els petits universitaris a la udl - departament de prova · així, els escolars han pogut descobrir...

Post on 02-Aug-2020

3 Views

Category:

Documents

0 Downloads

Preview:

Click to see full reader

TRANSCRIPT

1

dimecres, 16 de maig de 2018

Els petits universitaris a la UdL

El petits universitaris a la UdL

Una setantena d'infants de les escoles Santa Maria de Gardeny, Balafia i Torre Queralt, van particpar eldimecres 16 de maig a la tercera edició, de Petits universitaris, un projecte destinat a escoles d'alta o màximacomplexitat amb l'objectiu apropar la Universitat als infants que potser no es plantegen els estudis universitarisp e l s e u e n t o r n s o c i a l .

A Petits universitaris, activitat del Vicerectorat d'Estudiants que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació i laUnitat d'Informació i Orientació Universitària de la UdL, hi han participat enguany alumnes del Grau d'EducacióPrimària modalitat Dual que han conduit els tallers de ciència per als infants acompanyats de professorat de laU d L .

Així, els escolars han pogut descobrir les propietats, colors i textures del sòl en el de Fem, pastetes, mentre queels cucs de terra, han estat els protagonistes del segon dels tallers. Equipats amb un regle, i un vas de terraamb un cuc, els infants han hagut de mesurar i observar de ben a prop els insectes per poder respondre lesp r e g u n t e s q u e e l s p l a n t e j a v e n .

Finalment, els infants de Santa Maria de Gardeny, Balafia i Torre Queralt han anat de cacera. Després d'haverconstruït un parany per a insectes amb objectes quotidians han sortit al campus de Cappont per atrapar-los i,així poder estudiar-los de ben aprop.

 

Descaregar imagen

Informació de l'esdeveniment

Inici:16 de maig de 2018

top related