lletralligada 7 (2012)

3
LLETRA LLIGADA BUTLLETÍ NÚMERO 7, ANY 3 HOLA! Ja teniu a les vostres mans un nou número del Lletra lligada, el butlletí informatiu trimestral de l’AMPA de l’Escola Jovellanos. Amb la majoria de vosaltres ens retrobem després d’alguns mesos i amb les noves famílies de l’escola ens posem en contacte per primera vegada. Aprofitem, doncs, l’ocasió per donar-vos la benvinguda! Ja sabeu que aquest butlletí està obert a les aportacions de tothom. Així, si teniu qualsevol notícia, iniciativa i/o colaboració, ens la podeu fer arribar. Recordeu, també, que us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic ([email protected]) i que podeu conèixer les últimes novetats seguint-nos a través de les nostres pàgines web (ampaescolajovellanos.blogspot.com) i de Facebook (AMPA Escola Jovellanos). I ara, a gaudir de la lectura! NOVETATS Nova comissió a l’AMPA Hola famílies, Us volem presentar la Comissió de Manteniment. Som un grup de treball de pares i mares que volem fer petites accions per millorar les instalacions de l'escola. Organitzarem jornades per trobar-nos i treballar-hi plegats. El proper gener farem la primera. Ja en sabreu més coses a mesura que s'acosti el gran dia. S'hi podrà apuntar tothom qui vulgui passar un matí divertit en companyia d'altres famílies. Si ets una d’aquelles persones que no tenen por de penjar un quadre a la paret, que no s'arronsen quan han de pintar una paret, que van a comprar un moble a l'Ikea i són capaces de muntar-lo, aquest és el teu grup. Apunta't a la comissió de manteniment. No rebràs cap sou, però t'ho podràs passar bé ajudant amb el que saps fer i quan et vagi bé. Amb les nostres accions volem ajudar a tenir una escola millor i a la vegada que els nostres fills i filles i els seus companys se sentin orgullosos de les seves instalacions i les cuidin com si fossin a casa seva. Si ens voleu preguntar alguna cosa o esteu decidits a formar part del grup us podeu posar en contacte amb nosaltres: David Portell (pare de la Jana de P3A): [email protected] Marta Giralt (mare de la Sira de P3A): [email protected] Ferran Urgellés (pare de la Sira de P3A): [email protected]

Upload: ampa-escola-jovellanos

Post on 24-Jul-2015

44 views

Category:

Documents


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Lletralligada 7 (2012)

LLETRA LLIGADA BUTLLETÍ NÚMERO 7, ANY 3

HOLA!

Ja teniu a les vostres mans un nou número del Lletra lligada, el butlletí informatiu trimestral de l’AMPA de l’Escola Jovellanos. Amb la majoria de vosaltres ens retrobem després d’alguns mesos i amb les noves famílies de l’escola ens posem en contacte per primera vegada. Aprofitem, doncs, l’ocasió per donar-vos la benvinguda!

Ja sabeu que aquest butlletí està obert a les aportacions de tothom. Així, si teniu qualsevol notícia, iniciativa i/o col·laboració, ens la podeu fer arribar. Recordeu, també, que us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic ([email protected]) i que podeu conèixer les últimes novetats seguint-nos a través de les nostres pàgines web (ampaescolajovellanos.blogspot.com) i de Facebook (AMPA Escola Jovellanos).

I ara, a gaudir de la lectura!

NOVETATSNova comissió a l’AMPA

Hola famílies,

Us volem presentar la Comissió de Manteniment. Som un grup de treball de pares i mares que volem fer petites accions per millorar les instal·lacions de l'escola. Organitzarem jornades per trobar-nos i treballar-hi plegats. El proper gener farem la primera. Ja en sabreu més coses a mesura que s'acosti el gran dia. S'hi podrà apuntar tothom qui vulgui passar un matí divertit en companyia d'altres famílies.

Si ets una d’aquelles persones que no tenen por de penjar un quadre a la paret, que no s'arronsen quan han de pintar una paret, que van a comprar un moble a l'Ikea i són capaces de muntar-lo, aquest és el teu grup. Apunta't a la comissió de manteniment. No rebràs cap sou, però t'ho podràs passar bé ajudant amb el que saps fer i quan et vagi bé.

Amb les nostres accions volem ajudar a tenir una escola millor i a la vegada que els nostres fills i filles i els seus companys se sentin orgullosos de les seves instal·lacions i les cuidin com si fossin a casa seva.

Si ens voleu preguntar alguna cosa o esteu decidits a formar part del grup us podeu posar en contacte amb nosaltres:

David Portell (pare de la Jana de P3A): [email protected]

Marta Giralt (mare de la Sira de P3A): [email protected]

Ferran Urgellés (pare de la Sira de P3A): [email protected]

Javier Jiménez (pare de la Laia de P3A): [email protected]

Inici d’obresMolts de vosaltres recordeu que tant des de l’AMPA com des de la direcció de l’escola s’estaven fent les gestions pertinents per tal d’aconseguir que es portessin a terme algunes obres de millora a l’escola, concretament la reforma dels lavabos i vestidors i l’arranjament de les humitats dels porxo. Finalment, aquest any s’ha aconseguit allò que es demanava i l’inici de les obres és imminent.

Page 2: Lletralligada 7 (2012)

UN PATGE REIAL VISITA L’ESCOLAUn any més l’Escola Jovellanos ha rebut la visita d’un patge reial. L’enviat de Ses Majestats els Reis d’Orient ha visitat els menuts de l’escola, ha rebut les seves cartes, s’hi ha fet fotografies i ha compartit un divertit berenar amb els nens i les nenes de l’escola i amb els pares i les mares que s’han apropat a saludar-lo.

Recordeu que els socis de l’AMPA rebran una còpia gratuïta de la fotografia.

DELEGATS/DES DE CLASSECom ja sabeu, aquest curs s’ha instaurat a l’escola la figura dels pares i mares delegats/ades, i ara ja totes les classes en tenen. El passat 13 de desembre la direcció de l’escola els va convocar a una primera reunió amb la finalitat d’establir línies d’actuació. En principi està previst que mantinguin trobades bimestrals tant amb l’equip directiu com amb membres de l’AMPA.

ACTIVITATS PROGRAMADESEscola de Pares i MaresUn informem que en el marc de l’Escola de Pares i Mares està programada una primera xerrada el dia 24 de gener de 2013 a les 17 hores. Sota el títol Educar en l’autonomia personal, s’abordaran les següents temàtiques:

• significat de l’autonomia personal durant les diferents etapes del creixement; • com ajudar els fills i filles a fer-se grans, responsables i autònoms;• el diàleg i els límits.

Hi haurà servei d’acollida per a les famílies que en vulguin disposar.

AGRAÏMENTSocialització de llibres de textLa direcció de l’escola i l’AMPA, en col·laboració conjunta, han aconseguit posar en marxa aquest curs el projecte de socialització de llibres de text, que ha comptat amb l’adhesió de més de cent famílies. Fer possible que els llibres estiguessin a punt al setembre va suposar una gran feina tant per part dels responsables del projecte com dels pares i les mares que hi van donar un cop de mà a l’hora de rebre el material, classificar-lo, folrar els llibres, enganxar-hi les etiquetes i posar-los en bosses individuals per a cada alumne/a. És per això que els volem fer arribar un especial agraïment per la seva col·laboració.

ENCARA QUEDEN PLACESUs informen que encara queden places disponibles per a les diferents activitats extraescolars que s’ofereixen aquest curs (escola de futbol sala, futbol sala, taekwondo, teatre de petits i de grans, calaix de sastre, servei d’acollida matinal i aula d’estudi per als més grans). Recordeu que per poder fer qualsevol d’aquestes activitats cal ser soci de l’AMPA i que, si en feu dues, tindreu un 50% de descompte en la segona. Si us cal més informació, passeu pel despatx de l’AMPA, de dilluns a divendres de 16:30 a 18:30 h, i pregunteu pel Marc.

LA CRIDACom cada any per aquestes dates, us demanem la vostra col·laboració portant a l’escola les joguines que teniu a casa i que els vostres fills i filles ja no utilitzen. La Mar les pot fer servir amb els nens i nenes que fan acollida matinal. Recordeu que no només han d’estar en bon estat, sinó que han de ser aptes per a nens/es entre 3 i 11 anys. Animeu-vos a fer neteja ara que arriben els Reis d’Orient i necessiten espai per a les noves joguines!

Page 3: Lletralligada 7 (2012)