prematrícula de les pau 2012

17
Prematrícul Prematrícul a a de les de les PAU 2012 PAU 2012

Upload: institut-de-sales

Post on 16-Aug-2015

750 views

Category:

Education


10 download

TRANSCRIPT

Page 1: Prematrícula de les PAU 2012

Prematrícula Prematrícula de les de les

PAU 2012PAU 2012

Page 2: Prematrícula de les PAU 2012

Introduïu l’identificador d’usuari

Introduïu el codi accesnet provisional

El codi accesnet el rebreu per carta personalment

Page 3: Prematrícula de les PAU 2012

Accepteu la política de protecció de dades

Introduïu el DNI/NIE amb lletra

Registreu-vos

Page 4: Prematrícula de les PAU 2012

A la pantalla Registre d’usuari s’hauran de realitzar 4 passos abans d’accedir a la prematrícula

Pas 1 de 4

Comprovar les dades personals.

Es obligatori posar l’adreça electrònica

Continua

Si us trobeu aquesta pantalla en blanc i no visualitzeu les vostres dades personals ho heu de notificar a la Dolors o al Francesc i en cap cas donar-vos d’alta al portal, ni adreçar-vos a la Oficina de les PAU, per tal d’evitar duplicats.

Page 5: Prematrícula de les PAU 2012

Pas 2 de 4

Perfil acadèmic.

S’han de contestar totes les preguntes

Continua

Pas 3 de 4

Altres dades.

Especifiqueu si disposeu d’algun document que us permeti gaudir de bonificació o exempció en les taxes de les proves.

Continua

Page 6: Prematrícula de les PAU 2012

Pas 4 de 4

Codi Accesnet

• Haureu de triar el vostre codi accesnet per a l’any 2012 (un mínim de 8 caràcters, combinació de números i lletres i almenys una lletra en majúscula). • Introduir una pregunta i donar-li una resposta. Aquest conjunt de pregunta- resposta permetrà recordar el codi accesnet en cas d’haver-lo oblidat.

Desa

Aquest codi accesnet, personalitzat pel mateix estudiant, es farà servir a partir d’aquest moment cada cop que s’accedeixi al portal accesnet per realitzar qualsevol tràmit o consulta.

Page 7: Prematrícula de les PAU 2012

A partir d’aquest moment, cada cop que entreu en el portal Accesnet només visualitzareu els tràmits relacionats amb el vostre perfil acadèmic.

Page 8: Prematrícula de les PAU 2012

El tràmit consta de 5 passos diferents en l’ordre següent: •Pas 1/5 Dades personals: les mateixes del ‘Registre d’usuari’. Recordeu que el camp “Adreça electrònica” és obligatori, ja que en cas d’oblit del codi accesnet el portal està preparat per enviar-ne un de provisional al correu electrònic de l’estudiant. Per passar al 2n pas s’hauran de desar les dades. •Pas 2/5 Altres dades: visualitzareu les dades introduïdes en el pas 3/4 del ‘Registre d’usuari’, i en cas que no siguin correctes podreu modificar-les. Per passar al 3r pas s’hauran de desar les dades. •Pas 3/5 Dades acadèmiques: centre on curseu el 2n de batxillerat, diürn o nocturn, i modalitat de batxillerat. En cas que la informació no sigui correcta podreu modificar-la.

Com fer la prematrícula?

Page 9: Prematrícula de les PAU 2012

Com fer la prematrícula?

Desa i continua

Page 10: Prematrícula de les PAU 2012

Com fer la prematrícula?

Pas 4/5 Dades proves: Escollir les matèries de les quals voleu examinar-vos a les PAU.

1. Matèries obligatòries de la fase general (obligatòria per accedir a la universitat)

• Llengua catalana i literatura • Llengua castellana i literatura • Llengua estrangera: a escollir entre Anglès, Francès, Alemany i Italià • Matèria comuna: a escollir entre Història o Història de la filosofia

2. Matèries de modalitat: fase general i fase específica

En cas que vulgueu presentar-vos a la fase específica, cal que us assessoreu sobre les matèries de modalitat associades a la branca de coneixement del/s grau/s que voleu cursar.

Heu de triar, entre totes les matèries de modalitat, d’un mínim d’1 matèria a un màxim de 4 matèries.

Page 11: Prematrícula de les PAU 2012
Page 12: Prematrícula de les PAU 2012

Desa i continua

Page 13: Prematrícula de les PAU 2012

Com fer la prematrícula?●●● En el moment de la prematrícula heu d’especificar totes les matèries de modalitat de les quals us examinareu a les PAU (OBLIGATÒRIAMENT N’HAUREU D’ESCOLLIR UNA PER A LA FASE GENERAL) i no serà fins al moment de la matrícula (del 23 de maig al 4 de juny) que haureu de concretar quina formarà part de la fase general i, si s’escau, quines de la fase específica. 3. Indicar quina de les matèries de modalitat triades (en el pas 2) és la que faran amb més probabilitat en la fase general. Es podrà modificar en el moment de la matrícula. 4. Altres situacions •Haureu d’indicar, si l’han sol·licitat, l’exempció de la matèria de Llengua catalana. •Haureu d’indicar, si l’han sol·licitat, l’exempció de la matèria de Llengua estrangera.

Pas 5/5 Comprovant: Haureu d’imprimir dues vegades el document, una de les còpies l’haureu de lliurar a la Dolors o al Francesc i l’altra és per a l’estudiant. Durant el termini de prematrícula els estudiants podran accedir a la seva prematrícula i modificar-la.

Page 14: Prematrícula de les PAU 2012
Page 15: Prematrícula de les PAU 2012

Imprimir dues vegades

Page 16: Prematrícula de les PAU 2012

3. FINALITZACIÓ DE LA PREMATRÍCULA Un cop tancat el termini de prematrícula (últim dia, 5 de març), no es podrà realitzar cap modificació ni afegir-hi cap matèria. Us recomanem que, per evitar confusions en el moment de la matrícula i/o en els dies de les proves (confusions entre matèries, com escollir matemàtiques en lloc de matemàtiques aplicades a les ciències socials), cal comprovar les matèries escollides en la vostra prematrícula abans de donar-la per tancada. ●●● Important. En el moment de la matrícula (del 23 de maig al 4 de juny) podreu no matricular-vos d’alguna o algunes de les matèries de modalitat que conformarien la fase específica o en la seva totalitat, i tancar la matrícula amb la fase general. Recordeu que aquest full de prematrícula NO és cap full de pagament de les proves.

Com fer la prematrícula?

Page 17: Prematrícula de les PAU 2012