2010-07-altarriba2

1
n divendres 3 de juliol a les 8 del vespre: Francesc Xavier Altarriba, doctor en Sociologia i Neurociències A l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt ho organitza: hi col·laboren: “Oferta de transcendència i demanda d’espiritualitat. El valor dels valors” Francesc Xavier Altarriba és doctor en Sociologia i en Neuro- ciències, així com programador analista. Ha dirigit nombroses investigacions, en què ha combinat diverses metodologies. Expert en metodologia prospec- tiva, la qual aplica sovint en estudis temàtics sobre la realitat social. Director de l’Institut de Prospectiva i Anàlisi de la Realitat Social, Krebs, SL. És autor i coautor de 23 llibres, principalment dels àmbits sociològic, de la salut i de la comunicació. Ha estat professor convidat de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor de programes de ràdio i televisió en temes científics, debats, concursos, sèries i reportatges.

Upload: ramon-vilageliu

Post on 10-Mar-2016

213 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

n divendres 3 de juliol a les 8 del vespre: A l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt doctor en Sociologia i Neurociències ho organitza: hi col·laboren:

TRANSCRIPT

n divendres 3 de juliol a les 8 del vespre:

Francesc Xavier Altarriba,

doctor en Sociologia i Neurociències

A l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt

ho organitza:

hi col·laboren:

“Oferta de transcendència idemanda d’espiritualitat.

El valor dels valors”

Francesc Xavier Altarriba és doctor en Sociologia i en Neuro-ciències, així com programador analista. Ha dirigit nombroses investigacions,en què ha combinat diverses metodologies. Expert en metodologia prospec-tiva, la qual aplica sovint en estudis temàtics sobre la realitat social. Directorde l’Institut de Prospectiva i Anàlisi de la Realitat Social, Krebs, SL. És autor icoautor de 23 llibres, principalment dels àmbits sociològic, de la salut i de lacomunicació. Ha estat professor convidat de la Universitat de Barcelona i dela Universitat Autònoma de Barcelona. És assessor de programes de ràdio itelevisió en temes científics, debats, concursos, sèries i reportatges.