novetats ficció - estiu 2016

6
Estiu

Upload: biblioteca-xavier-benguerel

Post on 05-Aug-2016

228 views

Category:

Documents


1 download

DESCRIPTION

Cliqueu el títol que us interessi i accedireu directament al nostre Catàleg Col·lectiu

TRANSCRIPT

Page 1: Novetats Ficció - Estiu 2016

Estiu

Page 2: Novetats Ficció - Estiu 2016

N O V E L · L A

Roc Casagran L’amor fora de mapa L’autor mostra un univers ple de bellesa, angoixa, atracció i prohibició, autenticitat i desconcert. És a dir, un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en el que tres ànimes intentaran sobreviure.

Wendy Guerra Domingo de Revolución La protagonista és una jove poetessa que viu a La Habana sota sospita tant per part de la CIA com del Ministeri de Cultura cubà. Atrapada en aquesta circumstància, Cleo esdevé una autora molt llegida fora de la illa.

Jeannette Winterson El hueco del tiempo Novel·la que tracta el desig humà de tornar sobre les nostres passes i reescriure el passat, i així poder fer del temps una substància elàstica i dòcil que ajudi a posar remei a les debilitats humanes.

Marilynne Robinson Vida de casa Dues germanes òrfenes i abandonades, van a viure a una tieta enigmàtica i excèntrica. I mica en mica van modulant la seva identitat entre l’enyorança i la solitud, entre l’amor i la transitorietat. Kurt Tucholsky El castillo de Gripsholm Història de dos amants que se’n van a estiuejar a un tranquil i idíl·lic castell. Però aquestes aparences canviaran quan una noia se’ls apropa per a que l’ajudin a fugir de l’internat en el que hi ha una gran disciplina. Luisa Carnés Tea Rooms. Mujeres obreras Fidel reflex del paper de la dona treballadora a principis del segle XX, socialment submises al cap, al marit i/o al pare. Però aquesta situació havia de canviar...

Xavier Benguerel, estiu de 2016

Page 3: Novetats Ficció - Estiu 2016

Sílvia Alcàntara Els dies sense glòria

Descripció de les passions, les lluites i els quefers quotidians que regeixen la nostra vida i alhora ens enfronta amb els temes més actuals que ens preocupen, amb claredat i duresa.

Enrique Vila-Matas Porque ella no lo pidió Relat breu, amb il·lustracions de Sonia Pulido, en el que l’autor juga, i ens fa partícips, amb les probabilitats de la ficció i les sorpreses que ens proporciona sempre la realitat. Jirí Weil Mendelssohn és a la teulada Sàtira brillant que es va tornant en tragèdia a causa d’un enrenou que es produeix per la retirada de l’estàtua del compositor jueu Mendelssohn de la Casa de les Arts. Patrick Deville Viva Ambientada al 1937 narra la història de Trotski i la seva esposa quan van desembarcar al port de Tampico, a Mèxic, i els acollirà Frida Kahlo. Amb ells coincidirà l’escriptor Malcolm Lowry.

Federico Axat La última salida El protagonista, Ted McKay, un home ric i amb una família perfecte, està a punt de suïcidar-se, amb un tret a la boca, quan de sobte el timbre de casa seva comença a sonar amb insistència... Jo Nesbo L’espectre En Harry, allunyat ja del cos de policia, s’endinsarà en una investigació que el portarà als carrerons més foscos i violents d’Oslo, en el perillós món del contraban i les drogues sintètiques, a més del laberint del seu passat. Herman Koch Benvolgut Senyor M Intriga apassionant sobre un escriptor en hores baixes, dos adolescents enamorats i un professor assassinat, les històries del quals s’entortolliguen al llarg de la novel·la amb audàcia i habilitat. Isabel-Clara Simó Jonàs Novel·la plena de diàlegs i d’introspeccions, alhora realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània de jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Page 4: Novetats Ficció - Estiu 2016

Noèlia Beltran Un tros de paper Novel·la intimista que s’endinsa en les pors, les angoixes, les ironies, les tendreses i l’amor que podem viure. Una experiència personal que commou pel seu realisme. Núria Cadenes Tota la veritat Novel·la calidoscòpica i trencadora, de fragments breus i múltiples narradors, que submergeix el lector en les violències soterrades, quotidianes, que no sempre són les que interessen la premsa...

Robert Walser L’ajudant

Història al voltant de la tensió que neix en l’assalariat entre abandonar un projecte que s’enfonsa o mantenir-se fidel al patró fins a les últimes conseqüències, entre el servilisme i la llibertat. Toni Hill Los ángeles de hielo Novel·la d’intriga ambientada a la Barcelona de principis del s.XX, en la que un psiquiatra s’enfronta a un misteri al voltant de la dona que estima i al seu centre de treball, un sanatori amb tenebrosos secrets...

Page 5: Novetats Ficció - Estiu 2016

La biblioteca és un servei municipal, obert a tothom. Estimula la relació entre usuaris i la participació en les activitats. El carnet de la biblioteca és la targeta que identifica els usuaris de les Biblioteques de Barcelona. Permet utilitzar els serveis de la biblioteca pública i gaudir de molts avantatges en l’àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.). El carnet és gratuït, personal i intransferible, vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya, i tothom el pot sol·licitar. En cas de pèrdua cal abonar la taxa vigent. Els infants menors de 9 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. No es poden entrar ni bicicletes, ni patins, ni animals (excepte els gossos d’assistència).

Servei de préstec Aquest servei ofereix la possibilitat de treure fins a 30 documents de la biblioteca: 15 llibres i revistes durant 30 dies 6 dvd durant 30 dies 9 altres documents (CD, CD-rom, ...)

durant 30 dies

Page 6: Novetats Ficció - Estiu 2016

Biblioteca Xavier Benguerel Av. del Bogatell, 17 08005 Barcelona Tel.: 932 251 864 [email protected] www.bcn.cat/bibxavierbenguerel Horari Horari d’hivern: Dilluns 10 a 14 h i 16 a 21 h Dimarts 10 a 14 h i 16 a 21 h Dimecres 10 a 21 h Dijous 10 a 14 h i 16 a 21 h Divendres 10 a 21 h Dissabte 10 a 14 h I 16 a 21 h Horari d’estiu (24 de juny al 24 de setembre): dissabtes tarda tancat / agost tancat