novetats còmics juliol 2010

Post on 29-Mar-2016

233 Views

Category:

Documents

5 Downloads

Preview:

Click to see full reader

DESCRIPTION

Novetats Còmics Juliol 2010

TRANSCRIPT

GUIA DE LECTURA

JULIOL

2010

Més aventures de la nova formació dels poderosos Vengadores, tot un símbol de Marvel. C Ben ¿Quién es el vigía? / Brian Michael Bendis; David Finch.- Torroella de Montgrí: Panini España.

LOS NUEVOS VENGADORES, 2

Ens trobem amb un món utòpic, governat pels mutants de Magneto. O no? C Ben Dinastia de M/ Brian Michael Bendis; Olivier Coipel.- .- Torroella de Montgrí: Panini España.

Un món estrany amb una súper heroïna força peculiar. Un guió de Warren Ellis sol ser sinònim de saltar-se els límits i aconseguir entretenir, que no és poc! C Ell Anna Mercury: la cuchilla / Warren Ellis; Facundo Percio.- Barcelona: Glénat.

Com en Vida errante de Tatsumi aquí ens trobem amb una autobiografia d’un mangaka, però aquesta es centra en la seva infantesa en un petit poble de Japó. C Miz Nonnonba / Shigeru Mizuki.-Bilbao: Astiberri.

Legionaris romans, una ciutat assetjada, la lluita... C Mer El Honor / Merwan; Vivés.- Madrid: Diábolo. POR EL IMPERIO, 1

Amor, relacions, mentides, aparences... C Gob Parecer es mentir / Dominique Goblet.- Barcelona: Norma.

I unes aventures clàssiques d’un clàssic com Corto Maltès, aquesta vegada en català i en edició de luxe! C Pra Les Cèltiques / Hugo Pratt.- Barcelona: Norma.

Una inquietant i malaltissa història d’extrems. Ideal si us agrada l’obra de Clowes: C San Tú me has matado / David Sánchez.- Bilbao: Astiberri.

I una altra cosa semblant a l’autobiografia. La vida d’un jove italoamericà al Brooklyn dels anys 60, un protagonista amb molts punts en comú amb el guionista. C DeM Brooklyn Dreams / J.M. DeMatteis; Glenn Barr.- Barcelona: Norma.

Un autor amb un estil per tots aquells que creuen que un còmic no els pot sorprendre. C Rol Un hombre con sombrero / Gustavo Roldán.- Madrid: Dibbuks.

Un dels treballs més clàssics i combatius de MAX. C Max Las aventuras de Gustavo / Max.- Barcelona: La Cúpula.

Tres llibres teòrics sobre còmics. 087.6 Del De los superhéroes al manga: el lenguaje de los còmics / Nicolas Cortés [et al.].- [Barcelona]: Universitat de Barcelona. 087.6 Gue Còmics. En la piel de los superhéroes / Philippe Guedj.- Teià: Ma Non Troppo. 087.6 Del Del tebeo al manga: una història de los cómics / Antoni Guiral.- Torroella de Montgrí: Panini Cómics.

No només podeu trobar còmics a la secció de còmics. Com a medi d’expressió i comunicació hi ha llibres que estudien el fenòmen des de diferents punts de vista. Són els llibres del nostre racó de còmics.

I ara material sobre còmics i sida 616.9 Com Còmic sobre la sida: material educatiu per la prevenció del VIH.- L’Hospitalet de Llobregat: Asociació JIS.

Per començar un llibre sobre el pare d’entre d’altres Corto Maltés: Hugo Pratt. 741.5(Pra)Hug Hugo Pratt, viaje secreto / Patrizia Zanotti, Thierry Thomas.- Barcelona: Norma.

BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145

08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70

b.barcelona.jma@diba.cat www.bcn.cat/bibelcarmel

Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm, dj. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Ds de 10 a 14 h.

Dos llibres sobre Hergé i la seva gran creació: Tintín i el “llamp de rellamp” del Capità Haddock!

Lewis Trondheim i Sergio García ens expliquen com “fer un còmic”.. 741.5 Tro Cómo hacer un cómic / Lewis Trondheim; Sergio García.- Vigo: Faktoría K de libros.

Als anys seixanta els còmics van fer un pas endavant. Van arribar els súper herois de la casa Marvel, revolucionaris per aquell moment, Spider-man, 4 Fantàstics, X-Men... Jack Kirby hi era i és el responsable de l’aspecte visual de pràcticament tots els nous herois!

741.5(Kir)Eva Kirby: el rey de los cómics / Mark Evanier; introducción de Neil Gaiman.- El Mallol: Rossell Fantasy Works.

741.5(Her)God L’art d’Hergé: 1937-1949 / Philippe Goddin.- Barcelona: Zendrera Zariquiey. 741.5(Her)Far Les aventures d’Hergé, creador de Tintín / Michael Farri.- Barcelona: Zendrera Zariquiey.

top related