programa estiu tarragonajove 2014

36

Upload: tarragonajove

Post on 25-Mar-2016

216 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Programa d'Estiu TarragonaJove 2014 Servei Municipal de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona

TRANSCRIPT

Page 1: Programa Estiu TarragonaJove 2014
Page 2: Programa Estiu TarragonaJove 2014

2

“He pensat que faríem alguna cosa junts: inventarem un núvol de foc? Desviarem un riu? Abaixarem muntanyes? Aturarem el mar?”

SERVEI MUNICIPAL DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENTDE TARRAGONA

Joan Vinyoli (1914-2014)

“Primer d’any” d‘Ara que és tard, 1975.Any commemoratiu – centenari del seu naixement

tarragonajove

tarragonajove.org

@tarragonajove

tarragonajove

Segueix-nos a:

Page 3: Programa Estiu TarragonaJove 2014

3

INFORMACIÓ I SUPORT A LA INSCRIPCIÓINSCRIPCIONS A PARTIR DEL DIJOUS 5 DE JUNYWWW.TARRAGONAJOVE.ORG

Més informació

OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS

tarragones@ofi cinajove.catEn horari de matí, de dimarts a divendres de 9 a 14 h,i de tarda, dimarts i dijous de 16.30 a 19 h.Horari d’estiu: *juliol-setembre, de dimarts a divendres, de 9 a 14 h Tancat per vacances: de l’11 al 31 d’agostTel. 977 251 873

ESPAI JOVE KESSE

[email protected] dilluns a dissabte, de 17 a 21hTancat per vacances: 16 i 18 d’agost / del 24 d’agost al 24 de setembre (inclosos)Tel. 977 296 251

*Si es necessita suport dirigit per atenció telefònica, s’atendrà al 977 251 873.*En cap cas s’efectuaran inscripcions i reserves per telèfon.

DESCOMPTES I AVANTATGESSi disposes del carnet Tarrago-naJove podràs optar als preus reduïts. Segueix els descomptes per a cada activitat en funció de la marca que trobaràs a la seva descripció. Si vols accedir a les inscripcions amb descompte, fes-ho presencialment a l’Espai Jove Kesse o a l’Ofi cina Jove del Tarragonès mostrant el teu carnet TarragonaJove.Si tens el carnet Tarragonajove cerca els preus amb descompte sobre la marca a les activitats.

SUSPENSIÓ I ANUL·LACIÓ

D’ACTIVITATS

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de fer canvis o sus-pendre les activitats que organitza exclusivament per raons que li siguin alienes. També es reserva el dret de variar les condicions dels cursos per raons organitzatives. Important: les baixes s’han de no-tifi car a [email protected], dos dies abans que comenci el curs.

*Pel que fa a les activitats de caràcter gratuït, si la persona que ha realitzat reserva no s’excusa davant alguna possible absència li poden vetar l’ac-cés a qualsevol plaça gratuïta oferida durant l’any 2014.

Page 4: Programa Estiu TarragonaJove 2014

4

ACTIVITATS 5

TarragonajovePlus 5

Esport i aventura 6

Teatre, màgia i circ 9

Música i dansa 11

Idiomes i creació literària 13

Manualitats, arts plàstiques i visuals 15

Informàtica i noves tecnologies 16

Cuina Creativa 19

Caixa d’eines 20

Treball i salut 22

ESPECTACLES. CULTURA DE CARRER 23

EXPOSICIONS 33

EQUIPAMENTS 34

CARNET TARRAGONAJOVE 35

Page 5: Programa Estiu TarragonaJove 2014

5

TARRAGONAJOVE PLUS

ESCOLA DE CIRC “LA PALMERA”dimarts de

l’1 al 29 de JULIOL 19h a 21 h 25 / 15 €Espai Jove La Palmera +14 anys

Si t’agraden les emocions fortes, caminar per la corda fl uixa, transitar sobre cilindres i pilotes gegants, efectuar tombarelles d’insomni, domi-nar els malabars més antics… tot amb un toc expressiu i artístic, l’Espai Jove La Palmera obre una possible carpa de circ per fer-ho realitat.

CURS DE PREMONITORS (INICIACIÓ AL LLEURE)de dilluns a dissabte

7 a 11 de JULIOL 17 a 21 h 20 € / 15€ Espai Jove Kesse de 14 a 17 anys

Setmana intensiva dedicada a transmetre tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleu-re. És el teu moment de sembrar una llavor que de ben segur germinarà sobre un camp ple d’experiències i oportunitats vitals i laborals.

CURS DE MONITORS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE de dilluns a dissabte del 14 al 26 de JULIOL

de 10 a 14 h i de 16 a 20 h 160€ /130€ Espai Jove Kesse

+18 anys

Una opció professional per dedicar-te al camp de l’educació en el lleu-re. Si vols caminar amb fermesa i obtenir garanties formatives, arriba l’hora d’aconseguir el títol de monitor d’educació en el lleure infantil i juvenil. Un programa complet, intensiu i semipresencial carregat de recursos i eines essencials. *Més informació i requisits a bit.ly/monitorlleure

Page 6: Programa Estiu TarragonaJove 2014

6

VERKAMI, TRUCS I CONSELLS PER L’ÈXIT DEL TEU PROJECTEdijous

17 de JULIOL 19 h GRATUÏT Espai Jove Kesse + de 12 anys

Verkami és la plataforma de crowdfunding de referència per a crea-dors independents. Nascuda a Barcelona l’any 2010 de la passió per la creativitat, l’art i la investigació d’un pare i dos fi lls, han treballat colze a colze amb artistes de tots els àmbits de la creació per fer possibles més de 2.000 projectes gràcies a les aportacions de gairebé 250.000 fans. A càrrec de Jonàs Sala, cofundador i soci de Verkami.

L’ACTOR CAIENT A DINTRE SEU. LA INVENCIÓ D’UN MÓN GENUÍXerrada a càrrec de Roger Coma, actor

divendres

18 de JULIOL 19h GRATUÏT Espai Jove Kesse + de 12 anys

Xerrada empàtica sobre la creació, la trajectòria i deriva d’un actor. Els encerts i fracassos d’una carrera. La necessitat de donar forma a pulsions creatives buscant mecanismes senzills de producció. Recepta per fer la websèrie que et surti dels webs. Com escoltar i identifi car què tenim de genuí com actors, directors, escriptors... Tot tenyit de la necessitat de di-vertir-se permanentment sense haver de fer productes massa plans.

ESPORT I AVENTURA

RAID JOVE MULTIESPORTdivendres

4 de JULIOL 18 a 21 h GRATUÏTPlaça Major de Campclar +12 anys

Circuit esportiu on practicarem el disc amb Ultimate-Frisbee + futbol sala + bàsquet + parkour. Coorganitza: Fundació Casal l’Amic / Joves del camp de treball “Ni mar ni muntanya. Caixa d’eines per a joves educadors”

Page 7: Programa Estiu TarragonaJove 2014

7

INICIACIÓ AL JUDOdimarts

8, 15 i 22 de JULIOL17.30 a 18.30h 20 €

Platja de l’Arrabassada +12 anys

Esport considerat art marcial que amb dosis de fl exibilitat i suavitat et permetrà exercir claus i tècniques del tot sorprenents. Tres dies dedi-cats a introduir-nos al judo propers al mar. Coorganitza: Club Dojo Tarraco.

CIRCUIT DE BICIS A PONENT

dimecres

9 de JULIOL 17 h a 20 h GRATUÏTPista esportiva C. Riu Onyar de Campclar+12 anys

Demostra la teva habilitat amb la bici seguint el recorregut d’un cir-cuit. A més a més, adquireix els coneixements bàsics de la mecànica d’aquest mitjà de transport. No t’oblidis de la bici ni el casc. Coorganitza: Club Ciclista de Campclar i Fundació Casal l’Amic.

ULTIMATE FRISBEE PLATJAdijous

10 i 17 de JULIOL 19 h 21 h GRATUÏTPlatja de l’Arrabassada +12 anys

Amb un disc o frisbee passarem les tardes d’estiu a la platja descobrint un esport molt arrelat a Europa. Coorganitza: Ultimate Frisbee Tarragona.

MALSON A LA CUINA. ENIGMA NOCTURNdivendres

11 de JULIOL 21 h GRATUÏT Espai Jove Kesse+ de 14 anys

Cogombres zombis, tomàquets psicòpates, cebes radioactives, brò-quils acabats, naps vampirs, raves sense importància, pebrots tocats, juliverts assassins…aquesta cuina és un malson! Aquesta activitat també requereix inscripció prèvia.

Page 8: Programa Estiu TarragonaJove 2014

8

CAIAC SOTA LES ESTRELLESdijous

17 de JULIOL 21h 20 €

Platja Llarga - Mirall d’Estiu +14 anys

Una nit especial per navegar amb caiac per les costes tarragonines fi ns contemplar l’espectacle de focs. Coorganitza: TGNautica Kayak i Associació Astronòmica de Tarragona.

DRAGUT, UN CORSARI MEDITERRANI. ENIGMA NOCTURNdivendres

18 de JULIOL 21 h GRATUÏT Pretori - Circ +14 anys

Viure a la Mediterrània durant tota l’època medieval signifi cava estar exposats als atacs dels pirates berberiscos. Per descomptat, Tarragona també els va sofrir intensament. Els tarragonins van bastir i aprofi tar punts elevats per albirar naus corsàries i poder avisar la població per protegir-se i defensar-se. La Torre de les Monges i la Torre del Pretori seran l’escenari de l’enigma. El pirata Dragut i els seus corsaris lluita-ran contra la gent de Tarragona a través de la resolució de pistes. Qui sap si aquest cop la ciutat serà devastada o es podrà refusar l’atac… Aquesta activitat també requereix inscripció prèvia.

ESCAPE THE ROOM. ENIGMA NOCTURNdivendres

25 de JULIOL 21 h GRATUÏT Espai Jove Kesse

+ de 14 anys

Quan es va despertar va trobar l’habitació a les fosques. Estava com-pletament desorientada, perduda enmig de la negror. Com hi havia arribat allí? Però encara més important: com en sortiria? Aquesta activitat també requereix inscripció prèvia.

SUNRISE KAYAK. REMANT LA CALMAdijous

31 de JULIOL 8 h 20 €

Platja Llarga - Mirall d’Estiu +14 anys

Ben d’hora ben d’hora t’esperem vora la platja per despertar el sol tot navegant sobre la làmina marina. Cal portar banyador, tovallola, calçat de platja. Coorganitza: TGNautica Kayak.

Page 9: Programa Estiu TarragonaJove 2014

9

OBRE LA PORTA. ENIGMA NOCTURNdijous

14 d’AGOST 21 h GRATUÏT Portal del Roser +14 anys

Peça mòbil, generalment plana, de fusta, ferro, vidre o d’una altra ma-tèria sòlida que, adaptada a una obertura, la tanca o hi permet el pas, en ser accionada manualment, mecànicament o automàticament. Doncs això, una porta. Aquesta activitat també requereix inscripció prèvia.

TARRAGONA 1714. ENIGMA NOCTURNdivendres

12 de SETEMBRE 21 h GRATUÏT Fortí de la Reina +14 anys

La Guerra de Successió espanyola va suposar un trencament de la societat catalana. A Tarragona aquest enfrontament va comportar, a més, una remodelació de les seves estructures defensives. Al Fortí de Sant Jordi trobarem tot un seguit de pistes i enigmes que posaran a prova la vostra perícia militar. Les vostres decisions afectaran tota la població i, fi ns i tot, podreu canviar el signe de la història… Aquesta activitat també requereix inscripció prèvia.

TEATRE, MÀGIA I CIRC

LA GRÀCIA INTERIOR. Iniciació al pallassodimarts

1 de JULIOL 19 a 21 h 5 €Espai Jove La Palmera +14 anys

Primera tarda de circ a l’Espai Jove La Palmera obert per descobrir el pa-llasso que portem a dins fi ns fer explotar virtuts i mancances, mesclar-les i brindar amb un còctel de recursos ben divertits. Cal portar roba còmoda.

OBJECTES VOLADORS IDENTIFICATS. Tarda de malabarsdimarts

8 de JULIOL 19 a 21 h 5 €Espai Jove La Palmera+14 anys

Monogràfi c on es treballa el ritme corporal i el ritme amb diferents malabars. Sorprendre als altres et resultarà fàcil si saps llençar més objectes que mans tens. Cal portar roba còmoda.

Page 10: Programa Estiu TarragonaJove 2014

10

EL BAGUL DE LES 1000 CARES. Casal de teatrede dilluns a divendres del

14 al 18 de JULIOL 10 a 13 h 20 € / 10€ Espai Jove Kessede 12 a 17 anys

Un lloc de trobada on conèixer diverses tècniques teatrals (text, cos, objectes...) i descobrir que el teatre és un joc que no s’acaba quan es puja a l’escenari, sinó que és on tot just comença. Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals.

CICLISTES D’UNA RODA. Equilibris sobre monocicledimarts

15 de JULIOL 19 a 21 h 5 €Espai Jove La Palmera +14 anys

Posa a prova el teu equilibri damunt d’una sola roda i descobreix les tècniques de moviment bàsiques per aplicar-ho amb autonomia a casa o al carrer. Cal portar roba còmoda.

SENSE TRAMPA NI CARTRÓ. Casal de màgia per a principiantsde dilluns a divendres del

21 al 25 de JULIOL 11 a 13 h 20 € / 10€ Espai Jove Kesse de 12 a 17 anys

Trucs i secrets per iniciar-te al món de la màgia i sorprendre a petits i grans. Setmana intensiva on descobrirem les millors tècniques d’esca-pisme, il·lusionisme, cartomàgia,…

PENJATS D’UN FIL. Iniciació al slaklinedimarts

22 de JULIOL 19 a 21 h 5 €Espai Jove La Palmera +14 anys

Monogràfi c per inciar-se i conèixer els equilibris sobre el slakline. Des-cobreix com moure’t per damunt d’una cinta plana que es munta a qualsevol lloc que disposi de dos punts fi xos. Cal portar roba còmoda.

Page 11: Programa Estiu TarragonaJove 2014

11

CONSTRUEIX I ENFILA’T. Equilibri i formes humanesdimarts

29 de JULIOL 19 a 21 h 5 €Espai Jove La Palmera +14 anys

Al Camp de Tarragona tenim ADN casteller i com a bons enginyers de torres humanes, treballarem tècniques d’equilibri i fi gures bàsiques per acabar amb un espai de creació on cadascú plantegi la seva pròpia construcció. Cal portar roba còmoda.

MÚSICA I DANSA

TEATRE MUSICAL. INTERPRETACIÓ DE CANÇONSdimarts, dimecres i dijous

8, 9 i 10 de JULIOL 17 a 20 h 50 €Aula de Música de la Cooperativa Obrera +14 anys

Interpretació de cançons de diverses obres de teatre musical que for-min part del repertori dels alumnes, àries, duos, trios, cors. Adreçat a estudiants de cant i de teatre musical. Hi haurà treball de tècnica vocal i interpretació musical individual i conjunta. Coorganitza: Estudi de Música. Més informació i inscripcions a Estudi de Música (passatge Cobos, 3); al telèfon 977 231 720 o l’adreça electrònica [email protected]. Per a INICIACIÓ A LA BATERIA, consultar dies i preus a Estudi de Música.

VOICE CRAFT. INICIACIÓ A LA TÈCNICA DE VEUdilluns, dimarts i dimecres

14, 15 i 16 de JULIOL 16 a 19 h 40 € Espai Jove Kesse+16 anys

Estil Voice Craft és una tècnica de veu reconeguda internacionalment. S’ha utilitzat en diferents programes de TV com OT i Número 1. Els alum-nes aprendran amb diferents exercicis a obtenir més control muscular de la veu i poder evitar possibles lesions. Coorganitza: Estudi de Música.

Page 12: Programa Estiu TarragonaJove 2014

12

INICIACIÓ A LA GRALLAde dilluns a divendres del

14 al 18 de JULIOL 11 a 13 h 25 € Espai Jove Kesse +12 anys

Mantenim-los i preservem la nostra cultura popular. Curs intensiu d’iniciació a la gralla en què es donaran a conèixer els principals tocs de festa i descobrirem les infi nites melodies sobre les quals es pot treballar. Es disposa de material instrumental. Coorganitza: Banda Unió Musical de Tarragona.

HIP HOP INTENSIU. BALLS URBANSdilluns, dimecres i divendres del

21 al 25 de JULIOL i del 28 de JULIOL a l’1 d’AGOST (10 a 11.30 h - Iniciació)

setmana15 € / 10€

quinzena25 € / 15€

Espai Jove Kesse+10 anys

dilluns, dimecres i divendres del

21 al 25 de JULIOL i del 28 de JULIOL a l’1 d’AGOST (11.30 a 13 h - Nivell mitjà)

Espai Jove Kesse+15 anys

Gaudeix d'aquest ball urbà transportat a les acadèmies. Coneix quants estils hi ha dins del que entenem avui dia per hip hop i treballant uns quants de la mà de Rebeka, coreògrafa i ballarina del grup CrazyDan-cers de Tarragona, que ha rebut classes de diferents professionals de Barcelona i internacionals. Cal portar roba còmoda.

ZUMBA DANCE. MASTERCLASSdissabte

26 de JULIOL 12 a 13.30 h 5 € Espai Jove Kesse +12 anys

Explota tots els moviments possibles del teu cos amb una dansa gim-nàstica que et farà passar un fi nal de matí d’allò més divertit. Coorganitza: AEIG Alverna.

Page 13: Programa Estiu TarragonaJove 2014

13

RUMBA CATALANA. GUITARRA I VEUSde dilluns a divendres del

28 de JULIOL a l’1 d’AGOST

17 a 19 h 40 € Espai Jove Kesse +12 anys

Pas de la història de la rumba al nostre país. La manera diferent que hem tingut a l’hora d’interpretar la rumba on s’hi repassen els autors més importants. Des de Peret i Pescailla, passant per Gato Pérez, Ma-nolos i acabant amb Gertrudis i La Troba Kung Fu. Cal portar guitarra.

MASTERCLASS DE REGGAETONdimecres

30 de JULIOL 19 a 21 h GRATUÏTCasal Social de La Floresta +12 anys

Amb beats de reggae i bases de rap presentaran una tarda de dansa llatina convertint-nos a les formes i tècniques més atrevides. Que el ritme no pari! Cal portar roba còmoda. Coorganitza: Fundació Casal l’Amic.

RAPsòdia. LA POÈTICA DEL HIPHOPdissabte

9 d’AGOST 16 a 19 h GRATUÏTEspai Jove La Palmera +12 anys

Taller de rap de la mà del MC Fetitxe13 que ens convidarà a les rimes i als ritmes més creatius. A partir de les 20 h, actuació de Hip Hop Jam amb la presència de GKuru i Caix, promeses emergents del panorama musical tarragoní. En acabar, micro obert per a batalla de MC (entrada gratuïta). *a les 20h, actuació fi nal dels millors MC’S del territori.

IDIOMES I CREACIÓ LITERÀRIA

ALEMANY BÀSICdimarts i dijous de

l’1 al 31 de JULIOLMatí: 10 a 12hTarda: 18 a 20h

80 € (torn matí o tarda)

Espai Jove Kesse +16 anys

Curs dirigit a totes les persones que estiguin interessades a intro-duïr-se a l’estudi de l’idioma alemany i no tinguin coneixements previs. Més informació i inscripcions a www.languageclub.es. Coorganitza: Languageclub

Page 14: Programa Estiu TarragonaJove 2014

14

RUS BÀSICdimarts i dijous de

l’1 al 31 de JULIOLMatí: 10 a 12h Tarda: 18 a 20h

80 € (torn matí o tarda)

Espai Jove Kesse +16 anys

Curs dirigit a totes les persones que estiguin interessades a intro-duïr-se a l’estudi de l’idioma rus i no tinguin coneixements previs. Més informació i inscripcions a www.languageclub.es. Coorganitza: Languageclub.

DEL PAPER A LA PANTALLA. LITERATURA I CINEMAdijous del

3 al 31 de JULIOL 21 a 23 h GRATUÏTPati de l’Antic Ajuntament C. Major 39 +16 anys

Cinc sessions, cinc lectures i cinc pel·lícules. Aquest taller de creació literària vol aprofundir en els engranatges de la fi cció a través dels llenguatges literari i audiovisual. I poder, d’aquesta manera, enriquir els propis horitzons creatius a través d'obres literàries i de les pel·lícules que se n'han derivat. Es refl exionarà sobre el concepte d'adaptació i d'allò essencial en l'àmbit de les històries de fi cció. Coorganitza: Escola de Lletres de Tarragona.

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVAdimarts del

8 al 29 de JULIOL 18 a 20 h 40 € Espai Jove Kesse De 12 a 20 anys

Taller d’iniciació a la creació literària per a joves. La fascinació per la literatura obre les portes de la creativitat. S’adreça a tothom a qui agradi escriure des de la vessant més creativa i vulgui experimentar amb al-tres tècniques, descobrir nous estils i compartir allò que escrigui. En les sessions es llegiran textos literaris que tracten diferents temàtiques i es proposarà als participants que creïn els seus propis textos a partir de les diverses propostes. Coorganitza: Escola de Lletres de Tarragona.

Page 15: Programa Estiu TarragonaJove 2014

15

PRELIMINARY ENGLISH TEST. Preparació pel PETde dilluns a divendres del

14 al 18 de JULIOL 19 a 21 h 20 € / 10€ Espai Jove Kesse +16 anys

El millor entrenament per posar a prova el teu nivell i superar l’examen ofi cial. Un aprovat en aquest nivell indica que tens prou capacitats per desenvolupar habilitats lingüístiques necessàries i afrontar diverses situacions laborals al voltant de la parla anglesa.

MANUALITATS, ARTS PLÀSTIQUES I VISUALS

TALLER DE CARICATURESdilluns, dimecres i divendres

7, 9 i 11 de JULIOL 18 a 20 h 20 € / 10€ Espai Jove Kesse +12 anys

Descobreix de tu mateix i dels teus companys les facetes més des-tacables i pronunciades per transportar-ho sobre el portafoli. Taller d'il·lustració amb les indicacions necessàries per cercar les cares més divertides d’un mateix.

VIDEOPHONE. EDICIÓ I CREACIÓ D’IMATGESdimecres i dijous 9 i 10 de JULIOL 18 a 20.30 h 25 € / 15€ Espai Jove Kesse

+14 anys

El vídeo és el mitjà més directe per difondre les idees. A més tothom disposa d'una càmera a la butxaca, la del nostre mòbil. En el curs aprendrem com gravar amb el mòbil, tècniques i dispositius especial-ment adaptats per iOs o Android, i els softwares bàsics per aprofi tar els materials, així com diferents aplicacions reals: gravació d'esdeve-niments, viatges, etc. Cal portar el telèfon mòbil amb aplicació d’enre-gistrament de vídeo.

TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITALdimecres i dijous 15 i 16 de JULIOL 10 a 13 h GRATUÏT Espai Jove Kesse

+14 anys

Totes les opcions que el mòbil o càmera digital pot prestar-te seran possibles en aquest taller especialment pràctic. Cal portar càmera o dispositiu mòbil. Coorganitza: Punt Òmnia Riuclar.

Page 16: Programa Estiu TarragonaJove 2014

16

URBANART SANT SALVADOR. MURS QUE PARLEN

de dilluns a divendres del 14 al 18 de JULIOL

10.30 a 12.30h GRATUÏT

Centre Cívic / Camp de futbol Sant Salvador / +14 anys

Millorem l’entorn on vivim a través del grafi t. Coorganitza: Centres Cívics *en el marc del projecte URBANLAB.

DIBUIX GRANULAT. Il•lustració amb sorra i saldissabte 19 de JULIOL 17 a 19 h 5 € / 0€ Espai Jove Kesse

+12 anys

Monogràfi c d’art creatiu amb elements tan naturals i propis de l’estiu com la sorra i la sal. Projecció d’una obra personal amb el traç de les teves mans sobre les marques i formes que et suggeriran els grams de granulat.

PINTADA JOVE. CARTRÓ ARTdijous

31 de JULIOL 18 a 20 h GRATUÏTPlaça Major de Campclar +14 anys

Pintada sobre cartró modulat oferint jocs pictòrics i relleus que prenen vida. Cal portar roba en desús. Coorganitza: Fundació Casal l’Amic.

NINOTS I MARIONETES DE GOMAESPUMA. Modelatge i personalitzaciódissabte

2 d’AGOST 17 a 20 h 5 € / 0€ Espai Jove Kesse +14 anys

Taller de confecció d’un personatge o fi gurant de gomaespuma per acabar donant-li vida tot manipulant-lo.

INFORMÀTICA I NOVES TECNOLOGIESPRESENTACIONS MULTIMÈDIA I DINÀMIQUES AMB POWERPOINT / PREZIde dilluns a divendres del

30 de JUNY a l’11 de JULIOL

9 a 11 h 80 €Multimèdia Tarragona+11 anys

Crea tota mena de presentacions per als teus estudis i treballs. Més informació i inscripcions a Multimèdia Tarragona (c/ Apodaca, 6 – 1a plan-ta; tel. 977 222 231; [email protected]).

Page 17: Programa Estiu TarragonaJove 2014

17

MECANOGRAFIA PER ORDINADOR (2 EDICIONS) de dilluns a divendres

Torn 1: del 30 de JUNY a l’11 de JULIOL Torn 2: del 14 al 25 de JULIOL

80 €(11 a 13 h)

Multimèdia Tarragona+11 anys

Curs intensiu per un correcte ús del teclat i adquisició d’una bona ve-locitat d’escriptura. Més informació i inscripcions a Multimèdia Tarragona (c/ Apodaca, 6 – 1a planta; tel. 977 222 231; [email protected])

DISSENY MULTIMÈDIA AMB FLASH: INICIAL I AVANÇAT de dilluns a divendres

Inicial: del 30 de JUNY a l’11 de JULIOL Avançat: del 14 al 25 de JULIOL

80 €(18 a 20 h)

Multimèdia Tarragona +11 anys

Tot el que cal saber sobre la programació i disseny d’animacions i jocs des d’un nivell inicial a llenguatges més tècnics. Més informació i inscripcions a Multimèdia Tarragona (c/ Apodaca, 6 – 1a plan-ta; tel. 977 222 231; [email protected]).

DISSENY TÈCNIC AUTOCAD1de dilluns a divendres del

30 de JUNY a l’11 de JULIOL

16 a 18 h 78 € Espai Jove Kesse +14 anys

Els primers passos per dibuixar tècnicament en dues dimensions i pas-sar-ho a plotejat.

EL TEU ORDINADOR A FONS (2 EDICIONS) de dilluns a divendres

Torn 1: del 30 de JUNY a l’11 de JULIOL Torn 2: del 14 al 25 de JULIOL

80 €(16 a 18 h)

Multimèdia Tarragona+11 anys

Taller pràctic per conèixer totes les eines, programes, confi guració i recursos per dominar el teu ordinador. Més informació i inscripcions a Multimèdia Tarragona (c/ Apodaca, 6 – 1a plan-ta; tel. 977 222 231; [email protected]).

Page 18: Programa Estiu TarragonaJove 2014

18

DISSENY GRÀFIC AMB PHOTOSHOP dilluns a divendres del

14 al 25 de JULIOL 9 a 11 h 80 € Multimèdia Tarra-gona +11 anys

Tractaments i retocs d’imatge digital amb possibilitat d’editar i apli-car gràfi cament composicions sorprenents per crear els teus propis dissenys. Més informació i inscripcions a Multimèdia Tarragona (c/ Apodaca, 6 – 1a planta; tel. 977 222 231; [email protected]).

DISSENY EN 3D / PRESENTACIONS FOTOREALÍSTIQUESde dilluns a divendres del

14 al 25 de JULIOL 16 a 18 h 84 € Espai Jove Kesse +14 anys

Tres dimensions i presentacions fotorealístiques per millorar els teus dibuixos tècnics. Es requereix reunir coneixements d'Autocad inicial.

GOOGLE GLASS. LA MIRADA VIRTUALdimarts

29 de JULIOL 18 a 20 h GRATUÏT Espai Jove Kesse +16 anys

Tarda de demostració i experimentació amb una autèntica revolució dels dispositus mòbils i de visualització. Mitjançant les ulleres virtuals des-cobrirem milers de possibilitats i aplicacions. Coorganitza: Smart4Cities

ARQUITECTURA 3D. TALLER DE PROJECCIÓ VIALEDdissabte

2 d’AGOST 18 a 21 h 10 € Espai Jove Kesse +14 anys

Una manera d’entendre l'urbanisme de la nostra ciutat gràcies a les noves eines d'impressió 3D.

CONSTRUCCIÓ I PROGRAMACIÓ DE ROBOTS @LEGOdilluns i dimecres

30 de JUNY, 2, 7, 9 i 14 de JULIOL

16.30 a 20 h 40 € Espai Jove Kesse

+12 anys

Construeix i programa un robot per acomplir grans reptes. Aprèn el funcionament de diferents sensors i actuadors d’una forma divertida amb els teus companys. Coorganitza: Dynamind.

Page 19: Programa Estiu TarragonaJove 2014

19

LITTLE BITS. L’ELECTRÒNICA DELS OBJECTESdissabtes

5, 12, 19 de JULIOL 18 a 21 h 15 € / 10€ Espai Jove Kesse / +14 anys

Dóna vida a les teves manualitats amb blocs electrònics. Connectar, desconnectar, leds, font d'alimentació, sensors, botons, aquestes són algunes de les nocions que intuïtivament aprendrem en aquest taller. I amb molt poc temps més, dissenyarem i construirem un prototip amb molta facilitat. Coorganitza: Dynamind.

CUINA CREATIVA

BATUTS I REFRESCOS D’ESTIUdijous

3 de JULIOL18.30 a

21 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse +14 anys

Elaboració de combinats i extractes de fruites provinents d’arreu del món. Un viatge refrescant pels sentits. Es recomana portar davantal. Coorganitza: Talleres Interculturales

TALLER DE CUINA XINESAdijous 10 de JULIOL

18.30 a 21 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse

+14 anys

Sensacional àpat-degustació on l’hipotàlem rebrà infi nits estímuls orientals. Primera part de la trobada amb mostra dels principals pro-ductes i elaboració dels plats més típics per compartir plegats una taula tal com la conviuen els xinesos. Es recomana portar davantal.

LA MARE DELS OUS I ELS SEUS OVODERIVATSdijous

17 de JULIOL18.30 a

21 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse +14 anys

Tarda de cuina dedicada a produir plats amb l'ou i els seus derivats com a protagonistes. Es recomana portar davantal.

Page 20: Programa Estiu TarragonaJove 2014

20

TAPES I FURTS ESTIVALSdijous

24 de JULIOL 18.30 a 21 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse +14 anys

Variades microcomposicions per sorprendre en obrir i tancar un àpat. Cinc tapes per convidar als paladars més selectes. Es recomana portar davantal.

PLATS A LA FRESCAdijous

31 de JULIOL 18.30 a 21 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse +14 anys

Elaboració d’un menú equilibrat i impactant per compartir als típics sopars a la fresca amb els veïns i amics del carrer. Es recomana portar davantal.

CAIXA D'EINES PER L'AUTONOMIA SOCIAL I PERSONAL

INICIACIÓ A LA COSTURA I PATRONATGEde dilluns a divendres del

30 de JUNY a l’11 de JULIOL i del 14 al 25 de JULIOL

10 a 12 h 54 € per quinzena

Acadèmia Elegant +12 anys

Tot el que cal saber al llarg del procés de confecció d’una peça de roba (disseny, dibuix de patrons, cosir a mà i a màquina).

TÈCNIQUES D’ESTUDI I ESTRATÈGIES D’APRENENTATGEdimecres

2 al 30 de JULIOLde 16 a

18 h 20 € / 10€ Espai Jove Kesse De 12 a 17 anys

Si vols aconseguir que estudiar deixi de ser una maledicció, t’oferim noves maneres de pensar i actuar per aconseguir el millor resultat als teus estudis. El què i el com aprendre que podràs aplicar tota la vida. Tu tens les capacitats, nosaltres les farem créixer. Per què no gaudir de les estones d’estudi!

Page 21: Programa Estiu TarragonaJove 2014

21

TUNNING TRIC / Taller-Reciclatge I Creativitatde dilluns a divendres del

4 al 8 d’AGOST 17 a 20 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse De 12 a 17 anys

Una nevera-armari? Un microones-tauleta de nit? Intensiu taller i obrador de restauració i recuperació d’electrodomèstics. Impressio-nant efecte estètic i revifador de peces impensables de recuperar. Cal portar roba en desús.

SABÓ DE CASA. FÓRMULA, ELABORACIÓ I AROMESdissabte

26 de JULIOL 17 a 20 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse +12 anys

Ancestralment, les nostres àvies elaboraven sabó recuperat dels olis de cuina. I l’herència ens obliga a mantenir cuidant i millorant la fór-mula de preparats per aconseguir olors variades. Per què no apostar pel consum de remeis casolans i saludables en les tasques de neteja.

ASSESSORIA D’IMATGE PERSONALdijous

31 de JULIOL 18 a 21 h GRATUÏT Espai Jove Kesse +14 anys

Taller monogràfi c per donar a conèixer les principals eines dels proces-sos d'imatge personal al vestir: colors, línies, teixits, fons d'armari, etc. Ensenyarem a potenciar aquelles parts del cos que més ens agraden i dissimular les que no ens agraden tant, refl exionarem sobre les tendèn-cies actuals i com aplicar-les al nostre vestuari, buscarem els elements de vestuari ideals pel nostre dia a dia i per les ocasions més especials.

PLANTES EN QUARANTENA. PATOLOGIES I REMEISdilluns

14 de JULIOL 17 a 20 h 5 € / 0€Espai Jove La Palmera +16 anys

Aquest arbre té la tristesa! No la senyalis que la semaràs! Moltes són les expressions per justifi car la fi de les nostres plantes. Ja és hora de dife-renciar les diferents tipologies de malalties de les nostres plantes identi-fi cant i recollint remeis i secrets per allargar la vida del nostre petit jardí.

Page 22: Programa Estiu TarragonaJove 2014

22

MONOGRÀFIC D’AUTODEFENSA I SEGURETAT PERSONALdissabte

12 de JULIOL 16 a 20 h 10 € / 5€ Espai Jove Kesse + 16 anys

En el fons, saber defensar-nos implica dir sí quan volem dir sí i no quan volem dir no. Aplicació pràctica i refl exiva sobre el treball de la professional i experta Karin Konkle. Mantenir la calma, escoltar la intuï-ció, tenir consciència de l'espai i la possibilitat del perill, comunicar-se amb claredat verbal i físicament… són conceptes clau i passos a tenir en compte per la convivència social i comunitària.

FRUITES I VERDURES DE TEMPORADAdilluns

28 de JULIOL 17 a 20 h 5 € / 0€Espai Jove La Palmera +16 anys

Veurem quines són les especies vegetals de jardineria més adequades per plantar a l'estiu. Sabrem quina és la millor ubicació, les necessitats de sòl, ubicació i reg.

TREBALL I SALUT

COM ES CREA UNA EMPESA. JOC DE ROLdimecres

16 de JULIOL 10 a 14 h GRATUÏT Espai Jove Kesse +14 anys

En aquest joc et presentem el procés de creació d’una empresa, des de la generació de la idea fi ns a l’inici de l’activitat, passant per l’elaboració del pla d’empresa. Vine a aprendre, de manera vivencial i participativa, què és una empresa i quin és el procés per dur a terme les teves idees!

SALUT A LA PLATJA!dimarts de

l’1 al 29 de JULIOL 17 a 20 h GRATUÏTPlatja de l’Arrabassada +14 anys

Com ja es tradició, al mes de juliol la salut va on ets tu! D’una manera dinàmica i fresca, resoldrem els teus dubtes i et refrescarem les tardes caloroses d’estiu. Apropa’t amb els teus amic i amigues a l'espai de salut de la platja! Coorganitza: Espai Jove de Salut.

Page 23: Programa Estiu TarragonaJove 2014

23

Actes previs

FESTIVAL MIRALL SONOR.

divendres 13 de JUNY 20 h Ramon Mirabet i Cálido home en concert

ACTE CGT

divendres 20 de JUNY 22 h Celebració i concert

MOVIMENT COMBO.

dijous 26 de JUNY 19 hTrobada de combos de les

escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona

BATEC-ADA!

dissabte 21 de JUNY 18 hFestival de creació jove per al foment del consum responsable i els estils de vida saludables

FESTA DE COMBOS DE L’AULA DE MÚSICS

divendres 27 de JUNY 17 h Mostra final dels grups treballats

A partir de les 20 h, servei de barra i dinamització musical “Sota la Palmera”, a càrrec de Vòrtex Produccions.

Exhibeix la bèstia que duus a dins teu!

Page 24: Programa Estiu TarragonaJove 2014

24

CASA PARA TODOS, de Gereon Wetzel dimecres 9 de JULIOL 22 h Cinema a la fresca

Poc després que la bombolla immobiliària explotés als Estats Units, Espanya pateix la mateixa sort. Fins aleshores, les polítiques de crèdit permissives, combinades amb una promoció exagerada de la demanda, havien portat a la construcció compulsiva d’habitatges, especialment segones residències. Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació. *Dj., 10 de juliol (19 h) / Antiga Audiència (entrada gratuïta) Cinefòrum #LaPlataforma

NIT DE LA IL·LUSTRACIÓdijous 10 de JULIOL 22 h Dibuix artístic

Una festa dedicada a la il·lustració on veurem com els dibuixants sur-ten de la foscor de l’estudi per mostrar-nos la seva feina en directe i a un pam de nas! Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals

ISLANDIA NUNCA QUEMA / MARINA BBFACE & THE BEATROOTSdivendres 11 de JULIOL 22 h Pop-rock (Tgn-Reus) / Funk-Soul (Bcn)

Islandia Nunca Quema: Formats el 2010, la història d’INQ és bastant més d’anar per casa. Quatre músics units per la devoció del pop il·lus-trat, els jocs de les guitarres afi lades, els paisatges melòdics, i de tant en tant, certa bogeria sònica. Marina BBface & The Beatroots: Nou projecte de Marina Torres, ex-cantant de The Pepper Pots, acompanyada d’una experta banda suma del funk més juganer, amb la intensitat del soul i l’atrevit rock.

Page 25: Programa Estiu TarragonaJove 2014

25

QUART PRIMERA (PERE JOU) / JOAN MASDÉU dissabte 12 de JULIOL 22 h Pop-folk (Bcn / Reus)

Pere Jou (Quart Primera): Pere Jou, de veu camaleònica, ens convida al darrer treball Pel·lícules (2012) a recórrer paisatges i textures desco-negudes que fan difícil situar en quin punt es troba, entre l’electrònica, el folk i la banda sonora. Acompanyat de guitarra i pano, ens exposa la necessitat de buscar noves paraules per explicar idees conegudes. Joan Masdéu: Presentació del seu nou disc Dissabte. Un treball on l’artista reusenc ha fet dissabte optant per uns arranjaments directes, valents i sincers que creen un discurs contundent i sense fi ssures.

EL JARDINERO FIEL, de Fernando Meirellesdimecres 16 de JULIOL 22 h Cinema a la fresca

Justin Quayle és un diplomàtic britànic destinat en un lloc remot al nord de Kenya. El seu feliç matrimoni amb Tessa Quayle, una activista que prepara una denúncia sobre el treball d’una multinacional farma-cèutica en aquest país, fi nalitza amb el brutal assassinat d’ella. Un metge local que l’acompanyava ha fugit i tot sembla que apunti cap a un crim passional. Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació.

*Dj., 18 de juliol (19 h) / Antiga Audiència (entrada gratuïta) / Cinefòrum “La salut, el negoci de la vida”

NIT DE LA IMPROVISACIÓ TEATRALdijous 17 de JULIOL 22 h Teatre

La nit de a la improvisació teatral! Una festa o concurs que ens sor-prendrà amb les accions més boges, divertides i inesperades... Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals.

Page 26: Programa Estiu TarragonaJove 2014

26

ILLA CAROLINA / COPA LOTUS divendres 18 de JULIOL 22 h Pop-folk (Bcn / Vilanova-Bcn)

Illa Carolina: Després d’un parell de maquetes i actuacions a festivals com el Faraday i el PopArb, la formació que eclipsa per la suggeridora i captivadora veu de Carol Badillo, presenta el nou treball Bengala. Deu píndoles de pop sense data de caducitat que deixen enrere l’èpica inicial i perfi len un discurs sobri i introspectiu. Ritmes urgents, teclats tardorencs, guitarres atmosfèriques i els penetrants murmuris de la veu principal. Copa Lotus (guanyadors del Sona9 2013): Es presenten a Tarragona amb un espectacle de pop lluminós i folk desbocat. El procés creatiu i l’evolució d’aquesta jove banda se supera dia a dia amb una proposta de molta qualitat i bon gust. Passin i escoltin.

CESK FREIXAS

dissabte 19 de JULIOL 22 h Pop-folk (Bcn)

Protesta és el cinquè treball discogràfi c de Cesk Freixas, i apareix al desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris. Recent-ment, el març de 2014, ha rebut el reconeixement del públic amb el vuitè Premi Enderrock de la seva trajectòria. Nit clau per la cançó d’au-tor i per l’activisme cultural.

Page 27: Programa Estiu TarragonaJove 2014

27

PROMISED LAND, de Gus Van Sant dimecres 23 de JULIOL 22 h Cinema a la fresca

Steve Butler, un executiu d’una gran empresa, arriba a un poble amb la seva companya de feina per comprar els drets de perforació als pro-pietaris de terres, gairebé tots ramaders. En aquesta població, assola-da per la crisi econòmica dels últims anys, Steve intentarà convèncer la gent dels benefi cis de perforar les seves terres, però també tindrà ocasió de reconsiderar el que ha estat la seva vida fi ns al moment. Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació.

*Dt., 22 de juliol (19 h) / Espai Jove Kesse (entrada gratuïta) / Xerrada-taller “A…paga la llum! La factura a examen” *Dj., 24 de juliol (19 h) / Antiga Audiència (entrada gratuïta) / Cinefòrum “Oligopoly”.

NIT DE LA DANSAdijous 24 de JULIOL 22 h Dansa

Una nit on la dansa serà la protagonista. Veurem diferents peces curtes interpretades per ballarins emergents. Un tast dels millors projectes en curs o creacions acabades. Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals.

LOS DOS HERMANOS / MOSSÈN BRÀMIT MORERA I ELS MORTSdivendres 25 de JULIOL 22 h Garage (França / Bcn-València)

Los Dos Hermanos: Aposta internacional del cicle “Cultura de carrer” a l’Espai Jove La Palmera amb recomanacions especials de la crítica especialitzada francesa. Duet garage amb un directe carregat d’at-mosferes estiuenques, actitud punk i l’estil de la música surf. Mn. Bràmit Morera i els Morts: Històries de por, llegendes de segles passats, assassins, bruixes i riallotes infernals. Càntics jubilars vells i romanços nous, rock’n’roll, espant i Edgar Allan Poe. Un tro ressona al cementiri de Montjuïc. El rock’n’roll i l’horror sempre han anat em-parellats. Aquest grup d’arrel valenciana i barcelonina celebra el seu costat menys solemne amb un perfi l destripador i sons del 1957.

Page 28: Programa Estiu TarragonaJove 2014

28

DAVID AMORÍN / PACO ENLALUNAdissabte 26 de JULIOL 22 h Ds., 26 de juliol

David Amorín: Ens convida novament a escoltar cançons que expli-quen històries, des de la situació més còmica, fi ns la tragèdia més inesperada, sense passar per alt els moments de festa i tota la gresca que arrossega. Paco Enlaluna (Bufones y Antihéroes): Tarragoní internacional, mú-sic, showman i guionista, Paco ens mostra en aquesta actuació la seva vessant més musical amb l’habitual to còmic marca de la casa. Paco Enlaluna és ironia, comèdia, les grans qüestions humanes dins d’allò que és petit i quotidià, l’amor a una caixa de sabates, la soledat a un plat de macarrons amb tomaca.

LECTURES CALENTES D’ESTIUdimarts 29 de JULIOL 21 h Creació literària (Tgn)

Recital poètic per reunir els alumnes de l’Escola de Lletres convertits en oradors literaris els quals ens presentaran els seus escrits amanits amb salsa afrodisíaca. Coorganitza: Escola de Lletres de Tarragona / Associació Tarragona Literària.

4 LUNI, 3 SAPTAMINI SI 2 ZILE (4 MESOS, 3 SETMANES I 2 DIES), de Cristian Mungiu

dimecres 30 de JULIOL 22 h Cinema a la fresca

A la Romania comunista dels anys 80, Otilia i Gabita són dues amigues que comparteixen habitació en una residència universitària. Gabita es queda embarassada i contacta amb un tal senyor Bebe perquè li prac-tiqui un avortament clandestí. Otilia es farà passar per la germana de Gabita per poder acompanyar la seva amiga durant el procés, encara més dur i desolador del que en un principi havien imaginat. Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació.

Page 29: Programa Estiu TarragonaJove 2014

29

NIT DE CANTAUTORS

dijous 31 de JULIOL 22 h Música d’autor

Una nit musical on ens acompanyaran els millors cantautors locals. Sabrem per què per a ells la música és una forma de vida. Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals.

LLORER / AGRUPACIÓ CICLOTURISTA “MIQUI PUIG”

divendres 1 d’AGOST 22 h Pop-rock / Pop-electrònic (Bcn)

Llorer, guanyador del Festival Realitats 2014: Nova oportunitat d’es-coltar el directe d’aquest grup immers en un univers musical ple de dinàmiques i detalls sonors que van des de la intimitat més delicada fi ns a les explosions més punyents. Agrupació Cicloturista “Miqui Puig”: Polifacètic creador i productor musical que visita per primer cop l’Espai Jove La Palmera per presen-tar nou single, nova formació i nou repertori. Un concert on coneixerem algunes de les seves noves cançons al costat dels temes més clàssics del seu repertori i alguna altra sorpresa. “Vos trobava a faltar” i “Com una de Duncan Dhu” són les primeres cançons de l’Agrupació Ciclo-turista, la nova banda de Miqui Puig: dues joies de pop nerviós que parlen de cançons i miren endavant amb nostàlgia i ulls encesos. El millor Miqui Puig ha tornat, donem-li la benvinguda!

Page 30: Programa Estiu TarragonaJove 2014

30

JUDIT NEDDERMANN

dissabte 2 d’AGOST 22 h Pop-folk (Bcn)

Tot el que he vist és el títol del primer àlbum de Judit Neddermann. Ju-dit Neddermann s’hi estrena com a autora de cançons. Acompanyada d’una banda de precisió instrumental, la seva peculiar veu seduirà els espectadors més escèptics.

14 KILÓMETROS, de Gerardo Olivares

dimecres 6 d’AGOST 22 h Cinema a la fresca

Catorze quilòmetres és la distància que separa l’Àfrica d’Europa per l’estret de Gibraltar, però també és la barrera que separa els somnis de milions d’africans que veuen a Occident l’única sortida per escapar de la seva situació de vulnerabilitat i ajudar les famílies. Coorganitza: Servei Municipal de Cooperació. *Dc., 6 d’agost (20 h) / Espai Jove La Palmera (entrada gratuïta) / Cuina-acció “Carmanyoles migrants”

REQUISIT CABARET

dijous 7 d’AGOST 22 h Varietats artístiques

Nit oberta de cabaret amb artistes de diferents disciplines. Propostes obertes, lliures estrafolàries... però amb un requisit: tot ha de girar al voltant d’una frase, “Com si fos, aquesta nit, l’última vegada...”. Coorganitza: Genovesa Narratives Teatrals.

Page 31: Programa Estiu TarragonaJove 2014

31

LA IAIAdivendres 8 d’AGOST 22 h Pop-folk (Vic)

Nit única i de gran explosició musical per rebre el grup d’èxit del mo-ment. On és la Màgia, nou treball de La iaia que us delectarà sense condicions ni requisits. Estilísticament els costa posar-se etiquetes. Podríem dir que basen la seva música en les cançons i la força del trio en el directe. Esperem que la gaudiu. *Aforament limitat.

PARTY TUNESdissabte 9 d’AGOST 11 h Vermut electrònic (Tgn)

Party Tunes és un projecte impulsat per Octavi Lobo i Nauzet Jonay, com-ponents del col·lectiu Cienwatios, amb la fi nalitat d’apropar els èxits d’ahir i avui de la música house, disc, electro i totes les seves variants, utilitzant un format de festa apta per a tots els públics. Actualment organitzen les Disc Inferno i els vermuts electrònics... Coorganitza: Vòrtex Produccions.

FETITXE 13 & FRIENDSdissabte 9 d’AGOST 20 h Hip hop Jam (Reus -Tgn)

Trobada de hip hop que comptarà amb les actuacions de Fetitxe 13, un dels MC’s més actius de les nostres contrades, que presentarà el seu nou treball This is Tarrako Vol. 2; G. Kuru, un dels nous va-lors amb més projecció del hip hop tarragoní, que presentarà el seu treball New script; Cayx, una altra de les promeses en alça de l’es-cena hip hop local, que presentarà el seu treball Sr. Sombra. Per fi nalitzar, també comptarem amb una batalla de MC’s on tothom es podrà inscriure per posar a prova les seves habilitats al micro.

*De 18 a 20 h. Taller de Rap «RAPsòdia. La poètica del hip hop» / Gratuït / Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org.

Page 32: Programa Estiu TarragonaJove 2014

32

CINEMA A LA FRESCA

NITS TEMÀTIQUES / CABARETS

MÚSICA MÚSICA

dimecres - 22 h dijous - 22 h divendres - 22 h dissabte - 22 h

9

“Casa para todos”

10 Nit de la il·lus-tració

11 Islandia Nunca Quema / Marina BBface

12 Quart Primera (Pere Jou) /Joan Masdeu

16 “El jardinero fi el”

17 Nit d’improvisa-ció teatral

18 Illa carolina / Copa Lotus

19 Cesk Freixas

23 “Promised land”

24 Nit de la dansa

25 Los dos hermanosMossèn Bràmit Morera i els Morts

26 David Amorin /Paco Enlaluna

30 “4 mesos,3 setmanes i 2 dies”

31

Nit dels cantautors

1 Llorer / Agrupació cicloturista Miqui Puig

2 Judit Neddermann

6 “14 kilómetros”

7 Requisit cabaret

8 La iaia

9 Vermut electrònic Party Tunes (11 h)NIT HIP HOP Fetitxe 13 (20 h)

AGOS

TJU

LIOL

Page 33: Programa Estiu TarragonaJove 2014

33

QUÈ HI HA DARRERE DEL TEU MÒBIL? ENGINYERIA SENSE FRONTERES

Del 8 al 26 de juliol. Espai Jove Kesse.

Enginyeria Sense Fronteres presenta l’exposició “Què hi ha darrere del teu mòbil?” dins el marc de la campanya “El preu de l’abundància: drets humans a les fosques”. L’exposició té per objectiu sensibilitzar, de forma visual i agradable, sobre els diferents minerals utilitzats per a la fabricació dels telèfons mòbils –i majoria d’aparells electrònics -, la seva procedència i el context socioeconòmic i ambiental sota el qual s’extreuen. Al mateix temps ofereix eines i alternatives per minimitzar aquest impacte i caminar cap a un model socialment més just i més sostenible.Organitza: Enginyeria Sense Fronteres. Organitza: Laboratori Visual Display Tarragona. Col·labora: Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

BARRICADA. PAU MAGRANÉ FIGUERA. PROJECTE DISPLAYDel 15 de juliol al 31 de desembre. Espai Jove La Palmera.

Display és un projecte d’intervenció artística a l’espai públic orientat vers l’activació i difusió dels actius emergents del món de les arts visuals i el pensament de la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió en Pau Magrané presenta Barricada, aquest és un element de combat popular, que tot i la seva inspiració militar, sorgeix en aixecaments populars on els revoltats construeixen un ampit amb el material que tenen a mà -d’aquí el nom: barrica (bota).Organitza: Display Tarragona. Col·labora: Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

Page 34: Programa Estiu TarragonaJove 2014

34

Espai Jove La Palmera//

A l’estiu, l’Espai Jove La Palmera esdevé un referent de les activitats a l’exterior per al públic juvenil. Els artistes fan seu l’escenari per oferir-te espectacles de petit i mitjà format. La resta de l’any, l’espai està tancat al públic excepte dies puntuals, sota demandes específi ques. Consul-ta’ns les condicions de l’espai i puja a l’escenari! Més informació al web www.tarragonajove.org

Espai Jove Kesse//

Vols fer activitats i no saps on? Reserva una sala per assajar, estudiar, fer treballs en grup o cuinar! L’Espai Jove Kesse és l’espai on pots fer aquestes i més activitats. Et pots connectar al Wi-Fi i et podem deixar material en préstec. També podràs participar en les activitats progra-mades des de l’Ajuntament o les que organitzen col·lectius i entitats juvenils. Més informació al web www.tarragonajove.org

Ofi cina Jove del Tarragonès//

L’Ofi cina Jove del Tarragonès és un equipament juvenil que ofereix el seu servei gràcies a un conveni entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona. Aquí hi trobaràs tècnics que t’oferiran atenció especialitzada en els àmbits de treball i salut i un informador juvenil que et facilitarà qualsevol altra informació. Més informació al web www.ofi cinajove.cat/tarragones

Page 35: Programa Estiu TarragonaJove 2014

35

Aconsegueix ara el carnet TarragonaJove que t’acredita com a usuari dels equipaments juvenils de la ciutat.

A QUÈ ET DÓNA DRET?

- Podràs tenir descomptes i avantatges en les activitats programades per la Conselleria de Joventut.- Et caldrà per reservar espais a l’Espai Jove Kesse i utilitzar els mate-rials que tenim en préstec.

I JO EM PUC FER EL CARNET?

Sí, si tens entre 14 i 35 anys. Només necessites el teu DNI, una foto de carnet i 10 € (si ets menor d’edat necessitaràs autorització del teu tutor legal i fotocòpia del seu DNI).Si formes part d’una entitat juvenil que faci activitats per a joves d’entre 12 i 35 anys n’has de portar els estatuts i el NIF.

ON I COM EL PUC SOL·LICITAR?

- Pots passar per l’Espai Jove Kesse i per l’Ofi cina Jove del Tarragonès. - També pots sol.licitar el carnet Tarragonajove per eTràmits a www.tarragona.cat

DESCOMPTES A LES ACTIVITATS i MÉS AVANTATGES

Si disposes del carnet TarragonaJove podràs optar als preus reduïts. Segueix els descomptes per a cada activitat en funció de la marca que trobaràs a la seva descripció. Si vols accedir a les inscripcions amb descompte, fes-ho presencialment a l’Espai Jove Kesse o a l’Ofi cina Jove del Tarragonès mostrant el teu carnet TarragonaJove.

CARNET TARRAGONAJOVENAJORAGOT TARARNE

Page 36: Programa Estiu TarragonaJove 2014

Quart Primera / Cesk FreixasJoan Masdéu / Miqui Puig / Judit Nedderman / La iaiaI més de 20 espectacles de dimecres a dissabte. Més info a www.tarragonajove.org

22 h

>ESPAI JOVE LA PALMERAPça Imperial Tarraco, 1>ESPAI JOVE KESSEC/ Sant Antoni Maria Claret 12-14dt a ds: 17 a 21h / dv: 17 a 23hestiu: dl a ds, de 17 a 21hT. 977 296 [email protected]

>OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈSPça. Imperial Tarraco, 1dt a dv: 9 a 14h / dt i dijous: 16.30 a 19hestiu: dt a dv, de 9 a 14hT. 977 251 873www.oficinajove.cat/[email protected]