suplement l'actual bram 2014

8

Upload: ajuntament-del-valles

Post on 19-Jun-2015

112 views

Category:

Entertainment & Humor


1 download

DESCRIPTION

Suplement del setmanari d'informació L'Actual dedicat a la 6a Mostra de Cinema de Castellar del Vallès. Del 15 al 23 de febrer de 2014.

TRANSCRIPT

Page 1: Suplement L'Actual BRAM 2014
Page 2: Suplement L'Actual BRAM 2014

BRAM! VI MOSTRA DE CINEMA

02 dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014

SECCIÓ OFICIAL

Auditori Municipal Miquel Pont

Auditori Municipal Miquel Pont

Auditori Municipal Miquel Pont

Auditori Municipal Miquel Pont

20/02

21/02

22/02

22/02

dj

dv

ds

ds

21.30 h

21.30 h

16.30 h

18.30 h

(VOC)

(VOSE)

(VOC/VOE)

(VOSE)

Any: 2013Durada: 120 min.País: CatalunyaGènere: dramaDirectora: Mar CollIntèrprets: Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Clara Segura, Pau durà, Àgata Roca, Jordi Rico, Jordi Costa, Cristina Gàmiz, Mireia Piferrer, James Phillips, Anna Carné, Max Megías, Manuela NietoPremis: Millor protagonista femenina i millor actriu secundària als Premis Gaudí, premi a la Millor actriu al festival de Vallado-lid - Seminci i una nominació als Premis Goya

Any: 2013Durada: 180 min.País: françaGènere: drama romàntic/eròticDirector: Abdellatif KechicheIntèrprets: Adèle Exarchopoulos, Léa Seydoux, Salim Kechiouche, Mona Walravens, Jeremie Laheurte, Alma Jodorowsky, Aurélien Recoing, Catherine Salée, fanny Maurin, Benjamin Siksou, San-dor funtek, Karim SaidiPremis: Palma d’Or i Premi fipresci al festival de Cannes, Mi-llor pel·lícula de parla no anglesa i millor intèrpret jove als Critics Choice, Millor pel·lícula estrangera al Cercle de Crítics de Nova york, Millor actriu revelació al National Board of Review, Millor pel·lícula estrangera als Premis Guldbagge

Any: 2013Durada: 85 min.País: CatalunyaGènere: drama documentalDirectora: Neus BallúsIntèrprets: Rosemarie Abella, Maribel Martí, Raül Molist, María Ros, Iurie TimburPremis: Millor pel·lícula, director, guió i muntatge als Premis Gaudí, i una nominació als Premis Goya

Any: 2013Durada: 120 min.País: JapóGènere: drama familiarDirector: Hirokazu KoreedaIntèrprets: Masaharu fukuyama, yôko Maki, Jun Kunimura, Machiko Ono, Lily frankyPremis: Premi del Jurat al festival de Cannes i Premi del Públic al festival de Sant Sebastià

Sinopsi:Un any després de patir un terrible accident de cotxe, Geni intenta reprendre la seva vida anterior, però se sent incapaç d’estar a l’al·çada de les expectatives. El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugar·se.

http://www.totsvolemelmillorperaella.com

Sinopsi:Als seus 15 anys, Adèle creu que una noia ha de sortir amb nois. El problema és que té dubtes sobre la seva pròpia sexualitat. Quan s’enamora sense esperar·ho de l’Emma, els seus sentiments i la seva identitat es veuran confusos, i la seva atracció per una dona la sotmetrà a diversos judicis per part de fa·miliars i amics.

http://www.laviedadele·lefilm.com

Sinopsi:Les històries de Raúl, un pagès, i Iurie, un llui·tador de lluita lliure, s’entrellacen amb les de tres dones solitàries: la Maria, una anciana que ha d’anar a viure a una residència, la inferme·ra filipina Rose i la Maribel, una prostituta. Els seus destins s’entrellacen a l’entorn de l’espai de Gallecs a mesura que l’estiu avança.

http://www.facebook.com/LaPlagaThePlague

Sinopsi:Ryoata, un arquitecte obsessionat per l’èxit professional, viu feliçment amb la seva espo·sa i el seu fill de sis anys. Però el seu món es capgira quan els responsables de l’hospital on va néixer el seu fill li comuniquen que, a causa d’una confusió, el nen va ser canviat per un altre.

http://www.filmaffinity.com/es/film762076.html

Tots volemel millor per a ella

La vida de Adèle

La plaga

De tal padre, tal hijo

Sessió inaugural de la secció oficial,amb l’assistència de la directora, Mar Coll

Page 3: Suplement L'Actual BRAM 2014

VI MOSTRA DE CINEMA BRAM!

dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014 03

SECCIÓ OFICIAL

Auditori Municipal Miquel Pont

Auditori Municipal Miquel Pont

22/02

22/02

ds

ds

21.30 h

23.59 h

(VOSE)

(VOSE)

Durada: 117 min.Intèrprets: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård,Stacy Martin, Shia LaBeouf, Connie Nielsen, Christian Slater, Nicolas Bro, Jesper Christensen, Uma Thurman, etc.

Durada: 124 min.Intèrprets: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia La-Beouf, Willem dafoe, Jamie Bell, Connie Nielsen, Christian Sla-ter, Jesper Christensen, Jean-Marc Barr, etc.

Any: 2013País: dinamarcaGènere: drama eròticDirector: Lars von Trier

Auditori Municipal Miquel Pont

23/02dg 18.00 h (VOE)

Any: 2013Durada: 108 min.País: EspanyaGènere: Comèdia dramàticaDirector: david TruebaIntèrprets: Javier Cámara, Natalia de Molina,francesc Colomer, Ramón fontserè, Jorge Sanz, Ariadna GilPremis: Sis Premis Goya (inclosos millor pel·lícula, millor direc-ció i millor actor principal)

Auditori Municipal Miquel Pont

23/02dg 21.00 h (VOSE)

Any: 2013Durada: 142 min.País: ItàliaGènere: comèdia dramàticaDirector: Paolo SorrentinoIntèrprets: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina ferilli,Serena Grandi, Isabella ferrari, Giulia di quilio, Luca Marinelli, Giorgio Pasotti, Massimo PopolizioPremis: Millor pel·lícula de parla no anglesa als Globus d’Or,millor actor al festival de Sevilla, 4 premis del cinema europeu (inclosos millor pel·lícula i millor director)

Sinopsi:Història d’una nimfòmana explicada per ella mateixa. Una freda nit hivernal, un vell solter troba una jove en un carreró, ferida i gairebé inconscient. Després de recollir·la i cuidar·la, sent curiositat per saber com va poder arribar la dona a aquella situació. Es·colta atentament el relat que ella li fa de la seva vida, una vida plena de conflictes i re·lacions tèrboles.

http://www.magpictures.com/nymphomaniac

Sinopsi:Antonio és un professor que fa servir les cançons de The Beatles per ensenyar an·glès a l’Espanya de 1966. Quan s’assabenta que el seu ídol, John Lennon, és a Almeria rodant una pel·lícula, decideix viatjar·hi. Pel camí es trobarà amb un noi que ha fugit de casa i una jove que també aparen·ta estar escapant.

http://www.facebook.com/viviresfacillapelicula

Sinopsi:A Roma, durant l’estiu, al centre d’una trama de relacions inconsistents entre di·ferents personatges hi ha Jep Gambardella (65 anys), un escriptor que va deixar d’es·criure després del seu primer llibre i que ara és periodista. Jep assisteix a aquesta desfi·lada de personatges poderosos però deca·dents i buits.

http://janusfilms.com/thegreatbeauty

Vivir es fácilcon los ojos cerrados

Nymphomaniac Vol. 1

Nymphomaniac Vol. 2

La gran belleza

Page 4: Suplement L'Actual BRAM 2014

04 dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014

BRAM! VI MOSTRA DE CINEMA BRAM! MUSICAL · UNA FINESTRA OBERTA

Auditori Municipal Miquel Pont

16/02dg 18.00 h (VOSC)

Auditori Municipal Miquel Pont

15/02ds 21.30 h

Direcció: xavier TorrasHi col·labora: Espaiart

Any: 2012Durada: 105 min.País: Estats UnitsGènere: drama musicalDirector: yaron ZilbermanIntèrprets: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Chris-topher Walken, Mark Ivanir, Imogen Poots, Wallace Shawn, Mad-hur Jaffrey, Liraz Charhi, Megan Mcquillan, Marty Krzywonos

Auditori Municipal Miquel Pont

17/02dl 18.00 h (VOC)

Any: 2013Durada: 50 minPaís: CatalunyaGènere: documentalDirector: Josep Vidal

Amb l’assistència del seu director, Josep Vidal

Auditori Municipal Miquel Pont

17/02dl 19.30 h (VOC)

Amb l’assistència del seu director, Joan Vives

País: CatalunyaGènere: documentalDirector: Joan Vives

El concert comptarà amb la participació de 50 músics. Orquest:art interpretarà mú·sica d’Andrew Lloyd Webber (The Phan-tom of the Opera), Alan Silvestri (Forrest Gump), Claus Badel (Pirates of the Caribbe-an), o Claude·Michel Schönberg (Les Misé-rables). També es podran escoltar peces de les bandes sonores de Jaws o Star Wars (de John Williams), entre d’altres.

Vine i escolta com sona una imatge!

Sinopsi:Després de 25 anys gaudint d’èxits i fama mundial, i en plena preparació d’un concert per celebrar el seu quart de segle professi·onal, el futur d’un quartet de corda de Nova York rep un cop dur que pot posar en dubte la seva supervivència quan s’assabenten que el violoncel·lista pateix els primers símpto·mes del Parkinson.

http://www.alatequartet.com

Sinopsi:Documental sobre la Birmània actual, un país governat per una dictadura militar que comença a obrir·se al món. Conté la història recent del país i especialment la de Suu Khy, empresonada durant vint anys després d’ha·ver guanyat les eleccions democràtiques del seu país i que fou recentment alliberada. Es mostra la vida actual dels birmans i la de la col·lectivitat de monjos budistes, i fa un re·corregut pels principals llocs turístics, on destaquen els temples i monuments religio·sos del budisme.

Sinopsi:Projecció de tres curmetratges documen·tals amb imatges locals enregistrades en 8 mil·límetres per Pere Vives (pare del video·aficionat castellarenc Joan Vives) entre els anys 50 i 80:

Ball de Gitanes (1968, 1969, 1975, 1978 i 1979).Durada: 30 min.

Castellar Vell (1983).Durada: 10 min.

Records de Castellar (anys 70).Durada: 15 min.

Música & Cinema

Concert d’Orquest:artsimfònica contemporània

El último concierto

Birmània, pagodes,monjos i generals

Tradicions de Castellar

Page 5: Suplement L'Actual BRAM 2014

dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014 05

VI MOSTRA DE CINEMA BRAM! UNA FINESTRA OBERTA

Auditori Municipal Miquel Pont

Sala d’Actes d’El Mirador

Sala d’Actes d’El Mirador

Auditori Municipal Miquel Pont

17/02

18/02

18/02

19/02

dl

dt

dt

dc

21.30 h

18.00 h

19.00 h

18.00 h

(VOC)

(VOC/VOE)

(VOC)

(VOC/VOE)

Any: 2008Durada: 85 minPaís: CatalunyaGènere: Road movieDirector: Jordi VidalIntèrprets: Marc Rodríguez, Íngrid Rubio, Carlos Álvarez-Novoa, Txema Blasco, Saturnino García, Maria Ribera, Maiken Beitia, Mariana Cordero, Georgina Cardona, Martxelo Rubio

Amb l’assistència del seu director, Jordi Vidal

Amb l’assistència de Xavier Artigas,membre de l’equip de direcció

Amb l’assistència del seu director, Jaume Benedito

Durada: 4 minDirectors: Enric Escofet i Cèlia Vila

Durada: 4 minDirectors: Enric Escofet i Cèlia Vila

Durada: 20 minDirecció: Invitia Productions (Marina Muñoz, Iñaki Lamúa, Clàudia Mata, Míriam Barrera, Juan duran i Cristina González)

Durada: 30”Direcció: Enrique Campos, Carlos Cubero i Evelyn Andreu

Any: 2013Durada: 80 minPaís: CatalunyaGènere: Comèdia dramàticaDirector: Jaume BeneditoIntèrprets: Alberto Casamayor, Josep Maria Argenté,Elena López, Carolina Alarcón i Sigga Baldursdóttir

Any: 2013Durada: 120 minPaís: CatalunyaGènere: documentalDirecció: 15Mbcn.tv

Sinopsi:El Marc s’ha adormit justament el dia de la presentació d’un important projecte d’arqui·tectura, el mateix dia que comença a sospitar que la seva xicota se’n va al llit amb un altre. Poc després, el Marc compra una vella auto·caravana, es llença a la carretera i comença una singular ruta per Espanya acompanyat per uns personatges no menys singulars.

Sinopsi: Qualsevol lloc és bo per inspirar·se... fins i tot un vàter.

Sinopsi: Història d’en Ramon, un jove es·tudiant de periodisme sense gaires expecta·tives vitals que un dia viatja a Grècia a pro·posta del degà de la facultat per realitzar un reportatge social.

Sinopsi: L’any 1917 el filòsof bengalí Rabindranath Tagore advertí Japó sobre els perills d’Occident: Revision –des de l’Índia· vol ser un crit d’alerta i una proposta: lliurar·nos d’aquestes cadenes.

Sinopsi: Aquesta peça és només un tast del documental Les cos-tures de la pell, l’equip de rodatge del qual ha estat sis mesos convi·vint amb les treballadores de la indústria tèxtil de Bangalore. Ac·tualment es troba en fase de muntatge.

Sinopsi:L’Esteve, escriptor de novel·les infantils i traductor de best·sellers escandinaus al ca·talà, torna a La Seu d’Urgell, la seva ciutat, després de cinc anys d’haver marxat amb la Kim a viure a Reykjavik. En cap moment l’Albert és para a pensar per què les comu·nicacions estan deixant de funcionar a tota la comarca.

Sinopsi:Al juny de 2013, un grup de 800 persones ocupa un cinema abandonat del centre de Barcelona per projectar un documental. Re·bategen l’edifici en honor a una noia que es va suïcidar dos anys enrere: Cinema Patri·cia Heras. Qui era la Patricia? Per què es va treure la vida i què té a veure Barcelona amb la seva mort? Aquesta acció il·legal i de gran impacte mediàtic pretenia donar a conèixer la veritat sobre un dels pitjors casos de cor·rupció policial a Barcelona.

Road Spain

Vàter

Diafora

Revision

Les costures de la pell

Les bones persones

4F, ni oblit, ni perdó

Curtmetratges

Page 6: Suplement L'Actual BRAM 2014

06 dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014

BRAM! VI MOSTRA DE CINEMA UNA FINESTRA OBERTA

Auditori Municipal Miquel Pont

20/02dj 18.00 h

Auditori Municipal Miquel Pont

19/02dc 21.30 h (VO)

L’acte és un reconeixement a la trajectòria professional del cineasta Manuel Esteban, que assistirà a l’acte jun-tament amb el director de cinema Pere Portabella.

S’hi inclourà la projecció del film Cuadecuc, vampir, una filmació de Pere Portabella feta durant el rodat-ge de la pel·lícula comercial El conde Drácula, dirigi-da el 1970 per Jesús Franco.

Manuel Esteban és director, productor, rea·litzador i director de fotografia. Juntament amb Lorenzo Soler, va rodar als anys 60 el film 52 domingos, considerada la primera pel·lícula de independent a Barcelona. La seva tasca com director de cinema va començar amb el film I després ningú no riurà (1967). Al llarg de la seva trajectòria ha intercalat les feines de direcció amb les de realització per a TV, producció i direcció de fotografia. Aquesta última faceta ha estat molt lligada al director Pere Portabella, amb qui ha treba·llat en els films Cuadecuc, vampir (1970), Los poetas (1971), Umbracle (1971), El sopar (1974) i Informe general (1975). Ambdós van formar part de la clandestina Comissió Catalana de Cine, i van començar a filmar manifestacions del carrer, reportatges politicoculturals i tot allò que creien que podia tenir interès en la lluita antifranquista.

Sinopsi:Retrat coral dels pagesos que mantenen els seus camps de producció al Parc Agrari del Baix Llobregat, envoltats d’autovies i xarxes ferroviàries. En aquest espai hi ha entre 500 i 600 explotacions on treballen entre 1.200 i 1.500 assalariats. És un cosmos especial on conflueixen la tradició camperola de fa se·gles amb les noves formes de producció i dis·tribució, impulsades per joves que aposten pels productes ecològics, la venda directa i l’agricultura de proximitat. El territori ha so·breviscut miraculosament a la llarga etapa d’especulació immobiliària i altres amena·ces com Eurovegas.

Esteban - Portabella, un treball cinematogràfic

Plou i fa sol

Director: Lander CamareroProjecte final de carrera d’un estudiant de cine que decideix fer un treball compromès políticament.

Director: Aritz MorenoEls habitants d’un poble decideixen fer justícia pel seu compte.

Director: Borja CobeagaEl gerent d’una empresa proposa un audaç pla per mantenir alta la moral dels treballadors.

A political story

Cólera

Director: Izibene OñederraLi vaig dir que era cineasta... i res no ha canviat.

Hotzanak,For Your Own Safety

Democracia

Director: Raúl de la fuenteHistòria de Lucía (40), Ivone (16) i Abigail (17), tres dones que treballen com a serenes dins la mina de Potosí. Premi Goya al millor curtmetratge documental.

Directors: Aitor Iturriza, Bernat GualUn equip de reporters entra a la presó d’Egip·te on Juan està tancat des de fa 17 anys.

Director: Asier Altuna“Zela Trovke” és una antiga cançó popular centreeuropea que tracta sobre crims. Des·cobrirem què amaga.

Minerita

Una hora, un paso

Zela Trovke

KimuakSecció anual de curtmetratges bascos

El departament de Cultura del Govern Basc, a través del pro-grama Kimuak, vol fomentar la difusió dels curtmetratges pro-duïts a Euskadi. La selecció de curtmetratges que es projecta-ran representa el millor de la collita de 2013.

Auditori Municipal Miquel Pont

21/02dv 19.00 h (VOC/VOE)

Amb l’assistència del seu director,Pere Joan Ventura, i de Lluís Parés,membre d’Unió de Pagesos

Any: 2013Durada: 61 minPaís: CatalunyaGènere: documentalDirector: Pere Joan Ventura

Page 7: Suplement L'Actual BRAM 2014

dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014 07

VI MOSTRA DE CINEMA BRAM! BRAM! INFANTIL · PREUS i ALTRES

Tallers de cinema iprojecció de curtmetratges d’Espaiart

Vestíbul de l’Auditori Municipal i Sala d’Actes d’El Mirador

23/02dg 10.30 h

Per tercer any consecutiu, el BRAM!acollirà una proposta per als més menutsamb un caire educatiu.

Enguany el BRAM! Infantil començarà a les 10.30 hores amb una doble activitat d’entra·da gratuïta. Es tracta de tallers de cinema que consistiran en l’elaboració de taumatrops, fi·gures amb ombres xineses i animacions caso·lanes. També s’hi inclourà un “videocall”. Si véns, no oblidis portar la teva càmera!A més dels tallers, s’ha previst la projecció de tres curtmetratges elaborats íntegrament pels alumnes més petits d’Espaiart.

Els seus títols són: • Una llimonada més, una veu menys • Tota una vida • Espaiart, on l’art pren forma

BRAM MUSICALConcert Música & Cinema: 10 € general; 7,5 € col·lectius amb descompte (joves fins a 25 anys, majors de 65 anys, posseïdors del carnet de la xarxa de Biblioteques i del Vo-luntariat per la Llengua, socis de L’Aula d’Extensió Universitària i CCCV, i amb abona-ment del BRAM!). Reserva d’entrades al web municipal: http://tinyurl.com/ncj6ult

El último concierto: 5 € general; 4 € col·lectius amb descompte (joves fins a 25 anys, majors de 65 anys, posseïdors del carnet de la xarxa de Biblioteques i del Voluntariat per la Llengua i socis de L’Aula d’Extensió Universitària); 2 € socis CCCV; gratuït amb l’abonament del BRAM!

SECCIÓ OFICIALEntrada individual: 5 €

Abonament socis CCCV (accésgratuït secció oficial + El últimoconcierto): 10 €

Abonament públic general (accés gratuït secció oficial + El últimoconcierto): 12 €

“UNA FINESTRA OBERTA”Entrada gratuïta

BRAM INFANTILTallers de cinema i curtmetratges Espaiart: entrada gratuïtaErnest et Célestine: 4 €

Auditori Municipal Miquel Pont

23/02dg 12.00 h (Doblada al català)

Any: 2012Durada: 80 minPaís: françaGènere: comèdia d’animacióDirectors: Benjamin Renner, Stéphane Aubier, Vincent PatarPremis: Millor pel·lícula d’animació als premis César i al’Associació de Crítics de Nova york

Sinopsi:Història de l’amistat entre un ós que no vol ser notari i una ratolineta, bastant distreta, que no vol ser dentista.

Ernest et Célestine

Premi especial del públic i premi del jurat jove

Venda d’abonaments

Venda d’entrades individuals

Observacions

Preus

Agraïments

BRAM! inclourà novament un premi especi-al del públic. Els espectadors podran votar les pel·lícules i entrar així en el sorteig de 10 saquets de mongetes del ganxet (pro-ducte típic castellarenc de la masia de Can Casamada amb denominació d’origen). El director i la productora de la pel·lícula gua-nyadora s’enduran un sac de mongetes del ganxet, guardó de la mostra.

Per segon any, es concedirà el Premi del Jurat Jove, format per cinc joves de la pro-ductora Invitia.

Compra i recollida d’abonaments a la taquilla de l’Auditori en dies de projeccióReserva al web www.clubcinemacastellar.comdata límit de reserva d’abonaments: dimecres 19 de febrerdata límit de recollida a taquilla d’abonaments reservats: dijous 20 de febrerAbonaments limitats. Venda fins a exhaurir existències

30 minuts abans de l’inici de les projeccions (només es vendran entrades per a la pel·lícula corresponent a cada sessió).

• Les entrades no seran numerades.• Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.• Els organitzadors declinen tota responsabilitat si, per causes alienes a la seva voluntat, algun espectacle s’hagués de suspendre o canviar de dia. Si la sus-pensió fos definitiva, els organitzadors el substituirien per un altre de carac-terístiques similars i serien vàlides les mateixes entrades.

Evelyn AndreuMarina AntúnezMíriam BarreraJaume BeneditoEnrique CamposMar CollMercè CostaCarlos CuberoJoan DuranEnric Escofet

Manuel EstebanEuskadiko FilmategiaSònia GatellCristina GonzálezOlga IglesiasJulio LamañaIñaki LamúaClàudia MataMaria MuñozLluís Parés

Pere PortabellaPaula PujolMaialen VélezPere Joan VenturaJordi VidalJosep VidalCèlia VilaJoan Vives

Page 8: Suplement L'Actual BRAM 2014

Organització:

08 dEL 14 AL 20 dE fEBRER dE 2014

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

BRAM! VI MOSTRA DE CINEMA AGENDA

151413121110

222120191817

16

23

DISSABTEDIVENDRESDIJOUSDIMECRESDMARTSDILLUNS

DISSABTEDIVENDRESDIJOUSDIMECRESDMARTSDILLUNS

DIUMENGE

DIUMENGE

ConcertMúsica & Cinema

Birmània, pagodes, monjos i generals(Catalunya)

Curtmetratges4F, ni oblit ni perdó Kimuak,

secció anual decurtmetratges bascos

Plou i fa sol La PlagaTallers de cinema i projecció curtme-tratges Espaiart

Les bones personesEsteban-Portabella,un treballcinematogràfic

Tots volem el millor per a ella

La vida de Adèle De tal padre,tal hijo

Ernest et CélestineTradicions deCastellar (Catalunya)

(Catalunya)

(Catalunya)

(Catalunya)(frança)

(Japó)

(frança)

(dinamarca)

(Catalunya) (Catalunya)

Road Spain(Catalunya)

Nymphomaniac (1)

Vivir es fácil con los ojos cerrados (Espanya)

La gran belleza (Itàlia)

Nymphomaniac (2)

El último concierto(EUA)

BRAM! Musical

Una finestra oberta Una finestra oberta Una finestra oberta Una finestra oberta Una finestra oberta Secció Oficial BRAM! Infantil

Una finestra oberta Una finestra oberta Una finestra oberta Secció Oficial Secció Oficial Secció Oficial BRAM! Infantil

Una finestra oberta Secció Oficial Secció Oficial

Secció Oficial

BRAM! Musical

21.30 h · Auditori

18.00 h · Auditori 18.00 hSala Actes Mirador

Revision, Les costures de la pell, diafora, Vàter

18.00 h · Auditori 18.00 h · Auditori 19.00 h · Auditori 16.30 h · Auditori 10.30 h · VestíbulAuditori i Sala Actes

19.30 h · Auditori 21.30 h · Auditori 21.30 h · Auditori 21.30 h · Auditori 18.30 h · Auditori 12.00 h · Auditori19.00 hSala Actes Mirador

21.30 h · Auditori

21.30 h · Auditori

18.00 h · Auditori

21.00 h · Auditori

23.59 h · Auditori

18.00 h · Auditori

a càrrec d’Orquest:artsimfònica contemporània

de Josep Vidal · VOC

de 15Mbcn.tv · VOC/VOE

de Mar Coll · VOC

d’Abdellatif KechicheVOSE d’Hirokazu Koreeda · VOSE

Benjamin Renner, SthéphaneAubier i Vincent PatarVersió doblada al català

de Lars von Trier · VOSE

de david Trueba · VOE

de Paolo Sorrentino · VOE

de Joan VivesVOC de Jaume Benedito

VOCAmb l’assistència deldirector Pere Portabella i del director de fotografia Manuel Esteban.Inclou la projecció de Cua-decuc, vampir

Inauguració de la secció oficial, amb l’assistència de la directora Mar Coll

VOE/VOSE

de Pere Joan VenturaVOC/VOE

de Neus BallúsVOC/VOE

de Jordi VidalVOC/VOE

de yaron ZilbermanVOSC