minimanual de drive

of 2 /2
MINIMANUAL DE GOOGLE DRIVE El Google Drive és un lloc on és poden crear documents Google i és poden guardar allà i sempre seran accessibles sempre i quan tinguis internet i aquests documents es poden compartir amb la gent. - Nou: Des de aquest botó es poden crear carpetes, pujar arxius i/o carpetes i crear Documents, Fulls de càlcul, Presentacions, Enquestes, Dibuixos… de Google i hi ha una opció per connectar més aplicacions. - Mi Unitat: Des de aquest apartat es poden accedir a tots els arxius creats. - Compartit amb mi: Carpeta on estan els arxius que altres persones han compartit amb mi.

Author: emera15

Post on 14-Apr-2017

99 views

Category:

Business


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: Minimanual De Drive

MINIMANUAL DE GOOGLE DRIVE

El Google Drive és un lloc on és poden crear documents Google i és poden guardar allà i sempre seran accessibles sempre i quan tinguis internet i aquests documents es poden compartir amb la gent.

- Nou: Des de aquest botó es poden crear carpetes, pujar arxius i/o carpetes i crear Documents, Fulls de càlcul, Presentacions, Enquestes, Dibuixos… de Google i hi ha una opció per connectar més aplicacions.

- Mi Unitat: Des de aquest apartat es poden accedir a tots els arxius creats.- Compartit amb mi: Carpeta on estan els arxius que altres persones han compartit amb mi.- Destacats: Carpeta on estan tots els arxius marcats amb una estrella per destacar-los.- Paperera: Arxius que han sigut eliminats del Drive.

EINES GOOGLE:

Page 2: Minimanual De Drive

· Document De Google: Document que consisteix en un minimanual del Gmail: (Es troba a la part final d’aquest blog).· Presentacions De Google: Presentació sobre els perifèrics d’un ordinador: (Es troba a la part final d’aquest blog).· Full De Càlcul De Google: Aquest és el link d’un full de càlcul que vaig fer sobre un supermercat fictici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lvvUCUIuz6GlArtRaUjecvx9CKoomn92OS-DEWpxgJA/edit#gid=0· Enquesta De Google: Link d’una enquesta sobre informàtica:https://docs.google.com/forms/d/153VWBN4xsH88jva3PJGgRcEJHYplho3rv9RAEzDor0o/edit· Dibuix De Google: Aquest és el logo d’una empresa inventada que vaig fer amb el Drive: