minimanual de drive

Click here to load reader

Post on 14-Apr-2017

94 views

Category:

Business

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

MINIMANUAL DE GOOGLE DRIVEEl Google Drive s un lloc on s poden crear documents Google i s poden guardar all i sempre seran accessibles sempre i quan tinguis internet i aquests documents es poden compartir amb la gent.

- Nou: Des de aquest bot es poden crear carpetes, pujar arxius i/o carpetes i crear Documents, Fulls de clcul, Presentacions, Enquestes, Dibuixos de Google i hi ha una opci per connectar ms aplicacions.

- Mi Unitat: Des de aquest apartat es poden accedir a tots els arxius creats.- Compartit amb mi: Carpeta on estan els arxius que altres persones han compartit amb mi.- Destacats: Carpeta on estan tots els arxius marcats amb una estrella per destacar-los.- Paperera: Arxius que han sigut eliminats del Drive.

EINES GOOGLE:

Document De Google: Document que consisteix en un minimanual del Gmail: (Es troba a la part final daquest blog). Presentacions De Google: Presentaci sobre els perifrics dun ordinador: (Es troba a la part final daquest blog). Full De Clcul De Google: Aquest s el link dun full de clcul que vaig fer sobre un supermercat fictici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lvvUCUIuz6GlArtRaUjecvx9CKoomn92OS-DEWpxgJA/edit#gid=0 Enquesta De Google: Link duna enquesta sobre informtica:https://docs.google.com/forms/d/153VWBN4xsH88jva3PJGgRcEJHYplho3rv9RAEzDor0o/edit Dibuix De Google: Aquest s el logo duna empresa inventada que vaig fer amb el Drive: