triptic cursos aula multimèdia 4t trimestre 2011

2
Les inscripcions als cursos començaran el 27 de setembre a les 15:30h. 27 de setembre a les 15:30h. 27 de setembre a les 15:30h. 27 de setembre a les 15:30h. fins que s’exhaureixin les places. La inscripció per els cursos “Introducció a l’ús de l’ordinador”, “Introducció a internet” i “Microsoft Word” es farà presencialment a la biblioteca. Per a la resta de cursos, la inscripció es farà virtualment a través de: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/cursos/ Instruccions per poder fer inscripcions en línia: Instruccions per poder fer inscripcions en línia: Instruccions per poder fer inscripcions en línia: Instruccions per poder fer inscripcions en línia: 1. Donar-se d’alta del servei d’Aules Multimèdia de Biblioteques de l’Hospitalet: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/menus/alta_usuaris.php Omplir les dades requerides 2. Avisar a la biblioteca (per telèfon o per correu electrònic) per tal de ser validats. 3. Un cop validats ja us podreu inscriure al cursos des de: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/cursos/ Nom d’usuari: Número de carnet de biblioteca Contrasenya: DNI (sense números ni lletra) Número de carnet de biblioteca Data de naixement (ddmmaaaa)

Upload: biblioteca-placa-deuropa

Post on 20-Jul-2015

284 views

Category:

Education


1 download

TRANSCRIPT

Page 1: Triptic cursos Aula Multimèdia 4t trimestre 2011

Les inscripcions als cursos començaran el 27 de setembre a les 15:30h.27 de setembre a les 15:30h.27 de setembre a les 15:30h.27 de setembre a les 15:30h. fins que s’exhaureixin les places. La inscripció per els cursos “Introducció a l’ús de l’ordinador”, “Introducció a internet” i “Microsoft Word” es farà presencialment a la biblioteca. Per a la resta de cursos, la inscripció es farà virtualment a través de: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/cursos/ Instruccions per poder fer inscripcions en línia:Instruccions per poder fer inscripcions en línia:Instruccions per poder fer inscripcions en línia:Instruccions per poder fer inscripcions en línia:

1. Donar-se d’alta del servei d’Aules Multimèdia de Biblioteques de l’Hospitalet: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/menus/alta_usuaris.php

Omplir les dades requerides

2. Avisar a la biblioteca (per telèfon o per correu electrònic) per tal de ser validats.

3. Un cop validats ja us podreu inscriure al cursos des de: http://s2.puntxarxa.org/bellvitge/cursos/

Nom d’usuari: Número de carnet de biblioteca Contrasenya: DNI (sense números ni lletra)

Número de carnet de biblioteca

Data de naixement (ddmmaaaa)

Page 2: Triptic cursos Aula Multimèdia 4t trimestre 2011

Vols tutories personalitzades?Vols tutories personalitzades?Vols tutories personalitzades?Vols tutories personalitzades? Demana hora i el personal de la Demana hora i el personal de la Demana hora i el personal de la Demana hora i el personal de la bbbbiblioteca t'ajudarà a resoldre dubtes iblioteca t'ajudarà a resoldre dubtes iblioteca t'ajudarà a resoldre dubtes iblioteca t'ajudarà a resoldre dubtes quan et vagi millor. I a més a més quan et vagi millor. I a més a més quan et vagi millor. I a més a més quan et vagi millor. I a més a més t’explicarem com utilitzar la nostra t’explicarem com utilitzar la nostra t’explicarem com utilitzar la nostra t’explicarem com utilitzar la nostra

nova Biblioteca Virtualnova Biblioteca Virtualnova Biblioteca Virtualnova Biblioteca Virtual. . . . ApuntaApuntaApuntaApunta----t’hi!t’hi!t’hi!t’hi!

Introducció a l’ús de l’ordinadorIntroducció a l’ús de l’ordinadorIntroducció a l’ús de l’ordinadorIntroducció a l’ús de l’ordinador Primera aproximació a l’ordinador: Què és? Per a què serveix? Com funciona el ratolí? I el teclat?

Grup matí: Grup matí: Grup matí: Grup matí: Dijous 6, 13, 20 i 27. De 12 a 13:30h. Grup tarda:Grup tarda:Grup tarda:Grup tarda: Dijous 6, 13, 20 i 27. De 15:30 a 17h. Requisits: Cap

Microsoft WordMicrosoft WordMicrosoft WordMicrosoft Word Aprèn a utilitzar el processador de textos més popular. Podràs crear els teus propis documents, cartes, etc...

Divendres 7, 14, 21 i 28. De 15:30 a 17h. Requisits: Tenir habilitat en l’ús de l’ordinador

Introducció a Introducció a Introducció a Introducció a iiiinternetnternetnternetnternet Curs d’introducció a la navegació per internet, com funciona, què hi podem trobar, com fer-se un correu electrònic...

Dijous 3, 10, 17 i 24. De 12 a 13:30h. Requisits: Tenir habilitat en l’ús de l’ordinador

Microsoft Excel i PowePointMicrosoft Excel i PowePointMicrosoft Excel i PowePointMicrosoft Excel i PowePoint Aprèn a crear fulls de càlcul i presentacions multimèdia amb aquests dos programes.

Divendres 4, 11, 18 i 25. De 15:30 a 17h. Requisits: Tenir habilitat en l’ús de l’ordinador i coneixements bàsics de processador de text.

Internet per els teus fills (navegació Internet per els teus fills (navegació Internet per els teus fills (navegació Internet per els teus fills (navegació responsable i recursos)responsable i recursos)responsable i recursos)responsable i recursos) Com podem saber quins continguts són els més adients per als nostres fills? Què és el control parental? Tots els dubtes relacionats amb internet i els infants quedaran resolts.

Dijous 10, 17 i 24. De 18 a 20h. Requisits: Tenir fills/es i tenir habilitat en la navegació per internet

Crea animacions amb FlashCrea animacions amb FlashCrea animacions amb FlashCrea animacions amb Flash Sempre has tingut inquietuds per saber com es fa una animació però no t’hi havies atrevit? Treu el John Lasseter que portes dins.

Divendres 11, 18 i 25. De 18 a 20h. Requisits: Tenir habilitat en l’ús de l’ordinador, tenir nocions bàsiques del programari a utilitzar.

Descarrega les teves fotos al PCDescarrega les teves fotos al PCDescarrega les teves fotos al PCDescarrega les teves fotos al PC Aprèn a descarregar les fotografies de la càmera al teu ordinador, a classificar-les i fer els retocs bàsic per aconseguir unes fotografies òptimes.

Dijous 1. De 15:30 a 17:30h. Requisits: Tenir càmera de fotografies digital

Crea’t un perfil a FacebookCrea’t un perfil a FacebookCrea’t un perfil a FacebookCrea’t un perfil a Facebook Crea un perfil i estigues present a la xarxa social més utilitzada al món, més de 700 milions d’usuaris t’hi esperen.

Dijous 1. De 18 a 20h.

Requisits: Tenir habilitat en la navegació per internet.