DV - FRI02:00 TANGA! PRIDETanga! PRIDE en la sala Under ClubTanga! Pride party at the Under Club.

Under. Tarragona, 141-147.

02:00 NIT PRIDEFesta especial Pride.Special Pride party.

La Base. Casanova 201

02:00 FESTA ORGULLPre-festa Orgull per a qui vulguin començar la di-versió!Pride pre-party for anyone who wants to start the fun early!

Arena Sala Vip. Gran Via de les CortsCatalanes, 593

27/06DS - SAT10:00 BICICLETADAPassejar amb bici per tota la ciutat i demostrar elteu orgull? Doncs clar! La secció de ciclisme or-ganitza una ruta per la ciutat. [email protected] bicycle ride all over the city while showing your Pride?For sure! The cycling branch of Panteres Grogues organi-zes a ride through the city. [email protected]

Avinguda de la Reina Maria Cristina

11:00 INAUGURACIŁ DELVILLAGE

Activitats Pride Kids. Activitats ExpositorsApertura de Bar. Apertura village comercial.The Village Opening. Pride Kids activities. ExhibitorsÊ activi-ties.Opening of the Bar area. Opening of the commercialbooths.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

Page 27: PRIDE Barcelona 2015
Page 28: PRIDE Barcelona 2015

27/06DS - SAT11:00 PRIDE KIDSApertura d'infables i llits elàstic. Tallers de manualitats:- Punts de llibre "monstruosos"- Imants de tots els colors (11:30 h.)- punt de maquillatge infantil "trans-forma't”Opening of the inflatables and bouncy beds.Handcrafts workshop: - ÿMonstrous Ÿ bookmarks- Every colour magnetsChildren face-paint point.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

11:30 - 13:30 ESPORTSExhibició de Tenis Taula a Càrrec de PanteresGrogues. [email protected] Tennis exhibition by Panteres Grogues.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

11:45 MUSICA CORALActuació en directe de la Barcelona RainbowSingers.Live performance by the „Barcelona Rainbow Singers‰.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

12:00 PRIDE KIDSMegajocs: twister gegant, super serps i escales,i paracaigudes gegant. Gincama infantil Taller d'urban dance (12.30)Batalla d'igua contra el bullying LGTBI (13.30)Megagames: Giant Twister, super Snakes & Ladders, andGiant Parachute. Children Gymkhana.Urban Dance Workshop. (12.30)Water fight against LGTBI bullying. (13.30)

Avinguda de la Reina Maria Cristina

12:00 SEX SHOPEntrada gratis nu. Tot el dia.Free admittance if naked. All day.

Nostromo. Diputació, 208

12:00 ESPORTSExhibició de futbol masculí a Càrrec de PanteresGrogues. [email protected] soccer exhibition by Panteres Grogues.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

12:00 ESPORTSExhibició de basquet femení a 12:00 Càrrec dePanteres [email protected] basketball exhibition by Panteres Grogues.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

12:15: ESPORTSI love Dance Pride Barcelona. Fitness per ballaramb ritmes del moment.„ I love Dance‰ Pride Barcelona. Dance fitness class.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

13:00 -14:00 ESPORTSNatació SincronitzadaExhibició Sincronitzada dins de l'intermedi de lafinal de la Copa Federació. Organitza Panteres [email protected]: Synchronized swimming in the half time on theCopa Federació.Organized by panteres Grogues.

Piscina Municipal de Montjuïc

16:00 PRE-PRIDE PARADEAnimació i espectacle pre-desfilada amb La Megapublilla. Actuació secció Dansa de Pante-res Grogues.Show and pre-parade party. Hosted by La Megapubilla.Performance by Panteres Grogues Dance Crew.

Parc de les tres Xemeneies. Paral.lel,49

Page 29: PRIDE Barcelona 2015
Page 30: PRIDE Barcelona 2015

27/06DISSABTE18:00 PRIDE PARADEVesteix de morat contra el bullying.Sortida Parc de les Tres Xemeneies (Paral.lel,49). Recorregut pel Paral.lel fins Plaça Espanya.Wear purple against bullying.Starting at the Parc de les Tres Xemeneies (Paral.lel 49).Itinerary trough Paral.lel until Plaça Espanya.

Parc de les tres Xemeneies. Paral.lel,49

20:00 PRE-FESTAAmb la actuació en directe de Lady Slang.Lady Slangl live show.

Avinguda de la Reina Maria Cristina

20:30 LECTURA MANIFESTStop Bullying LGTBI, ni a l’escola ni enlloc!Manifest Reading. Stop LGTBI Bullying, at school or any-where else!

Avinguda de la Reina Maria Cristina

21:00 CLOSING PARTYAmb l’actuació de Spagna, Lucrecia, RebecaMoss, Ramil, Sylvia Parejo, Shimai, Vjoe, JimmyTrias, Aciz i Yeyo.23.00 DJ Sita Moore 00.00 DJ Rafha Madrid01.00 DJ Mike KellyWith performances by Spagna, Lucrecia, Rebeca Moss,Ramil, Sylvia parejo, Shimai, VJoe, Jimmy Trias, Aciz &Yeyo. 23.00 DJ Sita Moore. 00.00 DJ Rafha Madrid. 01.00 DJ Mike Kelly

Avinguda de la Reina Maria Cristina

LADY SLANG SPAGNA

LUCRECIA

RAMIL

REBECA MOSS

SYLVIA PAREJO

SHIMAI VJOE

JIMMY TRIAS ACIZ

YEYO SITA MOORE

RAFHA MADRID MIKE KELLY

Page 31: PRIDE Barcelona 2015
Page 32: PRIDE Barcelona 2015
Page 33: PRIDE Barcelona 2015
Page 34: PRIDE Barcelona 2015

27/06DISSABTE02:00 NIT PRIDEFesta especial Pride.Special Pride Party.

La Base. Casanova, 201

02:00 PARTYXtra Pervert - Pride Edition.

Poble Espanyol

02:00 GIRLICIOUS LESBIANPARTY - PRIDE EDITIONBloc Club.

Ronda Sant Pere 19-21. Barcelona

28/06DIUMENGE12:00 – 21:00 PRIDE TIBIDABOEntrada amb descompte. Pride Barcelona cele-brarà el seu dia al centenari parc d'atraccions delTibidabo, on tots esteu convidats a celebrar-loamb amics i família.Discounted tickets. Pride Barcelona will celebrate the dayon the centenary Tibidabo amusement park, where all areinvited with friends and family.

Parc dÊatraccions Tibidabo

18:00 A 23:00 SUPERHAPPYPRIDE2x1en totes les begudes, pica-pica gratis i regalsamb Orgull.2x1 in all our drinks, free snacks and „pride‰ gifts.

Night Barcelona. Diputació, 161

20:30 TEATRE‘El Esperanza’, de la companyia Teatro de CercaCol.laboració: 12 €. Confirma assistència a tra-vés de correu electrònic a [email protected] abans del 23 de juny. Aforamentlimitat.El Esperanza‰, by Teatro de Cerca company.Price: 12 €. Confirm assistance at: [email protected] before June 23rd. Limited places.

Barri del Raval

Page 35: PRIDE Barcelona 2015
Page 36: PRIDE Barcelona 2015
Page 37: PRIDE Barcelona 2015
Page 38: PRIDE Barcelona 2015
Page 39: PRIDE Barcelona 2015
Page 40: PRIDE Barcelona 2015

28/06DIU - SUN21:30 A 01:30 BYE BYE, PRIDE Â15La festa més hard per despedir al PRIDE i alsseus visitants (Top & bottom only ). Entrada 10 €.The hardest party to farewell Pride and their visitors (Tops& Bottoms only) Price: 10 €.

Berlin Dark. Ptge. Prunera, 18

23:00 A 05:00 PRIDE CLOSINGPARTYBarcelona Pride Closing Party con DJS: RafhaMadrid, Enrico Arghentini, Raül Dubnoise.Barcelona Pride Closing Party with DJS Rafha Madrid, En-rico Arghentini and Raül Dubnoise.

The Black Room. Rambla de Catalunya, 4

00:00 DESPEDIDA PRIDEAmb la actuació de la Patrick. Pride Farewell. With performance by Patrick

Metro Disco. Sepulveda, 185

29/06DILL - MON

21:00 ESTRENA TEATRE (DES)CONNECTATS de David Juli - DireccióEva Pérez. (DES)CONNECTATS ens presental'univers de les app, un refugi sentimental total-ment asèptic i superficial. Entrada10€. També di-marts 10/06 a les 19:00 i 21:00Teather premiere. (DES)CONNECTATS by David Juli. Di-rected by Eva Pérez. (DES)CONNECTATS present us theAppÊs universe, a sentimental refuge, totally aseptic andsuperficial. Also Tuesday at 7:00 and 9:00 pm.

Almeria Teatre. Sant Lluís, 64

Page 41: PRIDE Barcelona 2015
Page 42: PRIDE Barcelona 2015
Page 43: PRIDE Barcelona 2015
Page 44: PRIDE Barcelona 2015
Page 45: PRIDE Barcelona 2015
Page 46: PRIDE Barcelona 2015