jornada intercultural colors 2012

1
Guissona posa en marxa dissab- te, dia 12 de maig, els actes en suport a La Marató de la Pobresa que organitza TV3, enguany sota el paraigües de la Jornada Intercultural Colors, que acull un conjunt d’activitats de lleu- re per a grans i petits. El programa d’activitats do- narà el tret de sortida a les 12 del matí amb una cercavila de promoció de la cultura catala- na: gegants, capgrossos, gra- lles, pilars, etc. i que recorre- ran totes les places de la vila. A més, la cercavila passarà per les fonts del municipi, on des de l’Associació de Dones Nèvia s’ha organitzat una rentada de roba popular als safarejos. Cap al migdia, la plaça del Vell Pla acollirà el dinar po- pular-intercultural amb la de- gustació de diferents cuines; catalana, andalusa, romanesa, eslava, senegalesa i marroqui- na. Per assistir al dinar cal com- prar el tiquet a l’Oficina de Tu- risme. El preu del dinar és de 10 € pels adults i 8 € els infants. Les entrades ja estan a la venda i són limitades (fons benèfics). Un cop finalitzat el dinar tin- dran lloc els jocs tradicionals per als més petits i jocs d’arreu del món, com per exemple, el taller de flors d’Andalusia, els balls eslaus, les trenes africa- nes, entre altres, a càrrec de la Ludoteca del Comerç Just. Finalment, a la tarda arriba- rà el moment d’enregistrar el flashmob en suport a la Marató de la pobresa amb els Un, Dos, Tes, Kuà. La Jornada Intercultural Colors de Guissona suma esforços amb La Marató de la Pobresa Els beneficis de totes les activitats programades enguany es destinaran a la iniciativa de TV3 El dinar popular servirà per recaptar fons Guissona convida tothom, grans i petits, veïns de la vila i forasters... a participar d’aquesta jornada, l’objectiu de la qual, any rere any, és donar a conèixer les diferents cultures que conviuen en aquesta localitat de la Segarra i evitar així problemes de con- vivència fonamentant el res- pecte mutu. Enguany, però, la Jornada Intercultural Colors va més enllà i s’ha marcat l’objectiu de recaptar fons per La Marató de la Pobresa. A banda de les activitats que ja us hem esmentat (ve- geu notícia principal), la jor- nada inclou l’enregistrament del flashmob en suport a la Ma- rató de la pobresa amb els Un, Dos, Tres, Kuà, la formació lo- cal de batucada. Hi pot parti- cipar-hi tothom, tot i no estar al corrent dels passos de la coreografia, però és necessà- ria la samarreta de COLORS. Costa 4 € i es pot adquirir a la Formiga o a Cal Conna. Si voleu participar-hi i teniu temps d’assajar, la coreografia es pot consultar a través del web hp://www.youtube.com/ watch?v=rD5642zr8Q8&featur e=autoplay&list=ULFAT2LNfoh hY&playnext=2. La població enregistrarà un ‘flashmob’ a ritme dels timbals d’Un, Dos, Tres, Kuà REDACCIÓ GUISSONA El programa inclou activitats per a la mainada REDACCIÓ GUISSONA JORNADA INTERCULTURAL COLORS 10 DIJOUS 10 DE MAIG DE 2012 a Guissona Ajuntament de Guissona

Upload: bondia-lleida-sl

Post on 14-Jan-2017

229 views

Category:

News & Politics


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Jornada Intercultural Colors 2012

Guissona posa en marxa dissab-te, dia 12 de maig, els actes en suport a La Marató de la Pobresa que organitza TV3, enguany sota el paraigües de la Jornada Intercultural Colors, que acull un conjunt d’activitats de lleu-re per a grans i petits.

El programa d’activitats do-narà el tret de sortida a les 12 del matí amb una cercavila de promoció de la cultura catala-na: gegants, capgrossos, gra-lles, pilars, etc. i que recorre-

ran totes les places de la vila. A més, la cercavila passarà per les fonts del municipi, on des de l’Associació de Dones Nèvia s’ha organitzat una rentada de roba popular als safarejos.

Cap al migdia, la plaça del Vell Pla acollirà el dinar po-pular-intercultural amb la de-gustació de diferents cuines; catalana, andalusa, romanesa, eslava, senegalesa i marroqui-na. Per assistir al dinar cal com-prar el tiquet a l’Ofi cina de Tu-risme. El preu del dinar és de

10 € pels adults i 8 € els infants. Les entrades ja estan a la venda i són limitades (fons benèfi cs).

Un cop fi nalitzat el dinar tin-dran lloc els jocs tradicionals per als més petits i jocs d’arreu del món, com per exemple, el taller de fl ors d’Andalusia, els balls eslaus, les trenes africa-nes, entre altres, a càrrec de la Ludoteca del Comerç Just.

Finalment, a la tarda arriba-rà el moment d’enregistrar el fl ashmob en suport a la Marató de la pobresa amb els Un, Dos, Tes, Kuà.

La Jornada Intercultural Colors de Guissona suma esforços amb La Marató de la PobresaEls beneficis de totes les activitats programades enguany es destinaran a la iniciativa de TV3

El dinar popular servirà per recaptar fons

Guissona convida tothom, grans i petits, veïns de la vila i forasters... a participar d’aquesta jornada, l’objectiu de la qual, any rere any, és donar a conèixer les diferents cultures que conviuen en aquesta localitat de la Segarra i evitar així problemes de con-vivència fonamentant el res-pecte mutu. Enguany, però, la Jornada Intercultural Colors va més enllà i s’ha marcat l’objectiu de recaptar fons per La Marató de la Pobresa.

A banda de les activitats que ja us hem esmentat (ve-

geu notícia principal), la jor-nada inclou l’enregistrament del fl ashmob en suport a la Ma-rató de la pobresa amb els Un, Dos, Tres, Kuà, la formació lo-cal de batucada. Hi pot parti-cipar-hi tothom, tot i no estar al corrent dels passos de la coreografi a, però és necessà-ria la samarreta de COLORS. Costa 4 € i es pot adquirir a la Formiga o a Cal Conna.

Si voleu participar-hi i teniu temps d’assajar, la coreografi a es pot consultar a través del web htt p://www.youtube.com/watch?v=rD5642zr8Q8&feature=autoplay&list=ULFAT2LNfohhY&playnext=2.

La població enregistrarà un ‘fl ashmob’ a ritme dels timbals d’Un, Dos, Tres, Kuà

REDACCIÓGUISSONA

El programa inclou activitats per a la mainada

REDACCIÓGUISSONA

JORNADA INTERCULTURAL COLORS10 DIJOUS 10 DE MAIG DE 2012

a Guissona

Ajuntament de Guissona