sant boi festa major 2013

24

Upload: producciones-mic-sl

Post on 09-Mar-2016

228 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Programa Oficial de Festa Major de Sant Boi 2013

TRANSCRIPT

Page 1: Sant Boi Festa Major 2013
Page 2: Sant Boi Festa Major 2013

2

L’esclat de la primavera ens anuncia l’arribada de la nostra Festa Major. El proper dia 17, a les portes de la festivitat de Sant Baldiri, la nostra festa gran tornarà a apujar el teló, convidant-nos a gaudir de la festa. Després d’un any intens, amb els efectes de la crisi a flor de pell, sentint-nos solidaris i propers als més febles, ens deixarem anar de la mà de la música, les arts escèniques, el ball, la cultura popular... Totes aquelles expressions de la festa que connec-ten amb el nostre sentiment col·lectiu. Una nova oportunitat per compartir les nostres aficions i fer més forts els lligams amb la nostra comunitat i la gent que estimem. Una ciutat ben cohesionada és aquella que és capaç de generar oportunitats per a tothom, especialment per aquells que estant patint més fe-rotgement els embats de la crisi. Una ciutat orgullosa de si mateixa, que creu en les seves possibilitats, és una ciutat amb més capacitat per afrontar el futur amb confiança. Si ens mantenim junts i juntes, encara anirem més lluny.Se’ns obren doncs quatre dies de festa, amb una programació extensa i diver-sa. La seva qualitat estic segur que us complaurà. Aquesta programació és, en

bona part, el resultat d’un treball coordinat amb moltes entitats i associacions de la vila, que hi aporten la seva creativi-

tat i el seu esforç desinteressat, tothom hi cap i totes les iniciatives són benvingudes. No ens podem cansar mai d’agrair la seva col·laboració indispensable i el seu compromís. La Festa Major és la suma d’aquestes vo-luntats al servei de construir una ciutat a la mida dels

homes i dones que ens la fem nostra dia a dia. Aquesta és la forca col·lectiva que ens uneix.

Gràcies de bell nou i bona Festa Major 2013!

Jaume Bosch i PugèsAlcalde de Sant Boi

UNA CIUTAT, UN SENTIMENT COMPARTIT, UNA FESTA

Page 3: Sant Boi Festa Major 2013

3

Amics i amigues, és hora d’empolainar-se i d’assajar unes passes de ball! Quatre dies de Festa Major ens esperen, ben assortits perquè tothom hi pugui trobar allò que més li agrada.M’agradaria destacar dos noms propis en l’apartat musical: Álex Ubago i Cel-tas Cortos, dos clàssics que tornen als escenaris amb tota la força de les seves noves composicions. Al seu costat, la nit rumbera a la plaça de l’Agricultura, amb Sabor de Gràcia i Ai Marai, i l’actuació de l’Orquestra Selvatana arrodo-neixen una programació musical adreçada a tots els públics. Al costat d’aquests grans noms, la Festa Major d’enguany amaga petits tre-sors. Capbusseu-vos en aquest programa de mà per descobrir-los però jo ja us n’avanço un parell: el màgic nou espectacle de la companyia de Pep Bou, sí, el de les bombolles de sabó!, a Can Massallera, i la Festa d’Aigües, una activitat per a tota la família al voltant de l’aigua que tindrà lloc a la plaça Catalunya.Permeteu-me que citi també les noves exposicions que obriran portes tant al Museu de Sant Boi com a les Termes Romanes i l’innovador laboratori de creació artística a Can Castells- Centre d’Art.Tot això compassat amb un ampli programa de cultura popular, des del Correfoc fins als castellers, passant pels gegants i les gralles. Gràcies, un any més, a totes les nostres colles i demés entitats locals per la seva contribució vital a la Festa Major.Tot està preparat perquè gaudiu de la rauxa de la nos-tra Festa.

Bona Festa Major!!!

Montserrat Mirabent i CollRegidora Delegada de Cultura

i Promoció del Turisme

DONEM LA BENVINGUDA A LA NOSTRA FESTA GRAN

Page 4: Sant Boi Festa Major 2013

4

Plaça Catalunya17.30 hActivitAt infAntilBalls de saló Per a nens i nenesAmb berenar i sorpreses.

Organitza Sant Boi Ball

Plaça de l’ajuntament21 hConCert amB orquestra selvatana

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Plaça de l’ajuntament22 hPregó de Festa majorEnguany, el pregó anirà a càrrec de la Dolo Beltrán, reconegu-da vocalista del grup Pastora i altres projectes musicals i actriu santboiana.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Divendres 17 de Maig

Plaça de l’ajuntament22.30 hBall de Festa major amB orquestra selvatana

la Selvatana ens visita de nou en l’any del seu centenari! Des de cassà de la Selva, munici-pi on va ser creada al 1913, aquesta orquestra ha posat música en les festes i celebra-cions d’aquest país al llarg de vàries generacions. i ara, sota la direcció del mestre Jesús Santaliestra, continuen amb la mateixa força i entusiasme que el primer dia. la millor música d’ahir, d’avui i de sempre de la mà d’una de les formacions de ball més prestigioses.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Page 5: Sant Boi Festa Major 2013

5

museu de sant Boi (Can Barraquer)22.30 hreCePCió a les entitats

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Plaça Catalunya20.30 htaBaladaRecorregut: plaça catalunya, fran-cesc Macià, Jaume i, comte Borrell, plaça Presas, carrer Major, Riereta, O’Donnell, plaça de l’Ajuntament.

Organitza Diabòlics Músics i Per-cussió de Diables de Casablanca

Plaça de l’ajuntament - itinerant22.15 hCorreFoCRecorregut: plaça de l’Ajuntament, Joan Bardina,

Jaume i, francesc Macià, Marià fortuny, Pau claris i Baldiri Aleu

Organitza Diables de Sant Boi, Diables de Casablanca i Ajunta-ment de Sant BoiMesures de seguretat per al Correfoc: Per participar en el Correfoc, cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles. No emprenyeu als diables i deixeu-vos portar. No porteu material piro-tècnic propi. No s’ha de llençar aigua al pas del Correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible. Seguir les indicacions del ser-vei d’ordre. Respecteu les zones acotades per l’organització. Els infants no han d’estar sols a les primeres files. Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el Correfoc ha de passar per davant. No s’han d’aparcar vehicles al llarg de tot el recorregut senya-litzat per la policia municipal. L’organització aconsella no participar en el Correfoc a les persones que no puguin complir aquestes normes de seguretat. Tot el públic partici-pant és responsable en primer i únic terme dels accidents que puguin patir al Correfoc.

Divendres 17 de Maig

Page 6: Sant Boi Festa Major 2013

6

l’envelat -Plaça de l’agricultura22.30 hConCert amB

Ja fa vint-i-cinc anys que celtas cortos formen part de la primera línia del panorama musical espanyol. El favor del públic i el reconeixement de la crítica han acompanyat de manera ininterrompuda la trajectòria d’una banda que,

amb el seu pop rock i els seus aires folk, es van convertir en un dels grups més populars i amb més èxit a l’Estat i a altres països europeus. Ara, amb la recent publicació del seu nou disc, Vivos y Directos, els autors de Cuéntame un cuento tornen a la carretera per demostrar que mantenen intactes les seves mi-llors virtuts: cançons inspirades i un dels millors directes que avui es puguin trobar.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Divendres 17 de Maig

Page 7: Sant Boi Festa Major 2013

7

l’envelat - Plaça de l’agricultura00.30 hcOncERt AMB

PartidoAmb un cantant nascut a Sant Boi, els barcelonins Partido són una de les bandes amb més projecció del panorama nacional. El seu disc Lea-ving all behind, publicat al 2012, va ser triat per la crítica musical com un dels millors treballs musicals de l’any passat. la seva recepta? Pop de factura impecable, fortament in-fluït pel rock i el folk americans però també per l’indie rock i amb algunes pinzellades psicodèliques.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

l’envelat - Plaça de l’agricultura1.30 horescOncERt AMB

Hermanos menéndezi per arrodonir la programació de divendres de festa Major, els grans Hermanos Menéndez, una formació de Sant Boi que s’atreveix amb tots els clàssics del pop i el rock de les dècades passades. Una gran festa de versions servides amb gran perfecció tècnica i un directe molt i molt poderós.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Divendres 17 de Maig

Page 8: Sant Boi Festa Major 2013

8

Dissabte 18 de Maig

Plaça de l’ajuntament8 hmatinada de gralles Recorregut: rambla Rafael casanova, Pi i Margall, carrer nou, O’Donnell, carrer de les Eres, carrer de la Rutlla, Jaume i, francesc Macià, plaça catalunya i Mallorca.

Organitza Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi

Parc de la muntanyeta i amfiteatre10.30 hActivitAt infAntilFira del joC i de l’aventuraJocs, tallers i moltes altres activitats que faran les delícies dels més menuts.

Organitza Coordinadora de Centres d’Esplais de Sant Boi i Ajuntament de Sant Boi

Page 9: Sant Boi Festa Major 2013

9

Can Castells - Centre d’art a partir de les 11 hlaBoratori d’arts / merCat d’art jove

can castells-centre d’Art us convida a un variat tast d’art:

- l’exposició Pell, de ferran Man-cera, a la Saleta

- creacions artístiques en directe a càrrec de Manuel fontiveros, francesc Baiget, cisco colominas, Daniel campoy, Manuel Morales, nati comas i Humberto Ruiz

- instal·laciones de Josefa Hernán-dez als jardins

- Presentació pública de la peça Jocs de nens, d’Alfredo Jaar, a la terrassa de l’equipament

Mentrestant, els jardins de can castells-centre d’Art acolliran les activitats següents:

- Mercat d’Art Jove (iniciativa del Programa de Joventut i l’Associació de Joves Artistes i creadors de Sant Boi), un mer-cadillo d’art on us esperen mil i una troballes artístiques (a partir de les 12 h)

- concert de Rotten nuttes, organit-zat per la teteria namasté (21 h)

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Dissabte 18 de Maig

Page 10: Sant Boi Festa Major 2013

10

Plaça de l’ajuntament11 hl’esCola de músiCa surt a la PlaçaPer festa Major, l’Escola Municipal de Música Blai net surt al carrer! Diferents grups instrumentals i corals de la Blai net actuaran per compartir una estona de música amb tothom.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

ermita de sant ramon11 hdesCoBrim l’ermita

El nou centre d’interpretació del Paisatge de l’Ermita de Sant Ramon obre les seves portes per festa Major. vine a conèixer un tresor del nostre patrimoni natural i històric!

Organitza Ajuntament de Sant Boi

museu de sant Boi d’11 a 14 h i de 17 a 20 hdia internaCional dels museusEl Museu de Sant Boi us proposa una jornada d’activitats d’allò més atractiva: visita guiada a les exposicions permanents i presentació pública d’una nova peça del fons, una nina dels anys 50 acabada de restaurar... Per altra banda, aquest mateix dia el Museu obre al públic l’exposició De la Terra a l’Univers, un apas-sionant viatge per les esferes celestes.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Dissabte 18 de Maig

Page 11: Sant Boi Festa Major 2013

11

Plaça de l’ajuntament17.30 hXXii troBada gegantera de Festa major i CerCavilaRecorregut: plaça de l’Ajuntament, O’Donnell, plaça Presas, Jaume i, francesc Macià, plaça catalunya, Mallorca, Pau claris, Baldiri Aleu i amfiteatre del parc de la Muntanyeta.

Organitza Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi

Cal ninyo19 hPreu: socis, 10 €; no socis, 12 €l’ateneu Familiar Fa Cent anys!nando massaneda PresentaSolteronSAnècdotes i bestieses entranya-bles de dos bonifacis amics de la infància que fan servir la ironia i l’humor per posar al descobert les seves mancances.

Organitza Ateneu Familiar

Dissabte 18 de Maig

Page 12: Sant Boi Festa Major 2013

12

amfiteatre del Parc de la muntanyeta22.30 hConCert gran de Festa major

ÁleX uBagoEl retorn d’Álex Ubago amb el disc Mentiras sinceras ha estat un dels grans esdeveniments musicals de l’any. tres anys després del seu darrer treball discogràfic, d’haver aconse-guit un Grammy latino i haver

conquerit el mercat llatinoame-ricà, el compositor i cantant de vitòria, acompanyat de la seva banda, arriba a Sant Boi carregat amb les seves millors armes: la seva veu i les seves cançons. Ubago presentarà el seu darrer disc i repassarà una trajec-tòria musical marcada per una rara sensibilitat i una enorme capacitat per connectar amb les nostres emocions més íntimes.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Dissabte 18 de Maig

Page 13: Sant Boi Festa Major 2013

13

l’envelat - Plaça de l’agricultura00 hConCert amB

saBor de gràCiaEns visita una de les forma-cions senyeres d’un estil musi-cal genuïnament nostre: rumba catalana des del barri de Gràcia de Barcelona. Des del 1994, Sabor de Gràcia venen recuperant les arrels d’aquest gènere al temps que hi accen-tuen les influències llatines, un còctel sonor que ben agitat esdevé una tremenda màquina per fer ballar.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

l’envelat - Plaça de l’agricultura2 h de la matinadaConCert amBai maraiEs van conèixer a la facultat d’Enginyeria industrial de Barcelona i poc temps després formaven Ai Marai, una banda mestissa on la rumba festeja amb el pop, el rock, el flamenc i la salsa per donar forma a una barreja musical fresca i plena de ritme. Amb les cançons del seu disc Dígali però també amb versions de Peret, Muchachito o los Manolos, Ai Marai són la solució perfecta per arrodonir una nit de rumba a l’Envelat de festa Major.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Dissabte 18 de Maig

Page 14: Sant Boi Festa Major 2013

14

Diumenge 19 de Maig

rambla rafael Casanova10.30 hXviii troBada de Puntaires

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Plaça de l’ajuntament11.30 hdiada CastelleraAmb la participació dels castellers de cornellà, castellers de cerdan-yola i carallots de Sant vicenç.

Organitza Ajuntament de Sant Boi i Colla Castellera de Cornellà

Plaça de l’agricultura 12 hPaelles de Festa majorinscripcions: Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP), fins al 13 de maigPreu per persona: 1 €

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Page 15: Sant Boi Festa Major 2013

15

termes romanes12 hExPOSició

De natura Muliebrila salut de la dona romanaEls mites, teories filosòfiques i mèdiques van transmetre a l’època romana una visió de la dona com a ésser malaltís i fe-ble. l’exposició explica com les dones es van anar beneficiant dels avanços de la medicina i, en especial, dels estudis mèdics de Sorà d’Efes sobre les malal-ties femenines. Una aproximació a la vida íntima de les dones d’aquell temps.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Can Castells - Centre d’art i jardins a partir de les 11 hlaBoratori d’arts / merCat d’art jove Exposicions, instal·lacions, creacions artístiques en directe, Mercat d’Art Jove, etc. (feu un cop d’ull a la programació general en la pàgina 9 d’aquest programa).

Programació dia 19: - Actuació del Dj tengo un pasajero, concert organit-

zat per la teteria namasté (19 h)

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Diumenge 19 de Maig

Page 16: Sant Boi Festa Major 2013

16

Plaça de l’agricultura 18.30 hFestival FlamenCAmb la participació dels quadres flamencs de les entitats andaluses de Sant Boi.

20.30 hlos marismeñoslos Marismeños són part fona-mental de la història de la sevilla-

na i la rumba. Quaranta anys de trajectòria els avalen com pioners i renovadors de les arrels musicals andaluses. Ara, els autors de Caramba, carambita i altres molts èxits arriben a la nostra ciutat.

Organitza Coordinadora de Enti-dades Andaluzas i Ajuntamet de Sant Boi

Diumenge 19 de Maig

Page 17: Sant Boi Festa Major 2013

17

Can massallera19 hPreus 12 i 9 €cOMPAnyiA DE PEP BOU

ClinC!!fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les bombolles de sabó, neix Clinc!!, un espec-tacle protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia i creat i dirigit pel gran Pep Bou. Un espectacle

ple de poesia visual i humor. Per a tots els públics!!!

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Can massallera23 hdisCoBallUn bon equip de música, un reperto-ri de cançons per a tots els gustos i a ballar en bona companyia!

Organitza Sant Boi Ball

Diumenge 19 de Maig

Page 18: Sant Boi Festa Major 2013

Dilluns 20 de Maig

església de sant Baldiri12 hoFiCi de Festa major

Plaça de l’ajuntament12.30 hsardanes de Festa major

Amb la participació de la cobla lluïsos de taradell

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Plaça Catalunyad’11 a 13.30 h

vine a jugar amb nosaltres! De la mà d’Aigües de Barcelona podràs divertir-te amb jocs d’aigua per a tota la família. Activitat adreçada a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys. Us hi esperem!

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi

18

Page 19: Sant Boi Festa Major 2013

19

Poliesportiu la Parellada17 hXiv Festa gran de la gent gran

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Plaça de l’ajuntament18 heXHiBiCió de Balls de saló i gran harleM Shake

Amb el ball sempre com a gran protagonista, una vetllada doble: Per una banda, la tradicional exhi-bició de balls de saló a càrrec de les millors parelles professionals, a més d’altres coreografies inter-pretades tant per les alumnes de l’Estudi (contemporània, espanyol, jazz, etc.) com pel grup furious Styles (funky), compost pels pro-fessors de la mateixa escola. Per una altra, el primer harlem shake fet a Sant Boi (19 h): disfressa’t de ballarí i vine a ballar, així de simple, així de divertit!

Organitza L’Estudi – Escola de Dansa i Balls de Saló i Ajunta-ment de Sant Boi

Dilluns 20 de Maig

Plaça gaietà mestres 19 h BlAi fOlk A lA PlAçA - iii fEStivAl DE BAll fOlk A SAnt BOi- 2013Ball Folk amB el duo mar-CoPol

Organitza Escola Municipal de Música Blai Net

Page 20: Sant Boi Festa Major 2013

20

Parc de la muntanyeta22.30 hel PiromusiCaltrons, estels, espurnes de co-lors i lluentons compassats amb una banda sonora molt especial.

com cada any, acomiadarem la nostra festa Major amb un màgic espectacle de pirotècnia i música.

Organitza Ajuntament de Sant Boi

Dilluns 20 de Maig

Page 21: Sant Boi Festa Major 2013

21

Altres Activitats

Cruz de Mayo – Plaça de l’Agriculturadissabte, 11 de maig• 09:30 a 13:30 h, iv trobada de

Plaques de cava• 18 h, actuacions quadres de dansa

de la casa de Sevilla• 20:30 h, actuacions grup D’Anea• 22 h, disco-móbil Mr. lennon

diumenge, 12 de maig• 11:30 h, ofrena floral a la creu• 12 h, Missa Rociera• 13 h, actuacions dels quadres de

dansa de la casa de Sevilla• 18 h, actuacions dels quadres de

dansa de la casa de Sevilla i dels quadres de dansa de l’Acadèmia Ana Márquez (acadèmia invitada)

Organitza Casa de Sevilla amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi

XX Romería de la Virgen de Fátimadiumenge, 19 de maig- 10.30 hÀrea de lleure de camps Blancs de Sant Boi (avda. Aragó)Organitza Associació Cultural Perale-da Ntra. Sra. de Fátima

CAPVUITADA DE FESTA MAJOR - Barri Centre i Vinyets Molí Velldivendres, 24 de maig• 18.30 h - plaça catalunya

Exhibició d’acrobàcia a càrrec dels nens i nenes del club Gimnàstic Sant Boi

• 19.30 h - plaça catalunya Balls coreografiats aeròbics per a totes les edats

• 22 h - plaça del Mercat vell Havaneres i rom cremat amb Els Pescadors de l’Escala

• 23 h - plaça catalunya nit Jove - Disco mòbil

dissabte, 25 de maig• 11 h - plaça catalunya

Parc infantil• 18 h - sortida plaça catalunya,

arribada a plaça de l’Ajuntament i jardins de l’Ateneu Santboià cercavila de Percussió a càrrec de Batukats de l’Ala i Diabòlics Músics

• 18 h - plaça de l’Ajuntament tallers infantils

Page 22: Sant Boi Festa Major 2013

22

Altres Activitats

Jardins de l’Ateneu SantboiàCAUSOUNDBOI. Festival de músi-ques d’arrel i d’arreu• 19 h Animació infantil• 20.30 h Botifarrada Popular• 21 h concerts

Plaça Catalunya• 19 h - concert de l’Orquestra Maravella• 21.30 h - Sopar popular• 23 h - Ball popular amb l’orquestra

Maravella

diumenge 26Rambla Rafael Casanovade 9 h a 18.30 h - catifes florals• De 10 a 20 h Mostra d’art a càrrec de

Retalls d’Art• 12 h cercavila musical• 14 h Dinar popular• 16 h Actuació de Pep ventura• 17.30 h capoeira• 18.30 h - Dansa ritual de les flors

Amb els Gegants i Grallers de Sant Boi

• 18 h - plaça catalunya vinyets Balla Actuacions de l’Avv vinyets-Molí vell i de les escoles de ball de Sant Boi

• 19 h - plaça de l’Ajuntament Ballada de sardanes amb la cobla Ressò

• 21.30 h - plaça catalunya Espectacle de foc a càrrec de Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics

Organitzen: Comissió de Festes del Barri Vinyets-Molí VellComissió de Festes del Barri Centre

Activitats Esportives11 de maig - de 9 a 14 hPistes Municipals de Botxes casa-blancaXXII Torneig de Petanca Vila de Sant BoiOrganitzen tots Som Santboians i club Petanca Unión casablancaAmb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi

12 de maig - 11 hSortida, Parc ciclista de Sant Boi; arribada, Baldiri AleuXXXII Passejada amb bicicletaOrganitza Ajuntament de Sant BoiAmb la col·laboració del club ciclis-ta Sant Boi i Decathlon

18 de maig - d’11 a 13.30 hRambla Rafael casanovaEscacs Gegants de Festa Major Organitza club d’Escacs Sant BoiAmb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi

18 de maig - de 10 a 14 hParc ciclista de Sant Boi, plaça can Dubler, carrer Múrcia, polígon can calderonBicifesta i ciclisme adaptatOrganitzen club ciclista de Sant BoiAmb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi

Page 23: Sant Boi Festa Major 2013

23

Spanish Brass Luur MetallsBrass, Brass, BrassUn concert pedagògic i familiar per a nens i nenes a partir de 5 anysdijous, 23 de maig - 19.30 hcan MassalleraOrganitza Joventuts Musicals del Baix Llobregat

Exposició Puntes de CoixíImaginació i colorsA càrrec d’Esperança Valls i Gelabert19 i 20 de maig cal Sílio (carrer Major, 71)Organitza Cal Sílio

Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Donescan Jordana (carrer Ebre, 27)del 17 al 31 de maigExposició Caram!35 obres per la fibromialgia i la Síndrome de fatiga crònicacreada per l’Estudi d’Art - Jordi Aligué i Anna Bellvehi i el seu alumnat Organitza ffcAt, fibrobaix i Ajuntament de Sant Boi

Estadi Municipal de futbol Joan Baptista Milà26 de maig - de 10 a 14 hII Trobada Sant Boi, Boig per l’Esport FemeníOrganitza fc Santboià, club Beisbol i Softbol Sant Boi, Unió Esportiva Sant-boiana i Ajuntament de Sant Boi

Sortida Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer; arribada a l’Estadi Municipal de futbol Joan Baptista Milà26 de maig - de 10 a 12 hIniciació a la Marxa NòrdicaOrganitza nòrdic Walking Baix llobregat i Ajuntament de Sant Boi de llobregat amb la col·laboració del consell Munici-pal de les DonesActivitat amb inscripció prèvia: [email protected] / 93 6351200 ext. 436Més informació a www.santboi.cat / www.donessantboi.wordpress.com

Altres Activitats

Page 24: Sant Boi Festa Major 2013

estacionament reservat per a persones amb mobilitat reduïda a: • Plaça de l’Ajuntament (zona de càrrega i descàrrega del

carrer Torres i Bages, des de les 20 h del dia 17 de maig fins les 15 h del 20 de maig). Places limitades.

• Avinguda Baldiri Aleu (per plaça de l’Agricultura i Llac de la Deessa, del 17 al 20 de maig de 00 a 24 h).

Els espais amb escenari de Festa Major compten amb zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Concurs de fotografia on lineFes un clik a la Festa Major!Categories:• Tema lliure: la Festa Major 2013• Tema específic: activitat Laboratori d’Arts / Mercat d’Art Jove

(veure pàg. 9 d’aquest programa)

Premis en material fotogràfic

Consulta les bases a: www.afoboi.com

Organitza Afoboi

D.L.: B-11.723-2013

Descarrega aqui el teu programa