novetats primer trimestre 2013 2014

2
IES SON RULLAN BIBLIOTECA NOVETATS 1r trimestre 2013/2014 El héroe discreto Mario Vargas Llosa Dos homes posats a proba per la vida descobreixen el verdader sentit del coratge i la lleialtat. La verdad sobre el caso Harry Quebert Joël Dicker És una novel·la de suspens a tres temps - 1975, 1998 i 2008- sobre l'assassinat d'una jove de quinze anys a la petita ciutat d'Aurora, a New Hampshire. Demasiada felicidad Alice Munro Una jove mare rep consol inesperat per la mort dels seus tres fills, una altra dona reacciona de forma insòlita davant la humiliació a la qual la sotmet un home; altres contes descriuen la crueltat dels nens i els buits de solitud que es creen en el dia a dia de la vida de parella La vida de las mujeres Alice Munro Del Jordan, narradora d'aquesta novel·la, recorda part de la seva infància i adolescència en un poble rural de Canadà en la dècada del quaranta del segle passat.

Upload: manuela-sard

Post on 11-Aug-2015

69 views

Category:

Education


6 download

TRANSCRIPT

Page 1: Novetats primer trimestre 2013 2014

IES SON RULLAN BIBLIOTECA

NOVETATS 1r trimestre 2013/2014

El héroe discreto Mario Vargas Llosa Dos homes posats a proba per la vida descobreixen el verdader sentit del coratge i la lleialtat.

La verdad sobre el caso Harry Quebert Joël Dicker

És una novel·la de suspens a tres temps -1975, 1998 i 2008- sobre l'assassinat d'una jove de quinze anys a la petita ciutat d'Aurora, a New Hampshire.

Demasiada felicidad Alice Munro Una jove mare rep consol inesperat per la mort dels seus tres fills, una altra dona reacciona de forma insòlita davant la humiliació a la qual la sotmet un home; altres contes descriuen la crueltat dels nens i els buits de solitud que es creen en el dia a dia de la vida de parella

La vida de las mujeres Alice Munro

Del Jordan, narradora d'aquesta novel·la, recorda part de la seva infància i adolescència en un poble rural de Canadà en la dècada del quaranta del segle passat.

Page 2: Novetats primer trimestre 2013 2014

IES SON RULLAN BIBLIOTECA

NOVETATS 1r trimestre 2013/2014 Odio, amistad, noviazgo, amor,

matrimonio Alice Munro

Nou històries que arrosseguen al lector a aquest territori conegut com el país d'Alice Munro, on un gir imprevist en els esdeveniments o un record sobtat poden il·luminar la paràbola sencera d'una vida. Nou històries personals que podrien ser les de qualsevol lector, encara que que no per això resulten menys riques i complexes.

Operación dulce Ian McEwan Anglaterra, 1972. En plena Guerra Freda la jove estudiant Serena Frome és reclutada en Cambridge per l'EL MEU5. La seva missió: crear una fundació per ajudar a novel·listes prometedors, però la veritable finalitat dels quals és generar propaganda anticomunista.

Canada. Richard Ford

Són els anys seixanta a l’estat de Montana. Dos germans bessons, Dell i Berner, tenen quinze anys quan els seus pares ingressen a presó per haver atracat un banc. Aquest fet i les decisions posteriors que hauran de prendre marcaran per sempre més les vides dels germans Parsons.

El somni d’Alícia

Eduard Punset Una història apassionant i fins i tot intrigant sobre la vida i la ciència. Punset fa el salt a un estil narratiu que manté l'atenció del lector des de la primera líia i que ens recorda el Jostein Gaarder d'El món de Sofia.