precs dte st marti maig 2012

3
PREC ESCRIT PEL DITRICTE DE SANT MARTÍ CREACIÓ DE LA MESA DE LA POLÍCIA ADMINISTRATIVA Coneixedors de la creació per part de l’Ajuntament de Barcelona de la Mesa de la Polícia Administrativa, òrgan que segons informacions publicades té per objecte l’unificació de criteris en relació a les operacions d’inspecció i control del cumpliment de requisits exigibles a establiments, locals i activitats amb afectació de la via pública i la convivència. Solicitiem : Com s’articularà la participació dels districtes en aquest òrgan de control ? Coordinarà aquest òrgan l’homogeneïtzació de totes les normes, tràmits i denúncies que es rebin per part dels districtes o bé aquestes funcions dependrà de diversos serveis tècnics municipals ? Té el govern del Districte de Sant Martí plantejada alguna mesura informativa o campanya de divulgació al voltant de la implantació d’aquesta normativa o bé s’aplicaran de forma directa les mesures que corresponguin en cas d’actuació sancionadora ? Barcelona a 31 de maig de 2012 Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580 http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa

Upload: aavv-camp-de-larpa

Post on 07-Mar-2016

212 views

Category:

Documents


0 download

DESCRIPTION

Precs i preguntes per resposta escrita adreçats al govern del Districte de Sant Martí. Maig 2012

TRANSCRIPT

PREC ESCRIT PEL DITRICTE DE SANT MARTÍCREACIÓ DE LA MESA DE LA POLÍCIA ADMINISTRATIVA

Coneixedors de la creació per part de l’Ajuntament de Barcelona de la Mesa de la Polícia Administrativa, òrgan que segons informacions publicades té per objecte l’unificació de criteris en relació a les operacions d’inspecció i control del cumpliment de requisits exigibles a establiments, locals i activitats amb afectació de la via pública i la convivència.

Solicitiem :

Com s’articularà la participació dels districtes en aquest òrgan de control ?

 Coordinarà aquest òrgan l’homogeneïtzació de totes les normes, tràmits i denúncies que es rebin per part dels districtes o bé aquestes funcions dependrà de diversos serveis tècnics municipals ?

 Té el govern del Districte de Sant Martí plantejada alguna mesura informativa o campanya de divulgació al voltant de la implantació d’aquesta normativa o bé s’aplicaran de forma directa les mesures que corresponguin en cas d’actuació sancionadora ?

Barcelona a 31 de maig de 2012

Joan Mani i Sagalà

President

Associació Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa

Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580

http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa

PREC ESCRIT PEL DITRICTE DE SANT MARTÍAFECTACIÓ FINCA DEGRADADA DEL CARRER TRINXANT 28

Assebentats de l’estat actual de degradació progressiva, afectació urbanística de l’estructura i aparició de noves esquerdes a la façana de la finca ubicada al carrer Trinxant nº 28, i després de mantenir vàries reunions amb els inquilins llogaters de l’esmentada finca.

Confirmada la greu situació de l’estat de la finca, mitjançant una visita a les llars afectades i després de revisar la documentació disponible pel veïnat i els informes emesos pel Cos de Bombers de Barcelona sobre l’estat denigrat de la finca.

Solicitiem :

L’obertura de diligències administratives, amb el corresponent expedient, per obligar la propietat de la finca a prendre mesures immediates que permetin arranjar l’estat de la finca, en l’actualitat sotmesa a un futur expedient d’expropiació de la illa.

Mantenir una reunió amb els representants de la nostra entitat i dels propis veïns afectats amb la finalitat de garantir les possibles vies de solució així com les vies tècniques, administratives i legals disponibles pels llogaters que els permeti actuar emparats.

Procedir, des del Districte de Sant Martí, si s’escau, a la propietat de la finca a avenir-se a un acord que permeti l’arranjament de les llars afectades i actuar, mitjançant les sancions que la llei empari, en cas de negar-se a escometre una solució digna pel problema plantejat.

Barcelona a 31 de maig de 2012

Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580

http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa

Joan Mani i Sagalà

President

Associació Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa

Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa | Carrer Mallorca, 580

http://a avvcampdelarpa.blogspot.com @aavvcampdelarpa Veins Camp de l’Arpa