novetats còmics novembre 2010

4
GUIA DE LECTURA NOVEMBRE 2010 Superman va arribar a la terra en una càpsula llançada des del seu planeta Krypton abans que aquest explotés. Aquesta càpsula va aterrar a Kansas on els Kent el van recollir i el van criar com si fos fill seu, però... i si la càpsula hagués aterrat a l’URSS? C Mil Superman hijo rojo / Mark Millar; Dave Johnson; Kilian Plunkket.- Barcelona: Planeta DeAgostini. Una combinació de còmic i novel·la que crea una atmosfera i una trama terriblement absorbents. De l’autora de Tamara Drewe. C Sim Gemma Bovery / Posy Simmonds.- Madrid: SinsEntido.

Upload: biblioteca-el-carmel-juan-marse

Post on 14-Mar-2016

224 views

Category:

Documents


5 download

DESCRIPTION

Novetats Còmics Novembre 2010

TRANSCRIPT

Page 1: Novetats Còmics Novembre 2010

GUIA DE LECTURA

NOVEMBRE

2010

Superman va arribar a la terra en una càpsula llançada des del seu planeta Krypton abans que aquest explotés. Aquesta càpsula va aterrar a Kansas on els Kent el van recollir i el van criar com si fos fill seu, però... i si la càpsula hagués aterrat a l’URSS?

C Mil Superman hijo rojo / Mark Millar; Dave Johnson; Kilian Plunkket.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

Una combinació de còmic i novel·la que crea una atmosfera i una trama terriblement absorbents. De l’autora de Tamara Drewe. C Sim Gemma Bovery / Posy Simmonds.- Madrid: SinsEntido.

Page 2: Novetats Còmics Novembre 2010

Criminal, la sèrie negra del tàndem format per Brubaker/Phillips, en una nova entrega. C Bru Mala noche / Ed Brubaker; Sean Phillips.-Torroella de Montgrí: Panini.

Una policia infiltrada com a prostituta per investigar les xarxes de tràfic de dones des de països de l’est. Aquesta és la premissa de Poison que arriba a la segona entrega. C Ast ¿Quién soy? / Laurent Astier.- Barcelona: Norma.

Un investigador fiscal poc corrent. C Des Blue Ice / Desberg; Vrancken.- Barcelona: Norma.

I.R.S.: 3

I més sèrie negra, ara amb: C Cha El colmillo de la serpiente / Charyn; Muñoz.- Barcelona: Norma.

I ara un clàssic, reedició del còmic del 1979 d’uns autors dels grans: Carlos Trillo i Horacio Altuna! Amb el rerafons dels EUA dels anys 30. C Alt Charlie Moon / Carlos Trillo; Horacio Altuna.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

Una història ambientada al París bohemi del segle XIX, on la pintura és l’únic de refugi de Tristan. C Pel En carne viva / Pellejero; Garmaine; Giroud.- Bilbao: Astiberri.

Beto Hernández ens torna a portar al poble de Palomar, per seguir explicant-nos les històries del poble i la seva gent. C Her Nuevas historias del viejo Palomar / Beto Hernández.- Barcelona: La Cúpula.

Page 3: Novetats Còmics Novembre 2010

Petites històries ambientades en una Barcelona amb poc de postal i força de precari. C Men Barcelona low cost / Aníbal Mendoza; Martín Tognola.- Barcelona: Glénat.

Ciberpunk dels 80 en una edició integral de tot un clàssic. C Lib Ranx / Tamburini; Chabat; Liberatore.- Barcelona: La Cúpula.

Un personatge com Lobezno dels X-Men, i un artista com Das Pastoras. C Das Lobezno / Das Pastoras; Joseph Clark; Victor Gischler.- Torroella de Montgrí: Panini.

Relat intimista, amb esbossos autobiogràfics i amb el personal estil de Baudoin. C Bau Ensalada de Niza / Edmond Baudoin.- Bilbao: Astiberri.

El crack del 1929 va deixar el país arruïnat i les carreteres preses per vagabunds en busca de feina per sobreviure. Un “solitari” ajudarà a un moribund a retrobar-se amb el seu fill abans de morir. C Ant Todo el polvo del camino / Wander Antiunes; Jaime Martín.- Barcelona: Norma.

El tàndem Schuiten-Peeters, amb el seu preciosisme habitual ens ofereixen una nova entrega de Las Ciudades Oscuras. C Sch La Teoría del grano de arena / Scguiten; Peeters.- Barcelona: Norma.

I després de Lobezno, els X-Men en ple. C Whe Desgarrada / Whedon; Cassaday.- Torroella de Montgrí: Panini.

ASTONISHING X-MEN 3

Page 4: Novetats Còmics Novembre 2010

BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145

08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70

[email protected] www.bcn.cat/bibelcarmel

Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm, dj. i ds. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Dg d’11 a 14 h.

De la contracoberta: Un funcionari que sempre es desperta en dilluns. Peter Jackson matant guionistes zombi al festival de Sitges. Una empresa de viatges low cost en el temps. Alienígenes d’un planeta glaçat estiuejant a Lloret de Mar. Un pis de l’Eixample que cada dia es fa més petit. Què dimonis és tot això? Tot això i molt més és... Sèrie B. Paraula de Punset.

Com amb Sèrie B, un còmic inclassificable, esbojarrat i molt divertit. C Fit Raspa kids club / Álex Fito.- Barcelona: Glénat

Terry Moore, l’autor d’Strangers in Paradise torna. Aquest cop amb una trama més fantàstica i heroica que l’anterior. Però amb el seu personal i brillant toc en diàlegs i disseny de personatges massa humans per ser de paper. C Moo Echo 1 / Terry Moore.- Barcelona: Norma.

C Dea Sèrie B / Deamo Bros.- Barcelona: Glénat.

Baru una mica allunyat dels temes que li són més característics. C Bar Un cero a la izquierda / Baru.- Madrid: Dibbuks.

Per tota explicació només cal veure el nom dels dos autors... C Mig El hombre retorcido / Mike Mignola; Richard Corben.- Barcelona: Norma.