p1 normativa general p3 activitats del col·legi p4 ...p3 - p5 dc i dj 17.00 a 18.30h 100€ 120€...

12
COL·LEGI NATZARET P1 NORMATIVA GENERAL Et presentem la normativa de les activitats i el nostre model d'educació esportiva i cultural. P3 ACTIVITATS DEl col·legi Des del centre, posem a la vostra disposició un seguit d'activitats extra-curriculars variades. P4 ACTIVITATS DE L'AMPA Un resum de les activitats amb les que l'AMPA complementa l'oferta d'extraescolars. 2017/18 VOLS APUNTAR-TE A ALGUNA DE LES NOSTRES ACTIVITATS? NOMÉS CAL QUE DEMANIS I COMPLEMENTIS EL FULL D'INSCRIPCIÓ, QUE TENS A LA TEVA DISPOSICIÓ A LA SECRETARIA DEL CENTRE La signatura de la inscripció implica l’acceptació de la normativa de cadascun dels organitzadors de les diferents activitats (Col·legi, Ampa i empreses d’activitats) registrada en aquest llibret d’Activitats Extraescolars. Les dades necessàries per omplir la butlleta són: Nom i cognoms | Adreça, telèfon i mail de contacte |Nom de l'activitat, dies i hores | Col·legi, curs i edat | Domiciliació bancària ACTIVITATS DE VALORS PROJECTES EDUCATIUS Valors és una entitat sense ànim de lucre que gestiona algunes de les activitats extraescolars que es duen a terme al centre. Junts desenvolupem al col·legi activitats com bàsquet, tècniques de relaxació, psicomotricitat i moltes altres que descobrireu a l'interior de la revista! KUMON El centre Kumon del Col.legi Natzaret ofereix els programes de matemàtiques i lectura, destinats a que els alumnes desenvolupin al màxim el seu potencial d’aprenentatge. Això significa que, treballant habilitats com la concentració, l'hàbit d’estudi i les ganes d’aprendre, les seves notes milloraran en totes les materies. anglès amb kith Les llengües estrangeres seran claus pel futur dels nostres infants. Amb Kith treballem la llengua anglesa a través d'un mètode provat que facilita la tasca d'aprenentatge. Et presentem la nostra proposta d'activitats extraescolars TOT EL QUE T'OFERIM FORA DE L'HORARI ESCOLAR D es del col·legi, i amb la col·laboració de les di diferents entitats que hi desnvolupen activitats, s’ha creat aquest document informatiu, on trobareu la informació de totes les activitats fora d'horari lectiu que s’ofereixen. En funció de les edats, les activitats i l’entitat que la desenvolupi, obtindreu el full d’inscripció per matricular al vostre fill/a a les activitats. 6 8 8

Upload: others

Post on 03-Jun-2020

3 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

Page 1: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

COL·LEGI NATZARET

P1 NORMATIVA GENERALEt presentem la normativa de les activitats i el nostre model d'educació esportiva i cultural.

P3 ACTIVITATS DEl col·legiDes del centre, posem a la vostra disposició un seguit d'activitats extra-curriculars variades.

P4 ACTIVITATS DE L'AMPAUn resum de les activitats amb les que l'AMPA complementa l'oferta d'extraescolars.

2017/18

VOLS APUNTAR-TE A ALGUNA DE LES NOSTRES ACTIVITATS?NOMÉS CAL QUE DEMANIS I COMPLEMENTIS EL FULL D'INSCRIPCIÓ, QUE TENS A LA TEVA DISPOSICIÓ A LA SECRETARIA DEL CENTRELa signatura de la inscripció implica l’acceptació de la normativa de cadascun dels organitzadors de les diferents activitats (Col·legi, Ampa i empreses d’activitats) registrada en aquest llibret d’Activitats Extraescolars.

Les dades necessàries per omplir la butlleta són:Nom i cognoms | Adreça, telèfon i mail de contacte |Nom de l'activitat, dies i hores | Col·legi, curs i edat | Domiciliació bancària

ACTIVITATS DE VALORS PROJECTES EDUCATIUSValors és una entitat sense ànim de lucre que gestiona algunes de les activitats extraescolars que es duen a terme al centre. Junts desenvolupem al col·legi activitats com bàsquet, tècniques de relaxació, psicomotricitat i moltes altres que descobrireu a l'interior de la revista!

KUMONEl centre Kumon del Col.legi Natzaret ofereix els programes de matemàtiques i lectura, destinats a que els alumnes desenvolupin al màxim el seu potencial d’aprenentatge. Això significa que, treballant habilitats com la concentració, l'hàbit d’estudi i les ganes d’aprendre, les seves notes milloraran en totes les materies.

anglès amb kithLes llengües estrangeres seran claus pel futur dels nostres infants. Amb Kith treballem la llengua anglesa a través d'un mètode provat que facilita la tasca d'aprenentatge.

Et presentem la nostra proposta d'activitats extraescolars TOT EL QUE T'OFERIM FORA DE L'HORARI ESCOLAR

Des del col·legi, i amb la col·laboració de les di diferents entitats que hi desnvolupen

activitats, s’ha creat aquest document informatiu, on trobareu la informació de totes les activitats fora d'horari lectiu que s’ofereixen. En funció de les edats, les activitats i l’entitat que la desenvolupi, obtindreu el full d’inscripció per matricular al vostre fill/a a les activitats.

6 88

Page 2: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

1. NORMATIVAT'EXPLIQUEM LA NORMATIVA GENERAL DE LES ACTIVITATS, QUE EN GARANTEIXEN EL BON FUNCIONAMENT 1. És necessari venir equipat per a les activitats que ho requereixen.

2. En cas d'absència cal avisar el responsable de l'activitat.

3. Les sessions no són públiques i no es pot accedir als recintes escolars mentre les activitats s'estiguin desenvolupant.

4. En cas de donar-se de baixa d'una activitat, s’haurà de comunicar al responsable de l’activitat. Aquest tràmit és imprescindible per deixar de carregar els rebuts bancaris, i s'haurà de fer durant la primera quinzena del mes anterior.

5. La direcció es reserva el dret de possibles canvis d'horaris si es presenten incompatibilitats d'última hora en l’àmbit escolar.

6. Les places són limitades i es reserven per ordre d'inscripció.

7. Si en una activitat no hi ha suficient nombre d’inscrits i es suprimeix, s’informarà als inscrits i s’oferiran altres opcions.

8. Els alumnes no inscrits en cap activitat no podran romandre a les instal·lacions del centre.

9. Els alumnes que tinguin l'activitat a partir de les 18:00h, tenen la possibilitat d'anar a la Biblioteca. En cas d'absència de agrairíem que es comuniques.

10. Els grups o equips on no s’especifiqui el contrari hauran de tenir un mínim de 10 i un màxim de 15 participants perquè l’activitat es realitzi.

1

NATZARET FACEBOOKA LA NOSTRA PÀGINA DE FACEBOOK HI TROBARÀS IMATGES DE LES ACTIVITATS, RESUMS DE LES SORTIDES, I MOLT MÉS!Et convidem a que passis a formar part de la nostra comunitat a Facebook a través de la nostra pàgina: Col·legi Natzaret Esplugues

NATZARET TWITTERSEGUEIX-NOS AL NOSTRE TWITTER PER ESTAR AL DIA DE LES NOVES ACTIVITATS, INFORMACIÓ DEL CENTRE I MOLTES ALTRE NOVETATS QUE ANEM DIFONENT A DIARI.

Segueix-nos a través de @natzaretesplu i estigues al dia de les nostres piulades!

Un cop complet el grup o equip, els nous inscrits passaran a la llista d’espera fins a la confecció d’un altre grup o equip.

Si no s’especifica el contrari, es formaran els grups o equips a partir dels criteris establerts l’any anterior. Els alumnes que s’inscriguin per primera vegada a les activitats, o canviin d’activitat respecte el curs anterior se’ls asignarà el grup-equip més adient segons el nombre de components. No cal recordar, que es participi en un grup o altre, tots som companys de la mateixa escola.

Page 3: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

3. QUADRANT D'ACTIVITATS 2017/2018ORGANITZA ACTIVITATS ED. INFANTIL ED. PRIMÀRIA ESO i Batxillerat

P3 P4 P5 1er 2n 3r 4t 5è 6è 1er 2n 3er 4t Bat.

COL·LEGI

CATEQUESI / 1ª COMUNIÓ X X X X

FE I COMPROMÍS X X X X X

MUNTANYISME X X X X X X X X X X X

ROBÒTICA X X X X X

ACCIÓ SOCIAL X

VIOLÍ X

AMPA

FUTBOL SALA X X X X X X X X

PIANO X X X X X X X X X X X X X

TAEKWONDO X X X X X X X X X X X X X X

NATACIÓ X X X X X X X X X

BIBLIOTECA X X X X X X X X X X X

ROBÒTICA EDUCATIVA X X X X X X

VALORS, PROJECTES EDUCATIUS

ACTIVITATS D'INFANTIL X X X

ESCOLA DE BÀSQUET X X X X X X

ESCOLA DE GIM. RÍTMICA X X X X X X

KITH ANGLÈS X X X X X X X X X X X X X X

KUMON KUMON X X X X X X X X X X X X X X

EDUCA BAIX LLOBREGAT

NENOOS X X X X X X X X X

TÈCNIQUES D'ESTUDI X X X X

ESPAI TEATRE TEATRE X X X X X X X X X

XIC & DANS HIP HOP X X X X X X X X X X X

2. EL MODEL EDUCATIU, ESPORTIU I CULTURALLes activitats gestionades en el temps fora del horari escolar ja siguin esportives o culturals en la que entenem l’educació com un espai on poder desenvolupar l’educació integral dels nens i nenes tenint com a marc de referència el projecte educatiu de l’escola, és un marc privilegiat per a dur a terme l’adquisició d’actituds, hàbits i destreses, i a més, ajuda a l’infant a personalitzar-se i socialitzar-se.Per realitzar aquesta tasca educativa contem amb educadors (entrenadors i monitors ) que s’apropen a l’alumne i l’escolten per orientar-lo.

2

Els objectius generals del nostre dia a dia són els següents:

1. Afavorir activament el desenvolupament social de l’infant i jove per tal d’aconseguir una socialització òptima. 2. Afavorir activament el creixement de l’autoestima en els infants i els joves.3. Conèixer, acceptar, respectar i valorar la pròpia identitat, les seves possibilitats afectives i de relació i progressar en l’autonomia i la iniciativa personal.4. Conèixer i respectar el propi cos, les possibilitats motrius, acceptar les limitacions personals i dels altres.5. Conèixer, progressar i valorar les habilitats motrius que es donen en l’activitat física i en els diferents esports. 6. Aconseguir nens /es independents i autoreguladors del seu bagatge motriu. 7. Progressar en l’adopció d’hàbits de salut i higiene personal i valorar críticament determinats costums i conductes relatius a la salut i la qualitat de vida.8. Progressar en l’adopció d’una actitud crítica i reflexiva.9. Progressar en l’adquisició d’hàbits de netedat, ordre i organització tant de les coses personals com de les dels altres i les de l’entitat.

Page 4: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

ACTIVITATS DEL COL·LEGIEL FULL D'INSCRIPCIÓ S'ENTREGARÀ ALS ALUMNES, EL PODEN RECOLLIR A SECRETARIA O DESCARREGAR DES DE LA WEB.

CATEQUESI, PRIMERA COMUNIÓ I POSTCOMUNIÓ

3

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Il·limitat· Econòmic: 1 quota única de material a l'inici de curs (a confirmar)

CURS DIES HORES3r i 4t EPRI Dijous 14.00 a 15.00h5è i 6è EPRI Dijous 14.00 a 15.00h

FE I COMPROMÍS· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Il·limitat· Econòmic: Gratuït

CURS DIES1r a 4t ESO 1 sessió setmanal de 45-60m (a concretar)Batxillerat 1 sessió setmanal de 45-60m (a concretar)

MUNTANYISME, TORXA I KAIRÓS· UNA SORTIDA MENSUAL· Quota de 28,75€ el curs, més el cost de cada sortida

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ

22 DE SETEMBRE

Page 5: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

4

ACCIÓ SOCIAL

VIOLÍ

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Il·limitats· Econòmic: Gratuït

CURS DIES HORES1er i 2n de batxillerat Divendres 14.20 a 15.00h

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Il·limitats· Econòmic: 25€/mensuals

CURS DIES HORES3r EP Dimarts 45min al migdia

ROBÒTICA· Inici: 2 d'octubre.· Finalització: 31 de maig.· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.· Econòmic: Quotes mensuals.

CURS DIES HORARI QUOTA1r a 4t d'ESO Dilluns i divendres 13.20 a 14.20h 40€

Un petit apunt... La robòtica és una activitat que fomenta vocacions científiques i tècniques en els adolescents. Participarem en el torneig internacional First Lego League i realitzarem activitats de programació i disseny de robots amb el Lego Mindstorms EV3. Edat: dels 12 als 16 anys

Page 6: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

5

CURS DIES HORARI SOCI NO SOCIP3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€

1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17 a 18.30) i DJ (18.30 a 19.30) 100€ 120€

ESO i Batx. DLL, DC i DJ DLL i DC (18.30 a 19.30) i DJ (19.30 a 20.20h) 100€ 120€

Un petit apunt... En l'aspecte físic, el taekwondo permet desenvolupar al màxim totes les capacitats pròpies del cos: força, elasticitat, resistència, integració i adaptació, així com un desenvolupament harmònic i funcional de tot el seu organisme .Espiritualment, aquest esport ensenya als seus participants que cal ser perseverant amb els objectius dissenyats, a més d'inculcar els valors d’educació i companyonia.

CURS DIES HORARI SOCI NO SOCI1r a 6è DLL i DM* Migdia o tarda* 30€/mes 37€/mes

* pendent de concretar dia i horari.

TAEKWONDO

ROBÒTICA EDUCATIVA

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 20 de juny· Delegat de l'activitat: Pablo Muñoz

· Inici: Octubre· Finalització: 1 de juny· Grups: mínim 5, màxim 12.

QUOTA TRIMESTRAL

· Inscripcions a: [email protected]· Reunió informativa: 25 de setembre a les 19:00h

· Inscripcions a: [email protected]· Reunió informativa: 26 de setembre a les 19:00h

QUOTA

ACTIVITATS DE L'AMPALAS INSCRIPCIONS ES REALITZARAN A TREVÉS DE CADA DELEGAT QUE ENTREGARÀ LA FULLA D'INSCRIPCIÓ CORRESPONENT A CADA ACTIVITAT.

FUTBOL SALA· Inici: 3 d'octubre· Finalització: 19 de juny· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.

CURS DIES HORARI NO SOCIP4 - P5 Dimarts i dijous 17.00 a 18.15h 110€1r - 2n Dimarts i dijous 17.00 a 18.15h 110€3r - 4t Dimarts i dijous 18.15 a 19.30h 110€5è - 6è Dimarts i dijous 18.15 a 19.30h 110€

Un petit apunt... · El futbol sala és l’esport per excel·lència dins les extraescolars esportives.· No tenim intenció de crear “cracs”, i menys encara de ser competitius. Al alumne i als pares els hem d’ensenyar el que és un treball en equip i que a vegades el resultat esportiu no sempre es el desitjat, però si el humà.· L’alumne ha d’aprendre, ha de divertir-se, però l’objectiu final no serà mai el guanyar. Si s’aconsegueix millor, però sem-pre assolint prèviament la resta d’objectius.

INSCRIPCIONS DEL

25 DE JUNY AL

22 DE SETEMBRE

SOCI90€90€90€90€

QUOTA TRIMESTRAL

· Inscripcions a: [email protected]· Reunió informativa: 28 de setembre a les 19:00h

Page 7: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

6

NATACIÓ· Inici: 6 d'octubre · Inscripcions a: [email protected]

· Finalització: 15 de juny · Sortida des del col·legi a les 17h i tornada a les 19h· Grups: Màxim 55 alumnes.· Delegat de l'activitat: Jorge Chima (606 896 241)

· Instal·lacions: Piscina de la Miranda· Carrer Canigó 15, 08960 Sant Just d'Esvern (Barcelona)· Reunió informativa: 25 de setembre a les 19:00h

CURS DIES HORARI QUOTA socis QUOTA no socisP3 a 6è Divendres 17.00 a 19.00h 95€/trimestre 115€/trimestre

Un petit apunt... En l’aspecte físic estimula el creixement, millora el desenvolupament psicomotor, enforteix els músculs, millora l’equilibri, la coordinació, la flexibilitat i la velocitat. A més a més incrementa la capacitat respiratòria, regula la circulació, redueix el risc de malalties cardiovasculars, ajuda a controlar el pes i evitar així problemes d’obesitat.En l’aspecte social, el contacte amb altres nens, promou la socialització, ja que han d’aprendre a compartir i conviure amb la resta del grup, estimula la confiança i la seguretat en el nen, augmenta l’autoestima i afavoreix la seva independència.

PIANO· Inici: Octubre · Inscripcions a: [email protected]

· Reunió informativa: 20 de setembre a les 19:00h

· Finalització: 20 de juny

· Delegada de l'activitat: Gwendolyne Frías (619 791 249)

CURS DIES FRANJA HORARIA QUOTA soci QUOTA no sociP4 - Batx. A convenir 13.00 a 15.00 o 17.00 a 19.00h 50€/mes 57€/mes

Un petit apunt... En aquesta activitat es treballaran diversos aspectes musicals per saber llegir i interpretar el llenguatge musical, i les tècniques adequades per aprendre a tocar el piano.

BIBLIOTECA· Inici: 12 de setembre· Finalització: 20 de juny· Grups: Il·limitats· Econòmic: 1 única quota

CURS DIES HORARI QUOTA1r d'EPRI a Batx. De dilluns a dijous De 17.05 a 18.30h 8€/curs

Un petit apunt... L’espai de la biblioteca es un espai tranquil on poder avançar deures o llegir durant les tardes.

Un petit apunt... L'extraescolar de ROBÒTICA EDUCATIVA permet als alumnes expressar els seus pensaments i idees sobre qualsevol tema, construint models simbòlics de robots educatius amb maons Lego.

LEGO WEDO és una eina fàcil d'utilitzar que permet als alumnes contruir i programar models simples de Lego, connectant els models amb motors i sensors a un ordinador.

Page 8: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

7

CURS DIES HORARI QUOTA1r i 2n EP Dilluns i dimecres 17.00 a 18.15h 93€/trimestre3r a 6è EP Dilluns i dimecres 17.00 a 18.15h 93€/trimestre

Un petit apunt... L’activitat de bàsquet és de les mes recomanades a nivell extraescolar ja que com esport divertit i reconegut a part té una dosi de treball de coordinació el qual va molt be pel desenvolupament motriu dels alumnes.

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15

ACTIVITAT CURS DIA HORARIJocs pre-esportius P3 a P5 Dilluns !7.00-18.15h

Psicomotricitat P3 a P5 Dimarts !7.00-18.15hTaller de relaxació P3 a P5 Dimecres !7.00-18.15h

Ballem P3 a P5 Dijous !7.00-18.15hMultiesport P3 a P5 Divendres !7.00-18.15h

Totes les activitats es realitzaran en anglès

El cobrament d'aquestes quotes es realitzaran trimestralment.

Un petit apunt...Diferents tipus d'activitats amb l'objectiu de dinamitzar i moure el cos.

ACTIVITATS PER A INFANTIL (EN ANGLÈS)· Econòmic: 3 quotes (octubre, gener i abril)· Contacte: [email protected] | 934 274 734 |www.somvalors.com

ESCOLA DE BÀSQUET· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15· Econòmic: 3 quotes (octubre, gener i abril)· Contacte: [email protected] | 934 274 734 |www.somvalors.com

ACTIVITATS DE VALORS, PROJECTES EDUCATIUSLES INSCRIPCIONS ES REALITZEN A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA ONLINE: INSCRIPCIONS.SOMVALORS.COM. INTRODUEIX EL CODI NAT1010 PER DONAR D'ALTA LES ACTIVITATS!CODI APLICATIU VALORS:

NAT1010

1 dia d'activitat 15€/mes

2 dies d'activitat 20€/mes

3 dies d'activitat 25€/mes

4 dies d'activitat 30€/mes

5 dies d'activitat 30€/mes

Dia puntual 6€

Page 9: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

8

· Inici: 2 d'octubre· Finalització: 21 de juny· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15· Econòmic: 3 quotes (octubre, gener i abril)· Contacte: [email protected] | 934 274 734 |www.somvalors.com

CURS DIES HORARI QUOTA1r i 2n EP Dimarts i dijous 13.00 a 14.00h 93€/trimestre3r a 6è EP Dimarts i dijous 14.00 a 15.00h 93€/trimestre

Un petit apunt... L’activitat de gimnàstica és agraïda ja que com esport és divertit i s’aprèn d’una manera ràpida mitjançant dosis de treball de coordinació molt apropiat pel desenvolupament motriu dels participants.

ESCOLA DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

Page 10: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

9

· Inici: 12 de setembre.· Finalització: 21 de juny.· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.· Econòmic: 10 quotes de setembre a juny. · Matrícula de 42€ al juny i de 45€ a partir de setembre

CURS DIES HORARI QUOTAP3 a P5 Dilluns a divendres Migdia 52,5€1r i 2n EP Dilluns a divendres Migdia 52,5€3r i 4t EP Dilluns a divendres Migdia 52,5€5è i 6è EP Dilluns a divendres Migdia 52,5€ESO i Batxillerat Dilluns a divendres Migdia 52,5€

Novetat: Per al curs 17-18 oferirem classes a la tarda de 17h a 18h.Un petit apunt... Les classes són impartides amb dinàmica de conversa, buscant un camí natural en l’aprenentatge de l’ idioma, sense traducció i sense deures per portar a casa amb la finalitat de no carregar els estudis dels alumnes.

ESPAI TEATREEL FULL D’INSCRIPCIÓ S’ENTREGA ALS ALUMNES, ES POT RECOLLIR A SECRETARIA O DESCARREGAR DE LA WEB

· Inici: 2 d'octubre.· Finalització: 21 de juny.· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.· Econòmic: 9 quotes.

CURS DIES HORARI QUOTAP3 a P5 Dilluns 17.00 a 18.00h 26€1r a 6è EP Dilluns 17.00 a 18.00h 26€

Un petit apunt... · Conèixer i reconèixer les nostres emocions; alegria, ràbia, por, vergonya…· Descobrir com reaccionem amb cada emoció· Entendre les emocions i reaccions dels altres a través del teatre amb jocs i dramatitzacions, música i expressió plastica

Telèfon: 639 961 345 Mail: [email protected] -Persona de contacte: Sònia Camacho Web: www.espaiteatre.com

HIP HOP· Inici: 2 d'octubre.· Finalització: 21 de juny.· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.· Econòmic: 9 quotes. · Xic & Dans: Contacte - Maria (609 879 281), email: [email protected] o [email protected] (www.xicdans.com)

CURS DIES HORARI QUOTA1R a 6È EPRI Dimarts 13.45 a 14.45h 36€ESO i Batxillerat Dijous 17.15 a 18.15h 36€

Un petit apunt... · Més de 15 anys d’ensenyament i amb una prioritat: usar el ball com a mitjà per un desenvolupament psicomotriu.· Treball individual, en grup i experiències amb altres alumnes de diferents llocs de Catalunya.

· Contacte: 934817475 672198922· Web: www.kith.es

ANGLÈS AMB KITHEL FULL D'INSCRIPCIÓ S'ENTREGARÀ ALS ALUMNES, O ES POT RECOLLIR A SECRETARIA

Page 11: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17

10

NENOOSEL FULL D'INSCRIPCIÓ S'ENTREGARÀ ALS ALUMNES, O ES POT RECOLLIR A SECRETARIA

· Inici: Octubre.· Finalització: 21 de juny.· Grups: Mínim 8 alumnes i màxim 15.· Econòmic: 9 quotes d'octubre a juny.· Matrícula (sol alumnes nous): 42€ al juny i 45€ a partir de setembre (per família).

CURS DIES HORARI QUOTA MATRICULA*P3 a P5 Dimecres 14 a 15h o de 17.15 a 18.15h 34€ 42€1r i 2n EP Dimarts o dijous 14h a 15h o de 17.15h a 18.15h 34€ 42€1r i 2n EP Dimarts i dijous 14h a 15h 44€ 42€

Un petit apunt... Promovem el desenvolupament integral dels alumne en tres dimensions a través d’un enfocament global: Treballar la ment a través del Abac Sorban i jocs pedagogics, un treball corporal que ens ajuda a relaxar-nos per iniciar les classes motivats i la gestió de les emocions i millora de les habilitats socials. Objectius: La finalitat del programa NENOOS 360 és que l'alumne treballi pel seu futur, amb un enfocament a un currículim laboral.

KUMONEL FULL D’INSCRIPCIÓ S’ENTREGA ALS ALUMNES, ES POT RECOLLIR A SECRETARIA O DESCARREGAR DE LA WEB

· Inici: En qualsevol moment del curs· Finalització: És una activitat contínua· Grups: Mínim 10 alumnes i màxim 15.· Econòmic: Quotes mensuals· Matrícula de 50€

CURS DIES HORARI QUOTAP3 a P5 Dilluns i dimecres 13.00 a 13.30h 68€1r a 6è EPRI Dilluns i dimecres 13.30 a 15.00h 68€ESO i Batxillerat Dilluns i dimecres 13.30 a 15.00h 68€

Un petit apunt... El centre Kumon del Col.legi Natzaret ofereix els programes de matemàtiques i lectura, destinats a que els alumnes de-senvolupin al màxim el seu potencial d’aprenentatge. Això significa que, treballant habilitats com la concentració, l'hàbit d’estudi i les ganes d’aprendre, les seves notes milloraran en totes les materies.

CET (TÈCNIQUES D'ESTUDI)EL FULL D'INSCRIPCIÓ S'ENTREGARÀ ALS ALUMNES, O ES POT RECOLLIR A SECRETARIA

· Inici: 12 de setembre.· Finalització: 21 de juny.· Grups: Mínim 8 alumnes i màxim 15.· Econòmic: 10 quotes de setembre a juny. · Matrícula: 42€ al juny i 45€ a partir de setembre (per família).

CURS DIES HORARI QUOTA3r a 4t d'EPRI DLL i DC / DM i DJ 17 a 18h o 18 a 19h 44€5è a 6è d'EPRI DLL i DC / DM i DJ 17 a 18h o 18 a 19h 44€

Un petit apunt... El C.E.T. es una activitat que ajuda l'alumne a conèixer les seves fortaleses en l'estudi, perquè pugui ser més eficient en les seves tasques diàries i pugui arribar a tenir una relació positiva amb els seus estudis.

Page 12: P1 NORMATIVA GENERAL P3 ACTIVITATS DEl col·legi P4 ...P3 - P5 DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 1r, 2n i 3r DC i DJ 17.00 a 18.30h 100€ 120€ 4t, 5è i 6è DLL i DJ DLL (17