novetats ficció - juliol 2015

5
Juliol

Upload: biblioteca-xavier-benguerel

Post on 22-Jul-2016

233 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Cliqueu el títol que us interessi i accedireu directament al nostre Catàleg Col·lectiu

TRANSCRIPT

Juliol

N O V E L · L A Arnaldur Indridason Hipotermia Nou cas de l’inspector Sveinsson, que ha d’investigar extraoficialment un suïcidi que no li quadra. Una dona obsessionada amb la mort i un pare que busca al seu fill desaparegut. Philip Kerr Mercado de invierno Thriller que conté tota la passió, seducció i corrupció del futbol. Magnats de l’Est, entrenadors i futbolistes juguen un fascinant partit a vida o mort, del que es farà càrrec Scott Manson, segon entrenador del London City. Fred Vargas Los tres evangelistes Mathias, Lucien i Marc són tres joves historiadors que viuen a París, i juntament amb tres expolicies formen un curiós equip d’investigació, capaços de resoldre els tres casos que conté aquest volum.

Franck Thilliez Paranoia Una exparella es retroba i s’embarquen en una aventura trepidant dins d’un complex psiquiàtric, però que a la vegada els farà enfrontar-se a pors i una atmosfera opressiva i d’angoixa.

Louise Penny Una revelación brutal L’aparició d’un cadàver commociona a la població de la petita localitat de Three Pines, al Canadà. Aquest fet es convertirà en un dels casos més especials per a l’inspector Armand Gamache. Rosa Montero El peso del corazón Barreja de thriller polític i ecològic, de fantasia i ciència ficció, i de metàfora de la vida i la foscor de la mort, però alhora també una història d’amor protagonitzada per Bruna Husky. Joan Carreras L’àguila negra A punt de fer setanta anys, Marià Sovell decideix saldar tots els deutes que té amb el passat, i decideix passar uns dies a un poble nudista per alliberar-se de les noses acumulades. Jordi Cussà Formentera lady Els protagonistes dilueixen les fronteres entre les realitats de la memòria i les ficcions de la imaginació, i així expulsen la criatura que és Formentera lady, la memòria d’un somni prohibit que acaba en malson.

Xavier Benguerel, juny de 2015

Per Olov Enquist Otra vida Aquesta és la història d’un intel·lectual narrada d’una manera honesta, lúcida i fascinant. És la història del propi autor, un dels més grans escriptors suecs contemporanis. Sílvia Soler Un any i mig Retrat d’una família normal, força feliç i sens dubte representativa d’una societat en crisi, on es descriu minuciosament alguns sentiments inusuals.

Margarida Aritzeta El pou dels maquis Ambientada a l’estiu de 1946, temps de privacions, tortures i morts, però també de coratge, amors i rialles. Temps en que els més petits es feien adults de pressa i aprenien a oblidar el que vivien de dia per poder dormir a les nits.

Albert Espinosa El món blau: estima el teu caos Narració d’aventures i emocions, dins d’un món oníric i fantàstic, sobre un grup de joves que s’enfronten i es revelen contra un món que pretén ordenar els seus caos.

José C. Vales Cabaret Biarritz Novel·la d’investigació, polifònica i extravagant, que mitjançant un crim descriu una societat agitada, la de Biarritz de 1925, on conviuen normes rígides i moments de celebracions i vitalitat.

Joan Barril La don immòbil Una dona atractiva però immòbil per un accident és el centre d’atenció de quatre homes amb els que ha mantingut una relació sentimental. I temps després apareixen les pors, els penediments, etc. Daniel Kehlmann F Tragicomèdia complexa i misteriosa al voltant de tres germans i el seu declivi moral, que mostra una reflexió existencial sobre la veritat, l’engany, la família, la fe i el poder del destí.

Josep Maria Cuenca Mientras llega la felicidad Biografia de Juan Marsé, un dels millors narradors en llengua castellana de la segona meitat del segle XX, així com un brillant retratista de les darreries de la postguerra espanyola.

La biblioteca és un servei municipal, obert a tothom. Estimula la relació entre usuaris i la participació en les activitats. El carnet de la biblioteca és la targeta que identifica els usuaris de les Biblioteques de Barcelona. Permet utilitzar els serveis de la biblioteca pública i gaudir de molts avantatges en l’àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.). El carnet és gratuït, personal i intransferible, vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya, i tothom el pot sol·licitar. En cas de pèrdua cal abonar la taxa vigent. Els infants menors de 9 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. No es poden entrar ni bicicletes, ni patins, ni animals (excepte els gossos d’assistència).

Servei de préstec Aquest servei ofereix la possibilitat de treure fins a 30 documents de la biblioteca: 15 llibres i revistes durant 30 dies 6 dvd durant 30 dies 9 altres documents (CD, CD-rom, ...)

durant 30 dies

Biblioteca Xavier Benguerel Av. del Bogatell, 17 08005 Barcelona Tel.: 932 251 864 [email protected] www.bcn.cat/bibxavierbenguerel Horari Horari d’hivern: Dilluns 10 a 14 h i 16 a 21 h Dimarts 10 a 14 h i 16 a 21 h Dimecres 10 a 21 h Dijous 10 a 14 h i 16 a 21 h Divendres 10 a 21 h Dissabte 10 a 14 h I 16 a 21 h Horari d’estiu (24 de juny al 24 de setembre): dissabtes tarda tancat / agost tancat