jornades culturals abril 2015

1
J O R N A D E S C U L T U R A L S ABRIL 2015 DIMECRES 22/04/15 DIJOUS 23/04/15 DIVENDRES 24/04/15 MATÍ CI Assaig teatre al poliesportiu CM 9:15 Visita l’obrador de l’Ivan Onegin ( tot el matí) CS 5è treball projecte Patrimoni Capgrossos MATÍ En motiu de la diada de Sant Jordi es farà una visita a les parades de roses i llibres del poble (tota l'escola) E.I.--> combinarà la visita a les parades i a la Biblioteca “ Salvador Espriu”. Assaig teatre al poliesportiu (1r) CM11:30 Manualitat de Sant Jordi. CS 5è Projecte Patrimoni i manualitats St. Jordi. 6è Projecte Patrimoni i capgrossos. Intercanvi de llibres MATÍ Ens visita en MARC MARZENIT (4t, 5è i 6è) EI A 2/4 de 10 E.I. visita els cavalls MAS – QUERALT. CILa Cristina (infermera), mare de l’Ares de 1r, ens farà una xerrada, sobre l’alimentació saludable, emmarcada dins el projecte de l’alimentació. Entrevista relacionada amb el projecte de l’alimentació, a la Dora (cuinera). CM11:30 Activitat interactiva sobre la llegenda de Sant Jordi CS Projecte Patrimoni 6è Projecte Patrimoni i capgrossos TOTHOM: Després del pati ball “Dia Activitat Ed. Física” TARDA TARDA TARDA TEATRE CICLE INICIAL (2n) 15:30 al poliesportiu “LA PRINCESA BOMBERA” Adaptació del conte La Princesa que volia ser bombera Obert a tot el públic en general TEATRE CICLE INICIAL (1r) 15:15 al poliesportiu ”EL CASTELL DELS FANTASMES” Obert a tot el públic en general. En acabar s’atorgaran els III Premis de Poesia organitzats per l’Ajuntament de Linyola. FESTA CLOENDA JORNADES CULTURALS organitzada per l’AMPA amb el grup d’animació Josep’s, quin riure (de 15:00 a 17:00h) GRÀCIES A TOTS I A TOTES ELS QUE US IMPLICAREU EN AQUESTES JORNADES CULTURALS I ACONSEGUIREU QUE SIGUIN PROFITOSES PER A TOTHOM!

Upload: elsitjar

Post on 29-Sep-2015

644 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

Programa de les Jornades Culturals- Sant Jordi 2015

TRANSCRIPT

  • J O R N A D E S C U L T U R A L S ABRIL 2015

    DIMECRES 22/04/15

    DIJOUS 23/04/15

    DIVENDRES 24/04/15

    MAT

    CI Assaig teatre al poliesportiu

    CM 9:15 Visita lobrador de lIvan Onegin ( tot el mat)

    CS 5 treball projecte Patrimoni 6 Capgrossos

    MAT

    En motiu de la diada de Sant Jordi es far una visita a les parades de roses i llibres del poble (tota

    l'escola)

    E.I.--> combinar la visita a les parades i a la Biblioteca Salvador Espriu.

    Assaig teatre al poliesportiu (1r)

    CM11:30 Manualitat de Sant Jordi.

    CS 5 Projecte Patrimoni i manualitats St. Jordi. 6 Projecte Patrimoni i capgrossos.

    Intercanvi de llibres

    MAT

    Ens visita en MARC MARZENIT (4t, 5 i 6) EI A 2/4 de 10 E.I. visita els cavalls MAS QUERALT. CILa Cristina (infermera), mare de lAres de 1r, ens far una xerrada, sobre lalimentaci saludable, emmarcada dins el projecte de lalimentaci. Entrevista relacionada amb el projecte de lalimentaci, a la Dora (cuinera). CM11:30 Activitat interactiva sobre la llegenda de Sant Jordi CS Projecte Patrimoni 6 Projecte Patrimoni i capgrossos TOTHOM: Desprs del pati ball Dia Activitat Ed. Fsica

    TARDA TARDA TARDA

    TEATRE CICLE INICIAL (2n) 15:30 al poliesportiu

    LA PRINCESA BOMBERA Adaptaci del conte La Princesa que volia ser

    bombera

    Obert a tot el pblic en general

    TEATRE CICLE INICIAL (1r) 15:15 al poliesportiu

    EL CASTELL DELS FANTASMES Obert a tot el pblic en general.

    En acabar satorgaran els III Premis de Poesia organitzats per lAjuntament de Linyola.

    FESTA CLOENDA JORNADES CULTURALS organitzada per lAMPA amb el grup danimaci Joseps,

    quin riure (de 15:00 a 17:00h)

    GRCIES A TOTS I A TOTES ELS QUE US IMPLICAREU EN AQUESTES JORNADES CULTURALS I ACONSEGUIREU QUE SIGUIN PROFITOSES PER A TOTHOM!