festes del barri de caputxins 2011

40

Upload: ccvic-can-pau-raba

Post on 14-Oct-2014

584 views

Category:

Documents


8 download

DESCRIPTION

Associació de veïns i veïnes del barri de Caputxins de Vic. Programa de festes (del dia 1 al 15 de maig de 2011).

TRANSCRIPT

Page 1: Festes del barri de Caputxins 2011
Page 2: Festes del barri de Caputxins 2011
Page 3: Festes del barri de Caputxins 2011

FESTA MAJOR DEL BARRI 2011Benvolguts veïns i veïnes del barri dels Caputxins,Els membres de l’Associació de veïns del barri estem molt contents

perquè per fi estrenem el centre cívic del barri, l’anomenat Can Pau Raba,ben bé al cor del nostre barri.

Com molts sabeu és va inaugurar el passat dia 12 de febrer d’enguanyamb la presència del Sr. Alcalde i dels regidors de l’ajuntament. Va anarmolt bé, hi va assistir molta gent, la qual va quedar força impressionada perles dimensions del nostre centre cívic. Volem, des de l’Associació, que siguiun espai per tots els veïns i veïnes i això és el que va voler expressar el nos-tre president en el moment del discurs recitant aquella cançó d’en Sisa quediu: Oh!! Benvinguts passeu... passeu... que de les tristors en farem fum,

que casa teva és casa nostra si és que hi ha casa d’algú.

Hem de donar les gràcies a l’Ajuntament pel gran esforç econòmicque ha hagut de fer per acabar el centre cívic.

Anem per feina!! Un any més els membres de l’Associació de Veïns delbarri dels Caputxins hem confeccionat amb moltes ganes un munt d’acti-vitats per celebrar les festes del nostre barri. Enguany es realitzaran des deldia 1 fins el 15 de maig. Quinze dies en els quals hem posat tot l’esforç iganes perquè la gent d’aquest barri no es quedi a casa i surti al carrer acelebrar-ho. Un any més us volem demanar que engalaneu els balcons ambla nostra estimada senyera, perquè la gent que passegi pel nostre barri opassi en cotxe, vegi que el nostre barri està de festa major.

Voldríem també recordar el nostre amic i company Ramon Segarraque aquest any ens va deixar. Ell de ben segur que estarà molt content esti-gui allà on estigui de les nostres festes. Gràcies Ramon per tot el que enshas ajudat.

Ara sí!! Vinga, tots al carrer! Des de l’Associació de veïns del barri delsCaputxins només ens cal afegir....

BONA FESTA MAJOR A TOTS!

- 1 -

Page 4: Festes del barri de Caputxins 2011

- 2 -

SALUTACIÓLa societat civil de Vic és dinàmica i és el

motor de múltiples iniciatives que donen vida alsbarris, cadascun dels quals té la seva personali-tat. Les festes majors, repartides al llarg del ca-lendari, són un punt de trobada dels veïns iveïnes i una immillorable ocasió per estrènyerels llaços personals i fomentar la convivència.Precisament la Festa Major dels Caputxins és deles primeres que celebrem al llarg de l’any i , cada any, ho aprofito per salu-dar-vos personalment.

Aquest 2011 és, però, un any especial per al barri, perquè hem estre-nat, fa poques setmanes, un dels equipaments més emblemàtics de Vic:Can Pau Raba. Aquesta antiga masia del carrer Raval Cortines s’ha reha-bilitat perquè s’adapti als usos de centre cívic, el sisè de la ciutat, i perquèsigui un punt de trobada, una seu social per a tots vosaltres, on pugueu ferreunions, planificar activitats i organitzar actes.

El vostre barri ha evolucionat molt al llarg d’aquesta legislatura, quefinalitza al mes de maig vinent. Ha estat voluntat de l’Ajuntament de Victreballar per a tota la ciutat i aconseguir un equilibri territorial a l’extensageografia municipal. Als Caputxins hem construït una escola bressolmunicipal, hem transformat el sector de Josep M. Sert, hem reformat laplaça de la Divina Pastora i el parc de Pascual Blanca Obrer. Són actuacionsimportants que han contribuït a millorar el barri però també el conjunt dela ciutat.

Finalment, sols em resta dedicar unes paraules a tots els membres del’Associació de Veïns i Veïnes del barri i de la comissió de festes per donar-vos les gràcies pel vostre treball altruista en benefici del barri.

Animo a totes les persones a participar en aquesta Festa Major!

Josep M. Vila d’AbadalAlcalde de Vic

Page 5: Festes del barri de Caputxins 2011

LES ACTUACIONS URBANÍSTIQUES ENEL BARRI DELS CAPUTXINS

La novetat més important pel barri en els darrerstemps es, sens dubte, l’entrada en funcionament deCan Pau Raba, que s’incorpora al conjunt de centrescívics de la ciutat i passa a ser l’equipament estruc-turador i aglutinant de la vida social del nostre barri.L’antiga casa pairal, després d’un llarg i complexprocés de remodelatge que ha suposat una inversiómunicipal superior al milió i mig d’euros, ha canviatel seu ús originari per poder respondre, amb fun-

cionalitat, presència arquitectònica i eficiència energètica, als nous requerimentsde la ciutadania.

Can Pau Raba no ha estat la única actuació rellevant portada a terme en elbarri, també és remarcable la urbanització del sector Josep Maria Sert, pràctica-ment enllestida, amb la previsió de nous conjunts residencials i amb la incorpo-ració d’una rotonda al final del Carrer Jaume I, que ha permès una millor resolu-ció de la circulació rodada en l’enllaç amb la Carretera de Roda. El remodelatgede la Plaça de l’ambulatori o la de Pascual Blanca són altres bons exemples d’ac-tuacions de millora urbana en el barri.

Queden, efectivament, reptes urbanístics importants en el barri i que larecessió econòmica actual ha alentit, tant des de l’àmbit municipal com des de lainiciativa privada: La necessària remodelació de la Carretera de Roda i els carrersimmediats, des de la Plaça de la Divina Pastora fins a la rotonda del col·legiGuillem de Montrodon, o la reurbanització del Carrer Nou, o la intervenció en elsector delimitat pels Carrers de Torelló, Canigó i Manuel de Pedrolo, per recon-vertir sòl industrial en residencial i, alhora, recuperar els edificis industrials re-presentatius de la història del barri, o la transformació del sector del Can Bau-mann, destinant l’edifici principal a ser l’embrió del futur parc tecnològic de Vic.

Cal remarcar, però, que les actuacions urbanístiques actuals o futures, alcapdavall, reforcen el que caracteritza al barri dels Caputxins, on hi ha una remar-cable cohesió social i convivencial i una forta qualitat urbana.

Jacint Raurell i BernadàRegidor del Barri dels Caputxins

- 3 -

Page 6: Festes del barri de Caputxins 2011

- 4 -

DES DE LA PARRÒQUIA...Se’m dóna l’oportunitat, des d’aquestes línies, d’adreçar-me a tots

vosaltres, estimats veïns i veïnes del barri dels Caputxins, en motiu de lanostra Festa Major. Ho faig amb un gran goig i amb el record encara viu dela meva arribada el passat setembre, on la comunitat parroquial de la Di-vina Pastora va saber expressar amb gestos i paraules una càlida i emotivaacollida.

He de confessar que m’he sentit com a casa des del primer moment,cosa que agraeixo de cor des de la meva inexperiència de mossèn novell ques’estrena en aquesta nova etapa del meu ministeri presbiteral.

Tot i que només estic al barri des de fa pocs mesos, he pogut copsarun barri viu, amb il·lusió per organitzar i dinamitzar iniciatives, i amb vo-luntat de servei i dedicació. I això és molt d’agrair, especialment enaquests temps més difícils, que conviden més aviat a l’immobilisme.

No cal dir que, com a rector i nou veí, em poso a la vostra disposicióper col·laborar amb el que sigui possible, vivint intensament els vostresanhels i les vostres preocupacions. I al mateix temps us convido a caminartots junts perquè la parròquia continuï sent ànima del nostre barri, lloc decelebració de la nostra fe, i espai privilegiat per viure la fraternitat de sen-tir-nos germans. No cal dir que la il·lusió per emprendre plegats aquestaaventura és enorme.

Gaudiu de les activitats que amb tanta dedicació han organitzat lanostra Associació de Veïns amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que laMare de Déu, sota l’advocació de la Divina Pastora, que presideix el nostreTemple, beneeixi les vostres famílies i sigui per a tots llum en aquest diesen què el barri torna a viure la festa desitjada, la festa esperada, aquellafesta gran que agermana veïns i visitants.

Molt bona Festa Major!

Mn. Jaume Casamitjana i VilasecaRector de la Parròquia de la Divina Pastora

Page 7: Festes del barri de Caputxins 2011

PROGRAMA DE LES FESTES

Diumenge dia 1 de maig

A les 10 del matí a la plaça de la Divina Pastora

I MERCAT D’INTERCANVIBARRI CAPUTXINS

A les 5 de la tarda al parc de Josep Ma Anglada i d’Abadal(zona Hospital General)

TORNEIG DE BÀSQUET 3x3Organitza la regidoria d’esports de l’ajuntament de Vic

Dilluns dia 2 de maigA les 7 de la tarda al centre cívic de Can Pau Raba

CAMPIONAT DE PARXÍS INFANTIL 2011

A les 9 del vespre al centre cívic de Can Pau Raba

CAMPIONAT DE PARXÍSPER ADULTS 2011

A l’apartat d’inscripcions es detalla com fer la inscripció pel campionat.

Dimarts dia 3 de maigA les 7 de la tarda al centre cívic de Can Pau Raba

FINAL DEL CAMPIONAT DE PARXÍSINFANTIL 2011

A les 9 del vespre al centre cívic de Can Pau Raba

FINAL DEL CAMPIONAT DE PARXÍSPER ADULTS 2011

- 5 -

Page 8: Festes del barri de Caputxins 2011

- 6 -

Divendres dia 6 de maigA les 9 del vespre al jardí del centre cívic de Can Pau Raba

PREGÓ DE LES FESTES A càrrec del Sr. Joan Lara i Nieto, compositor i músic. Veí del nostre barri.

A continuació petit xeflis i música en directe a càrrecdel veí del barri, Albert Gomerzano, àlies Gomer,que ens tocarà algunes peces de jazz

Dissabte dia 7 de maigA les 5 de la tarda al carrer Canigó cantonada carrerde Raval Cortines

TARDA GRAFFITERAVine a contemplar aquestes obres d’art!

A les 7 de la tarda al centre cívic de Can Pau Raba

PASSAREL·LA DEL BARRI DELS CAPUTXINSDesfilada dels comerços que tenim en el barri que han volgutsumar-se a la festa d’enguany. Vine i mira quina moda es porta aquest any!

A les 10 del vespre al centre cívicde can Pau Raba

CONCERT DEFESTA MAJORA càrrec del Grup de Fadistesde Portugal. Han vingutdirectes des de Portugal perensenyar-nos que bonics sónels Fados.

Pedro Filipe

Maria Júlia

Alfredo

Joao MassoAugusto

Page 9: Festes del barri de Caputxins 2011

- 7 -

Diumenge dia 8 de maig

A les 10 del matí a la plaça de la Divina Pastora

BICICLETADA POPULAR PEL BARRIRecorregut popular, tothom hi pot participar

A les 5 de la tarda al centre cívic...

TARDA GRAFFITERAEXHIBICIÓ DE BALL DE HIP HOP iBREAKDANCEVine a veure com acaben el gran dibuix que ens han fet elsgraffiteros i també per observar un grup que ens faran una exhibició de breakdance i de hip hop.

Dilluns dia 9 de maigA les 9 del vespre al centre cívic de Can Pau Raba

CAMPIONAT DE BOTIFARRA 2011A l’apartat d’inscripcions es detalla com fer la inscripciópel campionat.

Dimarts dia 10 de maigA les 9 del vespre al centre cívic de Can Pau Raba

FINAL CAMPIONAT DE BOTIFARRA 2011

Divendres dia 13 de maigA les 10 del vespre a la plaça dels Sants Màrtirs

CAMINADA NOCTURNA DEL BARRIRecorregut apte per a tots els públics, amb una horetai mitja haurem enllestit.CAL PORTAR LOT

Page 10: Festes del barri de Caputxins 2011

Dissabte dia 14 de maigA les 6 de la tarda al centre cívic de Can Pau Raba

ESPECTACLE INFANTILcàrrec de Santi OrtizVine a ballar les cançons que ens cantaran.Després tots els nens que vinguin i ballintindran berenar gratuït

A partir de les 7 de la tarda a la plaça dels sants Màrtirs

DIVERSOS ESPECTACLES DELS JOVESDEL BARRI

A partir de les 9 del vesprea la plaça dels Sants Màrtirs

BOTIFARRADA POPULAR

A les 10 del vespre a la plaça dels Sants Màrtirs

CONCERT DE ROCKDiversos grups de rock tocaran fins quearribi l’hora de finalitzar el concert

A les 10 del vespre al centre cívic de Can Pau Raba

BALL DE FESTA MAJORa càrrec del conjunt “BONA NOTA”

Diumenge dia 15 de maigA les 11 del matí

MISSA SOLEMNE DE FESTA MAJOR Sortint de missa a la plaça de la Divina Pastora

VERMUT POPULAR DE FESTA MAJOR- 8 -

Page 11: Festes del barri de Caputxins 2011

- 9 -

A les 2 de la tarda al jardí del centre cívic de Can Pau Raba

DINAR DE FESTA MAJORSORTEIG DE REGALS DONATS PELS COMERCIANTS DEL BARRI

ENTREGA DE PREMIS:- CAMPIONAT DE PARXÍS INFANTIL- CAMPIONAT DE PARXÍS ADULTS- CAMPIONAT DE BOTIFARRA

A les 7 de la tarda al centre cívic de Can Pau Raba

TEATRE: ASSAIG GENERALPel grup de teatre del barri

NOTES GENERALS:EN CAS DE MAL TEMPS, L’ORGANITZACIÓ POT MODIFICAR

O SUSPENDRE ELS ACTES ANTERIORMENT ESMENTATS.

SI FOS EL CAS HO ANUNCIARÀ A LA WEB DE L’ASSOCIACIÓ:

http://barricaputxins.vicentitats.cat

O AL CENTRE CÍVIC DE CAN PAU RABA.

Page 12: Festes del barri de Caputxins 2011

- 10 -

INSCRIPCIONSPer participar als campionats de parxís i botifarra, i per assistir al dinar degermanor cal que passeu pels llocs que us detallem a continuació:

CAMPIONAT DE PARXÍS infantil i adults. Inscripcions a:L’estanc de la Fina (c/ Nou) o al Centre Cívic (c/ Raval Cortines, 24 de 4 a8 del vespre). Preu de l’inscripció: 2€. Inscripcions fins el dia 7 de maig.No s’acceptaran inscripcions el mateix dia del campionat

CAMPIONAT DE BOTIFARRA. Inscripcions a:L’estanc de la Fina (c/ Nou) o al Centre Cívic (c/ Raval Cortines, 24 de 4 a8 del vespre). Preu de l’inscripció: 3€. Inscripcions fins el dia 7 de maig.No s’acceptaran inscripcions el mateix dia del campionat.

CONCERT DE FESTA MAJOR:Preu de la entrada: 3€ individual; 5€ la parella. Venda d’entrades 1 horaabans de començar l’espectacle. Aforament Limitat. Un cop començat elconcert no es deixarà entrar ningú.

TEATRE:Venda d’entrades 1 hora abans de començar l’espectacle. Preu de la entra-da: 1€. Aforament Limitat. Un cop començada l’obra no es deixarà entrarningú.

BICICLETADA I CAMINADA: Incripcions a:[email protected] Inscripcions fins el dia abans de l’activitat. L’ac-tivitat és gratuïta però hem de saber el nombre de persones que serem pelpetit xeflis del final.

DINAR DE GERMANOR: Compra de tiquets a :L’estanc de la Fina (c/ Nou) o al Centre Cívic (c/ Raval Cortines, 24 de 4 a8 del vespre). Preu de tiquet: 15€ adult. Preu menú infantil fins a 12 anys:7€. Venda de tiquets fins el dissabte dia 14 de maig. Cal portar els cobertsi els plats de casa.

Page 13: Festes del barri de Caputxins 2011

- 11 -

Page 14: Festes del barri de Caputxins 2011

- 12 -

CAMPIONESFELICITATS

Page 15: Festes del barri de Caputxins 2011

- 13 -

El que jo veig no m’ho puc creure,quedo tot jo ben perplex i admirat

ja que creia no ser a temps a veure,aquest emblemàtic edifici acabat.

Ja que sense voler ofendre a ningúhan sortit entrebancs de tota mena,

i a tothom feia pensar que algúes tirava tot el projecte a l’esquena.

Enguany ja podem fer tots el tafaner,i després de l’espera hem de repararque té tota la raó el nostre refranyer,que sempre el que és bo es fa esperar.

Diuen que aquí fomentaran el teatremés no explica ningú com ho faran,i per si de cas han fet un amfiteatreque sembla tot ell un circ ambulant.

Quan es farà una obra a l’aire lliureen previsió que si cauen quatre gotes,

és molt aconsellable i no fa riureportar posat el paraigua i les botes.

Però si pel contrari fes un bon solcal que vestim d’una altra manera,per no fer el préssec o be el mussolens posarem en el front una visera.

Vic, 12 de febrer de 2011

Igualment pot servir aquest edificid’una forma esporàdica i puntual,ara que tothom pateix per la crisi

posant-hi a dins un menjador social.

En fi, que ja tenim el Centre Cívic,molt bonic pel defora i per dins

i no vull ser jo optimista ni crític,que això correspon a tots els veïns.

Però tinc com tots un deute moralcom a resident d’aquest veïnat,

i és felicitar d’una manera formalals qui a bon terme això han portat.

Ara el que amb veritat ens caldria,és trobar-nos be sota el seu sostre.perquè cap utilitat ni raó tindria

si no el gaudim com a casa nostra.

Que sigui aquest lloc l’epicentrede trobada, i també lloc de reunió,i que trobem tots en aquest centreamistat, convivència i bona unió.

I guardo com a comentari finalja que aquest fet és prou notori,felicitar al senyor Vila d’Abadal

i amb ell també al seu consistori.

Manel Bou Ruescas

Page 16: Festes del barri de Caputxins 2011

- 14 -

RECORDANT ENRAMON SEGARRA I OLIVA

Benvolgut Ramon, per nosaltres vas ser sempre un boncompany, amic i un bon veí. Vas venir a l’associació perdonar-nos un cop de mà i vas aconseguir allò que et vas pro-posar. Vas treballar per reformar un parc que només el feienservir els gossos i els propietaris d’aquests perquè fessin lesseves necessitats i el vas convertir en un parc on la canalla delbarri i la de fora poden jugar. Amb l’ajuda de l’ajuntament vasaconseguir que ara hi hagi un gronxador, un tobogan i unapetita sorrera.

Sabem que no podràs llegir aquestes línies però nosal-tres hem decidit explicar-ho perquè la gent sàpiga quinamena de persona eres.

Gràcies de nou per ser la persona que vas ser.

Els membres de l’Associació de Veïns del barri delsCaputxins de Vic, volem donar tot el nostre suport i recolza-ment a la família en aquests moments tan difícils.

Associació de Veïns del barri dels caputxins

Page 17: Festes del barri de Caputxins 2011

- 15 -

QUÈ SÓN ELS ESPLAISI LES ENTITATS DE LLEURE

Són un complement entre la família i l’escola, pensats per els nois/noiesque estan en les franges d’edat de la infància i l’adolescència, ens uns momentsmolt importants en el seu desenvolupament a tots els nivells: físic, mental,intel·lectual. És l’hora d’anar afermant els diferents valors sobre els que han deconstruir el seu futur, que no serà tant sols individual, sino que tindrà ressò pertota la comunitat que l’envoltarà al llarg de la seva vida.

La família té unes característiques essencials i molt ben definides: és on esforma la base i hem de tenir molt clar que els pares són els principals educa-dors i no poden renunciar a aquesta tasca, però moltes vegades els caldrà unreforç de gent de fora que per la seva experiència, formació, coneixements... etc.els ajudin en la seva missió.

L’escola té la funció delegada pels pares de formació i educació i per aixòés molt important que treballin coordinats, assolint la funció de “coaching”,que no és formar el jovent amb uns motlles rígids, encotillant-los a unes nor-mes i fabricant ciutadans en sèrie. Hem d’aconseguir persones lliures, respon-sables i ajudar-los a donar el màxim que puguin, dintre de les seves possibili-tats. És on comença la socialització de l’infant. Una mestra explicava la sevaexperiència: era el primer dia de classe de P3 i un nano estava arraulit en unracó, despistat. Al demanar-li qui era, va contestar: “Sóc el reiet de casa”. Haviadescobert que en el món hi havia d’altres nens i nenes.

En els esplais, fora de l’aspecte acadèmic i sense l’ambient proteccionistade la llar, els infants i el jovent descobreixen noves experiències en les diferentsactivitats dintre els locals i en les diferents sortides. En les activitats a l’aire lliu-re aprenen tècniques de supervivència, superar condicions adverses i espavilar-se en quan a menjar, neteja personal, respecte i neteja dels llocs d’ús comú, etc.Cal remarcar que sempre actuen sota l’esguard de monitors responsables, queprocuren que vagin avançant en l’esperit de servei, responsabilitat, companyo-nia i treball en equip. També aquí és molt important el contacte dels pares imonitors per ajudar a que es vagi consolidant la pròpia personalitat dels fills.Les condicions són molt diferents de les de l’escola i de les familiars, precisa-ment per això són enriquidores i es complementen perfectament els tresambients.

Josep Maria Grau i LlagosteraClub Montagut

Page 18: Festes del barri de Caputxins 2011

- 16 -

C. Canigó, 83, 4t, 3aTels. 619 357 973

675 921 37608500 VIC

Francesc Sucarrats BotetFisioterapeuta - OsteòpataEspecialista en teràpia aquàticaCol·legiat núm. 4326

Ariadna Anfruns BardoletFisioterapeuta - OsteòpataEspecialista en teràpies d’esquenaCol·legiada núm. 4461

C/ Sant Jordi, 31 · 08500 VICTel. 93 881 63 78 · Mòbil: 600 54 08 35

www.estudifisioterapeutic.cat

PUBLICITAT DELS NOSTRESCOMERCIANTS DEL BARRI

Des de l’Associació de Veïns del barridels Caputxins us volem fer saber que estem

molt agraïts per la vostra aportaciói col·laboració en les festes d’enguany

COMASOLIVASFERRETERIA

Duplicat de claus icomandaments de garatge

C/ Fusina, 7 - 08500 VICTel. 93 886 25 76

[email protected]

Page 19: Festes del barri de Caputxins 2011

- 17 -

G a r a n t i ad e b o n g o v e r n

PSC-VICRambla Josep Tarradellas, [email protected] 886 32 79 josepburgaya.com

Page 20: Festes del barri de Caputxins 2011

- 18 -

www.doscenter.comCarrer Nou, 70 - 08500 VIC

Tel. 93 889 10 52 - [email protected] INFORMÀTICA

Camí de l’Escorial, 35 - VICTel. 93 889 02 61

[email protected]

C/ Torelló, 35 baixos · 08500 VicTel. 93 889 19 50 · Fax 93 889 13 52

Cuina de mercat · Menú diariCuina Romanesa

Servei de terrrassaBanquets · Dinars d’empresa

PerruqueriaMARI

C/ Nou, 131Tel. 93 886 17 71

08500 VIC

NOU FORN EXPRESS S.C.P.• Enric Granados • Yolanda Arjonilla

CAFETERIA FLECA

Pans, pastisseria ibrioxeria artesanal(Pastisseria per encàrrec)

Page 21: Festes del barri de Caputxins 2011

- 19 -

BAR

MINI BRINDIS S.C.P.

C. Sant Jordi, 1Tel. 93 889 16 20

08500 VIC

Sant Antoni, 4708500 VIC

Tel. 93 886 25 73www.pastisseriasantantoni.com

PASTISSERIA

Page 22: Festes del barri de Caputxins 2011

- 20 -

Esmorzars - Berenars i Menúdiari (de dilluns a dissabtes)

Avinguda Bernat Calbó, 52Tel. 93 889 33 58 - 08500 VIC

VIC C/ Montserrat, 10 - Tel. 93 889 30 10

VIC Ronda Camprodon, 17 - Tel. 93 886 43 10

Els ofereix com sempre unaesmerada carta, per oferir-vosla cuina de sempre i de Mercat

Plaça dels Màrtirs, 14 - Tel. 93 889 30 34 - Fax 93 889 31 59 - 08500 VICwww.cro.es - [email protected]

Page 23: Festes del barri de Caputxins 2011

- 21 -

VEDELLA NATURALpollastre de pagès, xai, cabrit

C. Comtat d’Osona, 3 - VICTel. 93 883 13 06

CARNISSERIAXARCUTERIA

SALVANSPlaça Màrtirs, 17Tel. 93 886 06 50

VIC

BOTIGUESParades 50-52 · Tel. i Fax 93 885 46 70 · Mercat Municipal · VIC

Av. Bernat Calbó, 46 · Tel. i Fax 93 886 35 98 · VICC/ Verdaguer, 4 · Tel. i Fax 93 883 41 68 · VIC

Av. de Roma, 202 · Tel. i Fax 93 851 21 21 · MANLLEUC/ Sant Miquel, 4 · Tel. i Fax 93 859 49 65 · TORELLÓ

Taller:C. Girona, 2Pol. Ind. Mas Galí08503 GURBTel. 93 886 23 80Pau: 629 810 741

Oficina tècnica:C. Torelló, 37-3908500 VICTel. i Fax 93 886 02 47Bea: 629 810 [email protected]

C. Candi Bayés, 51Tel. 93 885 31 09

08500 VIC

C. Montserrat, 11 - 08500 VICTel. 93 889 25 03

[email protected]

FARM

ÀC

IA ATL

ÀN

TIDA

Page 24: Festes del barri de Caputxins 2011

- 22 -

Parc d’act. econom.d’OsonaTel. 93 889 33 52www.vicreu.net

Mas de la Mora, 12 F08500 VICFax 93 886 17 [email protected]

Polígon Mas BeulóC. Ripoll, 51-53

Tel. i Fax 93 886 23 7508500 VIC

C. Misericòrdia, 2, baixosTel./Fax 93 886 37 74

08500 VICPlaça dels Màrtirs, 2-3 - 08500 Vic

Tel. 93 889 10 92

C. Ntra. Sra. dels Munts, 8Tel. 93 886 16 68Fax 93 886 93 72

08500 VIC

Rams de NúviaCentres Naturals i Artificials

Tot tipus de plantes

Page 25: Festes del barri de Caputxins 2011

- 23 -

Reparació d’electrodomèsticsi màquines de vapor

ROMMER

Jaume I el Conqueridor, 46-48Tel. 93 886 04 75

Tel./Fax 93 889 23 [email protected]

08500 VIC

.A.T. JUVANTENYServei Oficial a Osona, el Ripollès i la Garrotxa

C. Nou, 109 · 08500 Vic · Tel. 704 100 404Tels. 93 886 20 23 · 93 889 20 23 · Fax 93 886 12 31

[email protected] · www.satjuvanteny.com

Servei TècnicEL REMEIADAPTACIÓ D’ANTENES A LA TDT

Muntatge i reparació de:Antenes TV i Parabòliques

Reparació de: TV - VideoHi-Fi - DVD - Ordinadors ET

CONNECTEMA GUIFI.NETVirrei Avilés, 35

Tel./Fax 93 885 13 04 · 08500 [email protected]

Ram

on B

iad

a

Can igó, 1308500 VIC93 889 24 40619 306 548

• ESTUCATS• PINTURA

DECORATIVA• PINTURA

INDUSTRIAL• LACATS...

Page 26: Festes del barri de Caputxins 2011

- 24 -

Ctra. de Roda, 37 - 08500 VICTel. 93 886 31 66 - Fax 93 889 32 27

Ctra. de Roda, 16 - 08500 VICTel. /Fax 93 886 38 46E-mail: [email protected]

AUTO - TALLER

J. Soldevila

Mare de Déu dels Munts, 12Tel./Fax 93 886 00 56

08500 VIC

Indústria, 1808500 Vic

Tel. i Fax 938 863 [email protected]

senyalització aplicadaXIM’S

Perfumeriai Roba íntima

C/ Sant Sebastià, 3Tel. 93 886 01 26

08500 VIC

Page 27: Festes del barri de Caputxins 2011

- 25 -

materials per a tancats

Ctra. de Roda, 74 - 08500 VICTel. 93 886 09 63 - Fax 93 886 04 89

C. Sant Jordi, 63 - Tel. 93 889 09 67Tel. mòbil 629 81 18 02

08500 VIC

Manyaria

Inoxidable

Serralleriametàl·lica

Forja

estanc de la FINA

C. Nou, 90Tel. i Fax 93 886 00 62

08500 VICPlaça Divina Pastora, 5 - Tel. 93 886 27 0608500 VIC

LAUREÀ S.A.T.LAUREÀ COLOM I VILANOVAReparació: VIDEO / TV / HIFI

Servei Tècnic Oficial: SHARP

C/ Guilleries, 20-bis08500 VIC

[email protected]. i Fax:

93 889 02 48

Page 28: Festes del barri de Caputxins 2011

- 26 -

AUTOTRACTORMATIAS GRAU, S.L.

Camí del Polvorí, s/n - 08503 GURBTels. 93 889 10 69 - 93 886 22 27

Fax 93 886 61 86

TorrasFruits

La fruita directaMagatzem: C. Nou - TONA

Ctra. de Roda, 3108500 VIC

Plaça Divina Pastora, 11 - Tel. 93 889 31 30M. S. i Moret, 7 - Tel. 93 883 29 96C. Morgades, 10 - Tel. 93 885 56 59

Venda al major:P.I. Adoberies - Passeig Canigó, 15-25

Tel. 93 889 08 92 - 08506 CALLDETENES

pa - pastisseria - granja

SERVEIS DE CATERINGrestaurantsempresesfestes popularsoficines

C/ Indústria, 5208500 Vic

Tel. 93 886 07 [email protected]

Page 29: Festes del barri de Caputxins 2011

- 27 -

www.perruqueriapuig.com

Estèticai

Solàrium

home & dona · solàrium

Òptica de l’Ambulatori

Carrer Sant Pau, núm. 38Tel. i Fax 93 889 13 74

08500 VIC

OPTOMETRIALENTS DE CONTACTE

AUDÌFONS

Perruqueria

Servei de perruqueria, solarium,depilacióHORARI

de dimarts a divendres de 9 a 2/4 d’1 i de 3 a 7Dissabte de 8 a 6

C. Cabrera, 17 - Tel. 93 889 00 77 - VIC

C/ Indústria, 29 baixosTel. 93 886 80 15

08500 VICwww.estilistalidia.com

SALA D’ARTDAVID

Carrer Sant Pau, 30Tel. 93 886 12 84

08500 VIC

Exposicions individuals

Exposicions col·lectives

Marcs a mida

Page 30: Festes del barri de Caputxins 2011

- 28 -

Carretera de Roda, 14 - 08500 VICTel. 93 889 16 84Fax 93 889 06 92

Ctra. de Roda, 47 - Tel. 93 889 02 0808500 VIC

RIXI’S

perruqueria home-donabellessa

deMª Dolors Portet i Boixaderas

Page 31: Festes del barri de Caputxins 2011

- 29 -

C. Sant Antoni, 36Tel. 93 886 08 48

08500 VIC

PEIXATERIA

MARIA TERESAC. Teodor de Mas, 43Oficina: 93 886 02 24Fax 93 883 13 [email protected]

ANTIGUITATS - RESTAURACIÓESPECIALISTA EN

LÀMPADES - MOBLES - FIGURESPOLICROMATS - VENDA DE

PECES ORIGINALS: PÀMPOLS -VIDRES - LLÀGRIMES

i demés accessoris per a làmpades

C. Fusina, 6Tels. 93 889 30 09 - 93 885 19 53

670 699 321 - 08500 VIC

www.feixasaulet.cat

Pl. Divina Pastora, 12Tel./Fax 93 889 09 24

08500 VIC

Avda. Països Catalans, 5-7C. Raval Cortines, 30

Tels. 93 886 90 52 - 93 883 48 86Fax 93 886 90 74 - 08500 VIC

I M P O R T

PAPERERIAJOGUINES

REGAL INFORMALMATERIAL ESCOLAR

[email protected]

Page 32: Festes del barri de Caputxins 2011

- 30 -

CàritasArxipestrat Vic

ASSOCIACIÓ

TAPÍS

ROBA DE 2a MÀSERVEI DE BUGADERIA I PLANXA

Plaça dels Màrtirs, 7Tel. 938 831 391 - 08500 VIC

Qualitat a preus baixos!Novetats cada setmana

C. Misericòrdia, 2-4 - 08500 VIC(entre la Plaça dels Màrtirs i el carrer Nou)

Tel. i Fax 93 881 64 25E-mail: [email protected]

Web: www.labrassada.com

conferènciessala d’activitatsllibreria temàticamineralsessències, espelmesroba, objectes de regal

Busca’ns al

Facebook

C/ Sant Sebastià, 2Tel. 93 886 02 25

08500 VIC

MODA PER LA DONATalles de la 38 a la 64

C/ Mossèn Manel Serinanell, 6 baixosTel. 93 889 34 72 (Sandra) - 08500 VIC

Hores ConvingudesDimarts-Divendres: 9.00h - 19.00h

Dissabte: 9.00h - 16.00h

Page 33: Festes del barri de Caputxins 2011

- 31 -

HORARI:De dimarts a dijous

de 9h a 13h i de 15h a 19h

Divendresde 9h a 19h

Dissabtesde 8h a 15h

C. Francesc Plà el Vigatà, 4Tel. 93 881 63 31 - 08500 VIC(Davant de l’Hospital General)

C. Nou, 117 baixos - 08500 VIC - Tel. 93 883 14 45 - Mòbil: 659 18 49 22www.tapisserveitorres.com - E-mail: [email protected]

TAPISSERVEI TORRESTAPISSERIA I DECORACIÓ

Cortinatges, sofàs nous, tapisseria,tendals, complements i tot el necesariper a la llar.

C. Canigó, 62 - 08500 VICTel. 93 886 61 65 - Fax 93 886 62 78

[email protected]

immobil iària

Page 34: Festes del barri de Caputxins 2011

- 32 -

Ctra. de Manlleu, 81 - 08500 VicTel. 93 886 37 17

[email protected]

VIC 1911

Embotits Espina S.A.Pol. Ind. “Mas Beuló”

C/ Ripoll, 57 - 08500 VicTel. 93 886 26 22Fax 93 889 11 04

e-mail: [email protected]: www.e-espina.com

PICERVIC

PINSOS A L’ENGRÒSPER A PETITS ANIMALS

FLORS I PLANTES

BOTIGA MAGATZEMPlaça Àngel Custodi, 3 - 08500 VicTel. i Fax 93 886 28 73Mòbil 653 678 577

C. Camí de l’Escorial, 3508500 VIC

Tel. i Fax 93 889 08 43Mòbil 670 28 94 21

[email protected]

INSTAL·LACIONSELÈCTRIQUES

I AUTOMATISMESvideo selecció

Rbla. Passeig, 32Tel. 93 889 02 4508500 VIC

Carrer Canigó, 2Tel. 93 886 01 11

08500 VIC

VAL PER:

Un 15% de

DESCOMPTEPer la compra de qualsevol màquinade neteja K ̂ARCHER i/ola compra d’un ROBOTiRobot RoombaPRESENTANT AQUEST PROGRAMAI FINS EL 30 DE JUNY DEL 2011

Fusteria Puigdesens

Page 35: Festes del barri de Caputxins 2011

- 33 -

Plaça Divina Pastora, 1008500 VIC

Tels. 93 886 68 07 / 639 59 14 70Fax 93 886 68 07

[email protected]

Yolanda Panadero Jurado

Nou, 105 bxs. - 08500 Vic - Tel. 938 892 084 - Fax 938 861 255E-mail: [email protected] - www.unipost.es

Servicio Postal Nacional

MISSATGES VIC-EXPRES, S.L.

C/ Sant Segimon, 16, baixos - 08500 VicTel. 93 889 27 41

(Hores concertades)

C. Torelló, 19 - 08500 VicTel./Fax 93 889 00 26 - Mòbil: 655 75 41 89

E-mail: [email protected]

INSTAL·LACIONSgas · calefacció · aigua · aire condicionat

Page 36: Festes del barri de Caputxins 2011

- 34 -

c/ Fusina, 24 bxs · VICT. 93 886 08 86 · M. 677 677 879

[email protected]

www.fisiodieta.cat

C. Fusina, 5 - 08500 VICTel. 93 886 04 16 - Fax 93 889 06 77

www.decomasoliver.cat

CENTRE DE FISIOTERÀPIADIETÈTICA I PODOLOGIA

C. Torelló, 39 · 08500 VICTel./Fax 93 886 38 33Mòbils: 661 975 616 · 661 976 [email protected]

vidres · portestendalls · motorspersianes · cancel·lesmosquiteres · mallorquinesportes seccionals (garatges)

Ctra. de Roda, 28 - 08500 VICTel. 93 886 39 72 - Mòbil 649 909 666

[email protected]ça dels Màrtirs, 8 - 08500 VIC

Tel. 93 889 03 58

El Bec d’OrROSTIDOR

Horari: De dimarts a diumengede 10 a 15 hores

Page 37: Festes del barri de Caputxins 2011

- 35 -

unió comarcal osona

Pl. Lluís Companys, 3, bxs08500 Vic

Tel. 93 886 10 [email protected]

www.ccoo.cat/osona

Clínica del Peu

C. Indústria, 4608500 Vic

Tel. 93 886 0395Hores convingudes

Judit Moreno LloretPodòloga col. nº 1207

Carrer Nou, 4 - 08500 VicTel. 93 886 16 30

Música dels 60, 70 i 80Obert cada dia a partir de les 19h

Dimarts tancat

DES DE 1971

FORN

EL BON PA

Carretera de Roda, 34Tel. 685 50 65 46

08500 VIC

Cuit amb llenyaC. Torelló, 17 baixos A08500 VICTel. 93 889 16 93Fax 93 889 14 [email protected]

Ramon Pararedai MonteisENGINYER TÈCNICINDUSTRIAL

C. Nou, 59 - 08500 VicTel./Fax 93 886 05 73E-mail: [email protected]

DISTRIBUÏDOR:P O R D A M S A

cristall - porcellana

SERVEI D’HOSTELERIAARTICLES TALLATSI DECORATSPARAMENT DE LA LLAR

Page 38: Festes del barri de Caputxins 2011

- 36 -

ELS ESCURA-XEMENEIES

Tel. 93 881 21 86 - Centelles - Tel. 93 889 30 27 - Vic

Fax 93 881 15 15 - www.escuraxemeneies.com

GERMANS SL

Pressupostossense compromís

Inspeccionem tot tipus de xemeneiesamb videocàmeres.

Disposem de robòtica per netejar elspunts més inaccessibles dels conductes.

Per emportar i restaurant

C. Torelló, 25 - 08500 VicTel. 93 889 12 59

Mòbil: 669 314 112

De dimarts a divendresa partir de les 19.00 h.

Dissabte i diumenge obert tot el dia

PIZZES PER A CELÍACS

Tasta-les... t’agradaran!

Page 39: Festes del barri de Caputxins 2011
Page 40: Festes del barri de Caputxins 2011