xirivella festes 2015

16

Upload: producciones-mic-sl

Post on 23-Jul-2016

219 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Xirivella Festes 2015
Page 2: Xirivella Festes 2015
Page 3: Xirivella Festes 2015

3

Xirivella Festes locals 2015

Saluda de l'Alcalde

Es un honor dirigirme a vosotros, como alcalde, en las Fiestas Mayores de Xirivella. Son días de alegría, de senti mientos, de

comparti r una conversación con alguien que no veíamos hace ti empo y, sobre todo, de convivencia pacífi ca en nuestras calles.

Las fi estas, desde San Ramón hasta el Barrio de la Luz, forman parte de nuestra cultura como pueblo, de nuestra iden-

tidad y de nuestra tradición. Cada uno las vivimos y las entendemos desde una perspectiva, y en esa tolerancia, libertad y respeto está nuestro mejor éxito colectivo.

Vivimos tiempos de grandes difi cultades y, hoy más que nunca, quiero agradecer el trabajo de los clavarios, colectivos y asociaciones que, junto con el Ayunta-miento, han hecho posible esta programación; espero

sea de vuestro agrado, a pesar de las limitaciones en el tiempo y del presu-puesto con el que hemos contado.

Me gustaría que este espacio de diversión sirviera, sobre todo, para unirnos más en el objetivo común de sentirnos orgullosos de dónde vivimos y de lo que somos; de lo que nos diferencia y de lo que nos iguala; de la cultura propia y de la que nos llegó de otros lugares y hoy forma parte de este pue-blo; Xirivella lo merece. Os animo a participar, y ya sabéis que podéis contar conmigo. Son vuestras fi estas, disfrutadlas.

3

conmigo. Son vuestras fi estas, disfrutadlas.

Michel MontanerAlcalde de Xirivella

Page 4: Xirivella Festes 2015

4

Xirivella Festes locals 2015

Des de la Regidoria de Festes, amb les propostes de les diferents àrees del nou equip de govern i la gestió conjunta amb el nostre teixit social, hem bastit un

programa d’activitats per a celebrar unes festes populars, més laiques i participati-ves, als diferents barris de Xirivella: Sant Ramon, la Llum, Vicentica la Serrana, avin-guda de la Pau i zona centre.

Perquè pensem que la festa és l’autocelebració del poble, hem volgut proposar uns dies de trobada i  cultura per a disfrutar en comunitat, on la diversió i el respecte pels animals i pel descans siga un senyal d’identitat.

Enguany la cançó, la poesia, el teatre, els contes, els jocs, els tallers, el reconeixe-ment de la nostra història i de la nostra horta seran més pròximes que mai. Tenim el convenciment que des de la participació, la creativitat i l’alegria del que ens és comú trobarem, defi nitivament, unes festes de totes i de tots.

El poeta Vicent Andrés Estellés deixà escrit: “Si no és alegria/ no vull poesia./ Res de res./ Ara tornaria/ per aquells carrers./ Per aquelles places,/ per aquelles nits”.

Doncs això, entre el dia 28 d’agost i el 20 de setembre, ens trobarem a les places, als carrers i a l’horta de Xirivella, amb alegria de nit i de dia.

Bones festes Laura Moreno Anaya. Regidora de Festes

Saluda de la Regidora de Festes

Page 5: Xirivella Festes 2015

5

Xirivella Festes locals 2015

Edita: Ayuntamiento de Xirivella

D.L.: V-1980-2013

DILLUNS 24 AGOST22.00 h SOPAR DE FAIXA PER ALS CLAVARIS I ADORNAMENT DELS CARRERSClavaris Sant Ramon Nonat.

DIMARTS 25 AGOSTTALLER DE PERSONALITZACIÓ DE SAMARRETES DE PENYESA partir 25 agost: utilitzant l’aula TIC i diferents elements i tècniques… especial per a penyes jóvens: reciclat de camisetes, personalització, elaboració de dissenys usant eines digitals...Organitza Ajuntament de Xirivella. Regidoria de Joventut.

12.00 h TRENCAMENT DE PEROLS, ACTIVITATS DE MANUALITATS, GLOBUS D’AIGUA Clavaris Sant Ramon Nonat.

18.30 h PARTIDA DE FRONTENIS ENTRE ELS CLAVARIS AL POLIESPORTIUClavaris Sant Ramon Nonat.

22.00 h SOPAR DE FAIXA per als clavaris. Clavaris Sant Ramon Nonat.

DIMECRES 26 AGOST D’ 11.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.00 h GRAN FIRA INFANTIL amb castells unfl ables.En la pl. de l’Església de Sant Ramon. Clavaris Sant Ramon Nonat.

19.00 h ORXATA per a tots els veïns del barri, amb la col·laboració de les clavariesses.Lloc: a la pl. de l’Església. Clavaris Sant Ramon Nonat.

21.00 h PAELLES AL CARRER. Clavaris Sant Ramon Nonat.

PROGRAMACIÓ FESTES LOCALS XIRIVELLA 2015Recopilació d'actes

(Qui vullga participar-hi té de termini fi ns al dimecres 26 a migdia).

22.00 h ARREPLEGÀPer tot el barri, a càrrec dels clavaris. S’entregarà el programa de festes.

00.00 h NIT DE PLAYBACK. Clavaris Sant Ramon Nonat.

DIJOUS 27 AGOST 13.00 h TRENCAMENT DE PEROLS. Clavaris Sant Ramon Nonat.17.30 a 20.30 h FIRA INFANTIL, amb castells unfl ables. Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats.Lloc: pl. de l’Església.

22.00 h SOPAR DE FAIXA per als clavaris.

23.30 h DISCOMÒBILLloc: pl. Sant Ramon.Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats.

DIVENDRES 28 AGOST 12.00 h CONCURS DE DIBUIX, MASCLETADA DE BUFES Lloc: pl. de l’Església. Clavaris Sant Ramon Nonat.

18.30 h CAMPIONAT DE FUTBOLÍInscripció prèvia d’1 €, s’entregaran trofeus per categories.

Page 6: Xirivella Festes 2015

6

Xirivella Festes locals 2015

22.00 h SOPAR DE FAIXA per als clavaris. Patroci-nat per Casa Toribio. Clavaris Sant Ramon Nonat.

24.00 h GRAN MACRODISCOLloc: pl. de l’Església. B. de Sant Ramon. Clavaris Sant Ramon Nonat.

DISSABTE 29 AGOST18.30 h Gran CAVALCADALloc: pl. de Sant Ramon. Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats i clavaris Sant Ramon Nonat.

Els clavaris repartiran bosses de cavalcada a tots els xiquets i xiquetes que hi assistisquen.

22.00 h SOPAR DE FAIXA Per als clavaris de Sant Ramon Nonat.Sopar de gala per a tots els clavaris d’honor i cla-varis, amb l’eslògan “Noche Taurina”. Amb esta fi nalitat, s’hi haurà d’acudir de blanc i amb un mo-cador roig. A tots els veïns del barri que “sopen al carrer” se’ls obsequiarà amb una botella de vi. Els clavaris recorreran els carrers abans de les 22 h.

22.00 h I PREGÓ INSTITUCIONALA càrrec de BEGOÑA RODRIGO, guanyadora de la I Edició TOP CHEF i del Sr.Michel Montaner, alcalde de Xirivella. Lloc: pl. de l’Ajuntament.Organitzat: per l’Ajuntament de Xirivella.

23.15 h ESPECTACLE MUSICALCLÁSICOS DE HOLLYWOOD, EL GRAN MUSICAL Lloc: pl. Gerardo Garcés.Organitza Ajuntament de Xirivella.

00.00 h MACRODISCOTECAAmb pantalles LED, Organitzada pels clavaris Sant Ramon Nonat.Lloc: pl. de l’Església. B. de Sant Ramon.

DIUMENGE 30 agost12.00 h OFRENA a la Mare de Déu dels Desemparats i Sant Ramon.Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats.

13.00 h MISSA EN HONOR A SANT RAMON NONAT I A LA VERGE DELS DESEMPARATSAssistència d’autoritats, de clavaris, de clavaries-ses, d’associacions de Xirivella i de tots els veïns que vullguen acudir.

14.00 h VI D’HONOR per a les autoritats, clavaris, clavariesses i comissions de festes de Xirivella.

21.00 h PROCESSÓ A SANT RAMON NONAT I A LA VERGE DELS DESEMPARATSClavaris Sant Ramon Nonat. Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats. Castell fi nal de processó.

22.30 h AL CARIB AMB ELS AMICS DEL BALL, exhibició i ensenyança gratuïta“Kizomba”, Bachata, Salsa Cubana, Salsa LinealLloc: pl. Gerardo Garcés.Organitzat: Associació Amics del Ball.

DILLUNS 31 AGOST19.00 h MISSA per tots els difunts del barri.Clavariesses Ntra. Sra. dels Desemparats.

20.30 h PASSEIG PER L’HORTA I CONCERT D’ANDREU VALOR A L’ALQUERIA SERRAEs farà una visita guiada per una de les rutes que

passa per l’horta de Xirivella fi ns a ar-ribar a l’Alqueria Serra. Una vegada allí, es farà un sopar de faixa i després podrem gaudir del concert d’Andreu Valor, cantautor valencià. Activitat gra-tuïta; només cal inscriure’s per telèfon 96.313.50.50 ext. 2125 (de 9 a 14 h) o per correu ([email protected]) abans del 31 d’agost.Eixida: 20.30 h des del Centre Jove.Organitzat per l’Ajuntament de Xiri-vella.

Page 7: Xirivella Festes 2015

DIMARTS 1 SETEMBRE22.00 h CINEMA SOLIDARI A LA FRESCA Pel·lícula” Los MINIONS o DEL REVÉS”Voluntàriament, qui vulga podrà portar el mateix dia del cinema una bossa d’ali-ments no peribles que arreplegarà Creu Roja de Xiri-vella.Lloc: col·legi públic Miguel de Cervantes.O r g a n i t z a Ajuntament de Xirivella. ***La se-lecció de la pel·lícula de-pendrà de la disponibili-tat de la dis-tibuïdora de cinema

DIMECRES 2 SETEMBRE18 h a 21 h DIA INFANTIL LA CIUTAT DE LA XICALLALloc: pl. Gerardo Garcés.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

22.15 h SALUT I POESIAEls poetes-recitadors de Xirivella Javier Gm i Vicent Camps volen regalar a la gent del seu poble este recital, amb obra seua i d’altres autores i autors.Lloc: p. de l’Ermita.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

DIJOUS 3 SETEMBREDIA DE LA XICALLA (atraccions 1,5 €). Organitza Ajuntament de Xirivella.20.00 h ACTUACIÓ DE Cómo hablar (un tributo a Amaral) per Quim Sanç UrenyaLloc: parc de Jesús Ferrando i Sant Josep.

Page 8: Xirivella Festes 2015

8

Xirivella Festes locals 2015

22.30 h CONCERT BIG BAND XIRIVELLAMONÒLEGS ÓSCAR TRAMOYERESLloc: pl. Gerardo Garcés.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

DIVENDRES 4 SETEMBREMERCAT MEDIEVAL Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.Lloc: recinte ferial.

20.00 h BALL PERSONES MAJORSde 20 h a 22 h Lloc: pl. de l’Ajuntament.Organitza: Ajuntament de Xirivella, Regidoria de la Gent Major.

22.30 h PREGÓ DE FESTES Clavaris Mare de Déu de la Salut / Ajuntament de Xirivella. Lloc: pl. de l’Ermita.A càrrec del Sr. Vicente Cotino Vives. A continua-ció, TRASLLAT de la Mare de Déu de la Salut a la parròquia pels carrers de Xirivella.

23.00 h INTERPRET@: Concurs de Jóvens Interprèts.Actuació en directe de jóvens seleccionats.Lloc: pl. Gerardo Garcés.Organitza la Regidoria de Joventut i l’associació Xiri-vella Sona.Bases del concurs en la web:www.xirivellajove.es.Termini de presentació, fi ns el 31 de agost.

DISSABTE 5 SETEMBREMERCAT MEDIEVAL Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.Lloc: recinte ferial.

10.00 h I CAMPIONAT DE TRUC MARE DE DÉU DE LA SALUT. Lloc: alqueria clavaris Mare de Déu de la Salut. Bases d’inscripció en l’alqueria dels cla-varis de la Mare de Déu de la Salut, fi ns el dia 4 de setembre.

19.00 h TEEN FESTFestival d’activitats per a adolescents i jóvens:Exhibicions i clinics de skate, air hockey, ping pong, futbolí, concurs Instagram,exhibició de bmx (bicicletes) sessions música DJ, “ QR.ALLY”.. (ral·li jove usant el mòbil, Instagram i els codis QR que escamparem pel poble).19.00 h a 22.00 h pels voltants del Centre Jove. Organitza: Servei Municipal de Joventut.

SONA LA DIPU23.30 h Concert presentació guanyadors “Cançó en valencià 2015” amb les actuacions en directe de:

TARDOR / CARLOS BAUTE Lloc: pl. Gerardo Garcés.

Organitza: Diputació de València

ASSOCIACIÓ CULTURAL COETERS DE XIRIVELLA 24.30 h CORDADA TRADICIONAL.

01.00 h GRAN COETADA.Lloc: pati antiga escoleta.Els i les assistents que desitgen pre-senciar la cordada des de la “zona de risc” han de complir les precaucions següents: • Portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànegues i pantalons llargs. • Portar barret amb ales, que cobrisca

tot el cap, i tapar-se la nuca amb un mocador de cotó.

Page 9: Xirivella Festes 2015

9

Xirivella Festes locals 2015

• Protegir-se els ulls. • Portar el calçat adequat (esportiu o de munta-

nya). • Obeir les indicacions dels Serveis d’Ordre Pú-

blic i de Sanitat.• Queda prohibit portar productes pirotècnics

particulars. • En cas de patir cremades, cal dirigir-se immedi-

atament als punts d’assistència sanitària.• En cas de perill, s’han de seguir les instruccions

de l’organització.Organitzat per l’Associació Cultural Coeters de Xirivella.

DIUMENGE 6 SETEMBRE MERCAT MEDIEVAL Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.Lloc: recinte fi ral.

12.00 h PASSEIG CICLISTAConcentració: s’inicia en el pou i fi nalitzarà en-front de l’Ajuntament, es rifarà una bicicleta entre tots els participants. Organitzat: Ajuntament de Xirivella.Col·labora: clavaris Mare de Déu de la Salut.Recordem que, segons la legislació vigent, és obligatori per als menors de 16 anys l’ús de casc homologat. La cobertura del segur del passeig determina el límit d’edat als 75 anys

20.30 h VIII CERTAMEN DE POESIA En honor a la Mare de Déu de la Salut, en presèn-cia de la imatge de la Verge de la Salut. Lloc: pl. de l’Església. Clavaris Mare de Déu de la Salut.

22.30 h CENTRES CULTURALS i DANSES VALENCIANESGrup de ball Falla Dr. Gómez Ferrer.Grup de ball Falla Barri de la Llum.Grup sociocultural de la 3a edat de Xirivella.Grup de danses Centre Cultural Castella la Manxa.Grup de ball Centre Cultural Andalús.Lloc: pl. Gerardo Garcés.Organitza: Ajuntament de Xirivella.

DILLUNS 7 SETEMBRE NIT DE FIGUES19.30 h OFRENA FLORAL A LA MARE DE DÉU DE LA SALUTLloc: pl. de l’Església. Clavaris Mare de Déu de la Salut.NIT DE PAELLES    A partir de les 22.00 h NIT DE LES FIGUES. La tradicionalment coneguda com a Nit de les Fi-gues se celebrarà en el carrer Sant Antoni i estarà amenitzada per un conjunt musical en directe.Clavaris Mare de Déu de la Salut.

En acabar de sopar, cercavila amb “ELS XIRIMITERS DE XIRIVELLA”Lloc: pels voltants de l’Ajuntament i de la fi ra, acompanyats de xanquers i d’altres sorpreses.

NIT DE PAELLES I TORRADES EN EL CENTRE JOVE (MENORS DE 30 ANYS) + SESSIONS DE DJ I MÚSI-CA AMBIENTInscripcions del dilluns 31 d’agost al 4 setembre, en el Centre Jove, menors de 30 anys.El centre facilita taules, cadires i llenya o carbó. Tu poses la resta. Organitza: Servei de Joventut. NO SIGUES FIGA: accions de sen-sibilització pel que fa al con-sum abusiu d’al-cohol en festes (itineraris per l’av. de la Cons-titució i per la pl. Gerardo Gar-cés).Organitza: Servei de Joven-tut i Unitat i Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA).

24.00 h

MACROPLATINIUM amb l’animació de “Los Chala2”Pl. Gerardo Garcés. Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

Page 10: Xirivella Festes 2015

10

Xirivella Festes locals 2015

DIMARTS 8 SETEMBRE, DIA DE LA

MARE DE DeU DE LA SALUT05.30 h MISSA DE DESCOBERTA, repartiment de fi gues, rosquilletes i anís, gentilesa dels clavaris de la Mare de Déu de la Salut.

9.30 h MISSA VESPERTINA a la parròquia. Clavaris Mare de Déu de la Salut.

12.00 h MISSA MAJOR presidida pel rector de la parròquia.

14.30 h GRAN MASCLETADA oferida per l’Ajuntament de Xirivella. Lloc: parc Clara Campoamor. Ajuntament de Xirivella.

20.00 h SOLEMNE PROCESSÓ. Clavaris Mare de Déu de la Salut.En fi nalitzar, es dispararà una selecció de FOCS ARTIFICIALS.

DIMECRES 9 SETEMBRE09.30 h A l’alba, volteig de campanes i desperta-da i missa en sufragi dels clavaris difunts i devots del Santíssim Crist de la Llum.

12.00 h MISSA MAJOR. Clavaris Santíssim Crist de la Llum.Quan fi nalitze l’acte s’oferirà un vi d’honor a les auto-ritats, als familiars dels clavaris i als convidats.

14.30 h GRAN MASCLETADA oferida per l’Ajunta-ment de Xirivella.Lloc: parc Clara Campoamor.

19.30 h MISSA VESPERTINA I SOLEMNE PROCESSÓ del Santíssim Crist de la Llum.

CAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PERSONES MAJORS: truc, parxís i dòmino  Les eliminatòries es jugaran els dies 9, 10 i 11 de setembre; la fi nal, el 13 de setembre.Organitza: Regidoria de la Gent Major.

DIJOUS 10 SETEMBRE20.00 h MISSA VESPERTINA en honor a les cambreres de la Mare de Déu de la Salut.

19:00 h GRAN MASCLETADA DE BUFES Per la xicalla, amb mes de 30.000 globus.Organitza: AAVV. Av de la Pau. Patrocina: Ajuntament de Mislata.

21.00 h SOPAR DE FAIXA I PLAYBACK. Lloc: davant del Centre Cívic. Patrocina: Ajun-tament de Mislata. Organitza: AAVV. Av de la Pau i adjacents.

CAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PERSONES MAJORS: truc, parxís i dòmino.  Les eliminatòries es jugaran els dies 9, 10 i 11 de setembre; la fi nal, el 13 de setembre.Organitza: Regidoria de la Gent Major.

DIVENDRES 11 SETEMBRE18.00 h GRAN XOCOLATADA / FESTA INFANTILLloc: a la pl. de davant del Centre Cívic.Organitza: AAVV. Av de la Pau i adj. Patrocina: Ajuntament de Mislata.

21.00 h SOPAR DE FAIXA.

22.30 h PEL·LÍCULA COMMEMORATIVA DELS 25 ANYS D’ASSOCIACIÓ.A CONTINUACIÓ, BALL AMB L’ORQUESTRA JÁCARA. Lloc: davant del Centre Cívic. Orga-nitza: AAVV. Av de la Pau i adjacents. Patroci-na: Ajuntament de Mislata.

CAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PERSONES MAJORS: truc, parxís i dòmino  Les eliminatòries es jugaran els dies 9, 10 i 11 de setembre; la fi nal, el 13 de setembre.Organitza: Regidoria de la Gent Major.

10

Les eliminatòries es jugaran els dies 9, 10 i 11 de

Organitza: Regidoria de la Gent Major.

Page 11: Xirivella Festes 2015

11

Xirivella Festes locals 2015

DISSABTE 12 SETEMBREA PARTIR DE LES 12.00 h, DIA DE PAELLES i COLLES Lloc: av. de la Constitució.Organitza: Ajuntament de Xirivella, col-labora Fòrum d’Associacions Festes i Tradici-ons XRV.INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:Centre Ernest Lluch. Casa de Cultura de Xiri-vella. Centre Jove de Xirivella.Ajuntament de Xirivella (Alcaldia).Inscripcions del 28 d’agost al 9 de setembre

10.30 h MATINAL INFANTIL Lloc: pl. de davant del Centre Cívic. Organit-za: AAVV. Av de la Pau i adjacents. Patrocina: Ajuntament de Mislata.

14.00 h PAELLESLloc: descampat de l’av. de Torrent, al costat del Centre Cívic. Organitza: AA.VV Avinguda de la Pau. Patrocina: Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Mislata.

18.30 h GRAN CAVALCADA DE DISFRESSESPer l’àrea d’infl uència de l’associació veïnal.Organitza: AA.VV Avinguda de la Pau .Patrocina: Regidoria de Festes de l’Ajunta-ment de Mislata i Regidoria de Xirivella.

21.30 h SOPARLloc: pl. davant del Centre Cívic. Organitza: AA.VV Avinguda de la Pau. Patrocina: Regi-doria de Festes de l’Ajuntament de Mislata.

24.00 h FOCS ARTIFICIALS PELS 25 ANYS D’ASSOCIACIÓ. ESPECTACLE DE VARIETATS. Organitza: AAVV. Av de la Pau i adjacents. Patrocina: Ajuntament de Mislata.

DIUMENGE 13 SETEMBRE13.00 h GRUP XIRIMITERS DE XIRIVELLA14.00 h MASCLETADA PELS 25 ANYS D’ASSOCIACIÓPatrocina: Ajuntament de Xirivella Organitza: AAVV. Av de la Pau i adjacents.A CONTINUACIÓ, VI D’HONOR per a autori-

tats i socis. Lloc: Centre Cívic. Patrocina: Ajuntament de Mislata. Organitza: AAVV. Av de la Pau i adjacents.

FINAL CAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PER-SONES MAJORS: truc, parxís i dòmino.Les eliminatòries es jugaran els dies 9, 10 i 11 de setembre; la fi nal, el 13 de setembre.Organitza: Regidoria de la Gent Major.

DISSABTE 19 SETEMBRE22.30 h XXVI FESTIVAL DE BANDES de Música de Xirivella. Lloc: carrer de Sant Antoni, davant del Casino.Organitza el CIM, amb la col·laboració de l’Ajunta-ment de Xirivella.

DIUMENGE 20 SETEMBRE20.00 h FESTA CONFRARIA VERGE DE LA SALUTProcessó trasllat de la Mare de Déu de la Salut a la seua ermita. Missa de campanya.

FESTES AL BARRI DE LA LLUM

DIVENDRES 4 setembre21.00 h SOPAR DE FAIXA + CONCURS DE POSTRES

23.00 h ESPECTACLE. En acabar, CASTELL FOCS ARTIFICIALS.Lloc: antic pati del col·legi Vicent Tosca. BARRI DE LA LLUM.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella

DISSABTE 5 setembre A PARTIR 19.00 h PAELLES BARRI DE LA LLUM.INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS;Es podrà fer del 24 d’agost al 2 de setembre - in-clòs- de 2015 a:- Centre Polivalent Barri de la Llum- Falla Barri de la Llum- Camp de Futbol B. Llum- Llar dels JubilatsLloc: antic pati del col•legi Vicent ToscaOrganitzat per l’Ajuntament de XirivellaOrganit-zat per l’Ajuntament de Xirivella.

Page 12: Xirivella Festes 2015

12

Xirivella Festes locals 2015

ESTE PROGRAMA ÉS SUSCEPTIBLE DE CANVIS D’ÚLTIMA HORA

DIUMENGE 6 setembreDe 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h DIA INFANTIL. Unfl ables i tallers Lloc: pl. Alqueria Nova.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

DIVENDRES 11 setembre18.00 h CONCURS DE DIBUIX.Lloc: Pèrgola Jardins del Cid. Alqueria Nova.DISCOMÒBIL + FESTA DE L’ESPUMA.

9,10 I 11 setembreCAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PERSONES MAJORS: truc, parxís i dòmino  

13 setembreFINAL CAMPIONAT JOCS DE TAULA PER A PERSONES MAJORS: truc, parxís i dò-minoOrganitza: Regidoria de la Gent Major.

FESTES A VICENTICA LA SERRANA

DISSABTE 5 setembre18.00 h a 21.00 h TALLERS INFANTILSLloc: pl. Vicentica la Serrana.

22.00 h SOPAR DE FAIXA PER ALS VEÏNS, AMB ORQUESTRAEn fi nalitzar, castell de focs d’artifi ci.Lloc: pl. VICENTICA LA SERRANAOrganitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

DIUMENGE 6 setembreUNFLABLES matí i vesprada + FESTA ESPUMA (A PARTIR DE LES 18 h).Lloc: pl. Vicentica la Serrana.Organitzat per l’Ajuntament de Xirivella.

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS I TORNEJOS ESPORTIUS EN FESTESDel 03 al 19 setembre IV TORNEIG DE FRONTENIS:Lloc: frontons del Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.Horari: 17.00 h - 19.00 h: categoria infantil.19.00 h - 23:00 h: categoria adults.Inscripcions: Club Frontenis de Xirivella. Paco 647488262.

04 setembre III TRIANGULAR FUTBOL CATEGORIA AMATEURLloc: camp de futbol 11 del Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.Horari: 20.00 h - 20.45 h: C.F. Sporting Xirivella vs Xirivella C.F.20.50 h - 21.35 h: Xirivella C.F. vs C.F. Atlètic barri la Llum-Xirivella.21.40 h - 22.25 h: C.F. Atlètic barri la Llum-Xirivella vs C.F. Sporting Xirivella.

05 setembre II EXHIBICIÓ GIMNÀSTICA RÍTMICALloc: pavelló cobert del Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.Horari: 11.30 h - 14.00 h.

05 setembreII EXHIBICIÓ NATACIÓ SINCRONITZADALloc: piscina coberta Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.Horari: 17.00 h - 18.00 h.

Del 9 al 12 de setembreIII TORNEIG BENÈFIC PÀDEL: Lloc: pistes de pàdel del Poliesportiu Municipal Ramón Sáez.Horari: Dies 9, 10 i 11: de 19.00 h - 23.00 h.Dissabte dia 12: FINALS, de 09.00 h a 12:00 h.Inscripcions: 15 € per parella.Tenda pàdel Tenis Ferrero. Av. Túria 8 Xirivella o per Facebook: padelferrero xirivella-valencia

11 setembreII TRIANGULAR FUTBOL CATEGORIA JUVENIL:Lloc: camp municipal de futbol del barri de la Llum.Horari: 20.00 h - 20.45 h: C.F. Sporting Xirivella vs Xirivella C.F.20:50 h - 21.35 h: Xirivella C.F. vs C.F. Atlètic barri la Llum-Xirivella.21.40 h - 22.25 h: C.F. Atlètic barri la Llum-Xirivella vs C.F. Spor-ting Xirivella.

11 i 12 de setembre III 3x3 BÀSQUET:Lloc: pl. Gerardo Garcés.Horari: 11-09-15: 17.00 h - 22.00 h. / 12-09-15: 09.00 h - 13:00 h.Inscripcions: abans del 9 de setembre, en el Servei Municipal d’Es-ports de Xirivella, de 9.00 h a 14.00 h, en la piscina municipal coberta.

Page 13: Xirivella Festes 2015

13

Xirivella Festes locals 2015

Entendemos el ámbito municipal como el más adecuado

para solucionar los problemas y necesidades de la

ciudadanía, para generar sostenibilidad, cohesión social,

empoderamiento y una democracia de calidad.

Somos conscientes del gran trabajo que vienen

desarrollando asociaciones y movimientos sociales en

nuestro municipio, así como reconocemos los obstáculos con los

que nos encontramos en el momento actual: diferentes grados

de madurez en las asociaciones, limitación de competencias,

escasos cauces de participación. Desde hace bastantes años,

desde el Ayuntamiento se ha hecho lo posible por invisibilizar el

trabajo asociativo y hacer débil el tejido asociativo.

La participación ciudadana es uno de los ejes vertebradores de la forma de entender la política

en esta legislatura

Page 14: Xirivella Festes 2015

14

Xirivella Festes locals 2015

Así, tenemos mucho trabajo por delante. La

participación ciudadana es un proceso. La institución

debe recorrer el camino junto con los vecinos y

vecinas. Y de manera conjunta, hemos iniciado. Se

está formando un grupo de trabajo abierto y con

capacidad de generar propuestas con los recursos

existentes. Es fundamental conocer intereses,

necesidades, recursos, conexiones… Una vez

identifi cadas, debemos conocer las oportunidades

que ya existen y generar otras nuevas, para que

todas las iniciativas tengan espacios de encuentro,

bien por barrios, bien de manera sectorial. Se

deben establecer sinergias, re-conocimientos, apoyo

mutuo, cooperación.

A su vez, desde el Ayuntamiento se pondrán a disposición

de la ciudadanía los recursos existentes: espacios públicos,

apoyos técnicos, información de interés, contactos… que

favorezcan del fortalecimiento social.

Por otra parte, también debemos trabajar a lo interno

del Ayuntamiento, desde la transversalización de tareas

y recursos, entre las personas técnicas y políticas,

sensibilizando, creando conciencia, visibilizando iniciativas,

abriendo espacios para la participación.

El reto es grande, el trabajo mucho, y la ilusión con la que

inicia este cambio, mayor aún. Os esperamos a todas y todos

por este camino!!!

[email protected]

Page 15: Xirivella Festes 2015

15

Xirivella Festes locals 2015

Decenas de cadáveres de niños se agolpan en Siria,en otro mundo según vosotros,igual que un acuse de recibo de nuevos pedidos:Lockheed Martin, BAE Systems, Boeing,Northrop Grumman, General Dynamicsse frotan las manos con sangrea la par que sus ingenierosensayan nuevas piezaspara su última creaciónen fusiles de asaltogranadas de manobombas invisiblesgolpes de estado.

La paraula política a la plaça,la contundència dels sense futurentre aquells que proposen decidir.El vers lliure al saló de plens,la tendresa en un decret,el valor davant d'un desnonament,la vida en un edicte. Poesia.

ACUSE DE RECIBO

Javier Gm

POEPOLiTICA

Vicent Camps

Page 16: Xirivella Festes 2015