20è concurs fotogràfic popular del barri de sant antoni 2016

2
Autor de la foto: Carles Vila Duart Festa Major 2016 del 15 al 24 de gener Metro Espanya - L1 Bus 13, 50, 91, H12 Horari De dilluns a divendres, de 17 a 21 h Dimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h Equipament accessible C/ Llançà, 21 - 08015 Barcelona Tel. 93 325 72 91 [email protected] www.golferichs.org facebook.com/espaicatalaroca twitter.com/espaicatalaroca Francesc Català-Roca espai de fotografia Concurs Fotogràfic Popular del Barri de Sant Antoni

Upload: golferichs

Post on 25-Jul-2016

219 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: 20è Concurs Fotogràfic Popular del barri de Sant Antoni 2016

Aut

or d

e la

foto

: Car

les V

ila D

uart

Fest

a M

ajor

201

6 de

l 15

al 2

4 de

gen

er

Metro Espanya - L1 Bus 13, 50, 91, H12

HorariDe dilluns a divendres, de 17 a 21 hDimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

Equipament accessible

C/ Llançà, 21 - 08015 BarcelonaTel. 93 325 72 [email protected]/espaicatalarocatwitter.com/espaicatalaroca

Francesc Català-Rocaespai de fotografia

ConcursFotogràficPopulardel Barri deSant Antoni

Page 2: 20è Concurs Fotogràfic Popular del barri de Sant Antoni 2016

BASES DE PARTICIPACIÓ

PresentacióCom cada any per aquestes dates, dins de la Festa Major del barri de Sant Antoni, es convoca el 20è Concurs Fotogràfic Popular, organitzat per l’associació Sant Antoni Comerç (SAC) i F. Català-Roca, espai de fotografia. Les fotografies es poden realitzar durant tota la Festa Major i la inscripció és gratuïta.

Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies. No és necessari presentar una fotografia per tema. Ànims i bona feina!

Bases• ParticipantsTots aquells que ho desitgin, mitjançant inscripció prèvia.En el cas de menors d’edat serà necessari el consentiment de les persones que els tinguin a càrrec.No pot participar cap persona directa o indirectament relacionada amb el jurat.

• Temes• Sant Antoni nit i dia• L’activitat comercial al barri: el comerç és vida!• La festa major 2016

Nota: Les fotografies cal que siguin del barri de Sant Antoni, barri del districte de l’Eixample delimitat pels següents carrers: Gran Via de les Corts Catalanes (des de Plaça Espanya a Plaça Universitat) Ronda de Sant Antoni, Ronda de Sant Pau i Avinguda del Paral·lel.

• ObresEs poden presentar un màxim de 3 fotografies originals, no premiades ni publicades.

• Format de presentació- Mida: 20x30 cm. sense marge (a sang) i sense reforçar.- Tècnica: Poden ser en blanc i negre o color, amb càmeres digitals

o analògiques, i cal presentar-les en paper fotogràfic.• Presentació:Les fotografies s’han de presentar sota un pseudònim, que serà el mateix per a totes aquelles que presenti un mateix concursant.

• IdentificacióTotes les fotografies presentades s’entregaran en un mateix sobre tancat. Darrere de cada una d’elles ha de constar el pseudònim, el TEMA i el lloc on han estat fetes. A part, s’entregarà un segon sobre tancat, en el que escrit a fora hi consti el pseudònim i a dintre, anotat en un paper de manera clara, les següents dades: nom i cognoms de l’autor, adreça i telèfon.

• Jurat

El jurat estarà format pels fotògrafs Esther Navalón i Martí Català Pedersen, un dels guanyadors del concurs 2015, Vicenç Gasca, President de Sant Antoni Comerç, un representant de l’Associació de Veïns del barri de Sant Antoni, Maribel Mata i Montse Morcate responsables de Francesc Català-Roca, espai de fotografia, i una representació del Districte de l’Eixample.

NotaUn jurat d’admissió comprovarà que les obres presentades siguin fetes dins el territori indicat.

Premis- 3 premis de 350 €: un per cadascuna de les 3 temàtiques - 3 accèssits: un lot de material fotogràfic per cadascuna de les temàtiques- 1 accèssit a la millor imatge de les festes: s’utilitzarà per a representar el concurs de l’any següent. Es publicarà en les bases i cartell del concurs i la postal de l’exposició.

Nota: Els premis i els accèssits són patrocinats per Sant Antoni Comerç.

Les fotografies guanyadores i les seleccionades passaran a ser propietat de Sant Antoni Comerç, així com els drets de reproducció de les mateixes. Sempre que una d’elles sigui reproduïda es farà esment de l’autor de l’obra.

El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú o si no es pot realitzar la comunicació pertinent amb els guanyadors.

Calendari• InscripcionsLes inscripcions es realitzaran el dia 16 de gener de 2016 a

l’Associació de Veïns de Sant Antoni i del 18 al 22 de gener a Francesc Català-Roca, espai de fotografia. La inscripció és gratuïta.

• Horaris d’inscripcióDel 18 al 22 de gener Lloc: Espai de Fotografia F. Català-RocaC/ Llançà 21 BaixosHorari: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h.

• Lliurament i informacióLes fotografies podran ser entregades personalment o enviades per correu ordinari a: Francesc Català-Roca, espai de fotografiaC/ Llançà, 21 Baixos · 08015 BarcelonaDe dilluns a divendres de 17 a 21 hDimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

• TerminiL’últim dia d’admissió és el dijous 4 de febrer del 2016 a les 20 h.

• Veredicte i lliurament de premisEl dijous 11 de febrer a les 20 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició al Centre Cívic Casa Golferichs i es farà públic el veredicte del jurat així com l’acte d’entrega de premis.

• Protecció de dadesLes dades dels concursants s’incorporaran en un fitxer titularitat de Lúdic 3, SCCL , que en són els responsables i que té com a finalitat la participació al concurs. El concursant té la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades adreçant-se a Lúdic 3, SCCL (c/ Diputació, 185 entl. 5a - 08011 Barcelona)

• ExposicióLes fotografies premiades, juntament amb una selecció de finalistes, seran exposades al Centre Cívic Casa Golferichs, de l’11 al 20 de febrer de 2016..

• Drets i autoriaa. Els autors de les fotografies premiades i de les seleccionades cedeixen els drets de reproducció i comunicació pública de les seves obres a Golferichs, centre cívic, F. Català-Roca, espai de fotografia i a Sant Antoni Comerç (SAC).

b. L’organització no es fa responsable dels drets d’imatge dels individus de les obres presentades. Els concursants obtindran l’autorització dels drets d’imatge escaients, en el seu cas. Qualsevol conflicte vers els mateixos suposarà l’incompliment de les presents bases i per tant, l’exclusió del concurs. La problemàtica en aquesta matèria suposarà la retirada de l’obra per part dels organitzadors.c. L’Organització es reserva el dret d’elaborar un CD, DVD o altres formats amb un recull d’obres per tal de promocionar el concurs en diferents mitjans de comunicació. Els materials que es produeixin amb aquesta finalitat inclouran la identificació del concurs, així com el nom dels autors. En aquests casos, els drets d’explotació que se’n derivin seran responsabilitat del mateix mitjà de comunicació.d. L’organització es reserva el dret de penjar les obres seleccionades al web de Sant Antoni Centre Comercial, al web de F.Català-Roca, espai de fotografia i al de Golferichs, centre cívic, així com en altres plataformes i xarxes socials del centre i a publicar-les en diferents materials o publicacions que pugui editar, com calendaris, plànols, díptics, cartells,...e. Els drets esmentats no suposen cap contraprestació econòmica a l’autor. Nota: La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas necessari, informant-ne als participants. En cas de conflicte, les presents bases queden subjectes a la jurisdicció de Barcelona.

• Devolució de les obresLes obres no premiades ni seleccionades es podran recollir a partir del 4 d’abril de 2016 en el termini d’un mes. L’organització declina tota responsabilitat sobre les fotografies no retirades transcorregut el termini de devolució.

Per més informació: Francesc Català-Roca, espai de fotografiaC/ Llançà, 21 Baixos · 08015 BarcelonaDe dilluns a divendres, de 17 a 21 hDimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 17 a 21 hTel. 93 325 72 91