butlleti novetats juny juliol 2015

10
Novetats Juny/juliol 2015

Upload: fundacio-biblioteca-dalcudia-can-torro

Post on 22-Jul-2016

220 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

  • Novetats

    Juny/juliol 2015

  • cmics

    Admiradora incondici-onal de Truffaut, Paula Bonet ha revisi-tat una i altra vegada la seva filmografia, ha viatjat a Pars, s'-ha embolcallat de l'aire, els sons i la llum de la capital francesa i ho traslla-da tot en el seu qua-dern personal. Un quadern que repro-duirem sense adorna-ments: un artista s'a-proxima a un altre artista.

  • De la imaginaci des-bordant de Neil Gaiman (autor) i Chris Riddell (illustrador), ens arriba un histria fantstica creada a partir de dos contes de fades tradi-cionals: una reina atre-vida i aventurera acom-panyada de tres nans i una princesa adormida que no necessita el pet de cap prncep per des-pertar, coincidiran en una histria fosca plena de misteri, mgia i po-ders sobrenaturals.

    El rabe del futuro' ha conseguido en el pas vecino el Premio a la mejor obra en Angouleme 2015, el Premio RTL al mejor cmic de 2014 y el Premio GQ al mejor autor del ao. sta es la primera entrega de lo que ser una trilo-ga con la que Sattouf pretende culminar es-tas memorias; la se-gunda parte est ya completa. Para la l-tima, el propio autor ya ha declarado que se har esperar un poco.

    Vida y leyenda de Andr, el gi-gante amable de La princesa pro-metida. Box Brown se aden-tra en la com-pleja y proble-mtica figura de una leyenda de la lucha profesi-onal estadouni-dense

    Para ver el contenido subver-sivo que el autor maneja no hay ms que ver la doble in-troduccin sociopoltica y b-lica que tiene el libro y la presentacin del que va a ser su protagonista, un Richard Nixon viviendo en la situacin de Barack Obama. Ver al antiguo presidente norteame-ricano depuesto por el escn-dalo del Watergate desper-tndose en el dormitorio principal de la Casa Blanca en la cama con Michelle Obama es una de la turbia imagen que sirve de preludio al an-lisis poltico ms brutalmente desatado, en el que Oriente Prximo se convierte en otra dimensin. Ms crtico, impo-sible.

  • cmics

    L Olvia s la jove autora d un blog de gran xit on parla de la seva vida i de temes tpics de l adolescncia. Els seus vdeos, entrades i perfils a les xarxes socials sn se-guits per milers de joves. Tal s l xit del blog que una editorial li ha proposat d escriure un llibre. Per la noia descobreix que alg li ha robat unes fotos compromeses, en qu es veu en roba interior, i les ha pujat al seu perfil d una xarxa social. L nica cpia de les fotos era al seu telfon, de manera que alg li ha robat la contrasenya i s ha fet passar per ella. L Olvia encarrega als detectius-Kubala, Moreno i Manchn que trobin el hacker responsa-

    Ning Owens, conegut per Ning, s un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqus al cementiri, no el criessin uns fantas-mes i si el seu tutor no fos un sser que no pertany al mn dels vius ni al dels morts.

    Un nen pot viure moltes aventures en un cementiri tic, una porta que dna accs a la ciutat abandonada dels guls, lestrany i temible Llisc. Per si en Ning surt del cementiri correr el perill de trobar el tal Jan, que ja ha mort la seva famlia.

  • Ning Owens, conegut per Ning, s un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqus al cementiri, no el criessin uns fantas-mes i si el seu tutor no fos un sser que no pertany al mn dels vius ni al dels morts.

    Un nen pot viure moltes aventures en un cementiri un Home Anyil molt an-tic, una porta que dna accs a la ciutat abandonada dels guls, lestrany i temible Llisc. Per si en Ning surt del cementiri correr el perill de trobar el tal Jan, que ja ha mort la seva famlia.

    En aquest segon volum en Ning ja es un jove adolescent, fent-se ms gran en els intervals temporals entre cada cap-tol. Tot i el perill que hi ha fora del ce-mentiri, en Ning s'arriscar a a anar a l'escola per conixer mn d'una altra manera, ms real tal com li tocaria i ca-da vegada est ms interessat en tot el que envolta la mort de la seva famlia. Aix s que un dia arriba el moment de l'enfrontament entre en Ning i en Jan, descobrint tot el misteri que hi ha en en Jan, i aix sabent la seva veritable identitat.

  • Inercia es el relato visual de un estado de nimo, donde jardines mutantes, cucarachas que hablan y ojos voladores empujarn a los personajes a entender por qu la desidia es la peor alternativa.

    En un mundo a la deriva econ-mica, en una sociedad acosada y en peligro de descomposicin, Vctor, un joven que lleva parado varios aos, se debate entre el desnimo y la depresin. Un da, sin previo aviso, comienza a vivir extraos fenmenos que lo van alejando poco a poco de la reali-dad al tiempo que le ofrecen una visin reveladora de la misma. Lo que me est pasando es la pri-mera novela grfica de Miguel Brieva.

    Fe, Esperanza y Caridad buscan su camino a travs de los revoltosos acontecimientos que ocurren en Euro-pa en el principio de siglo XX. .

    Una historia ilustrada e interactiva que se inspira en el mundo de los videojue-gos y en el universo de los clebres Wi-llyrex y Vegetta777. Un relato mgico salpicado por ilustraciones.

  • cmics

    Una historia ilustrada e interactiva que inspira en el mundo de los videojue-y en el universo de los clebres Wi-

    Vegetta777. Un relato mgico salpicado por ilustraciones.

    Un paseo por el mundo de las relaciones sentimentales, del enamoramiento al des-engao, pasando por rupturas dramticas que rompen el corazn en mil pedazos, algo de sexo, fiestas y alcohol para olvidar.

    En 1980, Antonio Fraguas, Forges, el hu-morista grfico espaol ms clebre de todos los tiempos, emprendi el ambici-oso proyecto de recoger en sus vie-tas acompaadas de breves textos la crnica del pasado espaol.

    Fratini, encuentra el atractivo casi de la nada. O de un todo cotidiano, si se prefie-re. La buena vida es un precioso reflejo de la lucha cotidiana que cada mujer, cada persona, emprende en el da a da. Y Fratini lo afronta siempre con una sonrisa. No con una nicamente soadora o positiva, sino con una que ayude a mitigar los problemas diari-os, las dudas que todos tenemos.

  • Todo el mundo sabe que cual-quier dragn que se precie pu-ede aspirar a ser un buen pol-tico, profesor o matemtico; no como esos absurdos huma-nos, que prestan tanta atenci-n a sus emociones que acaban olvidando cmo pensar... En un reino mgico y sombro en el que humanos y dragones conviven con una paz inesta-ble, Seraphina es una msica joven y talentosa (pese a ser humana) que acaba de entrar en el coro de la corte. All, las intrigas polticas son el pan de cada da. Poco despus de su llegada, una noticia atraviesa los muros de palacio: un miem-bro de la familia real ha sido asesinado...

    Sinclouen quatre his-tries: El trasllat, La iniciaci, El fill i El trador, i tres esce-nes exclusives addi-cionals, que deixaran entreveure als fans de Divergent qu sent en Quatre.

    Tinc un secret no s la 4a part de la trilogia dEl Club dels Incompresos, sin un complement, textos del blog personal que escriu la Meri, una de les incompreses, el lloc on confessa les seves pors i inseguretats i que, a la pellcula que sestrena per Nadal ba-sada en la trilogia, tindr un paper fonamental. En un to intimista i perso-nal, la Meri expressar els seus dub-tes respecte a la seva homosexualitat, la seva opini sobre la resta dincompresos i, el ms important, veurem com segueixen les vides dels membres del Club en un futur no gaire lluny.

    Novella Juvenil

  • RENOVA EL TEU PRSTEC , PER TELFON,

    ONLINE, EN PERSONA...

    Ja sabeu que podeu treure en prstec la quantitat de documents que vulgueu. No teniu un l-mit establert. El que s hi ha s un lmit de temps per a gaudir d aquest prstec. Un lmit de 15 dies. Ara b, aquests 15 dies sn renovables.

    Aix vol dir que podeu telefonar a la biblioteca i demanar una renovaci que se vos donar tot d una, sempre i quan els documents que vosaltres teniu no hagin estat reservats per un altre usuari.

    Tamb podeu fer servir la nostra plana web, (www.cantorro.es).

    Es molt fcil:

    Heu d anar a la secci d accs usuaris que hi ha al men de l esquerra de la web. A continuaci s obrir una nova secci en la que heu de clicar veure fitxa personal. Desprs just heu de seguir les instruccions del programa per a poder veure la vostra fit-

    xa, els terminis dels prstecs que heu fet i com fer la renovaci.

    Si a traves d Internet no vos s possible fer la renovaci no us preocupeu. Podeu telefo-nar-nos a la Biblioteca (971.54.73.11) i nosaltres ho arreglarem.

  • Carrer Serra, 15

    Telfon: 971.54.73.11

    Fax: 971.54.72.54

    Horari:

    de Dimarts a Divendres

    de 1000 a 1400 h. De 1700 a 2100 h.

    Dissabtes i diumenges:

    de 1000 a 1400 h. Dilluns i festius: tancat

    WWW.CANTORRO.ES

    WWW.FACEBOOK.ES/CANTORRO

    Consultau el programa dactivitats AGOST A LA FRESCA

    Online a www.alcudia.net

    www.facebook.com/cantorro