novetats segon trimestre 2013 2014

2
IES SON RULLAN BIBLIOTECA NOVETATS 2n trimestre 2013/2014 L’art de la defensa Chad Harbach En Henry Skrimshander acaba d'arribar al Westish College. És un noi tímid i inexpert, però té un talent pel beisbol que frega la genialitat. Els seus únics amics són el capità de l'equip i el seu company d'habitació, intel·ligent i carismàtic. Una verdad delicada John Le Carré Al penyal de Gibraltar té lloc una operació secreta de contraterrorisme amb el nom clau de Vida Salvatge. L’objectiu: capturar i segrestar un important comprador d’armes jihadista. Intemperie Jesús Carrasco Un nen escapat de casa, escolta, acotat en el fons del seu amagatall, els crits dels homes que el busquen. . Las 500 dudas más frecuentes del español Instituto Cervantes

Upload: manuela-sard

Post on 11-Aug-2015

81 views

Category:

Education


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Novetats segon trimestre 2013 2014

IES SON RULLAN BIBLIOTECA

NOVETATS 2n trimestre 2013/2014

L’art de la defensa Chad Harbach

En Henry Skrimshander acaba d'arribar al Westish College. És un noi tímid i inexpert, però té un talent pel beisbol que frega la genialitat. Els seus únics amics són el capità de l'equip i el seu company d'habitació, intel·ligent i carismàtic.

Una verdad delicada John Le Carré Al penyal de Gibraltar té lloc una operació secreta de contraterrorisme amb el nom clau de Vida Salvatge. L’objectiu: capturar i segrestar un important comprador d’armes jihadista.

Intemperie Jesús Carrasco Un nen escapat de casa, escolta, acotat en el fons del seu amagatall, els crits dels homes que el busquen. .

Las 500 dudas más frecuentes del español

Instituto Cervantes

Page 2: Novetats segon trimestre 2013 2014

IES SON RULLAN BIBLIOTECA

NOVETATS 2n trimestre 2013/2014 Yo soy Malala Malala Yousafzai

Quan els talibans van ocupar el poder a la vall de Swat, al Pakistan, una noia va alçar la veu. Malala Yousafzai es va negar a guardar silenci i va lluitar pel dret a l’educació

El médico Noah Gordon

L'extraordinària odissea d'un jove mèdic al segle XI. Aquesta és la crònica de l'increïble viatge del jove Rob Col·le, de la seva lluita contra la malaltia i la mort, del seu do místic per guarir. El seu somni de convertir-se en metge el condueix des de l'Anglaterra dominada per la brutalitat i la ignorància fins a la sensual turbulència de la remota Pèrsia.

El hombre que amaba los

perros Leonardo Padura En 2004, a la mort de la seva dona, Iván, aspirant a escriptor i ara responsable d'un paupèrrim gabinet veterinari de l'Havana, torna els ulls cap a un episodi de la seva vida, ocorregut en 1977.