thais miguel turón autora cartell - fm 2009

1
Cubelles 2009 8 Thais Miguel Turón, artista plàstica, nascuda a Barcelona el 27 de febrer de 1979. Comença els seus estudis d’art a l’escola Massana l’any 1999, en les especialitats d’escultura i procediments pictòrics. Col·labora i s’ha es desenvolupa en diferents ta- llers d’art de manera autodidacta. L’any 2003 fa un curs a l”Escola Forma” en les especialitats de cerà- mica, escultura i pintura. Durant aquest mateix any col·labora amb Lluís Llongueras com a ajudant d’escultura, participant en la creació d’escultures figuratives i abstractes i realitzant collages promocionals per a jornades. També col·labora amb l’empresa de disseny, art i publicitat “infocreadors, SL” fent treballs espe- cífics de disseny i il·lustració. L’any 2004 forma part del col·lectiu “Joves Creadors del Baix Penedès”, un grup de joves amb diferents in- quietuds artístiques que participen en diversos projectes a la comarca, acompanyant les seves exposicions amb performance creatives. També treballa com a suport a la direcció artística amb Javier de las Muelas, empresari de diversos esta- bliments relacionats amb l’hostaleria a Barcelona per a mobilitzar diferents obres d’art per els seus locals. L’any 2005 treballa com a assis- tent per a “Infocreadors”, al costat de Xavier Millán, portant el planning d’espectacles de música, dansa i poesia del Restaurant & Bar de co- pes “Quatre de Vuit”: L’any 2006 és seleccionada per a realitzar pràctiques en la Galeria d’art Kunsthaus 414. Ha participat en diverses exposi- cions col·lectives i “Luz de Perú” és la seva primera exposició individual, una mostra gestada en el seu periple per Perú durant l’any 2007. Thais Miguel Turón Autora Cartell 2009

Upload: ajcubelles

Post on 02-Apr-2016

224 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

 

TRANSCRIPT

Page 1: Thais Miguel Turón autora cartell - FM 2009

Cubelles 2009

8

Thais Miguel Turón, artista plàstica, nascuda a Barcelona el 27 de febrer de 1979. Comença els seus estudis d’art a l’escola Massana l’any 1999, en les especialitats d’escultura i procediments pictòrics. Col·labora i s’ha es desenvolupa en diferents ta-llers d’art de manera autodidacta.

L’any 2003 fa un curs a l”Escola Forma” en les especialitats de cerà-mica, escultura i pintura. Durant aquest mateix any col·labora amb Lluís Llongueras com a ajudant d’escultura, participant en la creació d’escultures figuratives i abstractes i realitzant collages promocionals per a jornades. També col·labora amb l’empresa de disseny, art i publicitat “infocreadors, SL” fent treballs espe-cífics de disseny i il·lustració.

L’any 2004 forma part del col·lectiu “Joves Creadors del Baix Penedès”, un grup de joves amb diferents in-quietuds artístiques que participen en diversos projectes a la comarca, acompanyant les seves exposicions amb performance creatives.

També treballa com a suport a la direcció artística amb Javier de las Muelas, empresari de diversos esta-bliments relacionats amb l’hostaleria a Barcelona per a mobilitzar diferents obres d’art per els seus locals.

L’any 2005 treballa com a assis-tent per a “Infocreadors”, al costat de Xavier Millán, portant el planning d’espectacles de música, dansa i poesia del Restaurant & Bar de co-pes “Quatre de Vuit”:

L’any 2006 és seleccionada per a realitzar pràctiques en la Galeria d’art Kunsthaus 414.

Ha participat en diverses exposi-cions col·lectives i “Luz de Perú” és la seva primera exposició individual, una mostra gestada en el seu periple per Perú durant l’any 2007.

Thais Miguel TurónAutora Cartell 2009