la verda n5. especial municipals 2015

4
La revista d’ICV Sant Boi de Llobregat nº. 5 març 2015 E l Josep i l’Alba encapçalen conjun- tament la llista d’ICV Sant Boi per a les eleccions municipals del mes de maig. Amb l’experiència de formar part de l’actual govern municipal i amb el suport d’una organització forta i activa as- sumeixen el repte de liderar la ciutat, de guanyar. “Hem treballat des de baix i al costat de la gent per una ciutat que no abandona les persones, que educa i que lluita contra el greu proble- ma de l’atur. Ho hem fet amb tu i ho volem continuar fent amb tu. Participa i guanya.” Josep Puigdengolas i Alba Martínez. Som lluita. Som bon govern. Som Sant Boi.

Upload: icvsantboi-sant-boi

Post on 08-Apr-2016

220 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

Aquesta vegada dediquem aquest nou número de la Verda a parlar sobre les Municipals 2015: qui encapçala la llista, quin és el balanç que fem dels últims 4 anys i el procés participatiu obert per conformar el nostre programa. Som lluita. Som bon govern. Som Sant Boi

TRANSCRIPT

Page 1: La verda n5. Especial Municipals 2015

La revista d’ICV Sant Boi de Llobregat

nº. 5

març 2015

El Josep i l’Alba encapçalen conjun-tament la llista d’ICV Sant Boi per a les eleccions municipals del mes

de maig. Amb l’experiència de formar part de l’actual govern municipal i amb el suport d’una organització forta i activa as-sumeixen el repte de liderar la ciutat, de guanyar.

“Hem treballat des de baix i al costat de la gent per una ciutat que no abandona les persones, que educa i que lluita contra el greu proble-

ma de l’atur. Ho hem fet amb tu i ho volem continuar fent amb tu. Participa i guanya.”

Josep Puigdengolas i Alba Martínez.

Som lluita. Som bon govern. Som Sant Boi.

Page 2: La verda n5. Especial Municipals 2015

LA VERDA Nº. 5 MARÇ2

Partit de bon govern

Les persones, la nostra prioritat:Augment del pressupost en Benestar Social d’un 50 % en 3 anys, defensa dels

drets bàsics i contra la pobresa i l’exclusió social.

Passera del riu, Anell Verd, Xarxa d’Equipaments Ambientals... Oci, esport i aprenen-tatge per a tothom.

Un entorn natural al teu abast:

Defensant el sistema educatiu públic i de qualitat davant les retallades, de la mà de la comunitat educativa, i apostant per una ciutat que educa.

En defensa de l’educació:

Apostant pel comerç de proximitat, amb més contractació pública, més suport a una economia social i solidària i ajudant les empreses en la contractació de personal.

Garantir el dret a l’ocupació:

Una organització sempre activa: Promoció de més de 100 activitats de caire polític, social i cultural per a més de 3.000

persones en 3 anys i participació activa i suport a manifestacions i altres accions reivin-dicatives.

Hem estat un mur davant el feixisme i el racisme i hem estat compromesos en la defensa de la diversitat i l’aposta per la convivència. Sempre en defensa de la diversitat sexual, social i cultural, el laïcisme i l’equitat de gènere.

Defensant drets i llibertats:

Creació de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania d’ICV Sant Boi com a espai obert d’intercanvi de consultes i demandes de la ciutadania, creació d’assemblees obertes i balanç a mig mandat de la nostra acció de govern.

Oberts a escoltar:

Presència constant a les xarxes socials, actualització periòdica de la pàgina web i crea-ció de la revista “la Verda”.

Interacció continua amb la gent:

Partit de lluita

Page 3: La verda n5. Especial Municipals 2015

3LA VERDA Nº. 5 MARÇ

L’Albaper Josep Puigdengolas

“Conec bé l’Alba. Els dos hem crescut al mateix barri, al mateix carrer, en el centre neuràlgic del barri de Marianao, el mateix que ha viscut la seva trajectòria com a periodista, com a voluntària i treballadora en projectes comunitaris, a ONG’s, al món educatiu i universitari...

L’Alba sempre ha tingut vocació de servei públic. Per aquest motiu, ara farà 4 anys, va decidir donar un pas més en el seu compromís amb la comunitat treballant intensament per la ciutat que tant estima: Sant Boi. En els darrers anys ha assumit la responsabilitat de formar part del govern municipal sent regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau i sent portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA.

L’Alba és una persona que s’estima el partit, ICV, i la seva gent. L’Alba fa política amb un peu a l’Ajuntament i un altre al carrer. L’Alba és treba-lladora, propera, bona persona... l’Alba és la meva candidata. I la teva.”

El Josepper l’Alba Martínez

“Qui coneix bé el Josep sap que mai deixa de somniar. Somnia un món més just i verd i en un Sant Boi més digne i de tothom, però com a po-litòleg que és, quan desperta sempre passa a l’acció per fer dels seus somnis una realitat.

La seva carrera professional des de fa anys ha anat lligada al servei al ciutadà. Inquiet i curiós, li agrada descobrir món, creix viatjant i conei-xent altres realitats complementàries a la nostra. Pensa sovint en Ni-caragua, la seva segona casa, i la natura li proporciona l’aire necessari per mantenir l’esperança enmig d’un món hostil.

És un excel·lent tinent d’alcalde de Medi Ambient i Salut Pública que sap lligar la feina de despatx amb un bon coneixement dels nostres ca-rrers i el nostre entorn natural, així com de la nostra gent, característi-ques indispensables per ser un bon candidat. I el Josep ho és.”

Co-candidats a les eleccions municipals

@albaMVelez

@JPuigdengolas

Page 4: La verda n5. Especial Municipals 2015

Programa electoral ICV Sant Boi per a les municipals de 2015.

Perquè Sant Boi som totes les persones que hi vivim a la nostra vila, des d’ICV Sant Boi volem construir i millorar la ciutat entre tots i totes. La participació activa per detectar les necessitats és fonamental en qualsevol programa que representi una veritable transformació i és per això que us animem a participar per fer del canvi un procés col·lectiu.

Aquí tens diferents opcions per fer arribar la teva proposta, pregunta o opinió.

Volem un programa que sigui fruit de la teva participació. Fes-te’l teu!

1

2

3

Presencialment. “Som Sant Boi. Parlem del teu barri!”Apropa’t i participa!

Dissabte 14 de març, a partir de les 11.00 hores. Plaça Mercat de la Muntanyeta.Divendres 20 de març, a partir de les 17.00 hores. Rambla Rafael Casanova.Dissabte 28 de març, a partir de les 11.00 hores. Plaça Catalunya.Dijous 9 d’abril, a partir de les 11.00 hores. Mercat de Torrelavila.Dissabte 11 d’abril, a partir de les 9:30 hores. Jornada programàtica oberta i participativa. L’Olivera.

Trobada amb candidats: Troba’t amb nosaltres i xerrem sobre allò que vulguis. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: [email protected].

Web i 2.0: Twitter: comenta el que vulguis amb l’etiqueta #SomSantBoiFes la teva proposta o pregunta a través del web participatiu: Jo faig política: http://www.jofaigpolitica.cat/Municipals/SantBoi

4 També ens pots fer arribar la teva proposta per escrit. Omple aquest formulari i lliura’l per correu postal o presencialment al nostre local (Rambla Rafael Casanova, 13-15. 08830 Sant Boi de Llobregat)

Proposta:

Nom i cognoms:Correu electrònic i/o telèfon:

Rambla Rafael Casanova, 13-15 (Sant Boi de Llobregat)

facebook.com/santboians.iniciativa @ICVSantBoi @icvsantboi

http://www.iniciativa.cat/santboi

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Fes-te’l teu!