obrir negociacions al pad 2011-2015

2
PRESENTAT EL PAD DE SANT MARTÍ Dimecres 04 de juliol fou presentat a la seu del Districte de Sant Martí el PAD pel mandat 2001-2015 a càrrec del Regidor del Districte el Sr. Eduard Freixedes i de la Gerent, la Sra. Gemma Arau. El document explicat en sessió del Consell Ciutadà de Sant Martí, en el que es va fer extensiva la invitació a un bon nombre d’entitats del territori, fa esmen als grans eixos sobre els que el govern municipal del districte preten que giri la seva acció política de govern. Ens ha decebut sr Ferixedes al presentar un document que té per funció explicar l’acció d’un mandat, i que en aquest cas no incorpora gairabé cap acció concreta de govern ni mesures específiques a desenvolupar als barris”, va expressar el portaveu de l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa , Lluís Fuentes aprofitant la sessió de l’Audiència Pública del Districte de Sant Martí, celebrada el dia 05 de juliol. En el mateix sentit s’expressa el President de la mateixa entitat, Joan Mani: “La demostració que un govern fa de confiar i considerar el teixit associatiu del territori es demostra amb fets, amb mesures concretes sobre les que es dissenyen les estratègies, i aquesta oportunitat sembla que s’ha perdut, si fem una lectura acurada del PAD. Manca concreció”. La feina feta des de l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa, on s’ha lliurat al Districte de Sant Martí més de 95 aportacions repartides en 3 documents diferents (urbanismes i serveis, igualtat d’oportunitats i comerç de proximitat) no semblen haber tingut gaire ressò atesa la lectura inicial del PAD. “Val a dir però, que el mateix Regidor Eduard Freixedes va respondre favorablement a obrir el diàleg a fi de veure les mesures que el govern pot assumir de les milers d’aportacions rebudes per part d’entitats i ciutadans” , assegura Joan Mani, qui Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580 http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa

Upload: aavv-camp-de-larpa

Post on 29-Mar-2016

218 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Declaracions dels representants de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa al voltant de la presentació del Pla d'Actuació del Districte de Sant Martí per part del govern de CIU.

TRANSCRIPT

Page 1: OBRIR NEGOCIACIONS AL PAD 2011-2015

PRESENTAT EL PAD DE SANT MARTÍDimecres 04 de juliol fou presentat a la seu del Districte de Sant Martí el PAD pel mandat 2001-2015 a càrrec del Regidor del Districte el Sr. Eduard Freixedes i de la Gerent, la Sra. Gemma Arau.

El document explicat en sessió del Consell Ciutadà de Sant Martí, en el que es va fer extensiva la invitació a un bon nombre d’entitats del territori, fa esmen als grans eixos sobre els que el govern municipal del districte preten que giri la seva acció política de govern.

“Ens ha decebut sr Ferixedes al presentar un document que té per funció explicar l’acció d’un mandat, i que en aquest cas no incorpora gairabé cap acció concreta de govern ni mesures específiques a desenvolupar als barris”, va expressar el portaveu de l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa, Lluís Fuentes aprofitant la sessió de l’Audiència Pública del Districte de Sant Martí, celebrada el dia 05 de juliol.

En el mateix sentit s’expressa el President de la mateixa entitat, Joan Mani: “La demostració que un govern fa de confiar i considerar el teixit associatiu del territori es demostra amb fets, amb mesures concretes sobre les que es dissenyen les estratègies, i aquesta oportunitat sembla que s’ha perdut, si fem una lectura acurada del PAD. Manca concreció”.

La feina feta des de l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa, on s’ha lliurat al Districte de Sant Martí més de 95 aportacions repartides en 3 documents diferents (urbanismes i serveis, igualtat d’oportunitats i comerç de proximitat) no semblen haber tingut gaire ressò atesa la lectura inicial del PAD.

“Val a dir però, que el mateix Regidor Eduard Freixedes va respondre favorablement a obrir el diàleg a fi de veure les mesures que el govern pot assumir de les milers d’aportacions rebudes per part d’entitats i ciutadans” , assegura Joan Mani, qui lamenta “que aquest exercici d’incorporar les aportacions no s’hagi realitzat per confeccionar aquest primer document”.

Mani continua afirmant que: “Esperem trobar la voluntat, l’esperit de diàleg i el nivell de participació que ja vàrem tenir en el mandat anterior amb l’equip de govern del PSC i d’ICV, on les aportacions de les associacions com la nostra fòren escoltades i en molts aspectes considerades en la confecció del PAD”.

Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580

http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa

Page 2: OBRIR NEGOCIACIONS AL PAD 2011-2015

Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580

http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa