mostra fotogràgica 2013

2

Upload: m-roman

Post on 11-Mar-2016

226 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Mostra Fotogràfica 2013. Bases

TRANSCRIPT

Page 1: Mostra Fotogràgica 2013
Page 2: Mostra Fotogràgica 2013

Mostra fotogràfica 2013 Els meus i jo. Fotografia de grups

Podrà participar tota la comunitat educativa del CFA Joan Carles I de Lleida. La participació és individual. Cada participant podrà presentar una sola fotografia. Les fotografies han de ser originals i fetes per la persona que les presenta.

Totes les fotografies enviades seran utilitzades en una mostra fotogràfica que romandrà exposada al CFA Joan Carles I, podran ser utilitzades en la pàgina web i altres materials del programa del Centre.

Els autors en cedeixen al CFA Joan Carles I els drets d’utilització d’aquestes imatges sense afany de lucre ni comercialització i fent constar l’autoria. Aquesta autorització resta acceptada pel fet de presentar-se a la Mostra fotogràfica.

A l’email adreçat a: [email protected] hi constaran el nom i cognoms, l’adreça de correu de la persona que presenta la fotografia, i el curs en el que està inscrit. Les imatges presentades, seran degudament positivades i emmarcades en un mateix format i retornades personalment als autors de les mateixes.

L’organització es reserva el dret d’excloure les fotografies que no tinguin els requisits esmentats o els mínims de qualitat tècnica. Es farà un acte de presentació de la mostra coincidint amb les activitats de Sant Jordi i el Vuitè Premi Literari Sant Jordi 2012 – 13.

CCC...FFF...AAA “““ JJJoooaaannn CCCaaarrrllleeesss III “““

LLLllleeeiiidddaaa

Termini de presentació: no més tard del dia 20 de març de 2013

Format de les fotografies. Sobre suport digital enviant-les per E-mail en format jpg.