butlletí juny 2016

2
VOTAR PSOE ÉS VOTAR SÍ AL CANVI El pròxim diumenge ens enfrontem a unes eleccions generals. Si es confirmen les enquestes, cap partit tindrà el suport suficient per a conformar un govern en solitari, per la qual cosa, és important que totes i tots anem a votar, per garantir que es produïsca un canvi i fem fora al govern del Partit Popular que ha encapçalat els pitjors quatre anys de democràcia en la història d’Espanya. Autònoms: quota proporcional als ingressos. Pujada immediata del salari mínim. Derogació reforma laboral. Derogació LOMCE (Llei educació Wert). Universalització de l’educació de 0 a 18 anys. Augment en la inversió en educació (beques, investigació...). Garantir el sistema de pensions. Llei d’igualtat salarial entre homes i dones. Dret a decidir sobre la maternitat. Ingrés mínim vital. Garantir l’accés universal a la Sanitat Pública. PROPOSTES DEL PSOE PER AL CANVI. Naixement del Sistema Nacional de Salut. 1986. Llei Orgànica del Dret a l’Educació. 1985. Llei contra la violència de gènere. 2004. Llei per a la reforma universitària, garantint la igualtat d’accés a la universitat. 1983. Llei General de Sanitat. 1986. Pla concertat de Serveis Socials. 1988. Llei de Dependència. 2006. Llei de pensions no contributives. 1990. Espanya en Europa. 1986. Llei Institut dels Drets de la Dona. 1983. Llei de matrimoni igualitari. 2005. Llei interrupció voluntària de l’embaràs. 2010. Despenalització de l’avortament. 1985. Modernització de la llei del divorci. 2005. Llei de la Memòria Històrica. 2007. Llei d’Igualtat. 2007. Llei del Dret a Reunió i Manifestació. 1983. Final del Terrorisme d’ETA. 2011. QUAN HA GOVERNAT EL PSOE, HI HA HAGUT CANVI. Votar canvi és votar al Partit Socialista, el partit que va fer un pas avant per acabar amb el govern de Mariano Rajoy. Altres que diuen ser abanderats del canvi, votaren NO a Pedro Sánchez, i per tant sí a Mariano Rajoy, produint un bloqueig institucional i polític, que ja dura més de 6 mesos. Votar SÍ, implica la garantia d’un Estat de Ben- estar que els governs socialistes han anat de- senvolupant al llarg de les legislatures que hem estat al capdavant del Govern. Votar implica aconseguir totes aquelles polítiques progres- sistes que ja estan aplicant-se als ajuntaments i comunitats autònomes on governem, com és el cas de la Generalitat Valenciana, on amb un sol any hem aconseguit beneficis per al poble de Piles que el govern del PP no ha fet en 20 anys.

Upload: socialistes-de-piles

Post on 03-Aug-2016

212 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Butlletí repartit a Piles durant la campanya per les Eleccions Generals del 26-J

TRANSCRIPT

votar PSoE éS votar Sí al canvi El pròxim diumenge ens enfrontem a unes eleccions generals. Si es confirmen les enquestes, cap partit tindrà el suport suficient per a conformar un govern en solitari, per la qual cosa, és important que totes i tots anem a votar, per garantir que es produïsca un canvi i fem fora al govern del Partit Popular que ha encapçalat els pitjors quatre anys de democràcia en la història d’Espanya.

Autònoms: quota proporcional als ingressos.→Pujada immediata del salari mínim.→Derogació reforma laboral.→Derogació LOMCE (Llei educació Wert).→Universalització de l’educació de 0 a 18 anys.→Augment en la inversió en educació (beques, investigació...).→Garantir el sistema de pensions.→Llei d’igualtat salarial entre homes i dones.→Dret a decidir sobre la maternitat.→Ingrés mínim vital.→Garantir l’accés universal a la Sanitat Pública.

ProPoStES dEl PSoEPEr al canvi.

→Naixement del Sistema Nacional de Salut. 1986.→Llei Orgànica del Dret a l’Educació. 1985.→Llei contra la violència de gènere. 2004.→Llei per a la reforma universitària, garantint la igualtat d’accés a la universitat. 1983.→Llei General de Sanitat. 1986.→Pla concertat de Serveis Socials. 1988.→Llei de Dependència. 2006.→Llei de pensions no contributives. 1990.→Espanya en Europa. 1986.→Llei Institut dels Drets de la Dona. 1983.→Llei de matrimoni igualitari. 2005.→Llei interrupció voluntària de l’embaràs. 2010.→Despenalització de l’avortament. 1985.→Modernització de la llei del divorci. 2005.→Llei de la Memòria Històrica. 2007.→Llei d’Igualtat. 2007.→Llei del Dret a Reunió i Manifestació. 1983.→Final del Terrorisme d’ETA. 2011.

Quan ha govErnat El PSoE,hi ha hagut canvi.

Votar canvi és votar al Partit Socialista, el partit que va fer un pas avant per acabar amb el govern de Mariano Rajoy. Altres que diuen ser abanderats del canvi, votaren NO a Pedro Sánchez, i per tant sí a Mariano Rajoy, produint un bloqueig institucional i polític, que ja dura més de 6 mesos.

Votar Sí, implica la garantia d’un Estat de Ben-estar que els governs socialistes han anat de-senvolupant al llarg de les legislatures que hem estat al capdavant del Govern. Votar Sí implica aconseguir totes aquelles polítiques progres-sistes que ja estan aplicant-se als ajuntaments i comunitats autònomes on governem, com és el cas de la Generalitat Valenciana, on amb un sol any hem aconseguit beneficis per al poble de Piles que el govern del PP no ha fet en 20 anys.

A l’àmbit autonòmic, el Govern a la valencia-na presidit pel socialista Ximo Puig, és un clar exemple del que vol dir canvi. Amb un com a President de la Generalitat Valenciana ha rea-litzat importants canvis que han tornat la dig-nitat a les valencianes i valencians, impulsant polítiques que afecten als veïns i veïnes de Pi-les, entre altres destaquem:

→• La construcció de la nova escola, que comen-çarà a novembre de 2016.→• Eliminació del copagament dels medicaments a les persones jubilades que va imposar el PP.

• Impuls de la Xarxa Llibres per aconseguir la gratuïtat dels llibres de text per a totes les xi-quetes i xiquets.

• Campanya de prevenció del mosquit tigre a tots els municipis, duta a terme per la Diputa-ció de València.

El Socialistes de Piles, tot i estar a l’oposició estem compromesos amb els nostres veïns i veïnes, i des de l’oposició també aportem pro-postes que intenten millorar la qualitat de vida del veïnat.

Durant aquest any hem dut a Plenari, entre al-tres, les següents propostes:

→• Moció per a la retirada de la Llei mordassa, que retalla les llibertats públiques dels ciuta-dans i ciutadanes.

• Proposta de destinació de la recaptació de la IBI Rústica a política agrària municipal, per a millorar les condicions dels xicotets agricul-tors del nostre poble.

• Proposta de declaració de l’Agrupació Ar-tístico Musical Santa Bàrbara de Piles com a Bé Immaterial d’Interés Local.→• Reivindicació de la construcció o reforma dels vestuaris del camp de futbol, que es troben en pèssimes condicions.→• Proposta de creació d’un bo-taxi per al trans-port sanitari de les persones majors de 65 anys.

• Propostes encaminades a la transparència dels contractes i llocs de treball públics.

• Moció per a exigir una resposta humanità-ria des d’Europa que done solució als milers de persones que fugen de la guerra a Síria.

• Hem acudit a reunir-nos amb responsables de la Secretaria Autonòmica d’Educació de la Generalitat per a posar-nos al dia i compro-var que la construcció de la nova escola està en marxa i s’ajusta a les necessitats del poble.

Troba’ns al facebook com a “Socialistes Piles”

SocialiStES PEl canvidES dE la gEnEralitat valEnciana.

SocialiStES PEl canvidES dE l’aJuntaMEnt dE PilES.