lletralligada 1 (octubre 2010)

2
LLETRA LLIGADA Butlletí informatiu HOLA ! Ens fa molta il·lusió presentar-vos el primer número del butlletí de l’AMPA LLETRA LLIGADA, on trobareu la informació sobre el que fem i com col·laborem amb la nostra escola. Ens agradaria que ens llegíssiu amb atenció i il·lusió per fer-vos partícips del funcionament de l’escola. ACTUALITAT Qui som? L’ AMPA és l’associació de mares i pares d’alumnes de l’escola. Som una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu dinamitzar i promoure la intervenció de les famílies en el centre educatiu, cooperar en les activitats educatives i administrar i gestionar els recursos. Formem part d’aquesta associació 119 famílies sòcies (curs 2009-2010). Ens reunim mitjançant una assemblea dues vegades a l’any. Com a tota associació hi ha una junta directiva que es troba un cop al mes per tal d’organitzar el funcionament de les diferents comissions. Aquesta junta està formada pel president, el vicepresident, la tresorera, la secretària i els i les vocals. Treballem organitzats en comissions les quals us detallem a continuació. És important dir que les comissions treballen amb els mateixos objectius que l’escola i a vegades es realitzen tasques conjuntament. LES COMISSIONS. TREBALLEM I GAUDIM Comissió d’Extraescolars, Casals, Colònies, Llibres, Material Esportiu i Escola de Mares i Pares Té la finalitat d’organitzar les activitats extraescolars. Es coordina amb l’empresa IPP (subcontractada per dur a terme la major part d’activitat extraescolars), amb els representants del club esportiu Europolis (per l’activitat de piscina) i amb l’empresa Helen Doron (per l’activitat d’anglès). També es gestiona tot el tema de la venda de llibres: cerca de proveïdors, seguiment, etc. Així com la compra de material per les activitats esportives i les aules d’ acollida. Des de l’Escola de Mares i Pares s’organitzen, al llarg del curs, xerrades d’interès per a les famílies. Comissió de Tresoreria i subvencions Des d’aquesta comissió es gestionen les quotes dels socis de l’AMPA i els ingressos de les subvencions procedents de l’Administració pública, es fa el tancament econòmic i la previsió de despeses per a cada comissió. número 1 AMPA Escola Jovellanos [email protected].

Upload: ampa-escola-jovellanos

Post on 24-Jul-2015

110 views

Category:

Documents


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Lletralligada 1 (octubre 2010)

LLETRA LLIGADA Butlletí informatiu

HOLA ! Ens fa molta il·lusió presentar-vos el primer número del butlletí de l’AMPA LLETRA LLIGADA, on trobareu la informació sobre el que fem i com col·laborem amb la nostra escola. Ens agradaria que ens llegíssiu amb atenció i il·lusió per fer-vos partícips del funcionament de l’escola.

ACTUALITAT

Qui som?

L’ AMPA és l’associació de mares i pares d’alumnes de l’escola. Som una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu dinamitzar i promoure la intervenció de les famílies en el centre educatiu, cooperar en les activitats educatives i administrar i gestionar els recursos. Formem part d’aquesta associació 119 famílies sòcies (curs 2009-2010). Ens reunim mitjançant una assemblea dues vegades a l’any. Com a tota associació hi ha una junta directiva que es troba un cop al mes per tal d’organitzar el funcionament de les diferents comissions. Aquesta junta està formada pel president, el vicepresident, la tresorera, la secretària i els i les vocals.

Treballem organitzats en comissions les quals us detallem a continuació. És important dir que les comissions treballen amb els mateixos objectius que l’escola i a vegades es realitzen tasques conjuntament.

LES COMISSIONS. TREBALLEM I GAUDIM

Comissió d’Extraescolars, Casals, Colònies, Llibres, Material Esportiu i Escola de Mares i Pares

Té la finalitat d’organitzar les activitats extraescolars. Es coordina amb l’empresa IPP (subcontractada per dur a terme la major part d’activitat extraescolars), amb els representants del club esportiu Europolis (per l’activitat de piscina) i amb l’empresa Helen Doron (per l’activitat d’anglès).

També es gestiona tot el tema de la venda de llibres: cerca de proveïdors, seguiment, etc. Així com la compra de material per les activitats esportives i les aules d’ acollida.

Des de l’Escola de Mares i Pares s’organitzen, al llarg del curs, xerrades d’interès per a les famílies.

Comissió de Tresoreria i subvencions

Des d’aquesta comissió es gestionen les quotes dels socis de l’AMPA i els ingressos de les subvencions procedents de l’Administració pública, es fa el tancament econòmic i la previsió de despeses per a cada comissió.

número 1 AMPA Escola Jovellanos [email protected]

Page 2: Lletralligada 1 (octubre 2010)

Comissió web

Aquesta comissió ha creat la web de l’AMPA i, actualment, és l’encarregada de donar contingut i mantenir-la.

També disposem d’un foro de treball que ens permet, a les diferents comissions, mantenir-nos contínuament comunicats i informats de la feina que s’està realitzant.

Comissió d’infraestructures i relacions amb el Consorci

El curs passat aquesta comissió va realitzar una sèrie d’informes tècnics relacionats amb les infraestructures de la nostra escola on es van reflectir les mancances, necessitats, etc. A partir d’aquests informes es realitza un seguiment de l’estat de les infraestructures de l’escola i es proposen una sèrie de millores. Aquests documents han servit de base per mantenir converses amb el Consorci d’Educació de Barcelona, tant amb el responsable d’obres com amb gerència. Algunes millores que s’han realitzat arran d’aquests informes són: cobriment del pati d’infantil, ascensor, pavimentació del pati de P5, remodelació dels lavabos de P3, pintura de la planta baixa, pintura i mobiliari de la sala d’audiovisuals, parquet de la sala de psicomotricitat, enderroc d’una part del mur exterior i remodelació de l’entrada, entre altres.

Paral·lelament es realitzen reunions de treball periòdiques amb la gerència del Consorci i la Direcció de l’Escola, que tenen la finalitat de revisar i millorar els diferents plans de treball marcats per part de l’Escola , l’ AMPA i el Consorci.

Comissió de festes i relacions amb la comunitat

Aquesta és la comissió encarregada d’organitzar les activitats lúdiques: berenar de benvinguda per les noves famílies, visita dels Patges dels Reis Mags, xocolatada de carnestoltes, participació en la Rua de carnestoltes del barri, participació al Mercat de la Puça i organització de la Festa de Final de Curs.

El darrer curs, des d’aquesta comissió, es va treballar per aconseguir millorar les relacions amb l’exterior participant en les reunions de Temps de Barri (Ajuntament de Barcelona) i de la Coordinadora d’AMPAs de Gràcia.

Comissió de Butlletí

      

S’inicia aquest curs i té la finalitat d’editar un butlletí informatiu per mantenir-vos al dia de tot el que es fa des de l’AMPA.

Durant el mes de novembre hi haurà eleccions al Consell Escolar. Podeu participar amb les vostres candidatures i en les votacions. Estarem atents a la informació que facilitarà l’escola.

Per colaborar, suggerir o demanar informació us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a [email protected] o adreçar-vos directament al despatx de l’AMPA.

US ESPEREM AL LLETRA LLIGADA número 2

LETRA LLIGADA Lletra lligada LLETRA LLIGADA LLETRA LLIGADA LLETRA LLIGADA LLETRA LLIGADA

número 1 AMPA Escola Jovellanos [email protected]