nota de premsa - miquel sàmper- 30 gener 2015

2
Miquel Sàmper: “Terrassa està aturada i cal recuperar-la a través de la reindustrialització” Sàmper, candidat a l’alcaldia per CiU, parla dels eixos principals de la candidatura per a les properes eleccions municipals; l’alternativa real de govern a la ciutat. Terrassa, divendres 30 de gener del 2015. Miquel Sàmper i Rodríguez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar als ciutadans de Terrassa dels principals eixos de la seva campanya electoral per a les properes eleccions de la ciutat. La candidatura es presenta sota la motivació principal de ser “l’alternativa real de govern a la ciutat”. Els cinc eixos principals que ha exposat Sàmper són: 1) La candidatura se centrarà en la proposta per a la ciutat. Totes les propostes de la candidatura es basaran en Terrassa i els terrassencs. “Volem centrar l’escenari de debat i propostes en la ciutat i les seves persones. El més important són les necessitats de Terrassa i dels terrassencs”. 2) S’ha de reindustralitzar la ciutat. La màxima preocupació dels ciutadans és l’atur, i en conseqüència el màxim esforç de la candidatura girarà entorn a generar ocupació. “Hem de reindustrialitzar Terrassa amb indústria emergent per tornar-la a fer un referent arreu de Catalunya. Si ho fem, l’índex percentual d’atur baixarà i això és un repte principal”. 3) Cal establir unes bones polítiques socials que arribin a la gent més necessitada; de forma especial amb temes d’habitatge i amb els colectius més vulnerables com gent gran, menors, i discapacitats. No s’ha fet prou i la ciutat ho pateix per la mala gestió socialista. 4) La participació ciutadana ha de ser un recurs fonamental de la nova política. 5) Som l’alternativa de canvi real. Per dos motius:

Upload: samperterrassa

Post on 07-Apr-2016

217 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

Terrassa està aturada i cal recuperar-la a través de la reindustrialització.

TRANSCRIPT

Page 1: Nota de Premsa - Miquel Sàmper- 30 gener 2015

Miquel Sàmper: “Terrassa està aturada i cal recuperar-la a través de la reindustrialització”

Sàmper, candidat a l’alcaldia per CiU, parla dels eixos principals de la candidatura per a les properes eleccions municipals; l’alternativa real de govern a la ciutat.

Terrassa, divendres 30 de gener del 2015. Miquel Sàmper i Rodríguez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar als ciutadans de Terrassa dels principals eixos de la seva campanya electoral per a les properes eleccions de la ciutat. La candidatura es presenta sota la motivació principal de ser “l’alternativa real de govern a la ciutat”.

Els cinc eixos principals que ha exposat Sàmper són:

1) La candidatura se centrarà en la proposta per a la ciutat. Totes les propostes de la candidatura es basaran en Terrassa i els terrassencs. “Volem centrar l’escenari de debat i propostes en la ciutat i les seves persones. El més important són les necessitats de Terrassa i dels terrassencs”.

2) S’ha de reindustralitzar la ciutat. La màxima preocupació dels ciutadans és l’atur, i en conseqüència el màxim esforç de la candidatura girarà entorn a generar ocupació. “Hem de reindustrialitzar Terrassa amb indústria emergent per tornar-la a fer un referent arreu de Catalunya. Si ho fem, l’índex percentual d’atur baixarà i això és un repte principal”.

3) Cal establir unes bones polítiques socials que arribin a la gent més necessitada; de forma especial amb temes d’habitatge i amb els col·lectius més vulnerables com gent gran, menors, i discapacitats. No s’ha fet prou i la ciutat ho pateix per la mala gestió socialista.

4) La participació ciutadana ha de ser un recurs fonamental de la nova política.

5) Som l’alternativa de canvi real. Per dos motius:

el primer: som la segon força del consistori amb nou regidors i una federació amb rigor i experiència contrastada per governar i gestionar com cal.

i el segon: després de 36 anys governant el mateix partit, és necessari un canvi d’aires. “La mala gestió, ja només per pura inèrcia, han portat a la ciutat a estar aturada, i és per això que l’hem de fer córrer, despertar-la i recuperar-la a tots els nivells. Tornar-li la vida i la brillantor que ja fa massa temps ha perdut”.