2014 febrer

2
Febrer 2014 Concert de Fanfarlo + Lilies On Mars Sala Barts Dia: Dijous 20 de febrer de 2014 Horari: 21:00h. Preu: De 22 a 26 € Venda d’entrades: www.ticketmaster.es, https://proticketing.com/barts/ca_ES/entradas/evento/716/session/11134/s tep1r2 , www.atrapalo.com La banda londinenca Fanfarlo presentarà el seu últim treball, que sortirà a la venda el 10 de febrer, Let’s Go Extinct dins del 25 Guitar Festival BCN. Un àlbum conceptual al voltant de l’evolució humana i possibles futurs alternatius, amb tota la màgia que això podria arribar a implicar. D’alguna manera, ‘Let’s Go Extinct’ és el veritable successor del seu aclamat àlbum debut, Reservoir . Apartant-se del camí més fosc i sintètic que tingué el seu segon treball Rooms Filled With Light , Let’s Go Extinct ens porta un so sense pretensions que flueix i es deixa portar allà on la pròpia música decideixi. D’aquesta manera, sembla ser que podrien haver fet el millor àlbum de la seva carrera.

Upload: biblioteca-vapor-vell

Post on 08-Mar-2016

214 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

Concerts recomanats del Punt de Difusió Musical per el febrer 2014.

TRANSCRIPT

Page 1: 2014 Febrer

Febrer 2014

Concert de Fanfarlo + Lilies On Mars Sala Barts Dia: Dijous 20 de febrer de 2014 Horari: 21:00h. Preu: De 22 a 26 € Venda d’entrades: www.ticketmaster.es,

https://proticketing.com/barts/ca_ES/entradas/evento/716/session/11134/step1r2 , www.atrapalo.com

La banda londinenca Fanfarlo presentarà el seu últim treball, que sortirà a la venda el 10 de febrer, Let’s Go Extinct dins del 25 Guitar Festival BCN. Un àlbum conceptual al voltant de l’evolució humana i possibles futurs alternatius, amb tota la màgia que això podria arribar a implicar.

D’alguna manera, ‘Let’s Go Extinct’ és el veritable successor del seu aclamat

àlbum debut, Reservoir . Apartant-se del camí més fosc i sintètic que tingué el

seu segon treball Rooms Filled With Light , Let’s Go Extinct ens porta un so sense pretensions que flueix i es deixa portar allà on la pròpia música decideixi. D’aquesta manera, sembla ser que podrien haver fet el millor àlbum de la seva carrera.

Page 2: 2014 Febrer

Febrer 2014

Concert d’Adrià Puntí

Palau de la Música Catalana Dia: Divendres 28 de febrer de 2014 Horari: 21:00h. Preu: 20 € Vendad’entrades: www.codetichttps://vendaentrades.palaumusica.org/SeleccionZonas.asp?id=%22&Idioma=cat&Ciclo=BANDA&Temporada=2013&Funcion=01

Considerat per gran part de la crítica i del públic com el millor músic de la seva generació,

Puntí trenca un silenci discogràfic de deu anys i presenta Incompletament Puntí. Un retorn esperat i aplaudit que ens portarà a revisitar les cançons que l'han acompanyat durant la seva carrera però també noves composicions. Una ocasió per comprovar la genialitat vigent d'un artista que desborda energia i creativitat damunt dels escenaris.

Amb aquest espectacle, Puntí recupera la seva figura teatral, que serà el fil conductor d'un repertori que també repassarà i revisitarà les cançons que l'han acompanyat durant tota la seva carrera.

El músic ha editat enguany el llibre Incompletament Puntí, amb el qual ens ensenya l'altra cara de la mateixa moneda a través de l'obra inèdita del seu Pare, presentant-nos cançons mudes, vitralls que no enlluernen, dibuixos a les fosques, repujats que parlen, gotes esberlades o escultures fotogràfiques. Poesia ... amb i sense inspiració. Un reflex d'un període de silenci mesurat.