butlleti juny 2015

6
El buttlleti de Maig EL BUTLLETI DE JUNY 2015

Upload: centre-excursionista-sant-boi

Post on 22-Jul-2016

216 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Butlleti juny 2015

El buttlleti de Maig

EL BUTLLETI DE JUNY

2015

Page 2: Butlleti juny 2015

Pel juny comença l'estiu: tot riu i tot viu...

ACTIVITATS PER AL MES DE JUNY

Dissabte, 6 i diumenge, 7. (AJORNADA FINS EL MES DE SETEMBRE) Excursió amb BTT per la serra de les Gavarres. Activitat adreçada a socis en possessió de la llicència federativa C, com a mínim.

Divendres, 12, a les 20:00 h. Audiovisual “Viatge al Pol Nord” a càrrec de l'escriptor i fotògraf de viatges Jordi Canal-Soler, a la sala de conferènciesde can Massallera. Activitat gratuïta i oberta a totsels socis i amics més grans de 14 anys.

Dissabte, 13. Excursió de mitja muntanya al Berguedà,concretament al Pedraforca (100 cims) per Gósol.Activitat per a socis federats, les persones nofederades hauran de tramitar una llicència temporal.Vocal: Salvador Martínez.

Diumenge, 14. XXX Caminada Popular, oberta a tothomque desitgi participar-hi, en col·laboració ambl'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat. Vocal:Lluís Vidal.

Dissabte, 20 i diumenge, 21. Excursió d'alta muntanyaa la Tuca de Mulleres (3.010 m), Pirineu Central.Activitat exclusivament per a socis federats ambllicència C, com a mínim. Vocals: Manel Fontes iMartí Moras.

Page 3: Butlleti juny 2015

Dissabte, 27. Senderisme cultural al Priorat.Ulldemolins, Sant Bartomeu de Fraguerau i Margalef .Activitat adreçada a socis federats, les personesque no disposin de la corresponent llicènciafederativa hauran de tramitar una assegurançatemporal. Vocals: Salvador Martínez i AntonietaVendrell.

ACTIVITATS PER AL MES DE JULIOL

Diumenge, 5. Excursió familiar a Tossa de Mar (LaSelva), amb passejada pel camí de Ronda i bany a laplatja... Activitat per a persones de totes les edatsi oberta a tothom, especialment a les famílies ambnens, però les persones que no disposin de lacorresponent llicència federativa hauran de tramitaruna assegurança temporal. Vocals: Baldiri Amorós iMontserrat Oller.

Dissabte, 18 i diumenge, 19. Excursió d'alta muntanyaal Bachimala (3.177 m), al Pirineu Aragonès.Activitat exclusivament per a socis federats ambllicència C, com a mínim. Vocals: Manel Fontes iSònia Estévez.

Recordeu que per participar de qualsevol de lesactivitats del CESBoi, excepte la presentació de lesactivitats anuals, cal que prèviament us hàgiuinscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari quetrobareu al blog del centre o bé a la secretaria del

Page 4: Butlleti juny 2015

CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquestainformació i la complementària (què cal portar, horade sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora dela reunió prèvia...) al facebook i al blog del CentreExcursionista Sant Boi.

AVISOS:

Recordem a tots els socis que encara no han vingut a buscar la samarreta del CESBoi, que la tenen a la seva disposició a la secretaria del centre.

El proper dimarts 23 de juny, la secretaria del CESBoi romandrà tancada amb motiu de la revetlla de Sant Joan.

EXCURSIONS

Page 5: Butlleti juny 2015
Page 6: Butlleti juny 2015